-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φανταζομαι ειναι οκ για αρχαριους για να το λες αυτο. Πρεπει να την συνηθισω παντως, οδηγαω σφιγμενος.
ποναει ολο μου το σωμα απ το σκΕίναι ότι πρέπει για αρχάριους γιατί θα μάθεις κάτι από την αρχή σωστά. Θα σταματήσεις να στηρίζεσαι στα χέρια και να σφίγγεσαι, θα μάθεις να στρίβεις με γυροσκοπικό και μηδενικό κόπο και γενικά θα φύγεις άλλος άνθρωπος.
Εγώ πήγα με εμπειρία 4000χλμ και αν μπορούσα θα πήγαινα μόλις πήρα το δίπλωμα.
-
Αυτο κανω, στηριζομαι στα χερια μου
Μεχρι τοτε σιγουρα θα εχω κανει χλμ, θα το τσεκαρω λοιπον -
Djet, κανα μανουαλι για συντηρηση παιζει?
Λυπάμαι, είχα κάποιο της Haynes σε hardcopy, αν θυμάμαι, που έπιανε όλα τα F4*, αλλά αν δεν έχει ξεμείνει στη μάνα μου πρέπει να το έδωσα μαζί με το μηχανάκι (το είχα για λίγο καιρό και το πούλησα λόγω αχρηστίας και αφραγκίας).
Θα κοιτάξω και θα σου πω.*Επειδή ήδη θα έχεις μπλεχτεί μέχρι τώρα, είναι 5 γενιές 600F.
Οι πρώτες ('86) είναι με τα τεράστια φέρινγκ και το τετράγωνο φως πλαίσιο PC19 και PC23,
το F2 ('91) είναι το 600F χωρίς το ramair_PC25_ ,
με το ramair κάτω από το φανάρι είναι το F3 ('95) PC31, τελευταίο από τα οποία είναι το FW,
ενώ στα F4 ('99)PC35 το πρώτο είναι το δικό σου αλλιώς FΧ και τα ψεκαστά που λέγονται F4i αλλιώς FΥ και τα πουλούσαν
μεχρι να βγει το καινούργιο F PC41 το '11.
Ελπίζω να βοήθησα περισσότερο από ότι εμπλεξα! -
ΚαλησπέραΤι βλέπω, αποκτήσαμε και tender για το M/V EYA;
Καλορίζικο, και καλά χιλιόμετρα!
Για τη θέση οδήγησης, μάλλον είσαι ακόμα σφιγμένος. Πρέπει να στηρίζεσαι στους μηρούς και τους κοιλιακούς σου.
-
μην κάνεις κανένα αστείο και τσιγκουνευτείς το γορκοσοπ μανιουαλ του χεινς
θα σε γλιτώσει από άπειρους μπελάδες και έξοδα στο μέλλον
-
E ναι, αν δε με φτιάξει ο διγέτιος θα αγοραστεί προφανώς
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Καλησπέρα
Τι βλέπω, αποκτήσαμε και tender για το M/V EYA;
Καλορίζικο, και καλά χιλιόμετρα!
Για τη θέση οδήγησης, μάλλον είσαι ακόμα σφιγμένος. Πρέπει να στηρίζεσαι στους μηρούς και τους κοιλιακούς σου.
support vessel
Μια ακόμα ερώτηση. Νοιώθω άβολα με τα γάντια, θέμα συνήθειας ή μήπως τα γάντια δεν είναι καλά?
μια ακόμα ερώτηση. Τυφλές γωνίες στους καθρέφτες, ειδικά στον αυτοκινητόδρομο, με αγχώνει και δε μπορώ να γυρίζω κεφάλι. Τί γκένεν με το θέμα? -
Για τα γάντια, κανείς δεν μπορεί να κάνει διάγνωση από το φόρουμ (εκτός από τον Τζι.μαρρ που τα ξέρει όλα ). Καλύτερα δανείσου/δοκίμασε μερικά αλλα ζευγάρια για να δεις τη διαφορά.
Γύρισμα κεφαλιού: 100% θέμα εξοικείωσης. Είσαι ψαρωμένος ακόμα, όταν αποκτήσεις εξοικείωση θα μπορείς προσωρινά να παρακάμπτεις το WYLIWYG (Where You Look Is Where You Go). Δοκίμασε σε κανένα άδειο πάρκινγ, πάνε με 30, ευθεία και γύρνα το κεφάλι στο πλάι για 0,5-1sec τη φορά.
-
Μπορεις να ρυθμισεις τον αριστερο καθρεπτη να δειχνει την αριστερη λωριδα και τον δεξι να δειχνει πισω σου σαν τον κεντρικο του αυτοκινητου. Ετσι μειωνεις την αναγκη να γυριζεις κεφαλι αριστερα αλλα πρεπει να γυρνας δεξια.
Ακομα δοκιμασε να κουνας το σωμα μπρος-πισω για να αλλαζει η γωνια θεασης απο τον καθρεπτη. -
Αν ειναι δερμαρινα δώσε τους μωρε λιγο χρόνο να στρώσουν στο χέρι σου... Αν τα φροντίζεις που και που με βαζελινη θα επιταχύνσεις την διαδικασία
-
Αυτο που φοβαμαι ειναι μη πατησει φρενο κανενας μπροστινος οταν κοιταω πισω
Εχουμε κανα τοπικ να σπαμαρουμε για τετοια θεματα, παει το αγορασαμε το μηχανακι τωρα
-
Αυτο που φοβαμαι ειναι μη πατησει φρενο κανενας μπροστινος οταν κοιταω πισωΕχουμε κανα τοπικ να σπαμαρουμε για τετοια θεματα, παει το αγορασαμε το μηχανακι τωρα
κοιτάς προληπτικά και αλλάζεις λωρίδα πολύ πριν πλησιάσεις τον μπροστινό αν πηγαίνεις τόσο γρόγορα. Αλλιώς φρένο, κοιτάς στα γρήγορα αφού έχεις ανάψει φλάς, κατέβασμα και προσπέραση με αρκετό γκάζι. Βασικό ο ελιγμός αλλαγής λωρίδας-επιτάχυνση να γίνει γρήγορα και σταθερά.
viewtopic.php?f=12&t=55528
-
Για να ολοκληρωθείς πρέπει αφενός να σε βρεις ένα καφε με καλή ακουστική ώστε να λέτε με 'τα παιδία' τα μοτοσυκλετιστικά φίδια σας και αφετέρου, να αποδείξεις 'στα παιδία' οτι δεν είσαι κανένα μπαρμπάδι κάνοντας κάτι εξτριμ... τελικιασέ την με κλειστά μάτια π.χ., λεπτομέρειες θα σου πει ο μετρ του είδους κουπέας
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για να ολοκληρωθείς πρέπει αφενός να σε βρεις ένα καφε με καλή ακουστική ώστε να λέτε με 'τα παιδία' τα μοτοσυκλετιστικά φίδια σας και αφετέρου, να αποδείξεις 'στα παιδία' οτι δεν είσαι κανένα μπαρμπάδι κάνοντας κάτι εξτριμ... τελικιασέ την με κλειστά μάτια π.χ., λεπτομέρειες θα σου πει ο μετρ του είδους κουπέαςδιόρθωση: τσιπουράδικο με τα παιδιά για συζητήσεις περί τελικών γραναζομένων Ζ750 και μετά καφέ για πιπινοκαταστάσεις
-
Ποσο πιο σωστος να εισαι ρε Κοκκινο_Τερας ???
-
Και που λετε χτες πηγα να αλλαξω εξατμιση γιατι την εξυσα σε μια δεξια κατηφορικη
-
αναψες τσιγαρο καθως εβγαζε σπιθες ;;
-
Και που λετε χτες πηγα να αλλαξω εξατμιση γιατι την εξυσα σε μια δεξια κατηφορικηάσε τις εξατμίσεις και βάλε γρανάζια....τελική μεγαλύτερη από Panigale εγγυημένα
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
αναψες τσιγαρο καθως εβγαζε σπιθες ;;γμς με, καηκε το μαλλι απ το πιπινι που φορτωσα στο καφε
-
Ποια απο τις 3; Αυτη που ηταν πισω πισω;;
-
Ε ναι, οι αλλες δυο καθονταν στους καθρεφτες. Τι νομιζεις, ειμαι κανας καγκουρας να τους εχω ξηλωμενους?
Από τη μαούνα στο κρις-κραφτ [Διάσπαση]