-
προφανως τι πιο λογικο σε καθεστως sc να κοιτας τους καθρεφτες..την μονη περιοδο που ξερεις οτι δεν θα γινει μαλακια εσυ θα κοιτας να δεις αν γινει..
-
προφανώς αν έχεις αντιληφθεί ότι ο πίσω σου είναι ντουμπλαρισμένος και από στιγμή σε στιγμή θα πρέπει να σε προσπεράσει, όπως ακριβώς έκανε μπροστά στα μάτια του η Caterham,κοιτάς του καθρέφτες,έχεις το νου σου να του ανοίξεις δρόμο και δεν ψωλαρμενίζεις΄....ή δεν κάνεις ζιγκ ζαγκ να ζεστάνεις τα λάστιχα (λέω εγώ τώρα)
-
εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεγονται μπορουμε να τον βριζουμε ολη μερα (η βδομαδες)μπορει να κοιταζε αλλου μπορει να ηθελε να γραψει αφιερωση στην G.H. Mumm με το λαστιχο μπορει να ειδε κανα βυζομπαλο δεν ξερουμε τι μπορει να εκανε αλλα οσο φταιξιμο εχει αυτος αλλο τοσο εχει και ο Murican που τον ειδε και δεν εκανε τιποτα (ε? ε? ε?)
-
Σημειώσαμε μια μικρή πρόοδο ήδη.....γιατί μέχρι προχθές η λαϊκή ετυμηγορία ήθελε αποκλειστικά υπεύθυνο αυτό το ζώο τον Chilton.. που του ξύρισε στα καλά καθούμενα το λάστιχο
Το ερώτημα βέβαια παραμένει.....αφού ο Kimi καρφώνει ουσιαστικά την ομάδα του για λάθος,γιατί διερήγνυε τα ιμάτια του για το ότι δεν εξετάστηκε το συμβάν στο τέλος του αγώνα ώστε να καταλογιστούν ευθύνες.. -
γιατι οπως και να το δεις δεν ηταν δικο του θεμα να προσεχει..αυτο λεμε..
-
σωστά έπρεπε να προσέχω εγώ ή ο Mattiacci
...όταν ο κανονισμός επιβάλλει το 'ξεντουμπλάρισμα' υποχρεούσε να διευκολύνεις τους ντουμπλαρισμένους να σε προσπεράσουν -
ε ναι δεν ειπα κατι αλλο αλλα τι αλλο να κανει? δεν ειναι δα οτι τον εκλεισε κιολας..............
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε ναι δεν ειπα κατι αλλο αλλα τι αλλο να κανει? δεν ειναι δα οτι τον εκλεισε κιολας..............Υπάρχει βίντεο με αυτή τη φάση; Δεν έχω δει ακόμα πως ακριβώς έγινε.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ε ναι δεν ειπα κατι αλλο αλλα τι αλλο να κανει? δεν ειναι δα οτι τον εκλεισε κιολας..............
Υπάρχει βίντεο με αυτή τη φάση. Δεν έχω δει ακόμα πως ακριβώς έγινε;
καπου στο canal + υπαρχει (αν υπαρχει ακομη......)
-
Μπα δεν την έχει αυτή τη φάση. Κρίμα.
Και ήθελα να δω το βίντεο για να κρίνω αντικειμενικά και ακριβοδίκαια. Και να βγω μετα να ειρωνευτώ, να χλευάσω και να καταδικάσω τον Μίκι για τη χοντρομαλακία που έκανε. -
Τι να το κάνεις το βίντεο ρε Bayern;
Αφού ο/η Alba σου εξηγεί ότι φταίει ο Raikkonen. -
Ποιος ειναι ο Αμερικανος ρε παιδια;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποιος ειναι ο Αμερικανος ρε παιδια;Sent from my Neo V using Tapatalk.
Νεο inside info, ο Chilton είναι Αμερικάνος με Αγγλικό διαβατήριο
-
Nαι ρε! Αμερικάνος! 51η πολιτεία κι έτσι! Τρέχει τίποτα;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ποιος ειναι ο Αμερικανος ρε παιδια;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Νεο inside info, ο Chilton είναι Αμερικάνος με Αγγλικό διαβατήριο
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τι να το κάνεις το βίντεο ρε Bayern;
Αφού ο/η Alba σου εξηγεί ότι φταίει ο Raikkonen.αυτά τα λες εσύ...εγώ απλά λέω ότι it takes two to tango
.....από αυτά τα αντιφατικά που ψελίζει ο Kimi με αφήνει να συμπεράνω ότι δεν είχε τεταμένη την προσοχή του ώστε να αποφύγει την 'ατυχία',για την οποία το πόπολο καταδίκασε αυτομάτως τον Chilton, σε ένα συμβάν που δεν έχει συλλάβει ο φακός.
Στην F1 όπως και στη ζωή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.Αυτοί που τις προσέχουν είναι νικητές.Οι υπόλοιποι ψάχνουν δικαιολογίες.Και μόνο το γεγονός ότι η Caterham μπροστά του ξεντουμπλάρεται ,έπρεπε να τον θέσει σε συναγερμό.Αυτός ούτε κατάλαβε από που του ήρθε..... και περίμενε μήνυμα από την ομάδα ότι επιτρέπεται το προσπέρασμα.Ε ...δεν βλέπω να έκανε και πολλά για να προφυλάξει τον εαυτό του από την ατυχία. -
O Αμερικανός Chilton
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
αυτά τα λες εσύ...εγώ απλά λέω ότι it takes two to tango
.....από αυτά τα αντιφατικά που ψελίζει ο Kimi με αφήνει να συμπεράνω ότι δεν είχε τεταμένη την προσοχή του ώστε να αποφύγει την 'ατυχία',για την οποία το πόπολο καταδίκασε αυτομάτως τον Chilton, σε ένα συμβάν που δεν έχει συλλάβει ο φακός.
Στην F1 όπως και στη ζωή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.Αυτοί που τις προσέχουν είναι νικητές.Οι υπόλοιποι ψάχνουν δικαιολογίες.Και μόνο το γεγονός ότι η Caterham μπροστά του ξεντουμπλάρεται ,έπρεπε να τον θέσει σε συναγερμό.Αυτός ούτε κατάλαβε από που του ήρθε..... και περίμενε μήνυμα από την ομάδα ότι επιτρέπεται το προσπέρασμα.Ε ...δεν βλέπω να έκανε και πολλά για να προφυλάξει τον εαυτό του από την ατυχία.Εγώ ούτε για ατυχία μίλησα, ούτε καταδίκασα κανέναν, αφού δεν υπάρχει εικόνα.
Χωρίς εικόνα μόνο εσύ μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.
Το ότι πρώτα ξεντουμπλάρεται η Caterham και μετά πάει ο Chilton να τον περάσει το έχεις δει κάπου; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το ότι πρώτα ξεντουμπλάρεται η Caterham και μετά πάει ο Chilton να τον περάσει το έχεις δει κάπου;
Το 'ξεντουμπλάρισμα' της Caterham το είδα στη μετάδοση του sky sport italia.O Chilton εντός πλάνου δεν ξεντουμπλαρίστηκε και μετά το πλάνο άλλαξε.Μάλιστα στην πρώτη μου δημοσίευση μετά το τέλος του αγώνα αναρωτήθηκα ...
Ο σημερινός αγώνας ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του Kimi για να βγει από τη μετριότητα των αποτελεσμάτων του, δεδομένης της πίστας (που του αρέσει),της καταπληκτικης εκκίνησης,της προστασίας που του προσέφερε ο Ric σε πιθανό undercut του Alonso......και μπλέκει σε επαφή με τον Chilton που ξεντουμπλάρεται......**Δεν έχω δει το συμβάν,αλλά απόρησα βλέποντας τον αγώνα, γιατί αργεί να ξεντουμπλαριστεί ο Chilton και αν ο Kimi τον έχει πάρει χαμπάρι (λογικά τον έβλεπε στους καθρέφτες του)ή θα έχουμε δράματα σε κάποια στροφή.Ϊσως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.... για να προφυλάξει τον εαυτό του από τη μαλακία του άλλου,καθώς ο ίδιος λέει ότι δεν κατάλαβε τι έγινε και ότι η ομάδα δεν τον ειδοποίησε για τις προθέσεις του Chilton **
Στο συμβάν με τον Magnussen δεν τον κατακρίνω.Καλά έκανε και το προσπάθησε,δεν είχε και πολλά να χάσει....ίσως θα είχε περισσότερη τύχη αν το επιχειρούσε στην έξοδο του τούνελ.
Ο μανιακός ρυθμός του στους πρώτους δεκαπέντε γύρους, οδήγησε σε φυτίλιασμα των ελαστικών,καθώς Ric και Alo,όπως δείχνουν οι χρόνοι τους, πριν το SC του έκλειναν τη διαφορά,με ό,τι αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται για την εξέλιξη του αγώνα του αν δεν υπήρχε το SC.
Αlonso παραδοσιακά συντηρητικός .....ως διεκπεραιωτικός στο Monaco.... αλλά αποτελεσματικός στο τέλος της ημέρας.
Kimi=calimero ...όπως Vettel...............
-
Θα είχε ενδιαφέρον να ανέβει το βιντεάκι με την επίμαχη σκηνή
2014 - Formula 1 Grand Prix De Monaco