Ο χρήστης APR έγραψε:
Mεινετε ολοι , με την εντυπωση που εγραψε ο μεγαλυτερος ασχετος απο αγωνες ταχυτητας και που μ'αυτον τον τροπο νομιμοποιει ολους αυτους που στον επομενο αγωνα θα φυγουν απο τις πισω θεσεις πηγαινοντας στο Κ2 απ'το χορταρι (γιατι θα ειναι βλακες αν πανε μονο στο Κ1 ).
Μιλησε κανεις για να φτασει στην Κ2 η στην Κ1? Εγω τουλαχιστον μιλησα γενικα τι ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Κυριοι λυπαμαι για τις γνωσεις μερικων απ εσας που εχετε και την χαρα να τρεχετε σε πιστες . Απο τοτε που φτιαχτηκαν οι κανονισμοι της fia εγραψαν και μεταφραστηκε και στο κιτρινο δικο μας j , οτι ** απαγορευεται η κινηση των αγωνιστικων εκτος πιστας . **Αυτο και μονο απορυπτει στον οποιοδηποτε ξερολα τις δικαιολογιες του κωλου .
Σαν ξερολας του κολου που ειμαι και δεν τα ξερω καλα (μαλλον εκανα σκονακι οταν εδινα εξετασεις για να βγαλω την αγωνιστικη αδεια μου και μετεπειτα την αδεια του instructor). Πειτε μου κ. Χρηστο ποια ειναι τα ορια της πιστας. Απο που μεχρι που? Τα κερμπ ειναι μεσα στα ορια της πιστας? Τι λεει η ΦΙΑ και η μεταφραση στο κιτρινο βιβλιο?
Δικαιολογειται δε εξοδο για αποφυγη τρακαρισματος μονον η και μετα απο τρακαρισμα η επανοδο με την εγκριση κριτου .
Ποιος ηρθε?
Πητε μου ενα λογο εσεις οι ....πανσοφοι , γιατι να γινεται διεθνως (σε πολλα πρωταθληματα) η τοποθετηση της πρωτης εξαδας αναποδα στον δευτερο αγωνα , οταν οπως λενε οι αννοητοι οτι δεν υπαρχει κατι μεμτο στο να φυγει ο εξυπνακιας και να περασει απ'εξω στην πρωτη θεση !
Αν το κανει τρωει ποινη. Αν το κανει γιατι ο μπροστα κοιμηθηκε, εμεινε, εσβησε δεν ξεκινησε ποτε, τοτε δεν χρειαζεται να ξαναδωσει την θεση λεμε. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ GRID.
Το σπορ εχει κανονες ειναι γραμμενοι , και καλο θα ειναι να μην γραφοντε ανοησιες , εκτος αν ειναι βαλτοι καποιοι ...... ωστε να δημιουργουν τετοιες εντυπωσεις και να συνεχισουν οι αγωνες να ειναι μπαχαλο οπως στην αγαπημενη τους περιοδο με τους ελπατζιδες φιλους τους .
Το σπορ εχει κανονες. Ειναι γραμμενοι. Καλο ειναι να τους ανανεονουμε που και που και φυσικα να τους διαβαζουμε.
Δεν εχω φιλο ελπατζη....
Ξαναηρθα , κι αφου φανε τα μπινελικια τους καποιοι επιτηδειοι θα την κανω ορστικα .
Καλως μας ηρθατε... Αλλα το red mist δεν σας αφηνει να διαβασετε καθαρα το τι γραφει ο καθενας.