-
ρε μπας και ειναι εβραιος, λεω εγω τωρα...., και πουλαει μουρη για το μεροκαμματο αυτος ο Γιωσaφατ?
να πιασει πελατεια και να πουλαει ψυχοφαρμακα και ναρκωτικα, παιζοντας μπιλιαρδο στην πλατη του καθε δυστυχου συνανθρωπου μας? Αισχος κε Γιωσαφατ, εμπορα ελπιδας
-
Τι διαβάζουμε ρε πστ μου...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι διαβάζουμε ρε πστ μου...http://windmo.blogspot.gr/2011/12/blog-post_2840.html
xrηστο σε σεβομαι....αλλα ας εχουμε και τα ματια μας ανοιχτα.
Αλλο ο πονος, αλλη η αληθεια.
και προφανως το σιωνιστικο λομπυ διεγραψε το βιντεο...οποιοσ το εχει ας το ανεβασει.
-
Η πηγή σου στερείται σοβαρότητας, για να το πω ευγενικά. Το δε βίντεο πάνω στο οποίο υποτίθεται ότι στηρίζεται αυτό που ισχυρίζεται, δεν υπάρχει.
-
Η πηγή σου στερείται σοβαρότητας, για να το πω ευγενικά. Το δε βίντεο πάνω στο οποίο υποτίθεται ότι στηρίζεται αυτό που ισχυρίζεται, δεν υπάρχει.οπως εγραψα πριν, το σιωνιστικο λομπυ το διεγραψε αυτο το βιντεο ..τεσπα.....ματια ανοιχτα και ελληνικα, κατα Λιακοπουλο.
εαν η οικογενεια σου ειχε πελατειακη σχεση με αυτον τον ψυχιατρο...σε παρακαλω πολυ σκαναρησε τισ αποδειξεις που σας εδωσε, αναρτησε τες, κρυβοντας τα επιμαχα σημεια φυσικα, και θα το βουλωσω.....
επαναλαμβανω οτι σεβομαι και εσενα και την οικογενεια σας....συμπασχω μαζι σας για τους δικους μου λογουσ...δεν ειμαι αμοιρος....
-
Δεν σέβεσαι απολύτως τίποτα. Αναπτύσσεις νεοναζιστική ρητορική σε ένα νήμα για αυτοκτονίες για να βγάλεις μίσος... για τους Εβραίους.
-
Δεν σέβεσαι απολύτως τίποτα. Αναπτύσσεις νεοναζιστική ρητορική σε ένα νήμα για αυτοκτονίες για να βγάλεις μίσος... για τους Εβραίους.Μαλλον παπατζια το βρισκω το θεμα σου, σαν ολους αυτουσ που μπαινουν στον ηλεκτρικο με τισ πατεριτσες και ζητανε συμπονοια, kai μολις βγουνε απο το βαγονι τις βαζουν στον ωμο και τρεχουν να προλαβουν το επομενο
Youtube Videoδωσε στοιχεια και θα ανακαλεσω στο φορουμ και θα σε παραδεχτω....
μην πω οτι θα ψηφησω παπαριζου..eee παπαρηγα εννοω..τις μπερδεψα γιατι μοιαζουν, μεταξυ τους, τα κουκλια
-
Το βίντεο το είδες άραγε; Κατάλαβες τίποτα από αυτά που λέει; ή κόλλησες στο ότι είναι... Εβραίος;
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σου κάνει για στοιχείο, ή είναι 'και αυτός ελεγχόμενος από το Σιωνιστικό λόμπι';
http://www.who.int/mental_health/preven ... _media.pdf
Μόλις τελειώσεις την ανάγνωση, περιμένω να ανακαλέσεις.
-
Μετα απο ενδελεχη μελέτη στο φόρουμ, προτείνω αλλαγη του τιτλου του τοπικ σε:
'Ποδηλασία στην Ποσειδώνος (ειδικα τη νύχτα): Η κατάληξη ενος ψυχικά ασθενους'.
Πού κανω αιτηση?
-
Εγώ προτείνω τη δημιουργία ενός τοπικού με τιτλο: Ξέχασα τι έγραψα σε αυτό το τοπικ(Μπορειτε να βοηθήσετε? )
from tapatalk
-
Suicide prevention
Magnitude of the problem
Suicide is among the top 20 leading causes of death globally for all ages. Every year, nearly one million people die from suicide.Risk factors
Mental illness, primarily depression and alcohol use disorders, abuse, violence, loss, cultural and social background, represent major risk factors for suicide.Prevention
Restriction of access to means of suicide, such as toxic substances and firearms, identification and management of persons suffering from mental and substance use disorders, improved access to health and social services, and responsible reporting of suicide by the media are effective strategies for the prevention of suicide.Πηγή: Π.Ο.Υ.
-
Suicide prevention
Magnitude of the problem
Suicide is among the top 20 leading causes of death globally for all ages. Every year, nearly one million people die from suicide.Risk factors
Mental illness, primarily depression and alcohol use disorders, abuse, violence, loss, cultural and social background, represent major risk factors for suicide.Prevention
Restriction of access to means of suicide, such as toxic substances and firearms, identification and management of persons suffering from mental and substance use disorders, improved access to health and social services, and responsible reporting of suicide by the media are effective strategies for the prevention of suicide.Πηγή: Π.Ο.Υ.
Στα risk factors πάντως βλέπεις ότι επεκτείνεται και πέρα της 'ψυχικής ασθένειας'.
-
Πράγματι.
Με αυτό που τόνισες στην παράθεση (improved access to health and social services) δεν διαφώνησα ποτέ. Ίσα ίσα που είχα γράψει ότι αν είχαμε ιεραρχήσει τις προτεραιότητες μας καλύτερα, π.χ. περισσότερα κεφάλαια στην ψυχική υγεία και λιγότερα στην δημόσια τηλεόραση, ή στον καθαρισμό των υπουργείων, να είχαμε γλιτώσει αρκετές ζωές ακόμα.
-
οκ, το είχα χάσει αυτό το post
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Δεν σέβεσαι απολύτως τίποτα. Αναπτύσσεις νεοναζιστική ρητορική σε ένα νήμα για αυτοκτονίες για να βγάλεις μίσος... για τους Εβραίους.
Μαλλον παπατζια το βρισκω το θεμα σου, σαν ολους αυτουσ που μπαινουν στον ηλεκτρικο με τισ πατεριτσες και ζητανε συμπονοια, kai μολις βγουνε απο το βαγονι τις βαζουν στον ωμο και τρεχουν να προλαβουν το επομενο
Youtube Videoδωσε στοιχεια και θα ανακαλεσω στο φορουμ και θα σε παραδεχτω....
μην πω οτι θα ψηφησω παπαριζου..eee παπαρηγα εννοω..τις μπερδεψα γιατι μοιαζουν, μεταξυ τους, τα κουκλια
Εχω βρίσει επανειλημμένως, όπως πρέπει, τους κομμουνιστάς, λόγω της ασέβειάς τους προς την ανθρώπινη Ζωή, Τιμή και Ελευθερία.
Καιρός να βρίσω και έναν φασίστα, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
**edit mod **
Ο ΓΙΩΣΑΦΑΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ, ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ (ΕΣΥ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ.(τα ίδια ακριβώς πιστεύω και για τους κομμουνιστάς ούτως ή άλλως).
Ας τα διαγράψουν οι μοντς, εγώ όχι.
Τελειώσαμε (με όλους). -
Λιποθύμισε ο Μπούκουρας στο ανακριτικό γραφείο: «Δύο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί»
Ο κατηγορούμενος για μια ακόμη φορά υποστήριξε ότι «δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε ναζιστής. Δεν έχω κάνει τίποτα για να είμαι στη φυλακή. Θέλω να πάω στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Είμαι νεκρός άνθρωπος. Εφυγα, ανεξαρτητοποιήθηκα. Με διώξανε. Τους έκανα χατίρια. Ελεγα αυτά που μου έλεγαν, που είναι το μεμπτό; δύο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί. Γιατί είμαι στη φυλακή;», είπε ο Στάθης Μπούκουρας, όπως προκύπτει από την απολογία του κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικαστικών λειτουργών δηλώνοντας ότι ασκεί το δικαίωμα της σιωπής που του δίνει ο νόμος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στάθης Μπούκουρας κατά τη διάρκεια της απολογίας του έκλαιγε και λιποθύμησε μέσα στο ανακριτικό γραφείο.
Irresponsible reporting of suicide claims by the media...
-
Ο μπούκουρας έχει δικηγόρο τον Κούγια οπως και η γυναίκα του Τσόχα. Και οι δυο μιλάνε για αυτοκτονίες.
Can you see a pattern here.
-
αυτοι ειναι κοινωνικοι εχθροι...δεν μετρανε..εμεις να ειμαστε καλα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Can you see a pattern here.Ο Κορκωνέας πάλι, δεν είχε εμφανίσει ανάλογα 'συμπτώματα'.
-
Πώς άλλαξαν οι καμπύλες των αυτοκτονιών μετά την κρίση
Πριν από την ύφεση, που ξεκίνησε στα τέλη του 2007, οι αυτοκτονίες στις ΗΠΑ αυξάνονταν με χαμηλούς ρυθμούς, ενώ στην Ευρώπη και στον Καναδά μειώνονταν. Από το 2007 ώς το 2010, η αύξηση της ανεργίας, τα βάρη των χρεών και οι κατασχέσεις σπιτιών οδήγησαν σε απότομες αλλαγές στις καμπύλες των αυτοκτονιών.Στις μεν ΗΠΑ, η ήπια αύξηση μετατράπηκε σε έντονη αύξηση, ενώ στην Ευρώπη και στον Καναδά, αντί οι αυτοκτονίες να μειώνονται, αυξήθηκαν. Αυτά είναι τα συμπεράσματα έρευνας που δημοσιεύεται στη Βρετανική Επιθεώρηση Ψυχιατρικής.
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και της Σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του πανεπιστημίου του Λονδίνου επιχείρησαν να υπολογίσουν πόσες είναι οι επιπλέον αυτοκτονίες που μπορούν να αποδοθούν στην κρίση. Η μελέτη, που συγκρίνει τις καμπύλες προ κρίσης με τις καμπύλες στη διάρκεια της κρίσης, καταλήγει σε έναν αριθμό: 12.940 άνθρωποι, στις δύο όχθες του Ατλαντικού, στο διάστημα 2007-2011.
Δεν είναι σαφές αν η μελέτη περιελάμβανε στοιχεία από την Ελλάδα, η οποία επλήγη και εξακολουθεί να πλήττεται από την κρίση σφοδρότερα από όλες τις υπόλοιπες χώρες.
Μεταξύ των επιπλέον αυτοκτονιών, περίπου το ένα τρίτο (4.750) σημειώθηκε στις ΗΠΑ και τα υπόλοιπα (7.950) στην Ευρώπη. Η άνοδος των αυτοκτονιών στις ΗΠΑ ήταν της τάξης του 4,8% ενώ στην Ευρώπη της τάξης του 6,5% ετησίως για τις χρονιές 2009, 2010 και 2011.
Οι ερευνητές εξέτασαν την καμπύλη των αυτοκτονιών και σε μία από τις ελάχιστες ανεπτυγμένες χώρες που δεν επλήγη από την κρίση, τη Νέα Ζηλανδία. Οπως αναμενόταν, οι τάσεις στη χώρα αυτή έμειναν σταθερές πριν και μετά το 2007. Η σύγκριση με τη Νέα Ζηλανδία, αλλά και τα ιστορικά παραδείγματα ανόδου των αυτοκτονιών σε περιόδους οικονομικών κρίσεων, επέτρεψαν στους ερευνητές να συσχετίσουν άμεσα την άνοδο των αυτοκτονιών με την επιδείνωση των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η αύξηση των αυτοκτονιών αφορούσε τους άνδρες τέσσερις φορές συχνότερα από ό,τι τις γυναίκες. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιοι άνδρες δεν είναι σε θέση να συνέλθουν από το πλήγμα προς την αυτοεκτίμησή τους που συνεπάγεται η απώλεια θέσης εργασίας. «Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει αν υπήρχε μεγαλύτερη ισότητα των ρόλων στους χώρους εργασίας» σημείωσαν οι ερευνητές, παρατηρώντας ότι δύο από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες η κρίση δεν συμβάδισε με αύξηση των αυτοκτονιών ήταν οι χώρες στις οποίες υπάρχει μεγαλύτερη πρόοδος σε θέματα ισότητας, η Σουηδία και η Φινλανδία.
[δεν ρώτησαν το φόρουμ να μάθουν ότι αυτά είναι μαλακίες. Ψυχικά ασθενείς ήταν και θα αυτοκτοναγανε ούτως ή άλλως ]Επιλογές πολιτικής
Ακόμη πιο κρίσιμο είναι το γεγονός ότι** οι χώρες αυτές, όπως και η Αυστρία, στην οποία επίσης δεν υπήρξε αύξηση των αυτοκτονιών, επενδύουν σε προγράμματα που βοηθούν την επανένταξη των ανέργων**. «Ενα κρίσιμο ερώτημα για όσους χαράζουν πολιτική αλλά και για την ψυχιατρική πρακτική είναι αν η άνοδος των αυτοκτονιών είναι αναπόφευκτη» είπε ο δρ Ααρον Ριβς του πανεπιστημίου της Οξφόρδης. «Εχουμε πολλές καλές ενδείξεις που δείχνουν ότι η ύφεση αυξάνει τις αυτοκτονίες, αλλά αυτό που προξενεί έκπληξη είναι ότι υπάρχουν εξαιρέσεις: Αυστρία, Σουηδία και Φινλανδία» είπε ο δρ Ριβς. «Δείχνει ότι οι επιλογές της πολιτικής έχουν σημασία».
άμπαλοι, δεν ρωτάνε κανά φορουμάκι να ξεστραβωθούνε
Αυτοκτονία: Η κατάληξη ενός ψυχικά ασθενούς.