-
Ποιος μαλακας τον εχει βαλει τον Αντετο να ακροβολιζεται στις γωνιες? Να κανει τι ο ανθρωπος εκει?
Sent from my LG G3
-
έχουμε τεράστιο πρόβλημα στους ψηλούς...
ένας Μπουρούσης δεν φέρνει την άνοιξη. -
Καλα και ο Μπουρουσαγκας παραδοσιακα βγαζει ματια στα φιλικα και μετα η αποδοση του πεφτει σταδιακα.
Sent from my LG G3
-
Δε τη βλέπω να περπατάει πολύ την ομάδα
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
τρεχει;
-
Παρελαύνει...not
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Για τον Παπανικολάου στους Ρόκετς δεν θα πούμε τίποτα;
-
Υπάρχει και το θρέντ με τα ζώα, για να σχολιάσουμε του αμερικπανοι εκεί
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Υπάρχει και το θρέντ με τα ζώα, για να σχολιάσουμε του αμερικπανοι εκεί -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για τον Παπανικολάου στους Ρόκετς δεν θα πούμε τίποτα;Καλη τυχη
Εγω πιστευω οτι μπορει να τα καταφερει να γινει ενας χρησιμος 6ος παιχτης,αρκει να του δωθει χρονος και ευκαιριες
Δεν του λειπει η ορεξη για δουλεια,ουτε τα φυσικα προσοντα -
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οσο για το trade του Αγαπιου: Το ειχα γραψει και αλλού. Ο Wiggins ειναι λεφτα στο χρηματιστηριο, o Love λεφτα στην τραπεζα.Λιγα για τη χρυση γενια που εχει σαρωσει τους τιτλους. Ιεροσυλε
Με τετοιο πατο (τρια 1α πικ σε 4 χρονια) να που το αξιοποιησε και ηδη εκλεισε για τελικους το Cleveland. Irving, Waiters, LeBron, Love, Varejao και παγκο ενα σωρο ρολιστες 3π και αμυνας. Η Indiana καπουτ που ειχε ηδη πιασει ταβανι, το Chicago αδειασε χωρο με το trade του Deng τον Φεβραρη (ο οποιος αξιωνε περισσοτερα λεφτα που του προσφερε το Chicago και τελικα πηγε στο Miami με τα ιδια) και την αμνηστια του Boozer για να παρει τον... Gasol στην ιδια θεση και δεν νομιζω να δινει τοσα παραπανω και δυο χρονια τσακωνοταν με τον Pringles οτι θελει μπαλιες στο λοου ποστ οποτε δεν υπολογιζεται για stretch 4. ΟΚ πηγαν για τον Καραμελακη και τους εφτυσε, πηγαν να κανουν και χαλαστρα με τον Love εναντι Butler-Gibson και φυσικα δεν ειχαν ελπιδα. Οποτε μια απο τα ιδια παλι. Θα παλεψουν με Toronto και Miami για best of the rest.
-
Κατσικαρη δεν κανεις για πουθενα...τι παλτο μας φορτωσε ο κωλογερας παλι ρε γμτ...
Sent from my LG G3
-
Όταν ακουγόταν το όνομά του και τα προηγούμενα χρόνια, μόνο και μόνο λόγω του τρόπου που την είχε κοπανήσει από τον Άρη μου καθόταν άσχημα. Νομίζω και ο φανκυρεβερνετ είχε αναφερθεί πώς σε σφιχτές οικονομικά εποχές έκανε διάφορες αλλαγές στην ομάδα και έφυγε στα καπάκια.
Γενικά ως προς την αξία του ως προπονητή δεν έχω άποψη.
Τον συγκεκριμένο τον προμοτάρουν άπαντες οι ΑΡΔ χρόνια τώρα. Πολλά κολλητηλίκια με 'κορυφαίους' χρόνια τώρα.
Για τον Παπανικολάου, επιτέλους. Κουφάθηκα λίγο με το ποσό που άκουσα. 4800000 δολλάρια τον πρώτο χρόνο και 4600000 αν μείνει τον δεύτερο . Τι διάολο με ρουκι συμβόλαιο δεν πάει;; 40τόσο δεν είχε επιλεγεί;; -
Δίχως παίχτη που να κάνει μπάσιμο και να σκοράρει δεν πας πουθενά. Ο καλάθης κάτι θα κάνει αλλά δεν είναι αρκετό.
Πάνω από τη 12η θέση στο μουντομπάσκετ θα είναι επιτυχία . -
Ρε παιδες οταν μιλουσαμε ολοι εδω περα λεγατε οτι ο Κατσικαρης ειναι η ιδανικη λυση και τωρα εχετε ξεκινησει το κραξιμο...
-
Πόσοι τον έκραξαν ;; Λίγο, μια σταλιά ο Στεφάν.
-
εγω συμφωνω μαζι σου παντως οτι τον αβανταρουν και εχω τις αμφιβολιες μου για το ειναι καλος προπονητης η οχι
-
Εγω εχω μια απορια. Οι επαϊοντες του μπασκετ στη χωρα πως στηριζουν με βαση το ροστερ το οτι η εθνικη πρεπει να παιζει σετ μπασκετ, επιθεσεις των 23,5' και βαρεμαρα; Εγω βλεπω πως με Παπ, Αντε, Μπουρουση, Πριντεζη κλπ αν θες να εχεις ελπιδα πρεπει να τρεχεις.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)