-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Το Tiguan 1.6 tdi 115ps παντως κανει 28.300 αν το Tucson 141ps ειναι στην ίδια τιμη πάνω κατω θα προτιμούσα το δεύτερο.
(Σε χώρα διαφορετική της Ελλάδας παντως το διλιτρο vw των 190 ίππων θα ηταν η καλύτερη επιλογη)Ακόμα και στα ίδια λεφτά παίρνεις περισσότερα άλογα και αυτόματο καθώς και περισσότερη εγγύηση με το Hyundai
Βάζει δύσκολα η HyundaiΣτα ιδια λεφτα παιρνεις λιγοτερο εξοπλισμο,επιδοσεις αλλων αυτοκινητων με 110 αλογα συν αυξημενη καταναλωση. Με ιδιο εξοπλισμο πας στα 30.250
Λοιπόν κοίταξα τιμοκαταλόγους στη γειτονική Ιταλία.
Το Tucson 141ps βγαίνει μόνο στην 3ή πλούσια έκδοση και μόνο με αυτόματο κιβώτιο στην τιμη 30.750
Το Tiguan 1.6 στην αντίστοιχη έκδοση με πάνω κατω τον ίδιο εξοπλισμό πλην αυτομάτου κιβωτίου κανει 29.850.
Εγώ θα πήγαινα προς Tucson πλευρά αν και θα προτιμούσα φθηνότερη τιμη με μηχανικό και κάποια δευτερεύουσας σημασίας έξτρα εκτός.Οταν ερθει με το καλο να το παρεις φιλε μου. Θα μπορουσες να παρεις και το κασκαι con με ιδιες επιδοσεις φουλ εξοπλισμο εκτος αυτοματο κιβωτιο και να γλυτωσεις 5.000.
Εννοειται καλυτερη μεταπωληση το νισσαν ενω αμα θελεις χτυπας και το κασκαι με τα 130 αλογαΟι σκέψεις μου ειναι θεωρητικής φύσης. Ουτε ψάχνω να αγορασω αυτοκινητο ουτε θα έδινα 30+ χιλιαρικα αν εψαχνα
-
Ps το qq δεν με ενθουσιάζει κυρίως λόγο πορτπαγκαζ.
-
εγγυηση.
Με 150 ευρω ή με δωρο απο την αντιπροσωπεια εχεις 4 χρονια και στη vw.Της πλακας εγγυησεις ειναι αυτες. Οταν ερθει η ωρα εχει αποδειχθει οτι τα ψιλα γραμματα ηταν απειρα... Οτι δεν ειναι εργοστασιακη τρεχα γυρευε...
Απαραδεκτο το οτι σε καλυπτει μονο 2 χρονια ακομα η vw εργοστασιακα. -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Βρε παιδιά δε συγκρίνονται οι μάρκες. Το Χιουντάι φυσικά ειναι φθηνότερο αφού ειναι Χιουντάι!!!!!! Δηλαδή ν αρχίσουμε τωρα να συγκρίνουμε και το i30 με το golf , και μετά τα vw με τα jaguar για να καταλήξουμε ότι ,ως φθηνότερα, συμφέρουν τα vwΑυτα ειναι στερεοτυπα περασμενων δεκαετιων...Η ψαλιδα απο τους κορεατες εχει κλεισει χαωτικα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
εγγυηση.
Με 150 ευρω ή με δωρο απο την αντιπροσωπεια εχεις 4 χρονια και στη vw.Της πλακας εγγυησεις ειναι αυτες. Οταν ερθει η ωρα εχει αποδειχθει οτι τα ψιλα γραμματα ηταν απειρα... Οτι δεν ειναι εργοστασιακη τρεχα γυρευε...
Απαραδεκτο το οτι σε καλυπτει μονο 2 χρονια ακομα η vw εργοστασιακα. -
Τη σημερινή εποχή οι εγγυήσεις ειδικά όταν πας να δώσεις 25+ χιλιάρικα, είναι πολύ σημαντικές. Κανένα αυτοκίνητο δεν είναι αφθαρτο.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
εγγυηση.
Απαραδεκτο το οτι σε καλυπτει μονο 2 χρονια ακομα η vw εργοστασιακα.[emoji106]
Νονε η επεκταση απο τα 2 στα 4 χρονια δεν εχει ψιλα γραμματα και ειναι κανονικα εργοστασιακη.
Δεν ειναι οπως τα 3+3 της τουοτα ή τα 2+4 της οπελ -
Και τοτε γιατι δε τη δινει 4 απο την αρχη?
-
Ps το qq δεν με ενθουσιάζει κυρίως λόγο πορτπαγκαζ.Απο τη στιγμη που δε σε νοιαζει και ειναι θεωρητικα ολα αυτα ειναι ανευ ουσιας.
Εγω ψαχτηκα κανα χρονο τωρα και τα εχω φρεσκα -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και τοτε γιατι δε τη δινει 4 απο την αρχη? [emoji38]Για να βγαζει και κατι δε το καταλαβες? Σου λεει γιατι να μη βγαζω ενα εξτρα!!!
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Το Χιουντάι φυσικά ειναι φθηνότερο αφού ειναι Χιουντάι!!!!!!
Η λογική σου είναι για κλάματα....
Μάλιστα.... Να σου φέρω ενα χαρτομάντηλο βρε αδερφέ! [emoji14]
Για πες μου τωρα.... Δεν υπάρχει οικονομική διαβάθμιση στις μάρκες των αυτοκινήτων;;; Το 'μικρό' ξέρω γω της fiat δεν ειναι φθηνότερο απ το μικρό της Ρένο ; Το οποίο ειναι φθηνότερο απο το μικρό της vw που με τη σειρά του ειναι φθηνότερο απ το μικρό της Mercedes;; Που θα ήταν φθηνότερο απ το μικρό της jaguar -αν υπήρχε [emoji14]
Όχι;
Sent from my iPad using Tapatalk
Όχι.
Τι σχέση έχει αυτό που έγραψες αρχικά και παρέθεσα με αυτό που γράφεις μετά??Δε καταλαβαινω τι περιεργο εγραψα αληθεια. Ειπα οτι χρηματικά δε συγκρίνονται οι δυο εταιρειες , ειπες οτι η λογικη μου ειναι για κλαμματα, την ανέπτυξα και παλι δε συμφωνεις.
Δε μπορω να καταλαβω τι απ αυτα που γραφω θεωρεις πως δεν ισχυει.
Μιλώντας για την Ελλαδα , η Χιουντάι ως εταιρεια θεωρειται - ειναι φθηνότερη της vw. Τωρα ποια η ενσταση σου πανω σε αυτο... συ ξερεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και τι σχεση βρε κοπελα μου εχει ποσο κοστιζε κατι καποτε οταν ηταν χειροτερο? Αμα ειναι καλο ή και καλυτερο να κοστισει και παραπανω. Αμα αγοραζεις σηματακι εσυ ,ε σορρυ αλλα περαστικα. Θα μου πεις στη χωρα της 316 ζουμε κι ας μην εχουμε να φαμε και φτασαμε δω που ειμαστε...
Και για να καταλαβεις τι εννοω. Το καινουργιο το superb ,μιας και ασχολεισαι λιγο παραπανω με τα vag, το χεις δει απο κοντα? Αυτο το αμαξι γιατι να ειναι φτηνο? Επειδη γραφει skoda?
-
Και τοτε γιατι δε τη δινει 4 απο την αρχη? [emoji38]
Για να βγαζει και κατι δε το καταλαβες? Σου λεει γιατι να μη βγαζω ενα εξτρα!!!
Θα μπορουσε
Εγω λεω να το ψαξεις λιγο καλυτερα μιας και περιμενεις και παραδοση. Οι εγγυησεις αυτες καλυπτουν συνηθως πολυ συγκεκριμενα πραγματα, βαρια μηχανικα το πολυ. Ψαξου. -
Απο τη στιγμη που δε σε νοιαζει και ειναι θεωρητικα ολα αυτα ειναι ανευ ουσιας.
Εγω ψαχτηκα κανα χρονο τωρα και τα εχω φρεσκαΤουλαχιστον εμένα δεν με λένε hyundai bill
-
Πόσες φορές εδώ μέσα κάποιος δεν έχει γράψει 'δε δίνω τόσα λεφτά για τη χ μαρκα'?
Και τι είχα πει εγώ σε τέτοια περίπτωση αν θυμάσαι νονε? Ότι αν το γούσταρα το αμάξι θα το έπαιρνα ανεξάρτητα από το τι γράφει .
Επίσης αν θυμάσαι ή αν το χές προσέξει, έχω γράψει ότι δε θα έπαιρνα ένα αμάξι βασικής έκδοσης (εξοπλισμού και κινητηρα) που δε θα με καλυπτε μόνο και μόνο επειδή θα ταν η χ μάρκα.
Κι εμένα μου χάν πει τι πήρες γκολφ με ίδια λεφτά έπαιρνες v40 cc, αλλά εγώ αυτό ήθελαΣτάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ομολογω οτι δε τα θυμαμαι αυτα αφου λες οτι τα εχεις γραψει. Το παραπανω σου ομως ποστ ειναι εντελως αντιφατικο με τα προηγουμενα τα οποια και σχολιασα.
-
Εγω ψαχτηκα κανα χρονο τωρα και τα εχω φρεσκαΤουλαχιστον εμένα δεν με λένε hyundai bill
Μη κολλας στο nikname. Εγω τουλαχιστον εχω και χιουνται και vw δεν εχω κολληματα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και τοτε γιατι δε τη δινει 4 απο την αρχη? [emoji38]
Για να βγαζει και κατι δε το καταλαβες? Σου λεει γιατι να μη βγαζω ενα εξτρα!!!
Θα μπορουσε [emoji38]
Εγω λεω να το ψαξεις λιγο καλυτερα μιας και περιμενεις και παραδοση. Οι εγγυησεις αυτες καλυπτουν συνηθως πολυ συγκεκριμενα πραγματα, βαρια μηχανικα το πολυ. Ψαξου.Ειμαι 99% σιγουρος αλλα θα το ρωτησω κιολας. Παλια στη σκοντα μου ειχαν πει για την επεκταση οτι καλυπτει οτι η βασικη γι αυτο σου τα λεω αυτα. Δε νομιζω να εχει αλλαξει τωρα.
Θυμαμαι οταν ειχα το κορολλα που ηταν 3+3 και καλυπτε μονο καποια εξαρτηματα -
Μη κολλας στο nikname. Εγω τουλαχιστον εχω και χιουνται και vw δεν εχω κολληματα
Ενώ εγώ που δεν εχω ουτε vw ουτε hyundai εχω κόλλημα τα;
-
Σαν να εχεις μετοχες ενα πραγμα. Φαντασου να ειχες και nikname [emoji14]
-
Σαν να εχεις μετοχες ενα πραγμα. Φαντασου να ειχες και nikname [emoji14]ακριβώς αυτο θα έλεγα για σένα. Για τις μετοχές λέω,γιατι το nick το έχεις ηδη
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover