-
Όσο ανθρώπινος είναι ο Λιούις όταν τα πάει καλά άλλο τόσο υπεροπτικά εκνευριστικός γίνετε όταν δε του πάνε τα πράγματα όπως θα ήθελε
-
Ο Hamilton θα στουκάρει στην 1η στροφή αύριο.
Το ακούσατε (διαβάσατε) εδώ
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Όσο ανθρώπινος είναι ο Λιούις όταν τα πάει καλά άλλο τόσο υπεροπτικά εκνευριστικός γίνετε όταν δε του πάνε τα πράγματα όπως θα ήθελεΓια ποιο πραγμα λες Silberfeil;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ο Hamilton θα στουκάρει στην 1η στροφή αύριο.Το ακούσατε (διαβάσατε) εδώ
Φάε την γλώσσα σου φίδι!
-
Πρώτο 1-2 της Williams από το 2003!
-
Ωραιες δοκιμες... Εξοδοι, λαθη, αποτυχιες και βεβαια το 1-2 απο τις Willliams !!!
O Vettel εκτος δεκαδας.
Ο Χαμιλτον 9ος. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος οτι στην τελευταια προσπαθεια το τετ α κε εγινε απο λαθος του. Στην πρωτη προσπαθεια στο Q3 βεβαιως και εκανε...
Ο Κιμι δεν καταλαβα καν τι εκανε. Βολταρε και τελικα εκανε γρηγορο γυρο, δεν εκανε, το εχασε καπου; Και να συμπληρωνε ενα καλο γρηγορο γυρο βεβαια το πολυ 6ος-7ος να ηταν.
Ο Αλονσο μια χαρα και λιγο τυχερος στο Q2 που στην εξοδο δεν ειχε χειροτερα...Τελικα η πιστα εχει παγιδες.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Όσο ανθρώπινος είναι ο Λιούις όταν τα πάει καλά άλλο τόσο υπεροπτικά εκνευριστικός γίνετε όταν δε του πάνε τα πράγματα όπως θα ήθελε
Για ποιο πραγμα λες Silberfeil;
Στην συνέντευξη που έδωσε τώρα. Είχε βάλει το προσωπείο ότι είναι ο ' Ένας και Μοναδικός οδηγός' και δηλώνει ότι 'είμαι μια χαρά' όταν τον ρωτάει η δημοσιογράφος αν είναι απογοητευμένος, ενώ ο ίδιος είναι έτοιμος να εκραγεί και ούτε μια δήλωση ότι τα έκανε μαντάρα! Ίδιος με τον Χάμιλτον του 2011.
-
Και ο Νίκο από την άλλη δε ξέρω τι σκατά έκανε στον τελευταίο γύρο!
Του δίνετε τώρα όμως μια σημαντική ευκαιρία στο δρόμο για να γίνει πρωταθλητής --> νίκη οπωσδήποτε αύριο! -
Στο τελευταίο τετακε του ο Χάμιλτον φάνηκε να χει πρόβλημα με τα φρένα(?).
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στο τελευταίο τετακε του ο Χάμιλτον φάνηκε να χει πρόβλημα με τα φρένα(?).Είναι πιθανό. Στην συνέντευξη είπε πως δεν έχει ιδέα τι συνέβη και θα το κοιτάξουν στην τηλεμετρία. Αν μου έλεγαν όμως να ποντάρω κάπου τα λεφτά μου θα έλεγα πως απλά ήταν άτσαλος.
-
Του δίνετε τώρα όμως μια σημαντική ευκαιρία στο δρόμο για να γίνει πρωταθλητής --> νίκη οπωσδήποτε αύριο!O Rosberg έκοψε λόγω της κίτρινης σημαίας από το τετακε του Hamilton.
-
Του δίνετε τώρα όμως μια σημαντική ευκαιρία στο δρόμο για να γίνει πρωταθλητής --> νίκη οπωσδήποτε αύριο!O Rosberg έκοψε λόγω της κίτρινης σημαίας από το τετακε του Hamilton.
-
Στην συνέντευξη που έδωσε τώρα. Είχε βάλει το προσωπείο ότι είναι ο ' Ένας και Μοναδικός οδηγός' και δηλώνει ότι 'είμαι μια χαρά' όταν τον ρωτάει η δημοσιογράφος αν είναι απογοητευμένος, ενώ ο ίδιος είναι έτοιμος να εκραγεί και ούτε μια δήλωση ότι τα έκανε μαντάρα! Ίδιος με τον Χάμιλτον του 2011.
Το προσωπειο 'ενας και μοναδικος οδηγος' πώς ακριβως το διεκρινες;
Φυσικα και θα ελεγε 'ειμαι μια χαρα'.Τι περιμενες απο τους σημερινους οδηγους F1, ειλικρινεια στις συνεντευξεις; (Και ειδικα απο τον Λουη). Ολα καλα, politcally correct και αγιος ο Θεος.
Εσυ περιμενεις απο οδηγους με το ego του Λουη να δηλωσουν 'ναι ειμαι μαλακας;'
Σοβαρα;
Και αντε και ελεγε 'ναι παιδια, μαλακια μου'. Θα επαιρνες καποιου ειδους ικανοποιηση;
Απο το twitter του Eddie:
-
To αστείο πού είναι, το είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Το προσωπειο 'ενας και μοναδικος οδηγος' πώς ακριβως το διεκρινες;
Φυσικα και θα ελεγε 'ειμαι μια χαρα'.Τι περιμενες απο τους σημερινους οδηγους F1, ειλικρινεια στις συνεντευξεις; (Και ειδικα απο τον Λουη). Ολα καλα, politcally correct και αγιος ο Θεος.
Εσυ περιμενεις απο οδηγους με το ego του Λουη να δηλωσουν 'ναι ειμαι μαλακας;'
Σοβαρα;
Και αντε και ελεγε 'ναι παιδια, μαλακια μου'. Θα επαιρνες καποιου ειδους ικανοποιηση;
Απο το twitter του Eddie:
Εμένα μου την σπάνε οι ντίβες. Αν τώρα εσύ δε μπορείς να το δεις στο στυλακι του Λιούις... συγχαρητήρια. Επίσης μου αρέσει να ξεχωρίζω τους άντρες από τα παιδάκια. Με το να μιλάει political correct ενώ η στάση και οι κινήσεις του σώματός του δεν δείχνουν να υποστηρίζουν τα λόγια του μου προσφέρει ένα κωμικότατο θέαμα κλαμένου μαμόθρευτου που μόλις χτύπησε και κλαίει και προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι δεν κλαίει και ότι δεν πονάει. Θα εκτιμούσα πολύ περισσότερο αν δε μπορεί να πει τι αισθάνεται σαν άντρας και σαν άνθρωπος να σηκωθεί και να την κάνει.
-
To αστείο πού είναι, το είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου.
Το αστείο είναι πως μοιάζει με το Μονακό. Εν μέρη...
-
Καλα, ΟΚ.
-
Εμένα μου την σπάνε οι ντίβες. Αν τώρα εσύ δε μπορείς να το δεις στο στυλακι του Λιούις... συγχαρητήρια. Επίσης μου αρέσει να ξεχωρίζω τους άντρες από τα παιδάκια. Με το να μιλάει political correct ενώ η στάση και οι κινήσεις του σώματός του δεν δείχνουν να υποστηρίζουν τα λόγια του μου προσφέρει ένα κωμικότατο θέαμα κλαμένου μαμόθρευτου που μόλις χτύπησε και κλαίει και προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι δεν κλαίει και ότι δεν πονάει. Θα εκτιμούσα πολύ περισσότερο αν δε μπορεί να πει τι αισθάνεται σαν άντρας και σαν άνθρωπος να σηκωθεί και να την κάνει.
Nαι σωστά όλα αυτά αλλά δε μιλάμε για υποψήφιο υπάλληλο σου, γαμπρό κοκ. Είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων, έχει τους μάνατζέρ του και σίγουρα όλοι τους εκεί πέρα ξέρουν τι θα πρέπει να πει και τι όχι. Οπότε το τι λες και τι θες εσυ ελάχιστη σημασία έχει.
-
Nαι σωστά όλα αυτά αλλά δε μιλάμε για υποψήφιο υπάλληλο σου, γαμπρό κοκ. Είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων, έχει τους μάνατζέρ του και σίγουρα όλοι τους εκεί πέρα ξέρουν τι θα πρέπει να πει και τι όχι. Οπότε το τι λες και τι θες εσυ ελάχιστη σημασία έχει.
Η αλήθεια είναι πως δεν είχα την παραμικρή ελπίδα ότι θα με ακούσει. Απλά όσο τον γουστάρω οδηγικά (όταν είναι ψύχραιμος) άλλο τόσο μπορώ να κατακρίνω τα στραβά του. Δικαίωμα...
Δε ξέρω τι μάνατζερ έχει και τη ρόλο βαράνε αλλά αυτή η εικόνα του Χάμιλτον αλα κριστιάνο ρονάλντο είναι πολύ αντιπαθητική ενώ μπορεί να είναι πάρα πολύ συμπαθητικός όταν δεν καβαλάει το καλάμι. Οπότε τείνω να πιστεύω πως οι μάνατζερ προτιμούν τις ρουβίτσες. Δικαίωμα... -
Ανεξαρτητα αν συμφωνω ή οχι με το Silberpfeil δεν μπορω να καταλαβω απαντησεις σαν του panos2171. Λεει ο ανθρωπος ενα παραπονο, κατι δεν του αρεσει, αισθανεται ενα διπλο μηνυμα, μη ντομπροσυνη... Γιατι πρεπει να ειναι υποψηφιος υπαλληλος ή γαμπρος του ή κατι που τον αφορα αμεσα για να αναφερει οτι κατι δεν του αρεσει; Δηλαδη το οτι απο μονος του ο Λουης ή μαζι με τους υπευθυνους επικοινωνιας αποφασιζουν να βγαλουν προς τα εξω ανεση και ολα καλα και δεν τρεχει καστανο δεν μπορει να κριθει επειδη αυτη ξερουν τι κανουν; Κρινονται για αυτη τους την αποφαση-συμπεριφορα, γιατι ειναι ματαιο; Ποιο το νοημα να ενημερωθει ο Silberpfeil οτι αυτο που λεει εχει ελαχιστη σημασια; Μηπως εγραψε οτι εγραψε γιατι πιστευει οτι θα το διαβασει ο Λουης με την ομαδα του (16000 παπαγαλοι και αυτος ) και θα συμορφωθουν; Το εγραψε απλα για να πει οτι δεν του αρεσει και εχει σημασια...
2014 - Formula 1 Grosser Preis Von Österreich-Spielberg