-
Ποινή 3 θέσεων για τον Bottas (επειδή έκλεισε τον Ricciardo στο Q2) +2 πόντοι ποινής.
http://www.f1fanatic.co.uk/2014/03/29/b ... s-cleared/ -
Δεν ξερω τι θα συμβει στο υπολοιπο της σεζον αλλα προς το παρον θεωρω οτι ο Αλονσο ειναι συνολικα ταχυτερος και πιο ολοκληρωμενος οδηγος απο τον Κιμι. Ειδικα στη βροχη ο Φινλανδος ποτε δεν ειχε δειξει κατι ιδιαιτερο.
Καλο θα ηταν ομως να μην βγαινει τοση εμπαθεια εναντιον του Κιμι, δεν ειναι για πεταμα και σιγουρα η παρουσια του θα παει τον Ισπανο ακομα πιο ψηλα, ενω πιστευω πως σε καποιες πιστες θα ειναι μπροστα απο τον Αλονσο.
Τωρα το να ξερει ο Alba τι επιλογες κανουν στο set up οι δυο τους, που εστιαζουν και τι απωτερο σκοπο εχουν ειλικρινα μου φαινεται ακραιο. Τοσο καλο inside info; Μπορει και να ισχυει τι να πω...
Δηλαδη ειναι δυνατον ο Κιμι να εστιαζει σε set up με το οποιο θα ειναι μπροστα στα fp και να προτιμα να τρωει ξυλο στον αγωνα, εκει που πραγματικα μετραει η κοντρα τους; Αλλο να μην μπορει να βρει σωστο set up και αλλο επι τουτου να εστιαζει στα fp ...
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Συνήθως συμφωνώ μ'αυτά που γράφεις και πρέπει να ομολογήσω ότι τα επιχειρήματα σου με καλύπτουν, το συγκεκριμένο όμως, μόνο εμπάθεια βγάζει..
Ο Αλόνσο δλδ ετοίμαζε setup για βρεγμένο ενώ οδηγούσε στο στεγνό??
Μερικοί βγάζετε τρελά κόμπλεξ με τον Φιλανδό..Λες και τον πληρώνετε οι ίδιοι ή σας πήρε το τιμόνιΤο συγκεκριμένο σχόλιο μου....... μάλλον δικαιολογεί την κατατακτήρια επίδοση του Kimi..... διαφορετικά θα πρέπει να δεχθούμε ότι στη βροχή απλά......δεν την βρίσκει
Kimi και Alonso στήνουν παραδοσιακά τα μονοθέσια τους προσανατολισμένοι στο ρυθμό του αγώνα και όχι στο γρήγορο γύρο.Πέρα όμως από τον καλύτερο ρυθμό αγώνα του ισπανού στο μακρύ stint των FP2 (κάτι που προϊδεάζει για set up περισσότερο ευγενικό στη διαχείριση ελαστικού) οι υποψίες μου για την προσέγγιση του φινλανδού (περισσότερο προσανατολισμένο στην επίδοση set up.., ίσως και μικρότερο φορτίο καυσίμου) επιβεβαιώθηκαν στο test γρήγορου γύρου που επιχείρησαν με 'μαλακά' λάστιχα στο FP2:εκεί ο ισπανός χάνει από το φινλανδό στο Τ1 0,3 δέκατα,στο Τ2 που είναι και το πιο τεχνικό του παίρνει πίσω σχεδόν 0,2 και στο Τ3 πάνε σχεδόν στα ίδια,με την τελική διαφορά στο ενάμιση δέκατο υπέρ του Kimi. Oύτε βρόχινο set up,ούτε μάγια από τον ισπανό.....απλά ανάγκη του Kimi να διασκεδάσει εντός ομάδας τις εντυπώσεις της Μελβούρνης, αποδεικνυόμενος ταχύτερος στο γρήγορο γύρο (κάτι που παραδοσιακά έχει αποδειχθεί ότι τον βοηθά όλη τη διάρκεια του τριημέρου)με ό,τι αυτό συνεπάγεται στις επιλογές στησίματος του.
Αν ο αυριανός αγώνας είναι στεγνός τίποτα δεν αποκλείει ο Kimi να παλέψει τις θέσεις με Alonso και Vettel (αν και το πάσσο του στον αγώνα πραμένει ερωτηματικό).Παρόλη την εμπάθεια μου γνωρίζω πολύ καλά ότι οι διαφορές Alonso και Kimi δεν μπορεί να είναι δευτερόλεπτα... αλλά
οι λεπτομέρειες (που στη δύσκολη μέρα γίνονται και πιο δυσδιάκριτες) που κατατάσσουν τον ισπανό σε άλλη κλάση.Αυτή η κατάσταση του ποιος από τους 2 είναι καλύτερος θα κρατήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος??
Από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι η ferrari για μια ακόμα χρονιά μάλλον δεν θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει σοβαρά τον τίτλο, η συγκεκριμένη κόντρα είναι και ο ένας από τους δύο λόγους που ασχολούμαι με την F1.......
....ο άλλος είναι η καταλήξη του σκυλοκαυγά της (ΜA)FIA με τους κλεφτοκοτάδες που κανάκευε την τελευταία τριετία -
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Άδικα τρώγονται Λολονσικοί και Κιμικοί, αφού κανείς απ'τους δυο δε θα πάρει πρωτάθλημα...
Αυτο ειναι το πιο βασικο. Η συζητηση αυτη ειναι μονο για το Καφενειο.
Εγω ειμαι μεγαλος υποστηρικτης του Κιμι, αλλα εχω και ματια. Στην πιστα μεχρι στιγμης φαινεται διαφορα υπερ του Αλονσο, αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα. Ας στρωσει το σεταπ ο Ραϊκονεν και βλεπουμε. Τα FP παντως κι εγω τα ακουω βερεσε.
Αν και ο Κιμης δεν συμπαθει το βρεγμενο, το να τον κερδισει ο Αλονσο σημερα χωρις τιμονι, ειναι καπως βαρυ.
-
Όποιος έχει επιχείρηση ξέρει πως το ταμείο γίνεται στο τέλος της χρονιάς...
-
Εμείς υπάλληλοι μεροκαματιάρηδες είμαστε. Εσείς είστε αφεντικά.
Πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών!
Κόκκινη πρωτομαγιά κρεμασμένα αφεντικά κλπ -
Αν πληρώνεσαι πάντως ευχαρίστως αλλάζουμε θέση... Εγώ ζημίες έχω!
-
James Allen @Jamesallenonf1
#F1 fans - watch out today on TV feed for some new graphics, which will show ERS use and how fuel loads are going for individual cars. -
se μια ωρα και δεκα λεπτα δεν ξεκιναει ο αγωνας;Καλημερα!
-
Nαι , 11:00 ώρα Ελλάδος.
-
Και λένε πως περιμένουν βροχή 1 ώρα μετά την εκκίνηση...
-
Γαμώ το Autosport, έχασα μια ώρα ύπνο.
-
ωραίος στο ποίημα ο Cobrayashi
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Γαμώ το Autosport, έχασα μια ώρα ύπνο.Κι εγώ! σηκωνομαι νυσταγμενος, κάνω καφέ και αράζω στον υπολογιστή. Η ώρα είναι 09:50 και βλέπω πολύ χαλαρούς τους σχολιαστές. Ε, κάπου εκεί ήταν που τη σακουλεύτηκα τη δουλειά
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ωραίος στο ποίημα ο CobrayashiΤι είπε;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Τι είπε;
ρώτησε ερώτηση ο Martin και απάντησε χωρίς να πάρει ανάσα σε 3
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Τι είπε;
ρώτησε ερώτηση ο Martin και απάντησε χωρίς να πάρει ανάσα σε 3
Ωραίος
-
Καλημέρα παιδιά, καλό αγώνα να έχουμε. Βροχή σε μια ώρα τελικά;;
-
Mr. Γκαντέμης.
-
με τον Γκαστονε στην ιδια ομαδα;Καληνυχτα πες του...ο αλλος κανει βουντου.
μ@λ@κι@ Μαγνουσεν ....
2014 - Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix