-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Γλυνιαδακης ή Γιανκοβιτς;Γλυνιαδάκης φυσικά!
Tiiiiiiimber!!!!!
-
Πότε έχει ξανα αγώνα να χαζέψουμε ;
-
Σήμερα με τους Τούρκους.
-
Αισθητά βελτιωμένη σήμερα η ομάδα κυρίως λόγω Καλάθη. Αν το σημερινό ήταν ένα μέσο παιχνίδι του και δεν έτυχε απλά να βάλει τα σουτ, τότε μας αναβάζει ταχύτητα και γενικότερα επίπεδο. Αρκετός κόσμος και στο γήπεδο σήμερα και πολύ πιτσιρικαρία και πρέπει να το χάρηκαν ιδιαίτερα. Στην άμυνα βέβαια είμαστε λίγο αργοί και χωρίς συνεννόηση στις περιστροφές αλλά ας πούμε ότι αυτό θα διορθωθεί κάπως. Ο Κατσιcarew εξακολουθεί να είναι λίγος.
Σχετικό-άσχετο
Πόσο αηδία είναι όλοι αυτοί οι πουθενάδες που καπηλεύονται αυτή την ομάδα. Κάθε καρυδιάς καρύδι σήμερα στο ΟΑΚΑ. Πολιτικοί, ημι-celebrities και γενικά ότι είχε απομείνει στην Αθήνα ήταν εκεί. Για να μην πω για το γέρο και τις ορδές γλυφτών που τον ακολουθούσαν...'κύριε Πρόεδρε και κύριε Πρόεδρε' και τα @@ μου κουνιούνται.
-
Απο οτι καταλαβαινω ο Σλουκας παραμενει πεισματικα ντεφορμε
Ο Αντετοετσι θα κανει βασικα κανα καρφωμα στο 39'' οταν τα παιχνιδια θα εχουν κριθει
Θα βλεπουμε κυριως τον Καλαθη να πασαρει στον Μπουρουση
Παντως με Κουφο και Σπανουλη στα καλα του,αυτη η ομαδα θα ειχε αλλη τυχη
Θετικο οτι ξεκιναμε ψιλοχαλαρα με Σενεγαλη και δεν μπαινουμε κατευθειαν στα βαθια,ο Καλαθης δεν ειχε αρκετα παιχνιδια -
Έγινε καλή δουλειά στην εθνική. Τα 2 τελευταία παιχνίδια δεν είναι αντιπροσωπευτικά των δυνατοτήτων της ομάδας αφού αυτή έπαιξε στο ρελαντί με στόχο της αποφυγή τραυματισμών της τελευταίας στιγμής.
Ο Σλούκας όντως δεν πείθει . -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Απο οτι καταλαβαινω ο Σλουκας παραμενει πεισματικα ντεφορμε
Ο Αντετοετσι θα κανει βασικα κανα καρφωμα στο 39'' οταν τα παιχνιδια θα εχουν κριθει
Θα βλεπουμε κυριως τον Καλαθη να πασαρει στον Μπουρουση
Παντως με Κουφο και Σπανουλη στα καλα του,αυτη η ομαδα θα ειχε αλλη τυχη
Θετικο οτι ξεκιναμε ψιλοχαλαρα με Σενεγαλη και δεν μπαινουμε κατευθειαν στα βαθια,ο Καλαθης δεν ειχε αρκετα παιχνιδιαΜε Σπανούλη θα βλέπαμε ντρίμπλα για 20 δευτερόλεπτα και πάσα στον Καλάθη για off balance τρίποντο από τα 9 μέτρα.
-
Με Σπανουλη στα καλα του ξαναλεω,και με περιφερειακους Καλαθη,Αντετοετσι,Παπανικολαου κτλ δεν θα παιζαμε το συστημα.. Νικος Γκαλης που παιζει η Μπαρτζώ
-
Ο Σπανούλης ποτέ δε βασιζόταν στο μυαλό για να παίζει αλλά στα αθλητικά του προσόντα που ήταν πολύ καλά για λευκός. Είναι όμως 32 πλέον. Άρα τα αθλητικά του προσόντα last year. Άσε που διακατέχεται από το σύνδρομο Γιαννάκη (ΕΓΩ είμαι ο καλύτερος, ΕΓΩ είμαι ο αρχηγός, ΕΓΩ είμαι ο ΗΡΩΑΣ).
-
Λαθος σε ολα ...
Ο Σπανουλης θεωρειται κορυφαιος οχι γιατι τρεχει γρηγορα (πολλοι το κανουν) αλλα γιατι παιρνει τις σωστες αποφασεις στον σωστο χρονο.
last year στα 32..αυτο δεν χρηζει καν σχολιασμου.Ακομα και σε ατομικα αγωνισματα πχ στιβος,στα 32 μπορεις να εισαι στο απόγειο των δυνατοτητων σου
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Σπανουλης θεωρειται κορυφαιος οχι γιατι τρεχει γρηγορα (πολλοι το κανουν) αλλα γιατι παιρνει τις σωστες αποφασεις στον σωστο χρονο.
Αυτό για να το κάνεις χρειάζεσαι ΚΑΙ αθλητικά προσόντα. Πχ έβλεπα το ματς με τις ΗΠΑ και είχε μόνο στο 2ο ημίχρονο 3 λεϋαπ στα μούτρα παιχτών όπως ο Wade και ο Howard. Τώρα αυτό μπορεί να το κάνει μόνο με σουτ από μακρυά και με πολύ χαμηλότερες πιθανότητες επιτυχίας όπως είναι λογικό. Άλλωστε ο Σπανούλης έγινε clutch παίχτης μετά το 1ο Ευρωπαϊκό του γαύρου. Πιο πρίν ήταν αναστενάζουν τα γκολπόστ και τα δοκάρια σπάζουν.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Για σκέψου ονειρεμένο τρίδυμο μετάδοσης:- Χατζηπαπάρα(δύο-δύο τρίποντα)
- Φιλιππούστη
- Βαγγέλη-μακρυνόριμπάουντ-Ιώαννου.
-
Είδα για λίγο το Κροατία-Λιθουανία χθες το βράδυ . Εξαιρετικοί οι Κροάτες , ήρωας όποιος τους νικήσει.
Τρομερή άμυνα και κλασσική 'Γιουγκοσλάβικη' επίθεση. -
Η Κροατια παραδοσιακα ειναι ταλαντουχα και ασταθης,ικανοι για το καλυτερο και το χειροτερο.
Γι αυτο 'πηραν' τον Λαφαγιετ για να προσδωσει σταθεροτητα.
Το παιχνιδι της με τις Φιλιππινες λογικα θα γινει τρελο run and gun και απο τις δυο πλευρες. -
Αγκολα-Ν.Κορεα βλεπω δεν αναμενουν ευκολο 1 οι bookies,εχει ομαδα η Ν.Κορεα;
-
ευκολα Ανγόλα και Ουκρανία.
Λίγο έλειπε να την πατήσει η Κροατία -
Τους είδα κουρασμένους τους Κροάτες. Τι τα θέλανε τα φιλικά την τελευταία εβδομάδα;
Οι Φιλιππινέζοι έχουν εξαιρετική έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ , θα ζορίσουν κι εμάς. -
Δειχνει πουθενά τα ματς (γαμώ το σιχαμένο κωλοκάναλο που μας έτυχε);
-
Aυτος ο μαλακακος στον ΑΝΤ1 ποιος ειναι?
Ετσι μουρχεται να βαλω αγγλικη μεταδοση που ειναι αμπαλοι καργα. -
Μάικ Φιλιππούσης-Φασολάκης. Μια χαρά είστε, μην μιλάτε καθόλου. Στον ΟΤΕ-SPORT3 έχει Σκουντή.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)