-
Το δικο μου ειναι ενα LG που πηρα προ αμνημονευτων ετων.
Το προβλημα το ελυσα ετσι γιατι τα κουμπια > λειτουργουν μονο σε φαση CD audio.
Προφανως αυτο δεν το ηξερα οταν το αγορασα. Ετσι, το να παω στο μερος ενος τραγουδιου mp3 που μου αρεσε (ή αντιστοιχα στο 25ο λεπτο ενος audiobook) ήταν αδυνατο, επρεπε να υπομενω τα προηγουμενα. Με την κοπτοραπτικη λυθηκε το προβλημα.Ακομα και στο 1ο να σε πηγαινει παντα το funai, (που δεν το πιστευω, λογικα σε παει στο track που ησουν στην αρχη, οπως ολα τα mp3οφωνα, απλα επειδη το track ειναι τεραστιας διαρκειας εχεις το προβλημα) με μερικα πατηματα κουμπιων το θεμα λυνεται ανεξοδα (στο δικο μου εχει +/-10 και +/-1 οποτε το να πας στο νουμερο 45 πχ ειναι 4 πατηματα το +10 και 5 πατηματα το +1).
-
Επισης και το alpine του 11 μοντελο που εχω στο αμαξι, κραταει τα τραγουδια.
-
Κραταει το track, ok, κραταει και τη ΘΕΣΗ στο track?
Αν πχ σβησεις στο 3ο λεπτο και 20ο δευτερολεπτο του 15ου τραγουδιου θα συνεχισει απο εκει ή θα παιξει ξανα απο την αρχη το 15ο τραγουδι?
Στοιχηματιζω για το 2ο -
Ναι κραταει τα λεπτα ρε παιδια συνεχιζει και παιζει απο εκει που εκλεισε το ραδιο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ναι κραταει τα λεπτα ρε παιδια συνεχιζει και παιζει απο εκει που εκλεισε το ραδιο.μια χαρα τοτε, ας ελπισουμε του ικαριωτη να κανει το ιδιο
-
Για να δουμε,μου ειπαν πως θα ερθει δευτερα η τριτη.Νομιζω ο τροπος του kotetsi ειναι ο πιο σωστος,καλυτερα λοιπον να λεμε πως συμπεριφερεται το radiocd ,1ον αν βγαλουμε και βαλουμε το usb,2oν αν αφησουμε το usb κλεισουμε απλα τον κινητηρα και 3ον αν βγαλουμε τη προσωψη μαζι με το usb flash.εχει κανεις καποιο απο τα ακριβα 2din να μας πει?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ
κοβεις λοιπον το αρχειο paparia mantoles που ειναι 4 ωρες ομιλια mp3
Mαθαινεις ευκολα!!
Σε Sony xplod (μοντελο δε θυμαμαι, καπου 2007 ? 2008? ) ΔΕΝ χανει τη μνημη και συνεχιζει απο εκει που σταματησε, στο .mp3 που το αφησες τη χρονικη στιγμη που το αφησες, με την ενταση που το αφησες κτλ.
Η μονη περιπτωση που θα χασει τη μπαλα και θα παιξει απο την αρχη ειναι:
- εαν αφαιρεσεις το φλασακι οσο λειτουργει η μοναδα
- εαν αφαιρεσεις το φλασακι οταν ειναι κλειστη μεν η μοναδα, αλλα προσθεσεις αρχεια, οποια και αν ειναι αυτα.
- εαν δεν εχεις ρυθμισει απο τις επιλογες του, να συνεχιζει απο εκει που το αφησες σε καθε 'boot up'.
Τσεκαρε μηπως υπαρχει καποια λειτουργια στο μενου της δικης σου μοναδας και αν οχι, δυστυχως πας γι'αλλα η κανεις καποια πατεντα με τα αρχεια οπως προειπωθηκε.
Άλλαξες το σύστημα μόνο γι'αυτό το λόγο;
Το προτεινόμενο workaround είναι καλή φάσηKαι 'γω θα το αλλαζα. Ειναι τοσο απλο και σημαντικο feature που γαμω το κεφαλι τους δηλαδη.... ημαρτον!
-
Τι λες, θα αγορασω καινουριο rcd για να 'θυμαται' που σταματησε? μη σωσει το εχω λυμενο το θεμα.
Το δικο μου σιγουρα ειναι πιο παλιο απο 2007-08, δε θυμαμαι , αλλα προς 2005 το κοβω, ισα που ειχαν εμφανιστει τα rcd που δεχονταν usb -
Εχω Kenwood και γω. Ειτε κλεισω διακοπτη, ειτε βγαλω φλασακι, ειναι βγαλω προσοψη, κραταει στη μνημη εκει που ειχε σταματησει ακριβως. Χανει την μνημη του μονο αν τοποθετησω αλλο φλασακι.
-
καλημερα και παλι παιδια,τελικα εβατα το kenwood kmm 261,δοκιμασα σε 2 φλασακια το ενα 8gbτης κοπελας μου δουλευει τελεια και το αλλο 32gb το δικο δε το βλεπει καθολου. Απογοητεύτηκα ...
-
τι να το κανεις το 32gb? υπολογιζεις να κανεις το γυρο του κοσμου οδηγωντας και να μη ακουσεις το ιδιο τραγουδι δευτερη φορα? ελεος ρε παιδια, ακου 'απογοητευτηκα'
-
Δοκίμασε ποιο μικρά. Επίσης μέσα σε 4gb στικακια, μπορείς να βάλεις πάνω από 1000 κομμάτια.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης Ikariwths έγραψε:
καλημερα και παλι παιδια,τελικα εβατα το kenwood kmm 261,δοκιμασα σε 2 φλασακια το ενα 8gbτης κοπελας μου δουλευει τελεια και το αλλο 32gb το δικο δε το βλεπει καθολου. Απογοητεύτηκα ...http://www.kenwood.com/cs/ce/audiofile/ ... ng=english
・Normal operation and power supply is not guaranteed against every USB devices.
Δοκίμασε με μικρότερα στικάκια. Στο δικό μου Kenwood έχω δοκιμάσει 16άρι χωρίς πρόβλημα αλλά χρησιμοποιώ 4άρι (μου φτάνει και μου περισσεύει, άλλωστε μια στο τόσο το βγάζω για να προσθαφαιρέσω τραγούδια).
-
Τελικά με ένα φορμάρισμα ήρθε στα ίσια του. Φίλε trident1971 απορώ πως δε πήγε το μυαλό σου, και ένα παιδί θα καταλάβαινε ότι το θέλω και για άλλες χρήσεις
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το μυαλο μου προφανως πηγε σε αυτο που λες, αλλα εγω θα επαιρνα ενα 4αρι να βαλω αποκλειστικα στο αυτοκινητο (ποσο να κανει πια) και το 32αρι (ή οποιο μεγαλο) για τα υπολοιπα πραγματα.
Ειδικα αν το χρειαζεσαι για δουλεια το μεγαλο και εχεις πραγματα πιο 'πολυτιμα' μεσα, ολα μαζι στον ιδιο κουβα δεν θα τα εβαζα, να κανει μια μαλακια το ραδιοcd ή το αυτοκινητο και να παρει ο διαολος τα παντα.
-
εγω για usb στο αυτοκινητο εχω ενα της lexar με μικρο τσουτσουνακι το οποιο δεν εμποδιζει το ποτηρακι του μικελ οταν πινω τον Hipster freddocapuχύνω με αφρογαλα και κανελλα.
usb αυτοκινήτου και μνημη