-
Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθεια και τις προτάσεις σας για την αγορά μικρού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Σκέφτομαι κάτι γύρω στα 1200cc και χρονολογία 2004 και μετά. Δε θέλω υψηλό τεκμήριο, ούτε πολλά τέλη. Το αυτοκίνητο το χρειάζομαι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά, μια απόσταση 100 χλμ. Αρχικά προσανατολίστηκα προς τα citroen c3 και τα συναφή. Σε φίλο μου που ρώτησα, δεν έδειξε ιδιαίτερο 'ενθουσιασμό'. Ποιό κατά τη γνώμη σας είναι το μικρό που συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές; Τέλος, θα ήταν καλύτερα να επιλέξω μαντρά ή ιδιώτη (διάβασα και σχετικό θέμα στο φόρουμ);
-
Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθεια και τις προτάσεις σας για την αγορά μικρού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Σκέφτομαι κάτι γύρω στα 1200cc και χρονολογία 2004 και μετά. Δε θέλω υψηλό τεκμήριο, ούτε πολλά τέλη. Το αυτοκίνητο το χρειάζομαι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά, μια απόσταση 100 χλμ. Αρχικά προσανατολίστηκα προς τα citroen c3 και τα συναφή. Σε φίλο μου που ρώτησα, δεν έδειξε ιδιαίτερο 'ενθουσιασμό'. Ποιό κατά τη γνώμη σας είναι το μικρό που συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές; Τέλος, θα ήταν καλύτερα να επιλέξω μαντρά ή ιδιώτη (διάβασα και σχετικό θέμα στο φόρουμ);
-
-
Πιο είναι το budget σου?
Αν μου πεις γύρο στα 6Κ τότε θα πήγαινα σε fiesta 1.25 του 2009 που είναι και όμορφο και καλό αυτοκίνητο
Και εννοείται αν το βρεις από ιδιώτη (Μάντρες κάνουν πολλές απατεωνιές...αλλάζουν χλμ. κτλ.) -
Το budget μου είναι μέχρι 4.500 ευρώ, αλλά αν βρω με γραμμάτια κάτι που να αξίζει τον κόπο μπορεί και να ανέβω κανένα χιλιάρικο.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή μεταξύ ιδιώτη και μαντράδων;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5000081/ -
Γιατί να διαλέξεις το Punto δεκαετίας όταν μέσα στο budget σου είναι το νεότερο μοντέλο; http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3662185/
-
-
Φιλε μου στο μεταχειρισμενο εννοειται πως ψαχνεις κατα κυριο λογο απο ιδιωτη και οσο πιο καλοσυντηρημενο γινεται. Δες αυτο που ειναι κ στην περιοχη σου viewtopic.php?f=9&t=56362#p3024128
-
εγω θα σου προτεινα το αμαξι που θα αγορασεις να είναι με καδένα κ όχι με ιμάντα χρονισμού .... αν παρεις με ιμάντα ευχομαι να μην το μετανιώσεις .... κ να πεις καλά μου ειχε προτεινει να παρω με καδένα καποιος manolis 67 ....
-
Νissan Micra 1.2. Δεν έχει και τόσο όμορφο σχήμα (με μία ζαντούλα στρώνει κάπως). Είναι όμως αξιόπιστο και με πολύ καλές επιδόσεις και κατανάλωση.
Αγορά μικρού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου