-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Παίδες στο μεθαυριανό αγώνα ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΑ που γίνεται 10μμ τί ωρα θα μου προτείνατε να πάω? Πόσο νωρίτερα?
Ρωτάω γιατί δεν έχω ξαναπάει και φοβάμαι μην δε βρω τη θέση μου...Κανά μισαωράκι πριν και θα είσαι θεωρώ ΟΚ....
-
Κάποτε κάποτε έγινε ένα παιχνίδι μπάσκετ τον μακρινό σεπτέμβριο του 2014 μεταξύ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.
Οι νεανίες του ΠΑΟ κέρδισαν τον πλήρη παραταγμένο ΟΣΦΠ.
Και έχουμε:
Πράξις 1η) Ο ΟΣΦΠ πάει στον αθλητικό δικαστή καταγγέλοντας παράτυπη παρουσία του προέδρου του ΠΑΟ Δ.Γ με βάση ποινή που του είχε επιβληθεί.
Ο Δικαστής δεν δικαιώνει τον ΟΣΦΠ και κατοχυρώνει το μάτς στον ΠΑΟ.
Πράξης 2η) Ο ΟΣΦΠ πάει στο ΑΣΕΑΔ το οποίο ανατρέπει την προηγούμενη απόφαση του αθλητικού δικαστή.
Ο τελευταίος αναγκάζεται να επανεξετάσει το θέμα.
Πράξης 3η) Ο αθλητικός δικαστής επανεξετάζοντας την υπόθεση και κρίνοντας αυτή την φορά όντως παράτυπη την παρουσία του προέδρου του ΠΑΟ Δ.Γ βγάζει νέα απόφαση όπου δικαιώνει τον ΟΣΦΠ δινοντάς του το μάτς.
Ο ΠΑΟ απο την πλευρά του προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ
Πράξης 4η και δεν ξέρουμε αν θα είναι η τελευταία ) ΤΟ ΑΣΕΑΔ το οποίο ανάτρεψε την 1η απόφαση του αθλ.δικαστή αυτή την φορά ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ δίνοντας του το μάτς.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΞΕΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΞΕΚΑΣΜΕΝΟΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ, ΜΕΡΚΕΛ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ...
ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ.
-
Συγγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο σαιτ για κατέβασμα αγώνων μπάσκετ ελληνικού πρωταθλήματος; Τους χρειάζομαι για μια ανάλυση.. Δε με ενδιαφέρει ούτε τι κατηγορία είναι, ούτε τι αγώνας(πρωτάθλημα,κύπελλο,ευρώπη κτλ). Θέλω απλά 4-5 αγώνες μιας συγκεκριμένης ομάδας.. Υπάρχει κάτι;
-
youtube
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)