-
Γεια σας παιδια και χρονια πολλα. Εχω το εξης προβλημα. Εδω και 2 φορες μου εχει αναψει το check της μηχανης και πηγα στο μαστορα το βαλαμε στον εγκεφαλο και εδειξε: (P1639 Αισθητηρας θεσης πενταλ γκαζιου 1/2 μη αποδεκτο σημα).Να σημειωσω οτι πριν 8 μηνες ειχα βαλει το sprint booster αλλα αυτο το χρονικο διαστημα δεν μου ειχε βγαλει το παραμικρο. Μηπως ξερει κανεις τη συμβαινει? Ευχαριστω εκ των προτερων....
-
Γεια σας παιδια και χρονια πολλα. Εχω το εξης προβλημα. Εδω και 2 φορες μου εχει αναψει το check της μηχανης και πηγα στο μαστορα το βαλαμε στον εγκεφαλο και εδειξε: (P1639 Αισθητηρας θεσης πενταλ γκαζιου 1/2 μη αποδεκτο σημα).Να σημειωσω οτι πριν 8 μηνες ειχα βαλει το sprint booster αλλα αυτο το χρονικο διαστημα δεν μου ειχε βγαλει το παραμικρο. Μηπως ξερει κανεις τη συμβαινει? Ευχαριστω εκ των προτερων....
-
-
Δε κάνεις μια δοκιμή να βγάλεις το μαραφέτι να δεις αν φτιάχνει η κατάσταση; Είναι πιθανό να φταίει μια που εκεί επεμβαίνει «μπερδεύοντας» τον εγκέφαλο δίνοντάς του διαφορετικά στοιχεία από ότι είναι πραγματικά.
-
Αφου σβησαμε το σφαλμα μου ειπε ο μηχανικος μου να του παω παλι σε ενα μηνα και αν το ξαναβγαλει παλι τοτε θα το βγαλουμε και θα το δοκιμασουμε χωρις αυτο. Μου ειπε ακομα οτι μπορει να θελει καθαρισμα η πεταλουδα να μην ανοιγει καλα λογω βρωμιας και να μου πεταει το σφαλμα. Ξερει κανενας αν ισχυει κατι τετοιο?
-
Με βρωμικη πεταλουδα θα ειχες ασταθειες στο ρελαντι. Εχεις; Αλλα καλο ειναι να ανοικτει να δειτε σε τι κατασταση ειναι. Τα ηλεκτρογκαζα γενικα πονανε στις βρωμικες πεταλουδες εν αντιθεση με τις ντιζες.
Προβλημα με ηλεκτρικο γκαζι