-
Καλημερα.
Χθες εσβησε ξαφνικα το αμαξι για κανα 20λεπτο και οταν επανηλθε, το καντραν δεν λειτουργουσε. Ολα αυτα σε ενα ford focus φιλου μοντελο 99-01.
Το πηγα σε ενα φιλο μου που εχει συνεργειο και ειπε οτι μαλλον ειναι το καντραν.
Ηλεκτρολογο δεν εχω για να ρωτησω. Απο οτι ειδα στο car σε μια μονο αγγελια, η τιμη ειναι 70 ευρω.
Υπαρχει περιπτωση αυτο να φτιαχνεται η να βρεθει πιο φτηνο?
Το αμαξι λειτουργει κανονικα, ομως δεν υπαρχει καμια ενδειξη. -
Καλημερα.
Χθες εσβησε ξαφνικα το αμαξι για κανα 20λεπτο και οταν επανηλθε, το καντραν δεν λειτουργουσε. Ολα αυτα σε ενα ford focus φιλου μοντελο 99-01.
Το πηγα σε ενα φιλο μου που εχει συνεργειο και ειπε οτι μαλλον ειναι το καντραν.
Ηλεκτρολογο δεν εχω για να ρωτησω. Απο οτι ειδα στο car σε μια μονο αγγελια, η τιμη ειναι 70 ευρω.
Καλημερα.
Τσέκαρε πόλους και ασφάλειες.
-
Της μπαταρίας;
-
Μπορει να ειναι και αισθητηρας ταχυτητας.
αν χρειαστει, παρτον απο ebay, οχι απο εμπορο.
-
Ο χρήστης mynam3 έγραψε:
Της μπαταρίας;Ναι ,επειδή λες ότι έσβησε ξαφνικά το αμάξι.
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Οποτε δεν τον γλυτωνει τον ηλεκτρολογο για μια πρωτη εκτιμηση απο οτι καταλαβα. -
Δες και τη μπαταρια πρωτα. Συνηθως συμβαινουν αυτα στο focus οταν η μπαταρια του ειναι χαλια να μη δουλευει το καντραν. Επισης ουτε βενζινη ουτε θερμοκρασια τιποτα δε δειχνει?
-
Καλύτερα να πας σε ηλεκτρολόγο γιατί μπορεί να πάρεις το καντράν και να σου μείνει στα χέρια γιατί μπορεί να φταίει κάτι άλλο.
-
Έσβησε χτες για 2 δευτερόλεπτα η μηχανή και οι ενδείξεις στο καντράν.
Σήμερα το ξαναέκανε άλλες 2 φορές.Δεν εμφανίζει συνέχεια το πρόβλημα ώστε να το πάω άμεσα στον ηλεκτρολόγο.
Το πιθανότερο νομίζω ότι είναι ο συναγερμός αλλά δεν αποκλείω και τον διακόπτη της μηχανής - και τα 2 έχουν πολλά χιλιόμετρα και αρκετά χρόνια (19) και μπορεί να υπάρχουν φθορές.Ο συναγερμός το είχε ξανακάνει αυτό πριν καμιά δεκαριά χρόνια και είχαν φτιάξει κάτι στις καλωδιώσεις του.
Εσβησε το καντραν σε ford focus