-
Καλησπερα, που μπορω να βρω εναν εσωτερικο καθρεφτη για ford focus μοντελο 99-02; Δεν το θυμαμαι ακριβως, φιλος με εβαλε να του βρω στο ιντερνετ και απο οτι ειδα ειναι ιδια αυτα τα μοντελα για αυτο και γραφω 99-02.
Που μπορω να βρω στην αττικη εναν γιατι φευγει ταξιδι μεθαυριο?
Απο οτι κοιταξα στο car οι τιμες ειναι γυρω στα 40 ευρω.
Ειμαι Αττικη, δυτικα αν αυτο λεει κατι.
( Ακομα και με p.m )
Η τοποθετηση ειναι ευκολη ε?
Σας ευχαριστω και χρονια πολλα -
Καλησπερα, που μπορω να βρω εναν εσωτερικο καθρεφτη για ford focus μοντελο 99-02; Δεν το θυμαμαι ακριβως, φιλος με εβαλε να του βρω στο ιντερνετ και απο οτι ειδα ειναι ιδια αυτα τα μοντελα για αυτο και γραφω 99-02.
( Ακομα και με p.m )
( Ακομα και με p.m )
Αν παρω καποιον του εμποριου με βεντουζα, κανει δουλεια η ειναι επιφοβοι να πεφτουν κτλπ?
-
Φθηνότερος όλων για καινούριο πάντα είναι ο Βασιλάκης, τηλ. 210-7520787
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Φθηνότερος όλων για καινούριο πάντα είναι ο Βασιλάκης, τηλ. 210-7520787Ευχαριστω για το τηλ επειδη θελω να αλλαξω και εγω εσωτερικο καθρεπτη. Ερωτηση ο καθρεπτης παει μαζι με το μαρκουτζι απο πισω, η γινεται να αλλαξει μονο ο καθρεπτης? Εμενα ο δικος μου εχει αποκτησει μποσικα για αυτο ρωταω.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Φθηνότερος όλων για καινούριο πάντα είναι ο Βασιλάκης, τηλ. 210-7520787
Ευχαριστω για το τηλ επειδη θελω να αλλαξω και εγω εσωτερικο καθρεπτη. Ερωτηση ο καθρεπτης παει μαζι με το μαρκουτζι απο πισω, η γινεται να αλλαξει μονο ο καθρεπτης? Εμενα ο δικος μου εχει αποκτησει μποσικα για αυτο ρωταω.
Κοίταξες μήπως έχει βίδα και σφίγγει;
-
Οχι δεν εχει βιδα. Ο καθρεπτης ειναι αποσπομενος. Το ενα τμημα ειναι ο καθρεπτης μαζι με τον βραχιονα του και το αλλο η βαση που κολλαει στο παρμπριζ. Μπορεις δηλαδη ευκολα να τον βγαλεις χωρις να ξεκολλησεις την βαση. Γιωργο κατα πασα πιθανοτητα χρειαζεται απλα να τον πατησεις προς τα κατω για να πατησει καλα πανω στην βαση. Αν θες να τον βγαλεις, τραβας προς τα πανω, προς τη μερια της οροφης δηλαδη. Αν δεν εσπασε κατι απο το τρακαρισμα, δεν θα χρειαστεις αλλαγη.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Δεν εχει σπασει ο καθρεπτης, φαντασου ουτε απο το παρμπριζ δε ξεκολλησε. Απλα και το τζαμακι του καθρεπτη, εχει παρει υγρασια γυρω γυρω και λεω αν ειναι να τον αλλαξω ολον να παει στα κομματια επειδη ειναι το μονο τριζατο μερος του αυτοκινητου.
Εσωτερικος καθρεφτης για ford focus 99-02