-
Το πήρα τον Ιανουάριο του 2013, εδώ και 3 μήνες παρατήρησα μια γρατζουνιά από πετραδάκι στο καπό του αυτοκίνητου(φαινοταν απο την γρατζουνια λαμαρινα) και το λουστρο να εχει φυγει γυρω γυρω σε μέγεθος 2ευρου.
Περιμενα να παω για το πρωτο ετησιο service να μου πουν πως φτιαχνεται, παράγγειλαν λοιπον με βάση τον κωδικο του ενα μπουκαλακι χρωμα.Πηγα στον φανωποιο μου και μου ειπε οταν δοκίμασε να το καλύψει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει, το χρωμα ζαρωνει μου ειπε και δεν στρωνει επάνω. Ψαχνοντας το καλυτερα ειδε οτι το καπο ειναι ξαναβαμμενο και οι βιδες ειχαν λυθει διότι ειχε φυγει το χρώμα απο πανω τους. Μαλιστα απ οτι μου ειπε οτι δεν μπηκαν στο κοπο ουτε να το ασταρωσουν, απλα το ετριψαν λιγο και το εβαψαν, ακομη μου ειπε οτι το λουστρο θα φυγει σιγα σιγα ολο απο τα πλυσιματα ξεκινωντας απο το σημειο που εχει φυγει απο το χτύπημα. Βεβαια μπορει να μην ηταν και πετραδακι άλλα να ειχε σκασει το χρωμα και στο πλυντήριο να πέταξε λεπίδα, αντιπροσωπία που μου παρείχε το αυτοκίνητο .... ο κύριος Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ Γ@ΜΩ ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ. Ακόμη αν το δεις σε ημισκοτεινο φως, δλδ κατα της 6 τωρινή ώρα που πέφτει ο ήλιος παρατηρείς ότι τα φτερα με το καπο του αυτοκινητου εχουν εντελως άλλη αποχρωση.
Εκτός αυτού παρατήρησα οτι το αμάξι τραβάει και λίγο δεξιά, όταν μου είπε ο φανοποιός όλα αυτά έγινα εξαλος.
Απευθηνθηκα στην ασφάλεια μου και ειπαμν οτι με καλυπτουν νομικα, βαβαια ο ασφαλιστης μου ειπε οτι το αμαξι πρεπει να το εκτιμηση και ορκωτος πραγματογνώμονας.
Κανονικά ρε παιδιά δεν έχει η ασφάλεια μου ορκωτό πραγματογνώμονα?
Περιμενω να με πάρει τηλεφωνο να μου πει τι θα γινει με τον ορκωτο πραγματογνομωνα, ξερεται κατι εσεις για τους ορκωτούς πραγματογνομωνες διοτι εγω δεν ξερω?
Βεβαια εγω θα ψαξω και το υπολοιπο αυτοκινητο να δω τι εχει παιχτεί, και δεν θα το αφησω ετσι, θα τους τουτ.. το κέρατο.
sory για τα πολλα που εγραψα -
Το πήρα τον Ιανουάριο του 2013, εδώ και 3 μήνες παρατήρησα μια γρατζουνιά από πετραδάκι στο καπό του αυτοκίνητου(φαινοταν απο την γρατζουνια λαμαρινα) και το λουστρο να εχει φυγει γυρω γυρω σε μέγεθος 2ευρου.
Περιμενα να παω για το πρωτο ετησιο service να μου πουν πως φτιαχνεται, παράγγειλαν λοιπον με βάση τον κωδικο του ενα μπουκαλακι χρωμα.Πηγα στον φανωποιο μου και μου ειπε οταν δοκίμασε να το καλύψει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει, το χρωμα ζαρωνει μου ειπε και δεν στρωνει επάνω. Ψαχνοντας το καλυτερα ειδε οτι το καπο ειναι ξαναβαμμενο και οι βιδες ειχαν λυθει διότι ειχε φυγει το χρώμα απο πανω τους. Μαλιστα απ οτι μου ειπε οτι δεν μπηκαν στο κοπο ουτε να το ασταρωσουν, απλα το ετριψαν λιγο και το εβαψαν, ακομη μου ειπε οτι το λουστρο θα φυγει σιγα σιγα ολο απο τα πλυσιματα ξεκινωντας απο το σημειο που εχει φυγει απο το χτύπημα. Βεβαια μπορει να μην ηταν και πετραδακι άλλα να ειχε σκασει το χρωμα και στο πλυντήριο να πέταξε λεπίδα, αντιπροσωπία που μου παρείχε το αυτοκίνητο .... ο κύριος Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ Γ@ΜΩ ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ. Ακόμη αν το δεις σε ημισκοτεινο φως, δλδ κατα της 6 τωρινή ώρα που πέφτει ο ήλιος παρατηρείς ότι τα φτερα με το καπο του αυτοκινητου εχουν εντελως άλλη αποχρωση.
Εκτός αυτού παρατήρησα οτι το αμάξι τραβάει και λίγο δεξιά, όταν μου είπε ο φανοποιός όλα αυτά έγινα εξαλος.
Απευθηνθηκα στην ασφάλεια μου και ειπαμν οτι με καλυπτουν νομικα, βαβαια ο ασφαλιστης μου ειπε οτι το αμαξι πρεπει να το εκτιμηση και ορκωτος πραγματογνώμονας.
Περιμενω να με πάρει τηλεφωνο να μου πει τι θα γινει με τον ορκωτο πραγματογνομωνα, ξερεται κατι εσεις για τους ορκωτούς πραγματογνομωνες διοτι εγω δεν ξερω?
Βεβαια εγω θα ψαξω και το υπολοιπο αυτοκινητο να δω τι εχει παιχτεί, και δεν θα το αφησω ετσι, θα τους τουτ.. το κέρατο.
Τι ορκωτούς και ιστορίες.
Εγγύηση έχεις, βρες και ένα δικηγόρο και ξεκίνα το τρέξιμο...Σαρακάκης ε; Καθόλου παράξενο.
Καλά ξεμπερδέματα. -
To απλούστερο: Πως θα αποδείξει ότι δεν το προξένησε ο ίδιος ο giannis39, άλλωστε έχει στη κατοχή του το αυτοκίνητο πάνω από ένα χρόνο...
-
Ξεκίνα απο την αντιπροσωπεία ή αν δε το αγόρασες απο τους ίδιους, απο το κατάστημα που το πήρες! Αν διαβάσεις τα διάφορα ψιλά γράμματα, θα δείς οτι κάπου λεει οτι ο πωλητής θα πρέπει να σου παραδώσει το αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση ή να διορθώσει ελαττώματα. Προφανώς αυτό έκαναν και έβαψαν το καπό. Οπότε νομικά καλύπτονται. Σε αντίστοιχη περίπτωση με προφυλακτήρα βαμμένο, μου τον αντικατέστησαν με άλλο (απο άλλο αυτοκίνητο ίδιου χρώματος) και πήρα και κάποια δωράκια extra. Τώρα το κακό θα είναι να μην είναι απλά μόνο το καπό βαμμένο, αλλά και τρακαρισμένο. Να πάς σε ενα φανοποιό να δει και φτερά, προφυλακτήρες κλπ. Τώρα αν ειναι σωστοί, δε θα σου πούνε οτι τράκαρες εσύ (είναι λίγο τραβηγμένο να τρακάρεις και να φτιάξεις ολόκληρη ιστορία!). Αντικατάσταση αυτοκινήτου κλπ δε νομίζω οτι μπορείς να ζητήσεις, εκτός αν πράγματι βρεθεί τρακαρισμένο. Το οτι τραβάει δεξιά και αριστερά, διορθώνεται με μια απλή ευθυγρμάμμιση.
-
Μετά από τόσο καιρό χεσε ψηλά και αγνάντευε....
Sent from my GT-N7100
-
edit [Mod]
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θεια δικη...
Ευαγγελία τη λένε τη θεία ..
-
Προσωπική (πικρή) εμπειρία λέει ότι τζάμπα θα το κυνηγήσεις... Η ασφάλεια δεν σε καλύπτει για κάτι που έγινε πριν την έναρξη του συμβολαίου (όπως πχ μία ζημιά που έγινε προ της παράδοσης του αυτοκινήτου), ενώ η αντιπροσωπεία ξέρει ότι κανείς δεν πρόκειται να τρέχει με τα χρόνια στο γαμημένο ελληνικό 'δικαστικό' σύστημα για να πάρει μία αποζημίωση 2-3 χιλιάρικα (στην καλύτερη), οπότε θα σφυράει αδιάφορα καθυστερώντας τις διαδικασίες όσο μπορεί...
Εμπειρογνώμονες ανεξάρτητοι δεν πιστεύω να υπάρχουν (το είχα κοιτάξει) και να ασχολούνται με τέτοια ζητήματα...
Επιπλέον, αφού έχει περάσει και καιρός από την αγορά, άντε να αποδείξεις (πέραν πάσης αμφιβολίας) ότι τη ζημιά δεν την έκανες εσύ...
Δες και την υπογραφή μου άμα θες...
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Εκτός αυτού παρατήρησα οτι το αμάξι τραβάει και λίγο δεξιά,1μιση χρόνο δεν το καταλάβαινες?!
Δυστυχώς η ορθή απάντηση σε αυτή την ιστορία είναι:
-
edit [Mod]
-
θα μιλούσανε οι γροθιές.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εκτός αυτού παρατήρησα οτι το αμάξι τραβάει και λίγο δεξιά,
1μιση χρόνο δεν το καταλάβαινες?!
Δυστυχώς η ορθή απάντηση σε αυτή την ιστορία είναι:
Το είχα δει και έλεγα οτι μπορεί για χίλιους δύό λόγους να τραβάει, αλλα τωρα με αυτο παει σε πολυ ποιο σοβαρα πραγματα το μυαλό μου
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
θα μιλούσανε οι γροθιές.Διοργανώνεις αγώνες με στοιχήματα μήπως?
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
To απλούστερο: Πως θα αποδείξει ότι δεν το προξένησε ο ίδιος ο giannis39, άλλωστε έχει στη κατοχή του το αυτοκίνητο πάνω από ένα χρόνο...Το κάθε κομμάτι του αυτοκίνητου είναι αριθμημένο από το εργοστάσιο έτσι δεν είναι?
Άρα αν άλλαξα εγώ καπό δεν θα φανεί? Και ακόμη δεν θα φανεί αν εχω χτυπησει εγω το καπο και εχει ξαναβαφτει, εδω ποιο πανω γράφω οτι δεν ειχαν μπει στο κόπο ουτε να το ασταρωσουν, εν παρουμε οπως εμαθα σημερα μετρητη πυκνοτητας χρωματος θα δουμε ποσο ειναι απο το μαμισιο και πόσο απο το καπο και μετα να δουμε ποιο αυγο θα κουρεψω.
Δεν ειναι τόσο απλα τα πραγματα για τους πωλητες, μετα απο καθε μερα τουλαχιστο που ρωτάω και μαθαινω, άλλα θελω να μαθω καλα τι παιζεται με τις διαδικασίες για να βρώ το δίκιο μου. -
Αριθμημενα κομμάτια δεν υπάρχουν . Φιλε άκρη δεν θα βγάλεις..
-
edit [Mod]
-
Φώναξε τον κουπέα.
-
Αν το καπώ έχει βαφτεί λόγω ας πούμε χαλαζιού , δεν υπάρχει πρόβλημα.....αν η δουλειά είναι κακή αυτό είναι άλλη ιστορία, αν το αμάξι το πήρες τρακαρισμένο αυτό πάλι είναι άλλη ιστορία. Ξεχώρισε τι από όλα έχει γίνει και προσπάθησε να βγάλεις ακρη. Ο Νονός είναι καλο παιδί και ότι λέει , το λέει καλοπροαίρετα δεν χρειάζεται να μαλώνουμε χωρίς λόγο. Αλήθεια πως πάει γενικά το Lancer ? Είδα ένα πρόσφατα και περιέργως......μου άρεσε!
Το πηρα καινούριο με βαμμένο καπό