-
Ο χρήστης Da Tsun έγραψε:
ssivakas ευχαριστώ για την απάντηση σου!Αν κάποιος από σας έχει το αυτόματο, θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις.
Θέλω να σας ρωτήσω ακόμα αν ο κινητήρας του 1.4Τ είναι της FIAT και αν έχει κάποιο θέμα αξιοπιστίας σε όσους το έχουν αγοράσει μέχρι σήμερα.
Επίσης αν σας δυσκολεύει στο παρκάρισμα η έκδοση με την κάμερα οπισθοπορίας αν δεν έχει και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω.Η κάμερα είναι άψογη και ενεργοποιείται γρήγορα.Το μοτέρ θα σε εκπλήξει σε όλους τούς τομείς, οικονομια 6,8 μικτό. Ήσυχο τελείως και με επιδόσεις που στην κατηγορία και στα λεφτά του δεν έχει ανταγωνιστή.Απο ρεπριζ μέχρι επιτάχυνση από στάση.Δεν έχω το αυτόματο αλλά το χειροκίνητο. Το μοτέρ είναι SUZUKI.
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
ssivakas ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Αν κάποιος από σας έχει το αυτόματο, θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις.
Θέλω να σας ρωτήσω ακόμα αν ο κινητήρας του 1.4Τ είναι της FIAT και αν έχει κάποιο θέμα αξιοπιστίας σε όσους το έχουν αγοράσει μέχρι σήμερα.
Επίσης αν σας δυσκολεύει στο παρκάρισμα η έκδοση με την κάμερα οπισθοπορίας αν δεν έχει και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω.Η κάμερα είναι άψογη και ενεργοποιείται γρήγορα.Το μοτέρ θα σε εκπλήξει σε όλους τούς τομείς, οικονομια 6,9 μικτό. Ήσυχο τελείως και με επιδόσεις που στην κατηγορία και στα λεφτά του δεν έχει ανταγωνιστή.Απο ρεπριζ μέχρι επιτάχυνση από στάση.Δεν έχω το αυτόματο αλλά το χειροκίνητο. Το μοτέρ είναι SUZUKI.
-
Διπλό ποστ σόρρυ
-
Panormus, alexos, ignatie κ ssivaka ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Γενικότερα θα ήθελα να ρωτήσω όλους αν ξέρετε αν οι κάρτες navi απο ebay
πχ http://www.ebay.de/itm/2017-SUZUKI-SLDA-BOSCH-SD-CARD-MAP-EUROPE-SX4-S-CROSS-VITARA-990E0-54P33-/282295865391?epid=875365907&hash=item41ba25102f:g:OuEAAOSwImRYl2Oi
λειτουργούν απροβλημάτιστα ή πρέπει να αγοράσει κάποιος την γνήσια από την αντιπροσωπία και αν το πρόβλημα με την δυσλειτουργία στα παράθυρα είναι αρκετά συνηθισμένο και λύνεται με μια επίσκεψη στο service. -
Μια διευκρίνιση από μέρους μου γιατι εσπειρα το πανικό χωρίς λόγο.
Δεν υπάρχει καμία δυσλειτουργία στα παράθυρα απολύτως.Εγω απλά παρατήρησα σαν ψυχαναγκαστικος που είμαι οτι οταν ειναι τερμα τελειως επανω το παράθυρο και το σπρωξεις απο μεσα προς τα εξω (ή φυσήξει δυνατα αερας πλευρικός στα πολλα χιλιομετρα 130-140 και πιέσει το παράθυρο απο εξω προς τα μεσα ακούγεται ενα ελαχιστο σκουξιμο? τριξιμο? Τιποτα?Αυτο οφείλεται στο λάστιχο που περιβάλλει-στεγανοποιει το παράθυρο που είναι λιγο φαρδύ.Εαν πατησεις και κλεισεις τερμα το παράθυρο και μετά κανεις ενα κλικ κατω(χωρίς να το ανοιξεις καν),απλα ενα ελαχιστο , σταματά και αυτο το τριξιμο-σκουξιμο-τιποτα.Αυτο πίστεψε με δεν θα το παρατηρήσει σχεδόν κανένας εγω το παρατήρησα γιατί εχω τα θέματα μου
Το αμάξι δεν εχει κανένα απολύτως πρόβλημα τουλάχιστον για μενα .Το pro facelift μοντέλο ειχε θεμα με τα παραθυρα (ετριζε απο ότι κατάλαβα οταν ήταν μισάνοιχτο) κατι που απο οτι διαβασα ευθυνόταν ο εσωτερικος γρύλος Στο facelift το διορθωσαν αυτο.Αυτα και καλοριζικο !
Συνεχίζω να δηλώνω ενθουσιασμένος με το αμάξι υπερ του δέοντος.
Για την κάρτα δεν ξέρω θέλω και εγώ να την πάρω απο e bay αλλα δεν ξέρω εαν δουλεύει καλα??? Περιμένω και εγω απάντηση.P.s Εαν κατάλαβες τι περιεγραψα με το παράθυρο....σφυρα μου
-
Da Tsun και ignantios,
Έχω πάρει την κάρτα πλοήγησης από ebay εδώ και 2 μήνες και δουλεύει μια χαρά! -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Da Tsun και ignantios,
Έχω πάρει την κάρτα πλοήγησης από ebay εδώ και 2 μήνες και δουλεύει μια χαρά!Ευχαριστούμε, μπορείς να στείλεις λινκ του πωλητή?
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Da Tsun και ignantios,
Έχω πάρει την κάρτα πλοήγησης από ebay εδώ και 2 μήνες και δουλεύει μια χαρά!Ευχαριστούμε, μπορείς να στείλεις λινκ του πωλητή?
Aν μπεις στο ebay ήταν διάφοροι από Γαλλία,Λιθουανία,Πολωνία.
Εγώ το είχα πάρει από έναν απ'την Αγγλία (κάποια στιγμή του τελείωσαν),αλλά από όσο είχα διαβάσει και από προηγ. post παιδιών δεν υπήρξε πρόβλημα με κανένα.Να φανταστείς επειδή φοβήθηκα μην εξαντληθούν και δε προλάβω, το παρήγγειλα πριν έρθει το αμάξι! -
Και γω την είχα πάρει από έναν Σλοβένο/Ρουμάνο (δεν θυμάμαι καλά) στα 40€ τελική τιμή.
Μη τις φοβάσαι, όλες ίδιες είναι... Αντίγραφα ενός πρωτοτύπου (τουλάχιστον έτσι έχουν ανακαλύψει στο XDA-Devs Forum).
Οπότε στοχεύεις απλά στην χαμηλότερη τιμή.
Όπως πχ αυτό
http://www.ebay.com/itm/Suzuki-SLDA-SD- ... 6M&vxp=mtr
στα 33 ευρώΤώρα, το θέμα είναι ότι κυκλοφορούν καρτούλες που πάνω γράφουν 2015 (τέτοια έχω και γω) και άλλες με 2016.
Δεν ξέρω αν πρακτικά διαφέρουν, αλλά δεν νομίζω να καταλάβει και κάποιος τόοοοσο διαφορά... -
Εκείνο που πιστεύω ότι λείπει από το αυτοκίνητο (δεν το έχω παραγγείλει ακόμα και το καθυστερώ και γι'αυτό το λόγο μέχρι να το χωνέψω) είναι κάποια συστήματα ενεργητικής ασφάλειας (αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, ανίχνευση προπορευόμενου οχήματος και αυτόματο φρενάρισμα, αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας κλπ) που είναι κρίμα να τα συναντάς σε μοντέλα του ανταγωνισμού ακόμα και με χαμηλότερη τιμή (πχ νέο i30, auris, CHR, Crossland κλπ). Δυστυχώς είναι μερικά διαθέσιμα μόνο στην πανάκριβη έκδοση GLX...
Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο μια καλύτερη μάσκα να είχε και τώρα θα το οδηγούσα ήδη. -
Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο μια καλύτερη μάσκα να είχε και τώρα θα το οδηγούσα ήδη.
Και εγω το καθυστερουσα για να το χωνέψω... φαντασου είχα πει δεν θα παρω ποτε crossover -suv στη ζωη μου.Ο πατερας μου εχει το Rav 4 και δεν με τρελαινε.Τωρα εαν με ρωτησεις παλι τι θα αγοραζα, το ίδιο θα έπαιρνα με κλειστα μάτια.Και σου λεω αυτό αλήθεια και όχι υπερβολές.Εν τω μεταξυ θα σε κέρδισει το αμαξι μερα με τη μερα κσι μετα σπο λιγο θα λες ποσο όμορφο είναι.Οπως εγω.Το εχεις οδηγησει?
-
Το έχω οδηγήσει. Μην φανταστείς ότι έτρεχα κλπ, απλή οδήγηση σε πόλη και εθνική.
Μια χαρά μου φάνηκε αν και δεν μπορώ να πω ότι έβγαλα ασφαλές συμπέρασμα.
Εντύπωση μου έκανε το κάθισμα που έχει ένα εξόγκωμα στην πλάτη και δεν μου φάνηκε πολύ άνετο. Νομίζω ότι συνηθίζεται αυτό... (γιατί με το αμάξι θα κάνω και ταξίδια 1-2 ωρών σε εθνική οδό και άμα το κάθισμα δεν είναι καλό την έβαψα!).
Δυστυχώς δεν δοκίμασα να το παρκάρω και γι'αυτό ρώτησα προηγουμένως αν βολεύει η κάμερα οπισθοπορείας, αφού είμαι συνηθισμένος απο sedan και θα μου κακοφανεί στην αρχή... -
Τι δεν σου άρεσε πέρα από το κάθισμα?
-
μερικές ατέλειες στο φινίρισμα του ταμπλώ, δηλ. κάποια πλαστικά είχαν κενό μεταξύ τους και επίσης με ανησυχεί ότι το ασημί χρώμα σε τιμόνι κλπ θα ξεβάψει και θα γρατζουνιέται εύκολα.
-
μερικές ατέλειες στο φινίρισμα του ταμπλώ, δηλ. κάποια πλαστικά είχαν κενό μεταξύ τους και επίσης με ανησυχεί ότι το ασημί χρώμα σε τιμόνι κλπ θα ξεβάψει και θα γρατζουνιέται εύκολα.Ααααα εντάξει.... άντε καλορίζικο
Πλάκα κάνω... λοιπόν εγώ δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω εξάλλου όσοι το έχουν πάνω κάτω τα ίδια γράφουν και είναι πιστεύω το ίδιο ευχαριστημένοι.Ασε που θα γίνω γραφικός...
P.s Για χρώμα ποίο σκέφτεσαι έαν το αποφασίσεις?
-
Galactic grey.
Το ήθελα σε κόκκινο όμως αλλά δεν υπάρχει. -
Καλησπέρα και από μένα, από Χανιά. Είμαι και εγώ ένας ευτυχής ιδιοκτήτης S-CROSS 1.0 boosterjet. Είμαι πολλή ικανοποιημενος με την αγορά μου.
-
Ο χρήστης dimitris_chania έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα, από Χανιά. Είμαι και εγώ ένας ευτυχής ιδιοκτήτης S-CROSS 1.0 boosterjet. Είμαι πολλή ικανοποιημενος με την αγορά μου.Καλώς τον!
Ενδιαφέρον...πολλοί θέλουν να μάθουν για το συγκεκριμένο μοτέρ...για πες εντυπώσεις και κατανάλωση εάν θες.
-
Το αμάξι το πήρα αρχές Αυγούστου και είναι περίπου δυο μήνες που το έχω και μπορώ να πω την άποψη μου πάνω στο αμάξι. Βασικά έψαχνα ένα μεγάλο αμάξι και οικονομικό γιατί έχω τρία παιδιά και ήθελα χώρους. Με το που το πήρα όλο τον Αύγουστο γύρισα όλη τη Κρήτη μονοήμερες εκδρομές με όλη την οικογένεια και φορτωμένο (οποίος έχει παιδιά μικρα ξέρει.) Πότε δεν με πρόδωσε το μοτέρ και η κατανάλωση ήταν σταθερά 5.6 με 5,7 και με νευρο.
-
Καλημέρα και από μένα.
Θα ήθελα παρακαλώ τις συμβουλέσ σας και τις εμπειριες σας.
Εχω παραγγειλει το 1.4 GL+ ALLGRIP βενζίνη και θα ήθελα να μάθω τι γίνεται,όσον αφορά τα προβλήματα που είχε με τους δίσκους πλατό στην χρήση του,το επιδιόρθωσαν και γενικά με την χρήση του ΓΛΛΓΡΙΠ η όχι ? αλλά και γενικά αν υπάρχουν άλλα προβλήματα με το συγκεκριμένο μοδέλο.
Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.
SUZUKI SX4 SCROSS