-
'Μπροστινοί υαλοκαθαριστήρες με ενσωματωμένα ακροφύσια ψεκασμού'? Τη είναι τούτο πάλι? Επίσης δεν βλέπω πουθενά τα φώτα, έχει xenon?
-
Για τα ακροφύσια ψεκασμού δες εδω .
Για τα xenon δε θα σου πω αλήθεια,δε ρώτησα καν Πάντως και οι υπάλληλοι ήταν σαστισμένοι...δεν ήξεραν καν ποια έκδοση ήταν εκείνη καθώς το συγκεκριμένο όχημα είχε έρθει στην έκθεση λίγες ώρες πριν και όσο ρωτούσα τιμές,εκείνοι προσπαθούσαν να ξεμπερδευτούν οι άνθρωποι κοιτάζοντας τους καταλόγους τους...νομίζαμε ότι είναι κάποια έκδοση feel στην αρχή αλλά δεν ταίριαζαν οι 17'' ζάντες και 2-3 άλλα στοιχεία!Είναι πολύ φρέσκο το εργαλείο και ακόμα έχουν και οι ίδιοι απορίες αλλά τα βασικά που ήθελα τα είδα,κυρίως σε ό,τι αφορά τις τιμές.Όσο έμεινα εκεί,ήρθαν τουλάχιστον 3-4 ακόμα να το χαζέψουν! -
Φίλτατε, αυτό http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 120768.asp το είδες ;;
-
Καλό μήνα σε όλες/όλους!
Όχι,τώρα το βλέπω κ ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά 1.θα διατίθεται μόνο στην τετρακίνητη έκδοση ,2.αν το τωρινό κοστίζει 30 χιλιάρικα,σκέψου πόσο θα κοστίζει αυτό...ολοκαίνουριο και με 160 άτια
Ανυπομονώ για την Αυτοκίνηση ! -
το τωρινό με απόσυρση νομίζω από 27.000 και κάτι ψιλά...
http://www.autotriti.gr/data/newcars/ti ... a_cr-v.asp -
-
μικρά και τα 3 για μένα!
θέλω χώρο αποσκευών από 430 λίτρα και πάνω!
Θα έπαιρνες μεταχειρισμένο X3 πετρέλαιο; -
Δεν το ξέρω καθόλου το αμάξι διότι είναι too much για'μένα,έχει υψηλού κυβισμού κινητήρες και στο πετρέλαιο και στη βενζίνη και δεν έχω ασχοληθεί.Θηρίο φαίνεται...μια χαρά για τη δουλειά που το θέλεις,φαντάζομαι.Με τα κόστη του έχεις μάθει πώς είναι;
-
τα αρνητικά του είναι τα κυβικά και πιθανώς συντήρηση / ανταλλακτικά σε περίπτωση βλαβών...
πρέπει να μας πει κάποιος που το έχει...
το πετρέλαιο έχει καλή κατανάλωση διαβάζω...
Επαναλαμβάνω ότι δε θα το κοίταζα εάν πχ το qashqai δεν έφτανε στα 27.000 με καλό εξοπλισμό
Αλλά όταν φτάνεις εκεί πάνω σκέφτεσαι...εάν βρίσκω το Χ3 με ακόμη λιγότερα...μήπως να το σκεφτώ;
όχι για τη μόστρα, αλλά γιατί είναι καλύτερο αμάξι... -
Με μία γρήγορη ματιά στο car.gr δεν βλέπω κανένα Χ3 κοντά στα 27 πάντως! Ένα στα 28 στα 3.000 κυβικά και ένα στα 15000 που είναι από μαντρά και η τιμή του είναι ύποπτη! Μιλάμε δε για αυτοκίνητο 5ετίας vs καινούργιου.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Με μία γρήγορη ματιά στο car.gr δεν βλέπω κανένα Χ3 κοντά στα 27 πάντως! Ένα στα 28 στα 3.000 κυβικά και ένα στα 15000 που είναι από μαντρά και η τιμή του είναι ύποπτη! Μιλάμε δε για αυτοκίνητο 5ετίας vs καινούργιου.κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί και φτηνότερα...Το μεταχειρισμένο ασφαλώς έχει ρίσκο, αλλά αν κάνεις προσεκτική επιλογή παίρνεις αμάξι σε καλή κατάσταση στα μισά λεφτά...Η δική μου εμπειρία από μεταχειρισμένο είναι άριστη και γι αυτό το ξανασκέφτομαι, ιδίως όταν τα καινούρια είναι υπερκοστολογημένα και σε τσαντίζουν...
-
New entry στην κατηγορία... Fiat 500X .
Ο πετρελαιοκινητήρας Multijet II με τα 120 άλογα(βάρος 1320 κιλά) ακούγεται ενδιαφέρων.Να δούμε όμως επιδόσεις και τιμές...η πιο αδύναμη έκδοση βενζίνης του 1600άρη με τα 110 άλογα κοστίζει 18.500(17.070 με απόσυρση) ενώ η ακριβότερη της γκάμας δίλιτρη πετρελαιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση cross με τα 140 άλογα ανεβαίνει στα 31000!
Χαζεύοντας τις άπειρες φωτο του link και κάποια video,μπορώ να πω ότι φαίνεται όμορφο αυτοκινητάκι. -
μιας και καταγράφονται εδώ τα crossover :
http://www.carzine.gr/protes-photo-mazda-cx-3/juke κατηγορία...για όσους ενδιαφέρονται...
-
Μια χαρά ενδιαφερόμαστε αλλά με την απουσία της Mazda από την ελληνική αγορά,ποιος ξέρει πότε θα έρθει στην Ελλάδα
Πήρα και ρώτησα στη fiat για το 500X...θα είναι διαθέσιμο πιθανότατα αρχές του νέου έτους με τιμές κοντά στο qashqai για το πετρελαιοκίνητο με τον multijet (120 άλογα).
Emperor για το ASX 1.8 d τι γνώμη έχεις; -
Από εμφάνιση από έξω δε με χαλάει, αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι και ό,τι πιο προοδευτικό.
Το εσωτερικό όμως, από τις φωτογραφίες και τις κριτικές που έχω διαβάσει...φαίνεται λιτό, σχεδόν γυμνό και παραπέμπει σε προηγούμενες δεκαετίες...Αυτό με χαλάει!
Ο κινητήρας όταν είχε βγει, έλαβε τρομερές κριτικές, αλλά στο παρόν κάποιοι γράφουν ότι είναι πλέον ξεπερασμένης τεχνολογίας.
Εάν είχε σημαντική τιμολογιακή διαφορά - προς τα κάτω βέβαια - από το QQ ίσως να το σκεφτόμουν σαν επιλογή, αλλά σε παρόμοιες τιμές με το QQ δεν νομίζω ότι θα το προτιμούσαν πολλοί σήμερα...
Εσένα πώς σου φαίνεται;Να πω πως για μένα κάθε επιλογή με λιγότερους χώρους από το QQ απορρίπτεται κατευθείαν, διότι χρειάζομαι τουλάχιστον τόσο πορτ παγκάζ (πάνω από 430 λίτρα...)...Αν γίνεται και λίγο περισσότερο καλοδεχούμενο...Αλλά η κατηγορία juke, 500x, Captur, τώρα cx3 κτλ δεν επαρκεί για τις ανάγκες της οικογένειας πια...
-
Οι χώροι εμένα ευτυχώς δε με απασχολούν!Δεν το έχω οδηγήσει το ASX και δεν το ξέρω καλά διότι δεν το πολυσκεφτόμουν ως υποψήφιο λόγω αισθητικής και λιτού εσωτερικού.
Εντούτοις δεν μπορώ να μην υπολογίσω ότι είναι ένα από τα λίγα γιαπωνέζικα της κατηγορίας,έχει τη μεγαλύτερη ιπποδύναμη από όλα τα πετρελαιοκίνητα που κοιτάζω και επίσης έχει 4κίνηση+πανοραμική οροφή σε συμπαθητική τιμή και 5 χρόνια εγγύηση.Διαβάζω και κάτι περίεργα στο qq forum και προβληματίζομαι ακόμα πιο πολύ για το κατά πόσον αξίζει τον κόπο να δαπανήσει κανείς 25 ζεστά γι'αυτό το αμάξι! -
Το ASX το είχα κάνει td όταν πρωτοήρθε. Επιγραμματικα: Όχι καλή συμπεριφορά στην άσφαλτο με έντονες κλίσεις και πλεύσεις. Παλιακο εσωτερικό, συμπαθητικό εξωτερικά. Δυνατός κινητήρας στις ευθείες. Απέναντι του, το προηγούμενο τουλάχιστον QQ 1,6d ήταν πολύ καλύτερο σχεδόν σε όλα.
Καθώς φαίνεται πάντως στο νέο QQ αν τύχει και κάνουν σε κάποια παρτίδα τους προσεκτική συναρμολογιση και ποιοτική κατασκευή ... μαλλον θα είναι καλό αμάξι. -
Χαχα!Κάπως έτσι!
Εκτός από το θέμα του καπό,ξέρουμε ποια άλλη σημαντική κακοτεχνία υπάρχει ως προς τη συναρμολόγηση; -
Κάτι με θόρυβο από τους καθρέφτες, κάτι με εσωτερικούς τριγμούς, κάτι με το τελείωμα της ταπετσαρίας της οροφής, κάτι με το Connect, κάτι με την γενική ακαμψία του αμαξώματος, κάτι με το cvt ... σαν πολλά να μαζεύονται μάλλον!!!
-
Το connect και το cvt δε με πολυνοιάζουν αλλά τα υπόλοιπα είναι θέμα.Και δεν ξέρω αν και τι μπορεί να γίνει ακόμα και αν κάποιος υποψιασμένος πελάτης διαπιστώσει τέτοιες κακοτεχνίες κατά την παραλαβή ή έστω στις πρώτες βόλτες,κατά πόσον δηλαδή διορθώνονται.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει φτιάξει ένα όνομα,εξακολουθεί να κάνει μεγάλες πωλήσεις και σίγουρα θα υπάρχει μεγάλο μέρος του αγοραστικού του κοινού το οποίο λογικά θα είναι αρκετά έως πολύ ικανοποιημένο.
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover