-
Μου προτείνουν δουλειά στην Ολλανδία, στη Χάγη με συμβόλαιο freelance ή μισθωτού.
Υπάρχει κανένας δικηγόρος που να με συμβουλέψει αφού δει το συμβόλαιο; -
Ο χρήστης maverick έγραψε:
Μου προτείνουν δουλειά στην Ολλανδία, στη Χάγη με συμβόλαιο freelance ή μισθωτού.
Υπάρχει κανένας δικηγόρος που να με συμβουλέψει αφού δει το συμβόλαιο;Ειμαι σιγουρος οτι στην Ολλανδια υπαρχουν πολλοι δικηγοροι
Ελληνας δικηγορος δεν νομιζω οτι θα σου ειναι πολυ χρησιμος -
Ο χρήστης maverick έγραψε:
Υπάρχει κανένας δικηγόρος που να με συμβουλέψει αφού δει το συμβόλαιο;Ως freelancer συνηθως δεν εχεις συνταξη περαν της βασικης, οι μερες τις αδειας σου ειναι λιγοτερες και πρεπει να τις δουλεψεις για να τις παρεις και δεν πληρωνεσαι μια ή δυο μερες αν αρρωστησεις (μετα πας στο 70%). Επιπλεον η απολυση ειναι ευκολη (one month notice συνηθως)
-
Εξαρταται απο τα χρηματα, το που πας, τι πληροφοριες εχεις για τις συνθηκες εκει κτλ
Ισχυει οτι δεν υα εχεις τα ιδια δικαιωματα με του αμεσα εργαζομενους εκει, και μπορει να σε χαλασει λιγο αυτο
Αλλα κρινεις και τι εναλλακτικες εχεις και αποφασιζεις. -
Δυστυχώς, υποψιάζομαι ότι πρόκειται για δουλεμπόριο. Από μια πρώτη ανάγνωση, υπογράφεις με τον recruiter (πασίγνωστο γραφείο με πολύ όμορφο και 'δυναμικό' σάιτ). H αμοιβή είναι ~ 400€ την ημέρα μικτά για να δουλέψεις για άγνωστο εργοδότη.
Βρήκα δικηγόρους στο Βέλγιο αλλά δεν θα χρειαστώ καν την συμβουλή τους. Το συμβόλαιο περιέχει εξοντωτικούς όρους για τον εναν συμβαλλόμενο και καμμία σχεδόν υποχρέωση για την 'Company' ... -
22/06 εχει και Grand Prix στην Αυστρια kilo...Μηπως να το σκεφτοσουν??
-
Λοιπον αποψε ειχα μια διαφορετικη πολιτισμική εμπειρία.
Καθώς πήγαινα στη δουλειά εβλεπα μερες μια αφισα για ενα κοσερτο το βραδυ σε ενα παλάτι εδώ στην πόλη.
Αν και κουρασμένος το απόγευμα λεω δεν παω να δω τι λεει, να βγαλω και καμια φωτο το παλατι, ετσι και αλλιως ποιος θα ειναι ..Το μετρό πίτα... φτανουμε εκει, λαοθάλασσα.. κόσμος πολύς, νεολάια (..) να πηγαιναει χαρούμεη γελούμενη
Φτανουμε στο παλατι (Schloß Schönbrunn), περναμε την εισοδο και απο πισω ανοιγει ο κηπος , ενας λοφος στο βαθος με γρασιδι και κατι αψιδες φωταγωγημενα πολυχρωμα στο κεντρο η σκηνη με ολη τη συμφωνική πάνω να εχουνε αρχισει
Κοσμος πολύς, νερες παρεες 20-30ρηδες, να ακουει, να βγαζει φωτο, να μιλαει, να πινει και καμια μπυρίτσα
Και τα βιολιά να δίνουν απο πίσω.... -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Λοιπον αποψε ειχα μια διαφορετικη πολιτισμική εμπειρία.
Καθώς πήγαινα στη δουλειά εβλεπα μερες μια αφισα για ενα κοσερτο το βραδυ σε ενα παλάτι εδώ στην πόλη.
Αν και κουρασμένος το απόγευμα λεω δεν παω να δω τι λεει, να βγαλω και καμια φωτο το παλατι, ετσι και αλλιως ποιος θα ειναι ..Το μετρό πίτα... φτανουμε εκει, λαοθάλασσα.. κόσμος πολύς, νεολάια (..) να πηγαιναει χαρούμεη γελούμενη
Φτανουμε στο παλατι (Schloß Schönbrunn), περναμε την εισοδο και απο πισω ανοιγει ο κηπος , ενας λοφος στο βαθος με γρασιδι και κατι αψιδες φωταγωγημενα πολυχρωμα στο κεντρο η σκηνη με ολη τη συμφωνική πάνω να εχουνε αρχισει
Κοσμος πολύς, νερες παρεες 20-30ρηδες, να ακουει, να βγαζει φωτο, να μιλαει, να πινει και καμια μπυρίτσα
Και τα βιολιά να δίνουν απο πίσω....Η Πάολα της Αυστρίας?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
22/06 εχει και Grand Prix στην Αυστρια kilo...Μηπως να το σκεφτοσουν??το ειχε κοιτάξει ενας φίλος που ειναι κοντα (.. Μοναχο) και μου ελεγε οτι δεν εχει εισιτηρια.
-
εισιτηρια σιγουρα υπαρχουν
http://www.viagogo.co.uk/Sports-Tickets ... s/E-603537
-
Ρε πστ μου ντροπιαστηκα, δεν πίστευε ο τύπος ότι κωλόχαρτο σε dot matrix printer είναι official document (λέγε με άδεια κυκλοφορίας) .. Μου λέει δεν είναι δυνατόν, δεν έχεις κάποιο κανονικό επίσημο έγγραφο....;
Τι του λες τώρα.... -
Εχθες το απόγευμα συνάντησα μια φίλη μου (ελληνίδα) που μένει μόνιμα Βιέννη.
Μιας και τα ξέρει τα μέρη εδω, με πήγε σε ενα μέρος ωραίο, ενα cafe-bar ακριβώς πάνω απο την Stephansplatz με εξαιρετική θέα κάτω στην πλατεία και την πόλη (cafe στον 6ο, εστιατόριο παραπάνω)
Ιδιαίτερο setup, πολύ κυριλέ προσωπικό, ο κόσμος ιδιαίτερος (κατι κυρίες να πίνουν κοκταιλ bye the window ) με σωστή μουσική, ... το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
(Τιμές τσιμπημένες προφανώς αλλα αδιάφορο)
φωτο στο Blogακι(btw αν και εχω βαλει το Link στην υπογραφη δεν ξερω γιατι δεν εμφανίζεται)
Κατα τα άλλα, εχθές ηταν το deadline να αποφασίσω το σπίτι... παραταση 1-2 ημερών καθως εχω ζητήσει απο νεο μεσίτη επιγοντως επισκεψη σε ενα τελευταίο που βρηκα... 1000+ (delta) ενοικιο διαφορα απο τα αλλα, αλλα κάθεται πανω στο U1-Kagran... αν ειναι καλο θα τα δώσω, χαλάλι
-
Γιατί κάτι κανεις λάθος. Δώσε μας απευθείας το λινκ μάστορα
Sent from Corsair's brick
-
Αφου στο αριβως απο πανω ποστ του φαινεται κυριε mod!
-
Αν είναι υπογραφή δεν την βλέπω με το tapatalk οποτε mea pulpa
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν είναι υπογραφή δεν την βλέπω με το tapatalk οποτε mea pulpaSent from Corsair's brick
Στο ταπαταλκ δεν φαίνεται,όντως.Αλλά στο viewtopic.php?f=13&t=56083&p=3034301#p3034212 δεν είχε τσεκάρει να φαίνεται η υπογραφή.
-
Ναι γι αυτο το πα και γω, γιατι στο ενα ποστ φαινοταν και στο αλλο οχι.
-
Έκλεισα σπίτι.... μου βγήκε ο πάτος στο ψάξιμο, όχι ότι δεν είχε προσφορά, αλλά το θέλαμε κάπως συγκεκριμένα, και είδα πολλά μέχρι να καταλήξουμε...
Αύριο υπογράφω και βάζω προκαταβολή, θα γράψω και λεπτομέρειες κάποια χρήσιμα πράγματα....
Άντε να πάρουμε τό δρόμο μας... πλέον με τη διεύθυνση μπορώ να πάω να αλλάξω και πινακίδες να περάσω αυστριακες στο C5.....Ουφ, μια σκοτουρα λιγότερη
-
Καλοριζικο; τι λεμε σε τετοιες περιπτωσεις; Να εχετε εκει μεσα ομορφες αναμνησεις...
-
Το δεχτηκανε το dot-matrix τελικα?
Το ημερολόγιο του μετανάστη