-
Σε καποια φαση περιμενα να αρχισει τις ξερογκαζιες απο 2α σε 3η για να την παρει
-
Κι άλλο quiz για σήμερα:
Ο Massa δεν μπορούσε να περάσει τον Button, o Bottas δεν μπορούσε να περάσει τον Massa. Πως ακριβώς θα περνούσε ο Bottas τον Button;
Ίδιο pace είχαν με τον Massa, εντελώς καθυστερημένη εντολή της Williams που δημιουργεί προβλήματα χωρίς λόγο.
-
Την πρώτη φορά που μάζεψε μια ψιλή ο Massa προφανώς ο Bottas μπορούσε να περάσει.
Χαίρομαι που η Renault δείχνει να βρίσκει γρήγορα το δρόμο της. Στο σημείο αυτό ας θυμηθούμε τις αναλύσεις του κώλου για το ότι θα πάρει μήνες κλπ κλπ. Το τι σκουπίδι κυκλοφορεί στο ιντερνετ είναι απίστευτο.
-
sad...αχ ρε καμαρι....
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Κι άλλο quiz για σήμερα:Ο Massa δεν μπορούσε να περάσει τον Button, o Bottas δεν μπορούσε να περάσει τον Massa. Πως ακριβώς θα περνούσε ο Bottas τον Button;
Ίδιο pace είχαν με τον Massa, εντελώς καθυστερημένη εντολή της Williams που δημιουργεί προβλήματα χωρίς λόγο.
Ο faster Bottas είχε πιο φρέσκα λάστιχα (έτσι είπαν οι της Williams) και -θεωρητικά- αν του άνοιγε δρόμο ο Massa και τον πέρναγε χωρίς φθορές ΘΑ μπορούσε να περάσει τον Button.
Μετά βέβαια αν δεν τον πέρναγε δεν έπαιζε να επιστρέψει την τουλούμπα στο ταμείο, οπότε κατά μια άποψη καλά έκανε ο Massa και δεν του έδωσε τη θέση (για ψυχολογικούς λόγους).Με φρέσκα λάστιχα και τόσο pace που είχε πάντως για faster Bottas δεν τον πέρασε τελικά τον Μαθάκο.
Ρε συ Go For Pole εσύ για τα καύσιμα ξέρεις να μας πεις;
Τι έπαιζε με τα μονοθέσια που τέλειωναν τον αγώνα και θεωρητικά είχαν ακόμα αρκετό καύσιμο;
Είχαν αρχίσει με λιγότερα καύσιμα;Δεν μιλάω για το Λούη που στην τελική ήταν πρώτος και στα τέτοια του αλλά στις Williams.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
sad...αχ ρε καμαρι....κοιταει να δει που θα χωρεσει στην επομενη σταση της καριερας του?
-
eddie δεν έχω διαβάσει οτιδήποτε σχετικό σε ότι αναλύσεις έχει πάρει το μάτι μου. Ποιος ξέρει, μπορεί να είναι αυτό που λες, μπορεί η Mercedes να είναι τέρας οικονομίας αλλά ο Μπρίτνει να το πατάει πιο βαθιά από όλους το γκάζι, μπορεί απλά να τον έπαιζε ο αισθητήρας στις Williams. Νωρίς είναι ακόμη, πάντως έχει πλάκα αυτό το στατιστικό.
-
EDDIE_147
Απο autosport live:
12:08 Meanwhile, Bottas has confirmed to EDD STRAW that he didn't start the race with all 100 kilograms of allowed fuel on board, as the team was confident of not having any consumption worries.Μπορει σε χρονο να ηταν ταχυτερη στρατηγικη π.χ. με 85-90kg αντι 100kg αλλα στα προσπερασματα τι γινεται? Κολλησαν στον
-
... Το μόνο καλό στην σημερινή αποστειρωμένη και ευνουχισμένη εν πολλοίς Φόρμουλα 1 είναι ότι άρχισε να κερδάει η προτίμησίς μου (Χάμις)
- Καλά το τι μίρλα φερραρίστι απηχεί αυτό το φόρουμ ούτε που λέγεται...
Και νομίζω ότι συμπληρώθηκαν-ισοφαρίστηκαν και τα άτιτλα χρόνια που είχε ο Σουμάχερ: 4 (1996-99) στην Σκουντερία. Επομένως αν ο ισπανός υπεροδηγός δεν το σηκώσει και φέτος σκούρα τα βλέπω τα πράγματα από πάσης απόψεως να ούμε
Edit: Ναι ξέρω ο Δίας θα πει ΕΕΕΠ ΣΤΟΠ - το '99 πήραμε το τιτανοτεράστιο τίτλο των κατασκευαστών!!! Ε καλά κάνε πως δεν το είδες μια φορά
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
... Το μόνο καλό στην σημερινή αποστειρωμένη και ευνουχισμένη εν πολλοίς Φόρμουλα 1 είναι ότι άρχισε να κερδάει η προτίμησίς μου (Χάμις)Από πέρσι νομίζω άρχισε να συμβαίνει αυτό και προσωπικά έχει ανέβει κατά πολύ στα μάτια μου. Βασικά από τότε που πήγε στη Mercedes μεταμορφώθηκε.
Θα τον ήθελα πολύ για πρωταθλητή γιατί πλέον δείχνει τέτοιο attitude.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
eddie δεν έχω διαβάσει οτιδήποτε σχετικό σε ότι αναλύσεις έχει πάρει το μάτι μου. Ποιος ξέρει, μπορεί να είναι αυτό που λες, μπορεί η Mercedes να είναι τέρας οικονομίας αλλά ο Μπρίτνει να το πατάει πιο βαθιά από όλους το γκάζι, μπορεί απλά να τον έπαιζε ο αισθητήρας στις Williams. Νωρίς είναι ακόμη, πάντως έχει πλάκα αυτό το στατιστικό.Απ´ ό,τι αντιλαμβάνομαι το γραφικό αυτό μετράει το καύσιμο που έχει καταναλωθεί ως ποσοστό των 100kg, όχι ως ποσοστό του καυσίμου με το οποίο ξεκίνησες.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
... Το μόνο καλό στην σημερινή αποστειρωμένη και ευνουχισμένη εν πολλοίς Φόρμουλα 1 είναι ότι άρχισε να κερδάει η προτίμησίς μου (Χάμις)
Από πέρσι νομίζω άρχισε να συμβαίνει αυτό και προσωπικά έχει ανέβει κατά πολύ στα μάτια μου. Βασικά από τότε που πήγε στη Mercedes μεταμορφώθηκε.
Θα τον ήθελα πολύ για πρωταθλητή γιατί πλέον δείχνει τέτοιο attitude.
Μεταμορφώθηκε στην τελευταία του χρονιά στην McLaren οπού απλά είχε πολλές εγκαταλείψεις/βλακείες της ομάδας (χτυπούσε άνετα πρωτάθλημα) και συνεχίζει στην Mercedes.
Δεν μου αρέσει τώρα το σταριλίκι του, θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερος αν είχε την απόλυτη προσήλωση του Vettel και του τρισκατάρατου. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
eddie δεν έχω διαβάσει οτιδήποτε σχετικό σε ότι αναλύσεις έχει πάρει το μάτι μου. Ποιος ξέρει, μπορεί να είναι αυτό που λες, μπορεί η Mercedes να είναι τέρας οικονομίας αλλά ο Μπρίτνει να το πατάει πιο βαθιά από όλους το γκάζι, μπορεί απλά να τον έπαιζε ο αισθητήρας στις Williams. Νωρίς είναι ακόμη, πάντως έχει πλάκα αυτό το στατιστικό.
Απ´ ό,τι αντιλαμβάνομαι το γραφικό αυτό μετράει το καύσιμο που έχει καταναλωθεί ως ποσοστό των 100kg, όχι ως ποσοστό του καυσίμου με το οποίο ξεκίνησες.
Από που προκύπτει αυτό.
Δε λέω, είναι λογικό σαν σκέψη απλά δεν προκύπτει πουθενά από το γράφημα.
Αν ισχύει αυτό που λες δε χρειαζόταν καν να βάλουν το %, αφού θεωρούν ότι όλοι ξεκινάνε με 100 κιλά.
-
H FIA δεν εχει τρόπο να ξέρει με πόσο καύσιμο ξεκινάει ο κάθε οδηγός τον αγώνα. Συνεπώς λογικά το ποσοστό αυτό είναι επί των 100kg.
-
Η FIA έχει τρόπο ναι γνωρίζει για να επιβάλει τους περιορισμούς, η FOM που είναι υπεύθυνη για την μετάδοση και τα γραφήματα όμως δεν έχει.
-
Η FIA μετά τον αγώνα ελέγχει ότι κανείς δεν έχει ξεπεράσει τα 100kg.
ΠΡΙΝ τον αγώνα όμως δεν μετράνε πόσο καύσιμο μπαίνει μέσα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μεταμορφώθηκε στην τελευταία του χρονιά στην McLaren οπού απλά είχε πολλές εγκαταλείψεις/βλακείες της ομάδας (χτυπούσε άνετα πρωτάθλημα) και συνεχίζει στην Mercedes.
Δεν μου αρέσει τώρα το σταριλίκι του, θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερος αν είχε την απόλυτη προσήλωση του Vettel και του τρισκατάρατου.+καπελακια με γεισο αεροδρομιο
+κρεμαστα γιρλαντες
Αλλα ειναι φοβερος οταν ριχνει ετσι απλα 17' στο Nico. Κι εγω πιστευω οτι το 2012 ηταν η καλυτερη χρονια του (κ μια απαραδεκτη για τη McLaren στη διαχειρηση των αγωνων) -
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Δεν μου αρέσει τώρα το σταριλίκι του, θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερος αν είχε την απόλυτη προσήλωση του Vettel και του τρισκατάρατου.+καπελακια με γεισο αεροδρομιο
+κρεμαστα γιρλαντες
Αλλα ειναι φοβερος οταν ριχνει ετσι απλα 17' στο Nico. Κι εγω πιστευω οτι το 2012 ηταν η καλυτερη χρονια του (κ μια απαραδεκτη για τη McLaren στη διαχειρηση των αγωνων)Έτσι, έεετσι
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γενικά έκανε πολύ καλό αγώνα και δεν κατάλαβα το τρολάρισμα της ομάδας στο τέλος.
Και λέω τρολάρισμα γιατί σε όλο τον αγώνα ήταν πολύ καλός και αν δεν κόλλαγε στο τέλος με τον Button θα μιλάγαμε για εξαιρετικό αγώνα.http://en.espnf1.com/williams/motorspor ... 52231.html
Williams has apologised to its drivers for the misunderstanding regarding team orders at the Malaysian Grand Prix and insists there are no hard feelings in the team.
Read more at http://en.espnf1.com/williams/motorspor ... k1lGpSu.99
Αστειάκι για το Massa σήμερα;
Δεν έχει; -
O Head διάβασε την ανακοίνωση, έφτυσε στον κόρφο και γρύλισε: φλωροκανέτες γίνανε
2014 - Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix