-
Έχω το Όπελ Άστρα(τύπου Η) 1600κ.ε., μοντέλο 7ος/2004, με το ηλεκτρονικό πακέτο SPORT.
Tα αμορτισέρ είναι ηλεκτρονικά. Αυτό σημαίνει ότι έχουν αγορά από 1300 έως 1800Ε(μετά από έρευνα που έκανα σε διάφορους προμηθευτές). Δηλαδή απαγορευτική τιμή. Θέλοντας να τοποθετήσω κοινά αμορτισέρ, ακούω διάφορες και αντιφατικές συνέπειες(μέχρι κινδυνολογίες), σε ότι αφορά την ασφαλή και αξιόπιστη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, όπως: δυσλειτουργία μικροεπεξεργαστή, ABS, οθόνης, φωτισμού και άλλα 'ενθαρρυντικά' !!
Σας παρακαλώ για την βοήθειά σας, εάν υπάρχουν συνέπειες και ποιες είναι αυτές.
Ευχαριστώ
Billy Big -
Έχω το Όπελ Άστρα(τύπου Η) 1600κ.ε., μοντέλο 7ος/2004, με το ηλεκτρονικό πακέτο SPORT.
Tα αμορτισέρ είναι ηλεκτρονικά. Αυτό σημαίνει ότι έχουν αγορά από 1300 έως 1800Ε(μετά από έρευνα που έκανα σε διάφορους προμηθευτές). Δηλαδή απαγορευτική τιμή. Θέλοντας να τοποθετήσω κοινά αμορτισέρ, ακούω διάφορες και αντιφατικές συνέπειες(μέχρι κινδυνολογίες), σε ότι αφορά την ασφαλή και αξιόπιστη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, όπως: δυσλειτουργία μικροεπεξεργαστή, ABS, οθόνης, φωτισμού και άλλα 'ενθαρρυντικά' !!
Ευχαριστώ
Billy Big -
Ευχαριστώ
Billy Big -
Ο Χριστός και η Παναγία...
Σε εξουσιοδοτημένο Opel ρώτησες;
Αυτού του είδους τα αμορτισέρ δεν 'επισκευάζονται' με κάποιον τρόπο, παρά μόνον αντικαθίστανται ; -
Παντως οταν ειχαμε παει με ξαδελφο που ενδιαφερονταν για το Astra(το 2008 αν θυμαμαι καλα) μας ειπαν οτι η αλλαγη τους κοστιζει περιπου 2500euro και οτι δε μπαινουν απλα αμορτισερ στη θεση τους!!!!!!!!!!
Δε νομιζω οτι ο πωλητης πηρε χαμπαρι το ποτε φυγαμε!!!
Βεβαια αυτα αφορουν το τοτε αλλα δε νομιζω να εχουν αλλαξει και πολλα. -
Μπαίνουν κι απλά, το είχε γράψει εδώ μέσα κάποιος.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης Billy Big έγραψε:
Ευχαριστώ
Billy BigΡωτήσατε για aftermarket Bilstein ηλεκτρονικά αν βγαίνουν για το συγκεκριμένο μοντέλο?
-
Ο χρήστης stergiosbik έγραψε:
Παντως οταν ειχαμε παει με ξαδελφο που ενδιαφερονταν για το Astra(το 2008 αν θυμαμαι καλα) μας ειπαν οτι η αλλαγη τους κοστιζει περιπου 2500euro και οτι δε μπαινουν απλα αμορτισερ στη θεση τους!!!!!!!!!!
Δε νομιζω οτι ο πωλητης πηρε χαμπαρι το ποτε φυγαμε!!!
Βεβαια αυτα αφορουν το τοτε αλλα δε νομιζω να εχουν αλλαξει και πολλα.Εμένα ο πωλητής μου είχε πει ότι .... δεν χρειάζονται ποτέ αλλαγή
-
Που μυαλο τοτε για το κοστος αντικαταστασης αυτων των αμορτισερ....
Παντως αφτερ μαρκετ λυση θα υπαρχει σιγουρα. Ρωτα ολες τις μεγαλες εταιριες, bilstein, koni, kyb...κτλ... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπαίνουν κι απλά, το είχε γράψει εδώ μέσα κάποιος.Sent from my Note 3 using smoke signals.
+1!!Και Monroe βάζουν...και Sachs βάζουν.....ο πωλητής είναι πωλητής,τη δουλειά του θέλει να κάνει και,προκειμένου να πουλήσει,φτάνει εύκολα στην υπερβολή-μ@λακία!!!! Το θέμα είναι,τί 'φίλτρο' φοράει στη γκλάβα του ο καθένας μας!!!
Ηλεκτρονικά αμορτισέρ Οπελ Άστρα -Η-