-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ο Maldonado έκανε γιώμα σε σημείο που υπήρχε 99% άλλο μονοθέσιο και 1% δρόμος.
Αυτο.
Μα ναι, δεν είπε κανείς ότι εκεί δεν είχε μονοθέσιο. Αλλά γιώμα δεν έκανε, τουλάχιστον όχι με την έννοια της απελπισμένης προσπάθειας για προσπέραση. Αυτό που έγινε είναι πολύ απλό όσο ατυχές. Βγήκε από το pitlane ακριβώς παράλληλα με τον Gtz που πιθανότατα έπαιζε με τα μπλιμπλίκια στο τιμόνι και δεν πήρε χαμπάρι. Στα φρένα ο Maldonado πίστεψε λανθασμένα ότι ο Gtz θα του δώσει λίγο χώρο για να μην το τσαρουχώσει παντελώς, όταν το κατάλαβε ότι δεν πήγε να τραβηχτεί, τελικά περίσσεψε λίγο από μπροστινή ρόδα όταν ο αμέριμνος έστριψε, ε και τα υπόλοιπα τα είδαμε μέχρι και στο δελτίο του Mega (!!!!). Βλακώδες; Ναι. Αντιαθλητικό; Ε όχι. Τέλος πάντων, δεν λέω, αυτά τα λάθη υπάρχει η συνήθεια να τιμωρούνται αν και κατά τη γνώμη μου πιο ανησυχητικό είναι όταν κάποιος έχει 2/3 εκκινήσεις με επαφή άσχετα αν μια από τις δυο δεν προκάλεσε εν τέλει καθοριστική ζημιά.
@Nikos: το μπλε φως προφανώς θα υπήρχε αλλά όποια υποχρέωση του οδηγού που το βλέπει σταματά στο τέλος της γραμμής των pits. Από εκεί και πέρα είναι αγώνας.
-
μια και λογω υποχρεωσεων δεν ειδα τον αγωνα,παρα μονο τωρα...να πω οτι μου αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
Ο Aldo Costa τα ειπε ολα στο τελος.
πανεμορφο και το ενιαιο με τις διαφορες Force India να περνανε τα Φερραρικα 10 φορες...
και οι williams καλες...Φεττελ το παλεψε.
Γιατι ο Αλονσο σηκωσε χερι στο τελος του αγωνα;Ποιον νικησε;Η χαιρετησε;αν ο επομενος αγωνας ειναι ετσι τοτε ετοιμαζομαστε για κορυφαιους αγωνες.
ακομα και μπροστα εχουμε ανταγωνισμο.και μια και ειμαι τελευταιος μαλλον που σχολιαζει...κραταω ενα πραγμα απο τον αγωνα...
η απογοητευση και τα νευρα του Λουκα Λουκα οταν βλεπει να τον περνανε τα force India.
αυτο για μενα ειναι το σωστο πνευμα που δυστυχως μαλλον εχει μονο αυτος ο Κιμι και ο Λολονσο.
κανενας αλλος στην Φερραρι δεν πιεζεται πολυ.οσον αφορα το περιστατικο με τον Λολονσο...τα εχει βρει σκουντρα γιατι στο παιχνιδακι της ψυχολογιας ο Φινλανδος με το Φινλανδικο διαβατηριο ειναι παγος.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Γιατι ο Αλονσο σηκωσε χερι στο τελος του αγωνα;Ποιον νικησε;
Τον Raikkonen, και αυτό του αρκεί
-
Το βγάλαμε το πόρισμα; Ο λολονσο φταίει τελικά και για τα φετινά χάλια;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Κι όμως...
Σκέψου ότι αν ο Newey πει ναι, η λογική λειτουργίας της εταιρίας θα μετασχηματιστεί μονομιάς σε οτιδήποτε διατάξει αυτός. Απλά ο ίδιος δεν θέλει να φύγει από το νησί. Σε εμάς μπορεί να φαίνεται απλό το να το κάνει ή περίεργο που μένει, αλλά όσο νά 'ναι σε καθαρά προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο προκαλεί αρκετή αναστάτωση, συν το γεγονός ότι δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στη ζωή του ζήτημα ανεργίας ή μη ικανοποίησης όλων των απαιτήσεών του σε οποιονδήποτε εργοδότη είχε. Το ότι δεν φεύγει (δεν έφευγε, έστω) από την Αγγλία για αυτόν τον λόγο, μου το έχει πει πολύ καλός μου φίλος που συνεργαζόταν μαζί του όταν δούλευε στο design office της McLaren Racing. (Παρεμπιπτόντως, δεν είναι και πολύ καλό αφεντικό ο Newey )Έτσι ακριβώς, ο Newey δε θέλει να φύγει από την Αγγλία.
Με τίποτα και για κανέναν λόγο. Νομίζω κάπου είχα ακούσει ότι είχε γίνει συζήτηση, αλλά το είχε αποκλείσει για αυτό το λόγο. Μου το είπε ο ίδιος άνθρωπος που μου είχε αναφέρει για τη πρόταση στον Hembery, ο οποίος κι αυτός δε θέλει να μετακομίσει στην Ιταλία.
-
Τώρα διάβασα τα σχόλια...απολαυστικα!!! Τυφλά να έχει το sky .
Ο Αλόνσο δεν φταίει. Ικανός είναι,οδηγαρα είναι.Παντα το λέω. Όμως δεν έχει εργαλείο.
Κ στο Μαρανέλλο δεν βάζουν μυαλό.Δεν θα θελα να ήμουν στην θέση του Λουκα Λουκα.
Κ κάτι άλλο...όταν οι Μακλάρεν ηταν για γέλια...ο Χάμιλτον δεν έκανε δηλώσεις τύπου Φεττελ ,που είχε καλομαθει 4 χρόνια.
Τώρα που η Μερκς πετάνε,παλι είναι προσγειωμένος .
Ο Αλόνσο πριν 3 χρόνια εμψύχωνε την ομάδα.
Συμπέρασμα.
Ο Φεττελ κανει σαν υστερικια,ο Αλόνσο δικαιολογημένα στεναχωριεται,ο Χαμι ωρίμασε!!!!Κρίμα για τον Αλόνσο. Δεν είμαι Αλονσικος αλλά είναι κρίμα.
ΥΓ. Οι ιταλοί να καθησουν να βρουν κοσμο ικανό.Έχουν!!!! Τι καθονται κ ζητιανευουν τα αγγλακια; κακως
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
O massa θα περασει φετος τον alonso οσες φορες δεν τον περασε στα προηγουμενα χρονια,ειναι μια δικαιωση κ αυτο.
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ο Alo εκεί που θα πάει το πιο πιθανό είναι να διεκδικήσει και να κερδίσει τίτλο με το καλημέρα.Alonso has faith in Ferrari fightback
-
Εγώ ξέρω πως αν ο Lewis καταφέρει και το σηκώσει φέτο ισοφαρίζει σε τίτλους τον λολονσάκο
-
Γιατί κλαίγεστε ωρέ παλουκάρια; Ο Alonso είπε ότι η ferrari πάει για τίτλο. Εγώ τον πιστεύω.
Ένα πράγμα που δεν έχω καταλάβει: Οι Ferrarικοι + Alonsικοί με τον Raikkonen τι πρόβλημα έχουν ακριβώς;
Κουλός δεν είναι, τουναντίον.
Προβλήματα δεν δημιουργεί, βαριέται.
Το μπιφτέκι δεν τους έφαγε (μόνο το παγωτό)
Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; -
@ripper
Για μένα προσωπικά είναι ένας νέος Massa σ' αυτή τη φάση της καριέρας του. Και μάλιστα σε σχετικά μεγάλη ηλικία, τον οποίο τον πληρώνεις και για παγκόσμιο πρωταθλητή. Συνεχίζω να πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάρει η Ferrari κάποιον νεότερο.Παραπιπτόντως επειδή κάποιος το έγραψε...Πού ακριβώς κλάφτηκε ο Vettel; Γιατί εγώ δεν άκουσα τίποτα, πέρα απ' το team radio για χάλια τελική. Αλλά δεν το λες και κλάψα.
Επίσης καλείται ο Realzeus να εισηγηθεί στον Πρόεδρα να απολύσει τον υπάλληλο γιατί είπε ότι αισθάνθηκε σα να οδηγεί αυτοκίνητο άλλης κατηγορίας σε σχέση με την Force India.
ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 'ΑΛΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ'. Ντροπής.
Το 'χει παραξιλώσει αυτός ο Alon.....oh wait!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και γενικοτερα μια καλοπροαιρετη επισημανση:
Ενω τα ποστς σου φανερωνουν ανθρωπο με γνωσεις και αγαπη για το αθλημα, αφηνεις την εμπαθεια σου για τον Λουη και την Μακκα να τα υποβαθμιζουν..Άντε να πω το κράξιμο για τόσα ελαστικά που έκανε τετράγωνα ο Lewis να ερμηνευτεί (κακώς) για εμπάθεια. Αλλά για την McLaren?!!! Τι εμπαθές έγραψα για αυτούς?
Επίσης για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι αποδεικνύει η παράθεση του quote μου και των δηλώσεων Lewis και Fabulous. Κάτι χάνω
Τις δηλωσεις τις εβαλα ως αντιπαραθεση αυτων που εγραψες οτι σηκωσε η Αγκιλερα το ποδι απο το γκαζι ενεργωντας 'εξυπνα' .Αν διαβασες η Adele λεει οτι τα ελαστικα του αρχισαν να φθειρονται γρηγορα οποτε δεν ηταν θεμα επιλογης η προσπεραση ή μη του Λουη.
Οσο για την 'εμπαθεια' (οκ μαλλον προκαταληψη θα ηταν το σωστοτερο να γραψω) νομιζω οτι αν ψαξουμε παλιοτερα ποστ σου θα δουμε οτι δεν ειναι και τα πιο αντικειμενικα προς την Μακκα και τον Λουη.
Αν παλι κανω λαθος, ζητω συγγνωμη. -
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
@ripper
Για μένα προσωπικά είναι ένας νέος Massa σ' αυτή τη φάση της καριέρας του. Και μάλιστα σε σχετικά μεγάλη ηλικία, τον οποίο τον πληρώνεις και για παγκόσμιο πρωταθλητή. Συνεχίζω να πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάρει η Ferrari κάποιον νεότερο.Παραπιπτόντως επειδή κάποιος το έγραψε...Πού ακριβώς κλάφτηκε ο Vettel; Γιατί εγώ δεν άκουσα τίποτα, πέρα απ' το team radio για χάλια τελική. Αλλά δεν το λες και κλάψα.
Επίσης καλείται ο Realzeus να εισηγηθεί στον Πρόεδρα να απολύσει τον υπάλληλο γιατί είπε ότι αισθάνθηκε σα να οδηγεί αυτοκίνητο άλλης κατηγορίας σε σχέση με την Force India.
ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 'ΑΛΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ'. Ντροπής.
Το 'χει παραξιλώσει αυτός ο Alon.....oh wait!
Κι εγω πιστευω στην καλη νεραιδα...
Δεν ειναι κακο να λες την αληθεια. Κακο ειναι να επιτιθεσαι στην ομαδα. Κι ο Αλονσο τα ιδια ειπε αλλα δεν εγινε τιποτα καθως δεν το εκανε με ασχημο τροπο οπως προηγουμενες φορες.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eπειδή λόγω δουλειάς δεν περιόδευσα στα sites, o Alonso ρωτήθηκε από κανέναν για τον πανηγυρισμό της 9ης θέσης;Όπως προκύπτει από την απομαγνητοφώνηση των tr των τελευταίων τριών γύρων επρόκειτο για μια κίνηση απογοητέυσης και εκνευρισμού που δεν μπόρεσε να επιτεθεί στον Bottas (0,9 διαφορά)......
-
Μή βιαζού........'Φοβού τους Δαναούς και ήττες φέροντες'!!!!!....Δανειζόμενος από το μπάσκετ,θα έλεγα πως μην υποτιμάτε τη καρδιά ενός(έστω)πρώην Πρωταθλητή!!!!Όποιον κι'άν διαλέξετε!!!!
Οι διαφορές θα μειωθούν εντυπωσιακά,αρχής γενομένης από τη Κίνα.......τρία είναι τα ζητήματα:Χαρτογράφηση,γρανάζωμα και πώς θα περνάει το 100% της ισχύς στον δρόμο(αεροδυναμική)....
Και από την Ισπανία,πιστεύω να πέρνουμε κεφάλι...............edit@
...μιλάμε για ένα τσίπουρο..πύραυλος!!!!! -
Ένα θέμα βέβαια είναι να έχεις διαθέσιμο 100% της ισχύος για να το περάσεις στον δρόμο
-
Παρατηρώντας αυτό το νέο feature με την κατανάλωση έβλεπες ότι εκτός από ασθενικός είναι και ενεργοβόρος ο κινητήρας της φοράδας. Δεν πάει που δεν πάει καίει κιόλας.
-
Κι αν η Red Bull το σώνει πού και πού λόγω σασί, δεν είναι να απορεί κανείς πόσο χάλια μοιάζει η McLaren?
Επίσης με αφορμή το team radio του Vettel, μου κάνει εντύπωση το πόσο αργά και ..κοντρολαρισμένα μιλάνε οι οδηγοί εν ώρα 'πολέμου'.
Τέλος για το συμβάν με τον Maldonado, είμαι της ίδια γνώμης με τον Go. Οι σπίκερ στο Sky παρασύρονται και σχολιάζουν ότι ο Pastoras ποτέ δε θα έστριβε, ενώ τα μονοθέσια βρίσκουν μετά το apex της στροφής. Η Lotus μια χαρά έχει στρίψει, φυσικά από μειονεκτική θέση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήτανε βούτα. Μάλλον δίκαιη η ποινή των 10sec.
Το κλείσιμο του Vettel στον Massa ήτανε πολύ πιο επικίνδυνο (και μάλλον εσκεμμένο). -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Οι διαφορές θα μειωθούν εντυπωσιακά,αρχής γενομένης από τη Κίνα.......τρία είναι τα ζητήματα:Χαρτογράφηση,γρανάζωμα και πώς θα περνάει το 100% της ισχύς στον δρόμο(αεροδυναμική)....
Και από την Ισπανία,πιστεύω να πέρνουμε κεφάλι...............Είχα μείνει με την εντύπωση ότι ο κανονισμός δεν επιτρέπει αλλαγές στο γρανάζωμα...
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
τρία είναι τα ζητήματα:Χαρτογράφηση,γρανάζωμα και πώς θα περνάει το 100% της ισχύς στον δρόμοΕίχα μείνει με την εντύπωση ότι ο κανονισμός δεν επιτρέπει αλλαγές στο γρανάζωμα...
Μα εξηγησε ο ανθρωπος:
...μιλάμε για ένα τσίπουρο..πύραυλος!!!!!
-
Γεια σας
Ελεω μπεμπας καταφερα και ειδα χθες τον αγωνα. Συμπαθητικος δεν λεω αλλα ζω μια απογοητευση για τον καμαρο!
Αλλη μια χαμενη χρονια..Και το 2015 θα κλεισει 10 χρονια απο τον 1ο του τιτλο. Βεβαια σε μενα τα νουμερα δεν ειναι το παν..
Γιατι μεσα μου ξερω..Αλλα πρεπει να παρει τουλαχιστον 1 τιτλο ακομα πριν παρει την Καπουστινα και φυγουν απο το τσιρκο..Στα του αγωνα λιγο πολυ τα ειπατε ολα..Πραγματικα εχασα τον λογαριασμο ποσες φορες μας προσπερνουσαν σχεδον ολοι..
Και το ποσο χαλια μοτερ εχουμε φαινεται για απο την Σαουμπερ..
Το πως ο Χουλκ προσπερασε τον Κιμι λιγο πριν την κατηφορικη - keep blocking στροφη ηταν εξωπραγματικο.Απο τι φαινεται θα ζησουμε εποχες 2011-13 με ασημι πρωταγωνιστες. Τουλαχιστον εκει θα δουμε μαχες οπως φαινεται..Αλλα ετσι οπως πανε θα δουμε οτι ειδαμε και στην Τουρκια το 2010..
Τελος πραγματικα πιστευω και εγω οτι ειναι η χειροτερη φερραρι των τελευταιων χρονων..Σαν την φερραρι που οδηγουσε ο Αλεζι και ο Καπελις το 92 ενα πραγμα (Ε εντι?)
Τελικες χαλια,καταναλωση μεγαλη,δυναμη μικρη..το μονο καλο ειναι οτι ειναι αξιοπιστη...Και την εικονα της Μακλαρεν χθες που ειναι μερσεντικια και αυτη και να ειναι τοσο πισω και στο τελος να μενει κιολας
Αχ ρε καμαρι..και παλι αχ..Αλμπα keep writing infos!!!
Αααα αυτο για το TR του σαββατου που διαβασα μου φανηκε λιγο υπερβολικο,αλλα ρε γμτ καπου τον νιωθω..
Κινα πασχαλιατικα...δεν θελω να σκεφτομαι τι προσπερασμα εχουμε να φαμε στην μεγαλη πισω ευθεια
2014 - Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix