-
Ferrari slowed me down after two laps - Raikkonen
http://en.espnf1.com/f1/motorsport/stor ... Vi7XZYg.99κατα τα αλλα φταιει ο κιμις που δεν οδηγαει το μονοθεσιο
-
Τους αλητες,ολοι για ενα fernando kimi is faster than you ζουμε και μας το απαγορευουν.
-
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ποιο Raikkonen και μ*λακίες, όλα τα λεφτά στο μονοθέσιο και μετά θα κερδίζει ακόμα και οδηγός που πληρώνει για να οδηγεί...To τροπάρι μέχρι πρότινος (και της ferrari και πολλών εδώ μέσα)δεν ήταν ότι το πρόβλημα είναι οι πιλότοι;Τότε γιατί προσελήφθη ο Raikkonen;
Η Ferrari μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ακόμα και ότι η γη γυρίζει γύρω από αυτήν (και να το πιστεύει κιόλας), η πραγματικότητα φαίνεται κάπως να τη διαψεύδει...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πλέον και επισήμως ο Alba έχει φτάσει το παρακάτω επίπεδοΧαχαχαχαχαχα.
Τις φορες, λιγες ειναι η αληθεια μιας και δεν ειμαι πολυ του καφε, που παραγγελνω καπουτσινο παντα μετα γελαω και λεω μονος μου 'με κΡΡΡΕΕμα μεσα' επηρεασμενος απο το μεγα προεδρο.
Ποσο εστιαζει στην αδηφαγια της υπαρξης της κρεμας λεγοντας το τοσο εντονα; Με κΡΡΡΕΕμα μεσα !!!
-
Boring race..
8-0
Παμε για silverstone..Αν χασει και εκει ο Λουης τοτε σκουραινουν τα πραγματα για εκεινον...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Boring race..8-0
Παμε για silverstone..Αν χασει και εκει ο Λουης τοτε σκουραινουν τα πραγματα για εκεινον...
Oχι πως θα καταλαβει και τιποτα αμα σκουρηνουν τα πραγματα, ( τσιφτυ), αλλα εκει μεσα θα νικησει.
Οχι με μεγαλη διαφορα- να, τοση: -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Boring race..
8-0
Oχι πως θα καταλαβει και τιποτα αμα σκουρηνουν τα πραγματα, ( τσιφτυ), αλλα εκει μεσα θα νικησει.
Οχι με μεγαλη διαφορα- να, τοση:Σουρωτήρι θα τον κάνει τον Rosberg λέμε
-
εχει μεγαλη πλακα παντως ολο πιο πολλα βγαινουν στην φορα για το ποσο τυχαια δεν ειναι ολα τα προβληματα του κιμι..
ακομη και το τετακε του ηταν θεμα software του μοτερ
http://www.autosport.com/news/report.php/id/114524
κατα τα αλλα ειναι ανικανος να παρει το 100% του μονοθεσιου του
Μετα εχουμε και αυτο
http://forums.autosport.com/topic/19382 ... n-ferrari/προφανως δεν υπηρχε λογος για Undercut με την διαφορα τους αλλα τελικα οχι φταιει ο κιμι για ολα
ετσι ακομη και ο πουρναρακης μοιαζει θεος μπροστα στον κιμι..
-
Πολύ άτυχος αυτός ο κιμισης
-
Μην κλαις ελτεο
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Προς το παρον η κατασταση για το Φινλανδο ειναι τραγικη αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ουτε εσυ πιστευες οτι θα γινει αυτο και αν εβαζες στοιχημα στην αρχη της σεζον θα εδινες πολυ καλυτερα προγνωστικα. Νομιζω κανεις μας δεν περιμενε τετοια διαφορα.
Εγω επεσα εξω, εκανα λαθος εκτιμηση, λαθος αξιολογηση το παραδεχομαι, αλλα ξαναλεω οτι δεν μιλησα ποτε για καμα σουτρα του Κιμι στον Αλονσο...Επειδη εχω πολυ λιγο ελευθερο χρονο τις τελευταιες μερες, με καλυπτει απολυτα η παραπανω τοποθετηση.
Καταλαβαίνω ότι είναι βαρύ να καταπίνουν κάθε τριήμερο το πικρό ποτήρι όλοι όσοι ονειρεύονταν δωρεάν μαθήματα καμα σούτρα του φινλανδού στον ισπανό.......
Αυτο δεν νομιζω οτι το εχει γραψει κανεις εδω μεσα, αλλα δεν πειραζει, αν σε βολευει, συνεχισε να το γραφεις.
Tην κουβέντα κακώς την ξεκινήσατε για ένα θέμα ήσσονος σημασίας.
Πλακα μας κανεις; Την κουβεντα ρε Αλμπα την ξεκινας και τη συντηρεις μονο σου, σε βαθμο ultra baiting. Ακομα και κανεις να μην σου απαντησει, πιστευω θα κανεις διαλογους με τον εαυτο σου για το θεμα...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Πλακα μας κανεις; Την κουβεντα ρε Αλμπα την ξεκινας και τη συντηρεις μονο σου, σε βαθμο ultra baiting. Ακομα και κανεις να μην σου απαντησει, πιστευω θα κανεις διαλογους με τον εαυτο σου για το θεμα...
Το σχόλιο μου για το gp είναι στη σελίδα 10,όπου ασχοληθηκα αποκλειστικά με το Massa και είχα τη μεγαλοθυμία να μην σχολιάσω καν τη μετριότητα του Kimi.... άλλοι είχαν κόψιμο να ασχοληθούν με την κακούργα την κενωνία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Εξάλλου το έχω ξαναπεί.Το μόνο που με ενδιαφέρει φέτος είναι αυτό το δίδυμο και να δω τη ferrari στην 5η θέση του κατασκευαστών........άσε με λοιπόν να το απολαύσωΚαταλαβαίνω ότι είναι βαρύ να καταπίνουν κάθε τριήμερο το πικρό ποτήρι όλοι όσοι ονειρεύονταν δωρεάν μαθήματα καμα σούτρα του φινλανδού στον ισπανό.......
Αυτο δεν νομιζω οτι το εχει γραψει κανεις εδω μεσα, αλλα δεν πειραζει, αν σε βολευει, συνεχισε να το γραφεις.
οταν έχεις χρόνο..... κάνε ένα γρήγορο χτένισμα στο μεταγραφές-σεζόν 13-14 να φρεσκάρεις τη μνήμη σου
-
Πωπω, με διέλυσες. Από τη σελίδα περίπου 50, διάβασα καμμιά 20αρια. Φοβερό γέλιο.
-
Δεν ειδα και πολλους να πιστευουν οτι ο Κιμι θα δαγκασει τον Αλονσο...
Πολλα ερωτηματα για το αν θα μπορεσει ο Κιμι να παιξει στα ισια και αν θα εχουν ανταγωνισμο υπηρχαν και πιστη οτι ο Κιμι θα ειναι καλυτερος και πιο τσαμπουκας απο το Μασσα. Λογικο ειναι πιστευω.
Και βεβαια οταν λεμε να παιξεις στα ισια με τον Αλονσο γενικα αλλα και ειδικα την πρωτη χρονια εννοειται οτι μιλαμε για καποιες (οχι 1-2 αλλα ουτε 10) καθαρες επικρατησεις απεναντι του. Δε νομιζω οτι περιμενε κανεις οτι ο Κιμι θα ερθει ισοπαλος με τον Ισπανο.
Επαναλαμβανω για μενα η προβλεψη ηταν, ενα σκορ 13-6 το πολυ 12-7 και γενικοτερα να ειναι κοντα. Δηλαδη ακομα και οταν επικρατει ο Αλονσο να ειναι ο Κιμι στα 2'-10' πισω. Αυτη η εικονα θα εδειχνε οτι ο Αλονσο ειναι καλυτερος αλλα οτι και ο αλλος το παλευει καλα.
Τελικα πλην Μπαχρειν και Ισπανιας εχουμε παει ολοι κουβα οπως ηδη ειπα, αλλα μην λεμε οτι ηταν πολλοι που περιμεναν καμα σουτρα. Μην τρελαθουμε, ο Ισπανος ειναι φονιας...
-
Ενταξει ειναι και king of Spa..Οποτε το 1 το εχει σιγουρακι
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Δε νομιζω οτι περιμενε κανεις οτι ο Κιμι θα ερθει ισοπαλος με τον Ισπανο.Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Εγώ ξέρω τουλάχιστον τέσσερις εδώ μέσα που ήταν σίγουροι (μη σου πω ότι κι ακόμα είναι κάποιοι απ' τους) ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Κίμι θα τον φάει λάχανο τον Ιθπανό.
-
...εντάξει τώρα, 3-4 είναι όλοι κι όλοι αλλά κάνουν πολύ ...ντόρο!..
(και δεν είναι τόσο ότι συμπαθούν ιδιαίτερα τον Κίμι, απλά αντιπαθούν μέχρι... θανάτου τον Αλόνσο... ). -
Παντως αν δείτε το τοπικό θα δείτε ότι είτε κάποιοι έχουν κληρονομικό χάρισμα και προέβλεψαν ακριβώς πως θα πάει το πράμα είτε μερικά πράματα είναι οφθαλμοφανέστατα και μερικοί επιλέγουν να μην τα βλέπουν.
-
Παίζει να ισχύουν και τα δύο, π.χ. σε κάθε αγώνα 4-6 νοματαίοι προβλέπουν ότι θα τον κερδίσει ο Ισπανός.
2014 - Formula 1 Grosser Preis Von Österreich-Spielberg