-
Επιτέλους , μετά από 6 μηνών αναζητήσεων νεου αμαξιού στα πλαίσια του downsizing κατέληξα στο SUZUKI SX4 SCROSS GL+ χρώματος amethyst gray. H προκαταβολή της προκαταβολής δοθηκε και ο εκτελωνισμός ξεκίνησε ημερομηνία παραλαβής ως 23/5.
Οι λογοι επιλογης που έγειραν την πλάστιγγα ήταν αρκετοι με κυριότερο το vfm.
Η συγκεκριμένη εκδοση του μοντελου από μηχανολογικά και ηλεκτρονικα έχει σχεδόν τα παντα εκτός από start-stop. Απο εξοπλισμό και καλούδια το μόνο που του λείπει είναι μια multi navi touch screen με κάμερα οπισθοπορείας.
Με κέρδισε ο δυνατός κινητήρας σε συνδυασμό με την οικονομία του, το πολιτισμένο εσωτερικό με χαμηλούς θορυβους στην καμπινα, το καλό στησιμο του αμαξιού , πολυ κοντα σε ενα hatchback, με ταυτοχρονη την άνεση του υπερυψωμένου, οι καλοί χωροι επιβατων και αποσκευών, η διαχρονικη εμφανιση του, η πληρης απουσια οποιουδήποτε κραδασμου ή συντονισμου στο ρελαντι.
-
Επιτέλους , μετά από 6 μηνών αναζητήσεων νεου αμαξιού στα πλαίσια του downsizing κατέληξα στο SUZUKI SX4 SCROSS GL+ χρώματος amethyst gray. H προκαταβολή της προκαταβολής δοθηκε και ο εκτελωνισμός ξεκίνησε ημερομηνία παραλαβής ως 23/5.
Η συγκεκριμένη εκδοση του μοντελου από μηχανολογικά και ηλεκτρονικα έχει σχεδόν τα παντα εκτός από start-stop. Απο εξοπλισμό και καλούδια το μόνο που του λείπει είναι μια multi navi touch screen με κάμερα οπισθοπορείας.
Με κέρδισε ο δυνατός κινητήρας σε συνδυασμό με την οικονομία του, το πολιτισμένο εσωτερικό με χαμηλούς θορυβους στην καμπινα, το καλό στησιμο του αμαξιού , πολυ κοντα σε ενα hatchback, με ταυτοχρονη την άνεση του υπερυψωμένου, οι καλοί χωροι επιβατων και αποσκευών, η διαχρονικη εμφανιση του, η πληρης απουσια οποιουδήποτε κραδασμου ή συντονισμου στο ρελαντι.
-
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Επιτέλους , μετά από 6 μηνών αναζητήσεων νεου αμαξιού στα πλαίσια του downsizing κατέληξα στο SUZUKI SX4 SCROSS GL+ χρώματος amethyst gray. H προκαταβολή της προκαταβολής δοθηκε και ο εκτελωνισμός ξεκίνησε ημερομηνία παραλαβής ως 23/5.Οι λογοι επιλογης που έγειραν την πλάστιγγα ήταν αρκετοι με κυριότερο το vfm.
Επιτελους ανοιξε και ενα θεμα αποκλειστικά και μονο για το συγκεκριμενο αυτοκινητο!! Με το καλο η παραλαβη! Τα υπολοιπα απο ΠΜ!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Επιτέλους , μετά από 6 μηνών αναζητήσεων νεου αμαξιού στα πλαίσια του downsizing κατέληξα στο SUZUKI SX4 SCROSS GL+ χρώματος amethyst gray. H προκαταβολή της προκαταβολής δοθηκε και ο εκτελωνισμός ξεκίνησε ημερομηνία παραλαβής ως 23/5.Οι λογοι επιλογης που έγειραν την πλάστιγγα ήταν αρκετοι με κυριότερο το vfm.
καλως να ερθει, οταν λες δυνατο τι εννωεις, σε ποιες εκδοσεις βγαίνει, κυβικα, ιποδυναμη, καυσιμο?
-
Εγω κατεληξα στην εκδοση diesel 4x2 1.6 μεγιστη ισχυς 120/3750, μεγιστη ροπη 320**/1750** σχεση συμπιεσης 16,5 , 6ταχυτο.
To αμαξι συνδυαζει για μενα ροπατο diesel κινητηρα , αρκετα οικονομικο στα ορια των 5 λτ, με πολυ καλους χωρους, αξιοπιστια, πλουσιο εξοπλισμο, ικανοποιητικη εμφανιση, ολοκαινουριο μοντελο , ετοιμοπαραδοτο με την αντιπροσωπεια κοντα στο σπιτι μου. Και ολα αυτα με κατω απο 20.000! Ε δυσκολα θα πηγαινα καπου αλλου...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εγω κατεληξα στην εκδοση diesel 4x2 1.6 μεγιστη ισχυς 120/3750, μεγιστη ροπη 320**/1750** σχεση συμπιεσης 16,5 , 6ταχυτο.To αμαξι συνδυαζει για μενα ροπατο diesel κινητηρα , αρκετα οικονομικο στα ορια των 5 λτ, με πολυ καλους χωρους, αξιοπιστια, πλουσιο εξοπλισμο, ικανοποιητικη εμφανιση, ολοκαινουριο μοντελο , ετοιμοπαραδοτο με την αντιπροσωπία κοντα στο σπιτι μου. Και ολα αυτα με κατω απο 20.000! Ε δυσκολα θα πηγαινα καπου αλλου...
πολύ καλή επιλογή, dieselato- ropato και οικονομικό, καλώς να έρθει
-
Από ποια αντιπροσωπεία; Άντε με το καλό!
-
Παπαβραμιδης, θεσσαλονικη. Ευχαριστω!
-
http://video-streaming.orange.fr/auto-m ... 14130.html
Ωραίο σύντομο με καθαρή εικόνα και καλο ήχο βιντεακι αλλα ....στα γαλλικά. Αν την εχει κάποιος την γλώσσα ας μας πει τι λεει οταν το βγάζει για βόλτα, ειδικα στο σημειο που περνα απο ενα σαμαράκι και τρανταζεται κατι λεει για την ανάρτηση πισω, και οταν επιταχύνει και για τον χώρο μεσα κατι πρεπει να λεει.
Και εδω ενα απο το drive.gr
http://m.youtube.com/watch?v=CMFORKQt5B ... Djs4kOl5p3
-
Φιλε tkin73 με το καλο και καλοταξιδο το scross.Εγω το εχω απο της 7/1/14 το αμαξι εκδοση GLX ALL GRIP DIESEL και εχω κανει 5000χλμ.Αυτο που εχω δει ειναι ροπατος κινητηρας καταναλωση (λογω 4χ4) περιπου 5,5 με 6 λιτρα,αυτονομια περιπου 700 χλμ,λιγο κοπαναει πισω λογο αξονα και 17αρας ζαντας και επισης μετανιωσα που δεν το πηρα σε ασπρο(πηρα το crystal lime)γιατι κατι πετραδακια κανουν ασχημα σημαδια.Στο ταξιδι ανετο και γρηγορο..ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ θα βαζεις μονο shell v-power το εχει προσφορα 1 μερα την εβδομαδα.Οτι θελεις αλλο να μαθεις στειλε μου μηνυμα να τα πουμε....
-
Ευχαριστω φίλε. Θα σε ενοχλησω για τυχόν απορίες.
-
Test συγκριτικό βενζινών του scross 1.6 με το mazda 3 1.5 , leon 1.4 , & 308 1.6
http://m.youtube.com/watch?v=X815vhz3uoo
Στα φρενα πρώτο το scross ,μετα το mazda3 +1 και κατι μετρα, μετα το leon +2m περίπου , και τελος το 308 +6 μ περισσότερο!
Στο σπριντ βγαίνει τρίτο με δεύτερο το 308 και πρώτο το λεον και τελευταίο το μαζντα.
Βλέπω το σουζουκι στα στροφιλικια σε σχέση με τα καθαρα hatch και δεν βλέπω καποια διαφορα σε περισσότερη κλίση, οσο γέρνουν και τα υπόλοιπα το βλέπω παρόλο το μεγαλυτερο ύψος του.το 308 στο 6ο λεπτο κόντεψε να σηκωθεί στις 2 ρόδες!
Εμφανιση εξωτερικό:
Μαζντα, 308, scross, leon
Εσωτερικό:
Μαζντα, scross,308, leon.
Φυσικα υποκειμενικα πάντα.
Απο καταναλωση πρώτο λεον 5.7, μαζντα scross 6.0 , 308 6.9. -
Η αμαξαρα παραλαμβανεται αυριο 3 μερες νωρίτερα απο οτι μου ειχαν πει αρχικά!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Η αμαξαρα παραλαμβανεται αυριο 3 μερες νωρίτερα απο οτι μου ειχαν πει αρχικά!Καλοταξιδο φιλε, καλες διαδρομες, με ασφαλεια και χαμογελα!
-
Ωραια πραγματα!! Καλοταξιδο..!!
-
Απο χθες νεος κάτοχος του gl+ 4x2 .
Εντυπώσεις εξωτερικο:
Του παει πολυ το amethyst gray στο φως βαθύ βισσινο γκρι χωρις φως προς μαυρο. Δεν ειναι κραυγαλέο αλλα δεν κόβει και τις γραμμές του αμαξιου. Η ζαντουλα η διχρωμη αλουμινίου με μαυρο ειναι πολυ καλη και δίνει νεανικό στυλ , οπως και τα φιλέτα αλουμινίου περιμετρικά χαμηλα.
Γενικά δείχνει ογκώδες χωρις όμως να ξεφεύγει με φλύαρη σχεδίαση.Εσωτερικό:
ωραίο ευχάριστο το μαυρο χρωμα ειναι φυσικα συνηθισμένο αλλα λόγω των μεγάλων γυαλινων επιφανειών δείχνει φωτεινό. Σφικτη μαζεμένη σχεδίαση χωρις πολλα κουμπιά πολυ εύχρηστα και εύκολα στην εξοικείωση τα πλήκτρα. Δεν το εχω δει ακόμα βράδυ με αναμμένα φώτα να δω το ωραίο περιβάλλον που υπόσχονται οι φωτος που εχω δει.
Γενικά η εμφανιση του ταμπλο και η επένδυση του σαλονιού μου βγάζουν ένα κυμπαρικο στυλ. Υποβραχιόνιο πολυ καλο ρυθμιζόμενο μπρος πισω ειναι δύσκολο να μην σε βολέψει!
Κάθισμα ωραίο με καλη πλευρική στήριξη και πολυ καλο προσκέφαλο στην θεση που πρεπει.
Εύκολα βρίσκεις την θεση σου.
Οθονη πληροφοριών απλη οχι κατι το ιδιαίτερο , δεν έψαξα ακόμα να βρω πως βλέπεις την πίεση ελαστικών.
Bluetooth γρήγορα κουμπώσε στο smartphone, διάβαζα για δυσκολία και πολύπλοκη διαδικασια , δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Τηλεφωνική ομιλία άψογη ακούς σε ακούν καμπάνα!
Τα ηχεια διαχέουν μια χαρα την μουσική , δεν ειχα καποια ένσταση αλλα νωρίς ακόμα.
Χώρος αποσκευών απο τα δυνατά του σημεία σε σχήμα εργονομία ποιοτητα κατασκευής , ο διπλός πάτος ήδη πήρε φαρμακείο, τρίγωνο πυροσβεστήρα, ομπρέλα , γιλέκο φωσφοριζε, και τα έκρυψε μια χαρα, πολυ πρακτικός.Μηχανικά:
Κιβώτιο βουτηρατο, πολυ εύκολο το κούμπωμα.
Τιμόνι δεν εχω ακόμα γνώμη αλλα βρίσκεις εύκολα το σημειο της ευθείας.
Το αμάξι δείχνει πολυ φιλικό και ευκολοδηγητο και κόβει αρκετα το τιμόνι.
Το πηγα ως τωρα μέχρι 2.000 στρ και ίσως λίγο λιγότερες οπου εισαι στα 110 χλμ περίπου. Μέχρι σχολαρι που πηγα και ήρθα με αυτα τα χλμ με την μεγάλη συνεχόμενη ανηφόρα της καρδίας για τους γνωρίζοντες και έγραψα ενα μεγαλοπρεπές **4.1 μέση καταναλωση ! **. Τρομερο νούμερο! Πολυ εύκολα νομιζω θα ειμαι κατω απο 5 λτ! Με 100 στην ευθεία με 6η γράφεις 3.3λτ! -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Γενικά η εμφανιση του ταμπλο και η επένδυση του σαλονιού μου βγάζουν ένα κυμπαρικο στυλ.Άξιος διάδοχος στην κυμπαροσύνη του μεγκαν σεσε;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδοΓενικά η εμφανιση του ταμπλο και η επένδυση του σαλονιού μου βγάζουν ένα κυμπαρικο στυλ.
Άξιος διάδοχος στην κυμπαροσύνη του μεγκαν σεσε;
Σε ευχαριστω φίλε. Δεν το γνωριζω αλλα τι δουλεια εχει με το μεγκαν?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο
Γενικά η εμφανιση του ταμπλο και η επένδυση του σαλονιού μου βγάζουν ένα κυμπαρικο στυλ.
Άξιος διάδοχος στην κυμπαροσύνη του μεγκαν σεσε;
Σε ευχαριστω φίλε. Δεν το γνωριζω αλλα τι δουλεια εχει με το μεγκαν?
Kαλοριζικο να ειναι και καλοταξιδο
Ειναι παλιο αστειο στο φορουμ η κιμπαροσυνη του μεγκαν
Α, βαλε και καμμια φωτο
SUZUKI SX4 SCROSS