-
Αν κατεβαίνεις συχνά κέντρο καλό είναι να μην το πολυπλένεις, ειδικά αν είναι 'φανταχτερό '
-
Εγώ κατεβαίνω 1-2 φορές την βδομάδα Εξάρχεια και συνήθως είναι πλυμμένο, καλά θα κάνω να προσέχω ε;
Τέσπα, ό,τι πείτε παιδιά, δεν έχω εγώ πρόβλημα. Ξεκινάει και το καλοκαίρι τώρα εδώ και έχουμε πρόβλημα με την κωλοζέστη, δεν θα μπορούμε να βγούμε έξω!
Να, εγώ δεν άντεξα και είπα να πάω σε ένα νησάκι για το τριήμερο, μπας και την παλέψω... Το κακό είναι πως παρκάρω το αμάξι έξω και θα το φοβάμαι μπας και το βρω με κλειδιές και βανδαλισμένο όταν γυρίσω, αλλά τι να κάνω, θα πάρω την μηχανή στο νησί γιατί είναι ακριβά τα εισιτήρια για το αυτοκίνητο και δεν βολεύει!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ κατεβαίνω 1-2 φορές την βδομάδα Εξάρχεια και συνήθως είναι πλυμμένο, καλά θα κάνω να προσέχω ε;Τέσπα, ό,τι πείτε παιδιά, δεν έχω εγώ πρόβλημα. Ξεκινάει και το καλοκαίρι τώρα εδώ και έχουμε πρόβλημα με την κωλοζέστη, δεν θα μπορούμε να βγούμε έξω!
Να, εγώ δεν άντεξα και είπα να πάω σε ένα νησάκι για το τριήμερο, μπας και την παλέψω... Το κακό είναι πως παρκάρω το αμάξι έξω και θα το φοβάμαι μπας και το βρω με κλειδιές και βανδαλισμένο όταν γυρίσω, αλλά τι να κάνω, θα πάρω την μηχανή στο νησί γιατί είναι ακριβά τα εισιτήρια για το αυτοκίνητο και δεν βολεύει!
Την έχασες την μπαλίτσα, έτσι;
ΜΕΡΙΚΟΙ άνθρωποι δεν την παλεύουν στην ζέστη της Αθήνας. Απλό; ΠΑΜΠΑΡΑΚΑΤ;
-
Εγώ κατεβαίνω 1-2 φορές την βδομάδα Εξάρχεια και συνήθως είναι πλυμμένο, καλά θα κάνω να προσέχω ε;Τέσπα, ό,τι πείτε παιδιά, δεν έχω εγώ πρόβλημα. Ξεκινάει και το καλοκαίρι τώρα εδώ και έχουμε πρόβλημα με την κωλοζέστη, δεν θα μπορούμε να βγούμε έξω!
Εσύ έχεις μπλε αμάξι, αυτά δεν τα.πειράζουν . Μαύρα σπάνε:lol:
Πάντως και φίλος που έβριζε το ελληνικό καλοκαίρι Μετά από 3 χρόνια στο Μόναχο, όλο για την Ελλάδα μιλάει και το κλίμα της.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγώ κατεβαίνω 1-2 φορές την βδομάδα Εξάρχεια και συνήθως είναι πλυμμένο, καλά θα κάνω να προσέχω ε;
Τέσπα, ό,τι πείτε παιδιά, δεν έχω εγώ πρόβλημα. Ξεκινάει και το καλοκαίρι τώρα εδώ και έχουμε πρόβλημα με την κωλοζέστη, δεν θα μπορούμε να βγούμε έξω!
Την έχασες την μπαλίτσα, έτσι;
ΜΕΡΙΚΟΙ άνθρωποι δεν την παλεύουν στην ζέστη της Αθήνας. Απλό; ΠΑΜΠΑΡΑΚΑΤ;
Όπως και κάποιοι άλλοι δεν την παλεύουν στο κρύο και στην βροχή. Απλό;
Και λιγότερες κλειδιές να έχει, πάλι τον ήλιο θα επέλεγαν... Απλούστερο;
Και μιλάει η εμπειρία και από τα δύο κλίματα (κρύο+βροχερό και ζεστό-αθηναϊκό)... Απλούστατο;Δεν βλέπω καμία μπάλα χαμένη, απλώς κάνουμε και λίγη πλακίτσα να περάσει η ώρα ευχάριστα...
Για να το πω και εντελώς απλά:
Είναι δεκάδες οι λόγοι που στην Αυστρία είναι καλύτερα από την Ελλάδα (και ειδικότερα την Αθήνα...). Οι λόγοι αυτοί δεν μπορεί να είναι οι... λιγότερες κλειδιές στα αυτοκίνητα (γιατί ακόμη και να υπάρχουν, δεν είναι εύκολο να έχεις αξιόπιστο δείγμα σε λίγες ημέρες εκεί...) και ακόμη και να συμβαίνει όντως κάτι τέτοιο, είναι και αστείος λόγος.
Δεν θα ξαναπώ για το κλίμα, το ότι κάποιοι ζεσταίνονται είναι κατανοητό. Το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν τα ζεστά κλίματα και ακριβώς τα ίδια κλίματα συστήνουν και οι γιατροί για χρονίως πάσχοντες, είναι γνωστό και δεν θα το αναλύσουμε εδώ.ΠΑΜΠΑΡΑΚΑΤ ευχαριστώς.
-
ΠΑΜΠΑΡΑΚΑΤ ευχαριστώς.Α γειά σου!
-
Ούτε στην Ελβετία έχουν θέματα με κλειδιές, το θέμα τους είναι τα χτυπήματα από τα παρκαρίσματα , το ιδιο είδα και σε Βερολίνο και σε Γαλλια (σε χωριά και πόλεις που συνορέυουν με Γενεύη.)
-
Εσυ ακαεφ είσαι σύντροφος , δεν πειράζουν τα δικα τους οχήματα
Πέρα απο τον χαβαλέ, νομίζω οτι στο θεμα με τα κλειδιά θα συμφωνήσω με τον ακαεφ, ειδικα στο κομμάτι της αξιολόγησης...
Τώρα όσο αφορά το κλίμα γούστα, αν και στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα έχω οτι αν μπορείς να βγάζεις καλα λεφτα στην ελλαδα (λέγοντας καλα λεφτα να μπορείς να ζήσεις με αξιοπρέπεια παρακάμπτοντας ορισμένα μελανά σημεία, η αθηνα ειναι ιδανική πόλη για πολλα γούστα )
-
Η Αθηνα ειναι ιδανικη πολη για μπουζουξηδες-σκυλαδες,και εχει ωραιο καιρο,κατι αλλο δεν υπαρχει.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η Αθηνα ειναι ιδανικη πολη για μπουζουξηδες-σκυλαδες,και εχει ωραιο καιρο,κατι αλλο δεν υπαρχει.Καλο σου ταξίδι λοιπόν
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η Αθηνα ειναι ιδανικη πολη για μπουζουξηδες-σκυλαδες,και εχει ωραιο καιρο,κατι αλλο δεν υπαρχει.Εγώ είμαι 10 χρόνια εδώ και δεν έχω περάσει ούτε έξω από μπουζούκια, μάλλον έχω κάποιο πρόβλημα ε;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Και αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να τα βρίσκεις όλα γαμάτα εκεί επάνω. Και εύχομαι όντως να είναι.
Όπως άλλοι έχουν την ανάγκη να τα βρίσκουν όλα γαμάτα στην Αθήνα...
Μπορώ να σου κάνω ολόκληρη λίστα με τα στραβά της Αθήνας, αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα εδώ, σωστά;
Αν κάποιος έρθει και μου πει πχ πως είναι πλεονέκτημα ο βροχερός καιρός γιατί γλιτώνεις το πότισμα, δεν θα τον πάρω και πολύ σοβαρά...Αλλοι εδω μεσα θεωρουν πλεονεκτημα να εχεις συννεφια και βροχη ολο το καλοκαιρι γιατι δεν αντεχουν την καλοκαιρινη ζεστη της Αθηνας
(φυσικα ολο αυτο θεωρητικα γιατι αυτο που θαυμαζουν στο μυαλο τους δεν το ζουν...)Πολλοί που το λένε, το έχουν ζήσει για χρόνια και το αναπολούν. Χθες και σήμερα πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που βρέχει εδώ. Δροσιά!
-
χωματίλα θες να πεις!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η Αθηνα ειναι ιδανικη πολη για μπουζουξηδες-σκυλαδες,και εχει ωραιο καιρο,κατι αλλο δεν υπαρχει. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
χωματίλα θες να πεις!Μπα δεν μας έριξε λασποβροχή εδώ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
χωματίλα θες να πεις!
Μπα δεν μας έριξε λασποβροχή εδώ.
Αν σας έριχνε θα φώναζες με ντουντούκα φέρτε μας τον ήλιο πίσω.
-
Ρίξε καθαρή βροχή να φύγει η λάσπη θα έλεγα!!!
-
Το κλίμα ειναι καθαρά θέμα γούτσου...
Αυτο και τα μπουζούκια μας εχουν μείνει στην αθηνα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το κλίμα ειναι καθαρά θέμα γούτσου...Αυτο και τα μπουζούκια μας εχουν μείνει στην αθηνα
Και το Le Roi 8-)
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως στο Λονδίνο δεν βλέπω ούτε βρώμικα (βέβαια δεν έχουν τη σκόνη της Ελλάδας) ούτε τα κλειδιασμένα ούτε τα χτυπημένα της Ελλάδας. Προφανώς έχει σχέση και σε ποιο σημείο μένεις....
Η Ελλάδα έχει εξαιρετικό καιρό, ειδικά η Αθήνα πριν από 100 χρόνια (χωρίς τσιμεντίλα, μόλυνση και γενική καφρίλα) πρέπει να ήταν θαύμα. Αλλά δεν είναι μόνο οι θερμοκρασίες, η γειτνίαση σε κολυμβήσιμες θάλασσες και οι λίγες βροχές αλλά η φωτεινότητα και το μπλε του ουρανού. Για μένα αυτά τα τελευταία αξίζουν πολύ και κάνουν μεγάλη διαφορά.
Δυστυχώς ζώντας στο εξωτερικό (εννοώ στις σοβαρές χώρες) και μάλιστα με παιδιά σου δίνεται η δυνατότητα να νιώσεις πολλές πτυχές του πολιτισμού με βασική ότι το κράτος σε σέβεται και επίσης να νιώσεις πόσο λανθασμένη είναι η 'δημοκρατία' στην Ελλάδα και πόσο μας έχει κοστίσει η έλλειψη αναγέννησης (από μεσαίωνα σε μοντέρνα εποχή) λόγω Τουρκοκρατίας.
Το ημερολόγιο του μετανάστη