-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τους πιτσιρικάδες ο Πεδουλάκης με τον Μπαρτζώκα τους προπονούν? Μόνο 3ποντο. Τίποτα άλλο.Μαγεία
[spoiler:om3eco6l][/spoiler:om3eco6l]
-
Τι επαιξε εδω;
-
Απ' ότι φαίνεται του πέταξε την κάρτα διαπίστευσης και μετά του πάτησε ένα χαστούκι στον αέρα. Βγήκαν και οι δύο και είπαν ότι έντονο μεν το επεισόδιο αλλά χτύπημα δεν υπήρχε.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Απ' ότι φαίνεται του πέταξε την κάρτα διαπίστευσης και μετά του πάτησε ένα χαστούκι στον αέρα. Βγήκαν και οι δύο και είπαν ότι έντονο μεν το επεισόδιο αλλά χτύπημα δεν υπήρχε.Παπάρια.
Δευτερόλεπτα μετά πετάει τον Μπίλη στον πάγκο.
Για να είμαι ειλικρινής, την διαπίστευση και τη σφαλιάρα όταν έβλεπα παιχνίδι δεν την είδα, μόνο το σπρώξιμο.
http://www.sport-fm.gr/article/xastouki ... rou/778642
-
Σχολή Ιωαννιδη, νεύρα, τσαμπουκάδες κλπ.
Την τακτική αυτη εφάρμοζαν παρα πολλοί σε παιδικά, εφηβικά πριν 20-25 χρονια. Μιλάμε για ανοιχτά μυαλά και προπονηταραδες. -
έχει φάει το κράξιμο του αιώνα, αλλά εγώ θα του δώσω το +1
-
Ναι καταλάβαμε το λόγο...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ναι καταλάβαμε το λόγο...Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
τι μλκς είσαι
-
Ο Paul George έσπασε το πόδι του. Μη δείτε το βίντεο αν δεν αντέχετε...
-
Παει ο Παυλογιωργης. Μας γαμησε την ψυχολογια πρωινιατικα. Κοντεψα να βγαλω τα αντερα μου με τα βιντεακια.
Sent from my LG G3
-
Ρε σεις γραψτε κανα link που μπορει να δουμε την Εθνικη στο μπασκετ.
-
Απίστευτο ρε γμτ.
Μάλλον τον χαιρετίσαμε για πάντα. Εννοώ το επίπεδο που έπαιζε ως τώρα -
Απιστευτα κριμα για τετοιο παιχταρα..Θα λειψει πολυ απο το ΝΒΑ..Το 'καλο' ειναι οτι ειναι νεος και θα επανελθει σε ικανοποιητικο επιπεδο σε καλη ηλικια,οποτε θα εχει χρονια μπροστα του να βρει τον παλιο του εαυτο
-
Χωρίς να είμαι γιατρός πιστεύω πως ότι έχει σχέση με οστά αποκαθίσταται καλύτερα σε σχέση με μύες. Οπότε πχ σε σχέση με Rose αυτός ίσως είναι σε καλύτερη μοίρα. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν ένα τέτοιου είδους τραύμα είναι ενδεικτικό κάποιας ευαισθησίας που ίσως έχει. Είναι εντυπωσιακό ότι κράτησαν οι μύες του (αστράγαλοι, γόνατα κτλ) και κόπηκε στη μέση ολόκληρο κόκκαλο.
-
Ανοιχτό και επιπλεγμενο κάταγμα = το οστό βγαίνει στο εξωτερικό περιβάλλον και τραυματιζονται οι γύρω μαλακοι ιστοί. Μύες, τενοντες, σύνδεσμοι και νεύρα.
12-16 μήνες αποκατάσταση, σύμφωνα με τα guidelines. Προφανώς θα πέσει αναβολικό τέρμα για γρηγορότερη πόρωση κλπ αλλα και παλι 'σαν το μαμα, τιποτα'.
Το οστό φυσικα και αποκαθίσταται, αν κανει και ενδομυελικη ηλωση δε θα ξανασπάσει ούτε και με σφυρί. Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο.
Το ζήτημα ειναι η ζημιά στα γύρω μαλακα μόρια, πράγμα που κανένας γιατρός παγκοσμίως δεν μπορει να προβλέψει απο την 1η μέρα. Μακάρι να επανέλθει, δεν πίστευα οτι μπορει να γίνει τέτοια ζημιά στο μπασκετ. -
Θυμάμαι τον Στογιάκοβιτς σε φωτογραφία στο Τρίποντο να κρατάει το γόνατό του και από τη κνήμη και κάτω το πόδι κρεμόταν.
Είχε σοβαρό τραυματισμό στο άλλο πόδι, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει στο Περιστέρι και μπήκε να παίξει αν και δεν ένιωθε έτοιμος.
Το αποτέλεσμα ήταν να φυλάει το χτυπημένο και να σπάσει το άλλο.
-
Όχι ρε πούστη είμαι ο Νίκολας ο Ζήσης!
-
Ευτυχώς με έβγαλε Κώστα Παπανικολάου. Φοβόμουν μη με βγάλει Φώτση
-
Εσύ κάτσε καλά μην πάρω τηλέφωνο τα παιδιά που το φτιάχνουν και βάλουν μόνο για την IP σου να βγάζει Διαμαντίδης!
-
Μπουρουσης!!!
Ετσι center!!!
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)