-
Thanks>Ο χρήστης axem έγραψε:
τι κάνει το allgrip button?
http://www.suzuki.hu/pages/display/corp ... wd_history
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Thanks>τι κάνει το allgrip button?http://www.suzuki.hu/pages/display/corp ... wd_history
ελα μωρέ τι ξερουν οι σχιστομάτηδες απο τετρακινηση! ας μιλησουμε για καμια σοβαρη κατασκευαστρια. Ειμαστε στο 2014!!! Ειναι γνωστο στα σουζουκι μετα απο καμια 2ετια ειναι για πεταμα! απορω πως πουλανε ακομα στην ελλαδα....
-
butthurt
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
butthurtκατι πιο δημιουργικό - και λιγοτερο προσβλητικο μιας και εισαι και moderator από οτι γραφεις- από το να αντιγραφεις από την μπλογκόσφαιρα, λεξεις και φρασεις που ουτε τι σημαινουν δεν ξερεις, δεν βρήκες να γραψεις?
-
Πες του τα!
Αμάν πια! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πες του τα!
Αμάν πια!Καλα αν γραφουν ετσι οι moderators οι υπολοιποι τι πρεπει να γραφουν? να αφηνουν και μια σκατουλα σε καθε ποσταρισμα?....
-
Πραγματικα, δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβατε καποιοι με το τι αυτοκινητο εχει παρει καποιος, και ποσο καιει, και αν ειναι καλο ή οχι.
Προφανως αυτος που το πηρε, το πηρε για καποιους λογους, και οταν ειναι ευχαριστημενος απο αυτο, φυσικο ειναι να το εκθειαζει.
Επειδη ειναι forum αυτοκινητων φυσικο επισης ειναι να σχολιαζουμε και να λεμε την γνωμη μας. Αλλα μεχρι εκει. Το να κραζουμε, να μηδενιζουμε κι ενα σωρο αλλα, ειναι το λιγοτερο ηλιθιο. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Thanks>τι κάνει το allgrip button?
http://www.suzuki.hu/pages/display/corp ... wd_history
ελα μωρέ τι ξερουν οι σχιστομάτηδες απο τετρακινηση! ας μιλησουμε για καμια σοβαρη κατασκευαστρια. Ειμαστε στο 2014!!! Ειναι γνωστο στα σουζουκι μετα απο καμια 2ετια ειναι για πεταμα! απορω πως πουλανε ακομα στην ελλαδα....
(Ενα 'Thanks' που υπάρχει στο προηγούμενο ποστ μου δεν ξέρω πως προέκυψε και δεν αναφέρεται σε κανέναν! Καταλάθος μπήκε! )
Το λινκ το έβαλα από το κινητό και η απάντηση στην ερώτηση για το Allgrip είναι στο παρακάτω σημείο:New ALLGRIP 4WD technology
ALLGRIP is Suzuki’s new-generation 4WD created by evolving the company’s renowned 4WD technologies to provide driving enjoyment and peace of mind under diverse conditions while promoting economy and limiting the strain which 4WD cars place on the environment. The four-mode 4WD system in the new SX4 embodies ALLGRIP technology.Four-mode 4WD system
The 4WD system has four driver-selectable modes – auto, sport, snow, and lock – to enable optimal control according to the road and driving conditions. The driver selects the modes using a simple push-and-turn dial on the centre console.• AUTO
The AUTO mode prioritises fuel economy in typical driving conditions. The system uses 2WD by default. It switches to 4WD if it detects wheel spin.• SPORT
The SPORT mode is ideal for twisty roads. The system makes maximum use of 4WD in response to accelerator inputs. At low- and mid-range engine speeds, the system alters the accelerator/torque characteristics to optimise engine response and cornering performance.• SNOW
The SNOW mode is optimal for snowy, unpaved, and other slippery surfaces. The system uses 4WD by default. It optimises 4WD control in accordance with steering and accelerator inputs in order to enhance traction and stability on low-friction surfaces.• LOCK
The LOCK mode is designed for extricating the car from snow, mud or sand. The system distributes high torque to the rear wheels continuously.
The new SX4 is at the forefront of Suzuki’s development work. Offering motorists greater opportunities thanks to the four-mode 4WD system, the SX4 is the perfect family car, suited to daily use and weekends away. This new 4WD vehicle is set to be enjoyed by more people than ever before.Suzuki will continue to develop and offer new 4WD values, which is one of its core competencies, through ALLGRIP to meet changing demand addressing performance, safety and economy.
Και δεν θυμάμαι να έχω αναφέρει κάτι κατά των σχιστομάτιδων και της τετρακίνησης αυτών.
-
Όταν γράφεις υπερβολές θα έχεις και τον αντίλογο. Φόρουμ ανταλλαγής απόψεων είναι, όχι blog όπου ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του χωρίς άλλες απόψεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όταν γράφεις υπερβολές θα έχεις και τον αντίλογο. Φόρουμ ανταλλαγής απόψεων είναι, όχι blog όπου ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του χωρίς άλλες απόψεις.Ωραιος αντιλογος!! πολυ πολιτισμενος!!! Ψαξε λιγο να δεις τι σημαινει η εκφραση που εβαλε ο κυριος και μετα ξαναμιλαμε.
Αν αυτο που εγραψε ειναι ανταλλαγη αποψεων σε ωραιο φορουμ γραφουμε....
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Thanks>τι κάνει το allgrip button?
Και δεν θυμάμαι να έχω αναφέρει κάτι κατά των σχιστομάτιδων και της τετρακίνησης αυτών.
φυσικα δεν αναφερομουν σε εσενα.
-
Ξέρω πολύ καλά τι έγραψε ο κύριος, όπως το ίδιο καλά ξέρει κι εκείνος.
-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Πραγματικα, δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβατε καποιοι με το τι αυτοκινητο εχει παρει καποιος, και ποσο καιει, και αν ειναι καλο ή οχι.
Προφανως αυτος που το πηρε, το πηρε για καποιους λογους, και οταν ειναι ευχαριστημενος απο αυτο, φυσικο ειναι να το εκθειαζει.
Επειδη ειναι forum αυτοκινητων φυσικο επισης ειναι να σχολιαζουμε και να λεμε την γνωμη μας. Αλλα μεχρι εκει. Το να κραζουμε, να μηδενιζουμε κι ενα σωρο αλλα, ειναι το λιγοτερο ηλιθιο.αφου δεν το εγκρινουμε ρε φιλε ! τι να κανουμε! μας ρωτησε πρωτα ? πως αγοραζεις χωρις να ρωτησεις ? και ερχεσαι και μετα μας λες πως ειναι και ωραιο και οικονομικο και πολυ πρωτο?!!
-
Ξέρω πολύ καλά τι έγραψε ο κύριος, όπως το ίδιο καλά ξέρει κι εκείνος.και πως το κρινεις αφου ξερεις?
-
Ως αγανακτισμένη απάντηση στην υπερβολή.
-
Όταν γράφεις υπερβολές θα έχεις και τον αντίλογο. Φόρουμ ανταλλαγής απόψεων είναι, όχι blog όπου ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του χωρίς άλλες απόψεις.Δηλαδη αυτα που γραφονται στις τελευταιες πολλες σελιδες, ειναι κριτικη και αντιλογος, κατα την γνωμη σου?
Γιατι εγω μονο ειρωνειες και κακιες βλεπω.
Και ναι προφανως πρεπει να υπαρχει αντιλογος, αλλα ως ενα επιπεδο.
Η φαση ¨- καιω 5 λιτρα
- σιγα μην δεν καις και καθολου με τον κουβα σου
Δεν μου φαινεται και αντιλογος
-
Παίδες συγχαρητήρια για την επιλογή σας.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Όταν γράφεις υπερβολές θα έχεις και τον αντίλογο. Φόρουμ ανταλλαγής απόψεων είναι, όχι blog όπου ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του χωρίς άλλες απόψεις.
Δηλαδη αυτα που γραφονται στις τελευταιες πολλες σελιδες, ειναι κριτικη και αντιλογος, κατα την γνωμη σου?
Γιατι εγω μονο ειρωνειες και κακιες βλεπω.
Και ναι προφανως πρεπει να υπαρχει αντιλογος, αλλα ως ενα επιπεδο.
**Η φαση ¨- καιω 5 λιτρα
- σιγα μην δεν καις και καθολου με τον κουβα σου**
Δεν μου φαινεται και αντιλογος
Καλα βρε δν ξέρουν αυτοι που οδηγούν κουρσάρες εδω και ...50 χρονια?! Οταν λένε οτι δεν καις 5 λτ παει και τελείωσε!
-
Ως αγανακτισμένη απάντηση στην υπερβολή.Τελος πάντων δικαίωμα σου να καλύπτεις το φιλαράκι σου. Κατι θα ξερεις. Και δικαιωμα μου να αντιδρώ στις καφρικες συμπεριφορές.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Παίδες συγχαρητήρια για την επιλογή σας.Sent from Corsair's brick
Αργησες λυπάμαι....
Το έδωσα ! Άρχισε να τρίζει! Αν μας είχες ενημερώσει νωρίτερα δεν θα ειχαμε αυτο το τρέξιμο....
SUZUKI SX4 SCROSS