-
Απευθύνομαι κυρίως στον el-em, αλλά αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας απαντήσει.
Σήμερα πήγα για τις αναγνωρίσεις. Είδα ότι ο οργανωτής σε πολλά σημεία που έκρινε ότι υπάρχει κίνδυνος έχει βάλει στην άκρη του δρόμου αναχώματα από φρέσκο χώμα, ύψους ως 1 μ. Όμως, προφανώς κατά την εκφόρτωση των χωμάτων, πάρα πολλά χώματα βρίσκονται πάνω στο οδόστρωμα καθιστώντας το άκρως επικίνδυνο.
1η Ερώτηση: Υπάρχει πρόβλεψη να ξεπλυθούν με κάποιο τρόπο αυτά τα χώματα; Το ξέρω ότι είναι πάρα πολλά τα σημεία, αλλά ο κίνδυνος που δημιουργείται είναι πολύ μεγάλος.
2η Ερώτηση: Για τους έλληνες οι αναγνωρίσεις τελειώνουν αύριο και δε θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναδούν το δρόμο. Τα χώματα είναι τόσα πολλά και οι βροχές που αναμένονται μεσοβδόμαδα θα βγάλουν κι άλλα, σε ακόμα περισσότερα σημεία, ώστε η διαδρομή θα καταστεί ακόμα πιο επικίνδυνη. Υπό αυτές τις συνθήκες, υπάρχει πρόβλεψη να επιτραπεί σε όλους ένα πέρασμα την Παρασκεύη;
(Αμφιβάλω αν θα υπάρξει έλληνας που θα δεχτεί να τρέξει υπό αυτές τις συνθήκες χωρίς να κάνει ένα πέρασμα της τελευταίας στιγμής για να δει την κατάσταση του δρόμου, είτε δοθεί άδεια είτε όχι. Και ορθώς θα πράξουν όσοι το κάνουν, γιατί τίθεται μείζον θέμα ασφάλειας).
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Απευθύνομαι κυρίως στον el-em, αλλά αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας απαντήσει.Σήμερα πήγα για τις αναγνωρίσεις. Είδα ότι ο οργανωτής σε πολλά σημεία που έκρινε ότι υπάρχει κίνδυνος έχει βάλει στην άκρη του δρόμου αναχώματα από φρέσκο χώμα, ύψους ως 1 μ. Όμως, προφανώς κατά την εκφόρτωση των χωμάτων, πάρα πολλά χώματα βρίσκονται πάνω στο οδόστρωμα καθιστώντας το άκρως επικίνδυνο.
1η Ερώτηση: Υπάρχει πρόβλεψη να ξεπλυθούν με κάποιο τρόπο αυτά τα χώματα; Το ξέρω ότι είναι πάρα πολλά τα σημεία, αλλά ο κίνδυνος που δημιουργείται είναι πολύ μεγάλος.
2η Ερώτηση: Για τους έλληνες οι αναγνωρίσεις τελειώνουν αύριο και δε θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναδούν το δρόμο. Τα χώματα είναι τόσα πολλά και οι βροχές που αναμένονται μεσοβδόμαδα θα βγάλουν κι άλλα, σε ακόμα περισσότερα σημεία, ώστε η διαδρομή θα καταστεί ακόμα πιο επικίνδυνη. Υπό αυτές τις συνθήκες, υπάρχει πρόβλεψη να επιτραπεί σε όλους ένα πέρασμα την Παρασκεύη;
(Αμφιβάλω αν θα υπάρξει έλληνας που θα δεχτεί να τρέξει υπό αυτές τις συνθήκες χωρίς να κάνει ένα πέρασμα της τελευταίας στιγμής για να δει την κατάσταση του δρόμου, είτε δοθεί άδεια είτε όχι. Και ορθώς θα πράξουν όσοι το κάνουν, γιατί τίθεται μείζον θέμα ασφάλειας).
Αγαπητέ scn,
Σήμερα πήγα και εγώ να ρίξω μια ματιά στις ε.δ. του αγώνα, διότι η 2η και η 3η μου ήταν τελείως άγνωστες και κινδύνευα να βρεθώ στην Ανατολική Θράκη με το ελικόπτερο.
Ειδικάρες και οι τρεις αν και το Ψάρι είναι τελείως διαφορετικού χαρακτήρα από τις άλλες δύο.
Όσο αφορά τα χώματα τώρα, όντως στις δύο πρώτες ήταν πολλά, αλλά φεύγοντας έμαθα ότι ο Αη Γιάννης ήδη σκουπίστηκε και σειρά είχε το Αγιονόρι. Να είσαι βέβαιος ότι και οι τρεις θα ετοιμαστούν απόλυτα σωστά.
Εάν με ρωτάς τώρα, αν αυτές οι 'μπαριέρες' είναι σωστές, η απάντηση θα είναι αρνητική. Όταν όμως κάποιοι σου έχουν υποσχεθεί κάτι και τελευταία στιγμή σε 'πουλάνε' κάτι πρέπει να κάνεις ώστε ο αγώνας σου να γίνει με όση περισσότερη ασφάλεια γίνεται.
Όντως, εάν βρέξει (πριν η κατά την διάρκεια του αγώνα), θα μετατραπεί σε αμιγώς χωμάτινο αγώνα, αλλά θα είναι για όλους το ίδιο, αν αυτό σε παρηγορεί.
Ας ελπίσουμε να διατηρηθεί ο καλός καιρός, αν και από την Τετάρτη πρέπει να περιμένουμε λίγες βροχούλες.
Όσο αφορά το επί πλέον πέρασμα των Ελλήνων που προτείνεις για την Παρασκευή, μάλλον θα πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου αυτήν την πιθανότητα.Φιλικά,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Όσο αφορά τα χώματα τώρα, όντως στις δύο πρώτες ήταν πολλά, αλλά φεύγοντας έμαθα ότι ο Αη Γιάννης ήδη σκουπίστηκε και σειρά είχε το Αγιονόρι. Να είσαι βέβαιος ότι και οι τρεις θα ετοιμαστούν απόλυτα σωστά.Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Εάν με ρωτάς τώρα, αν αυτές οι 'μπαριέρες' είναι σωστές, η απάντηση θα είναι αρνητική. Όταν όμως κάποιοι σου έχουν υποσχεθεί κάτι και τελευταία στιγμή σε 'πουλάνε' κάτι πρέπει να κάνεις ώστε ο αγώνας σου να γίνει με όση περισσότερη ασφάλεια γίνεται.
Κι εγώ δε θεωρώ σωστό αυτό που έγινε με τα αναχώματα, αλλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω λεπτομέρειες. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι σε άλλα σημεία έχουν μπει κανονικές μεταλλικές μπαριέρες, και σε κάποια απ' αυτά χωρίς να προσφέρουν τίποτα στην προστασία των συμμετεχόντων. Για τον αγώνα, αμφιβάλω αν χρειάζεται έστω και το ένα τρίτο από τις μπαριέρες που μπήκαν. Οπότε, δεν καταλαβαίνω γιατί τα υπόλοιπα άχρηστα, για τον αγώνα, μέτρα μπαριέρας (που είναι πολλά) δεν μπήκαν εκεί που τοποθετήθηκαν αναχώματα.
Όντως, εάν βρέξει (πριν η κατά την διάρκεια του αγώνα), θα μετατραπεί σε αμιγώς χωμάτινο αγώνα, αλλά θα είναι για όλους το ίδιο, αν αυτό σε παρηγορεί.
Όχι, δε με παρηγορεί ότι θα κινδυνεύουν όλοι άσκοπα και ότι πολλοί θα χάσουν περιουσίες χωρίς λόγο.
Όσο αφορά το επί πλέον πέρασμα των Ελλήνων που προτείνεις για την Παρασκευή, μάλλον θα πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου αυτήν την πιθανότητα.
Το περίμενα. Βέβαια, η χρήση του δρόμου δεν απαγορεύεται για κανέναν, οπότε ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Όντως, εάν βρέξει (πριν η κατά την διάρκεια του αγώνα), θα μετατραπεί σε αμιγώς χωμάτινο αγώνα, αλλά θα είναι για όλους το ίδιο, αν αυτό σε παρηγορεί.Στον Ελληνικό αγώνα συμμετέχουν 46 συν 2 αυτοκίνητα.
Αν αρχίσει να βρέχει μετά την - ας πούμε - δέκατη διέλευση είναι για όλους το ίδιο; -
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Στον Ελληνικό αγώνα συμμετέχουν 46 συν 2 αυτοκίνητα.
Αν αρχίσει να βρέχει μετά την - ας πούμε - δέκατη διέλευση είναι για όλους το ίδιο;Παίδες !!
' Μην διυλίζουμε τον κώνωπα' !!!
Αγωνιζόμενοι είσαστε και καταλάβατε τι εννοώ.
Scn . Δεν έγραψα πουθενά ότι μαζί με εμένα θα κινδυνεύουν και άλλοι, αλλά ότι οι συνθήκες του ανταγωνισμού θα είναι παραπλήσιες για όλους.
Από την άλλη, (pienaf 1) και χωρίς τα χώματα, μόνο και μόνο να πιάσει βροχή μετά τον δέκατο Έλληνα, οι συνθήκες δεν θα είναι ίδιες για όλους !!!
Αυτά είναι τα ρίσκα των Ραλλύ και αυτή είναι η ομορφιά τους.Φιλικά,
'el-em'
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Το περίμενα. Βέβαια, η χρήση του δρόμου δεν απαγορεύεται για κανέναν, οπότε ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Μην παίρνεις όρκο, γι' αυτό το τελευταίο !!!
Όταν παίζεις ένα παιχνίδι, (και ειδικά το Ακρόπολις) το παίζεις με κάποιους κανόνες που έχεις διαβάσει και αποδεχτεί.
Την μιζέρια των Ελληνικών Αγώνων να είσαι βέβαιος ότι δεν θα την ανεχθεί κανένας Οργανωτής και εύκολα θα παρακολουθήσει τον αγώνα σαν θεατής, ο οποιοσδήποτε 'χρήστης του δρόμου'.Φιλικά,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Την μιζέρια των Ελληνικών Αγώνων να είσαι βέβαιος ότι δεν θα την ανεχθεί κανένας Οργανωτής και εύκολα θα παρακολουθήσει τον αγώνα σαν θεατής, ο οποιοσδήποτε 'χρήστης του δρόμου'.
Φιλικά,
'el-em'
Ούτε εγώ θα ανεχτώ να κινδυνεύσω από πράξεις ή παραλείψεις οποιουδήποτε άλλου, όμως. Αυτά τα χώματα δεν τα τοποθέτησε η μητέρα φύση. Ανθρώπινο χέρι τα έριξε. Και, για να είμαι ειλικρινής, όταν τα είδα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι θα έπρεπε να έχω παρακολουθήσει τον αγώνα ως θεατής, οπότε δε μου καίγεται καρφί.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Την μιζέρια των Ελληνικών Αγώνων να είσαι βέβαιος ότι δεν θα την ανεχθεί κανένας Οργανωτής και εύκολα θα παρακολουθήσει τον αγώνα σαν θεατής, ο οποιοσδήποτε 'χρήστης του δρόμου'.
Φιλικά,
'el-em'
Ούτε εγώ θα ανεχτώ να κινδυνεύσω από πράξεις ή παραλείψεις οποιουδήποτε άλλου, όμως. Αυτά τα χώματα δεν τα τοποθέτησε η μητέρα φύση. Ανθρώπινο χέρι τα έριξε. Και, για να είμαι ειλικρινής, όταν τα είδα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι θα έπρεπε να έχω παρακολουθήσει τον αγώνα ως θεατής, οπότε δε μου καίγεται καρφί.
Εγώ στα έγραψα.
Από εκεί και πέρα επειδή δείχνει ότι δεν έχεις μπει στο κλήμα του Ακρόπολις, καλά θα κάνεις να το προσπαθήσεις σύντομα.Φιλικά,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Όταν παίζεις ένα παιχνίδι, (και ειδικά το Ακρόπολις) το παίζεις με κάποιους κανόνες που έχεις διαβάσει και αποδεχτεί
Κάτι τελευταίο. Κανένας από τους συμμετέχοντες δε διάβασε ποτέ και δεν αποδέχτηκε ποτέ τον κανόνα ότι η διαδρομή θα αλλάξει μορφή. Και πόσο μάλλον ότι θα αλλάξει μορφή μετά το πέρας τον επιτρεπόμενων αναγνωρίσεων με ευθύνη προσώπων. Αν αρχίσουμε να μιλάμε εντελώς νομικά, πίστεψέ με, αυτός που θα χάσει δε θα είμαι εγώ.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Όταν παίζεις ένα παιχνίδι, (και ειδικά το Ακρόπολις) το παίζεις με κάποιους κανόνες που έχεις διαβάσει και αποδεχτεί
Κάτι τελευταίο. Κανένας από τους συμμετέχοντες δε διάβασε ποτέ και δεν αποδέχτηκε ποτέ τον κανόνα ότι η διαδρομή θα αλλάξει μορφή. Και πόσο μάλλον ότι θα αλλάξει μορφή μετά το πέρας τον επιτρεπόμενων αναγνωρίσεων με ευθύνη προσώπων. Αν αρχίσουμε να μιλάμε εντελώς νομικά, πίστεψέ με, αυτός που θα χάσει δε θα είμαι εγώ.
Φίλε μου,
Όλοι οι αγωνιζόμενοι όμως διάβασαν ότι οι αναγνωρίσεις τελειώνουν σήμερα εκτός εάν θέλουν και τα δύο επίσημα περάσματα της Τετάρτης. Εάν κάποιος το βλέπει τόσο επαγγελματικά όπως εσύ, τότε άς αφήσει την δουλειά του την Τετάρτη και βουρ στο βουνό!!
Πιστεύεις ότι κάποιος ξένος θα ζητούσε ποτέ από την Οργάνωση να κάνει ένα περασματάκι την Παρασκευή ???
Δεν πρόκειται να ανοίξω κάποια αντιπαράθεση πάλι εδώ μέσα, ούτε Οργανωτής του αγώνα είμαι για να με απειλείς με νομικά τερτίπια.
Κάνε ότι σε φωτίσει η γκλάβα σου,αλλά σε παρακαλώ, μπες στο κλήμα του αγώνα.
Δεν χωράει αυτός ο αγώνας χουλιγκανισμούς του στιλ 'κάνω ότι γουστάρω' ( α λα Ελληνικοί Αγώνες).
Εμείς οι ίδιοι πρέπει να τον διαφυλλάξουμε.Φιλικά,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Φίλε μου,
Όλοι οι αγωνιζόμενοι όμως διάβασαν ότι οι αναγνωρίσεις τελειώνουν σήμερα εκτός εάν θέλουν και τα δύο επίσημα περάσματα της Τετάρτης. Εάν κάποιος το βλέπει τόσο επαγγελματικά όπως εσύ, τότε άς αφήσει την δουλειά του την Τετάρτη και βουρ στο βουνό!!
Πιστεύεις ότι κάποιος ξένος θα ζητούσε ποτέ από την Οργάνωση να κάνει ένα περασματάκι την Παρασκευή ???
Δεν πρόκειται να ανοίξω κάποια αντιπαράθεση πάλι εδώ μέσα, ούτε Οργανωτής του αγώνα είμαι για να με απειλείς με νομικά τερτίπια.
Δεν χωράει αυτός ο αγώνας χουλιγκανισμούς του στιλ 'κάνω ότι γουστάρω' ( α λα Ελληνικοί Αγώνες).
'el-em'
Πρώτον, ουδέποτε απείλησα εσένα με οτιδήποτε νομικό. Απάντησα στα περί κανόνων. Αυτό που έγραψες περί κανόνων ισχύει πλήρως, αλλά εδώ μιλάμε για παραβίαση των κανόνων από αυτόν που τους έχει θεσπίσει.
Δεύτερον, δεν το βλέπω καθόλου επαγγελματικά. Αν το έβλεπα επαγγελματικά δε θα με ενδιέφερε να μη διαλύσω το αυτοκίνητό μου.
Τρίτον, δεν μπορώ να αφήσω τη δουλειά μου την Τετάρτη, ακόμα και αν το ήθελα.
Τέταρτον, δεν είναι χουλιγκανισμός το να θες να δεις πριν έναν αγώνα αν το γήπεδο θα έχει γκαζόν ή αν η μπάλα θα είναι τετράγωνη. Είναι το αυτονόητο.Υ.Γ. Ελπίζω μόνο ο δρόμος να επανέλθει σε ανεκτή κατάσταση και να μην υπάρξουν καταστάσεις τύπου 'Πολυδένδρι 2009'. Όσοι είχαν τρέξει τότε, και ειδικά αυτοί που έφυγαν με το νοσοκομειακό και όσοι έμειναν χωρίς αυτοκίνητο, καταλαβαίνουν τι εννοώ. Πάντως τότε η ευθύνη ήταν αποκλειστικά της νομαρχίας και όχι του οργανωτή.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Φίλε μου,
'el-em'
Πρώτον, ουδέποτε απείλησα εσένα με οτιδήποτε νομικό. Απάντησα στα περί κανόνων. Αυτό που έγραψες περί κανόνων ισχύει πλήρως, αλλά εδώ μιλάμε για παραβίαση των κανόνων από αυτόν που τους έχει θεσπίσει.
Δεύτερον, δεν το βλέπω καθόλου επαγγελματικά. Αν το έβλεπα επαγγελματικά δε θα με ενδιέφερε να μη διαλύσω το αυτοκίνητό μου.
Τρίτον, δεν μπορώ να αφήσω τη δουλειά μου την Τετάρτη, ακόμα και αν το ήθελα.
Τέταρτον, δεν είναι χουλιγκανισμός το να θες να δεις πριν έναν αγώνα αν το γήπεδο θα έχει γκαζόν ή αν η μπάλα θα είναι τετράγωνη. Είναι το αυτονόητο.Υ.Γ. Ελπίζω μόνο ο δρόμος να επανέλθει σε ανεκτή κατάσταση και να μην υπάρξουν καταστάσεις τύπου 'Πολυδένδρι 2009'. Όσοι είχαν τρέξει τότε, και ειδικά αυτοί που έφυγαν με το νοσοκομειακό και όσοι έμειναν χωρίς αυτοκίνητο, καταλαβαίνουν τι εννοώ. Πάντως τότε η ευθύνη ήταν αποκλειστικά της νομαρχίας και όχι του οργανωτή.
Έχω πολλές απαντήσεις να σου δώσω, αλλά αφού θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο, μπορείς να τον έχεις.
Με κούρασε αυτή η συζήτηση απ'ο τις 06.00' !!!Φιλικά,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Έχω πολλές απαντήσεις να σου δώσω, αλλά αφού θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο, μπορείς να τον έχεις.Μα, δεν έχω κάποια κόντρα με εσένα ούτε θέλω να έχω τον τελευταίο λόγο απέναντί σου. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος γι' αυτό που έγινε, αλλά ήξερα εκ των προτέρων ότι δεν είσαι εσύ. Ίσα ίσα, εκτιμώ ότι έδωσες απάντηση και ενημέρωση (αν δεν έδινες εσύ, δε νομίζω να έδινε κανένας άλλος) και καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση σου και αυτά που γράφεις.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Από την άλλη, (pienaf 1) και χωρίς τα χώματα, μόνο και μόνο να πιάσει βροχή μετά τον δέκατο Έλληνα, οι συνθήκες δεν θα είναι ίδιες για όλους !!!
Αυτά είναι τα ρίσκα των Ραλλύ και αυτή είναι η ομορφιά τους.
Φιλικά,'el-em'
Σωστά, μόνο που είναι άλλο πράγμα η βρεγμένη άσφαλτος και άλλο η λασπωμένη.
-
Σε πόσα σημεία υπάρχουν αυτές οι χωμάτινες μπαριέρες και τι μας λέει ότι ο οργανωτής δεν θα πάει εκεί Σάββατο πρωί-πρωί να πλύνει το δρόμο ?
(Σίγουρα πάντως το να επιτραπεί ακόμα ένα πέρασμα την Παρασκευή είναι η λάθος λύση)
EDIT: Μην ξεχνάμε ότι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα, ιδίως σε περίπτωση βροχής, θα είναι τα χώματα που θα έχουν βγάλει από τις μπούκες οι προπορευόμενοι. Εξάλλου ράλι είναι, όχι ανάβαση.
Σε αυτό που έχει δίκιο ο scn είναι ότι θα έπρεπε αυτές οι χωμάτινες μπαριέρες να έχουν μπει εκεί πιο πριν, ώστε να προλάβουν να τις 'γράψουν' οι έλληνες αγωνιζόμενοι.
-
Ερωτηση για αλλο θεμα.
Στην ειδική 'κινετα' ποιο σημειο προτεινετε για θεαση απο τα 4 ?? ( το 'κακο' κομματι της προσβασης 3 δεν ειναι προβλημα ή αν εχετε να προτεινεται καποιο αλλο)
Παρακαλώ για προσβάσεις θεατών στο αντίστοιχο θέμα, στο παρόν θέμα ας μείνουμε στα του ελληνικού αγώνα [Mod]
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σε πόσα σημεία υπάρχουν αυτές οι χωμάτινες μπαριέρες και τι μας λέει ότι ο οργανωτής δεν θα πάει εκεί Σάββατο πρωί-πρωί να πλύνει το δρόμο ?Σε πολλές δεκάδες σημεία. Χειρότερα απ' όλα είναι δύο σημεία όπου υπάρχουν πολλά φρένα από 5η κόφτη πάνω σε χάσιμο και ξαφνικά, πάνω στο χάσιμο, ο δρόμος μετατρέπεται σε χωμάτινη τσουλήθρα.
Μην ξεχνάμε ότι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα, ιδίως σε περίπτωση βροχής, θα είναι τα χώματα που θα έχουν βγάλει από τις μπούκες οι προπορευόμενοι.
Όχι. Τις μπούκες τις έχεις γραμμένες και οι μπούκες έχουν ειδικό τρόπο που περνάνε με εκμετάλλευση της αγωνιστικής γραμμής και της ίδιας της μπούκας. Επιπλέον, οι μπούκες δεν είναι σχεδόν ποτέ πάνω στα φρένα ή σε κομμάτια 4ης και 5ης, καθιστώντας τα τσουλήθρα. Η μετατροπή σημείων σε χωμάτινα ή λασπωμένα (αν βρέξει) είναι πολύ χειρότερη.
Σε αυτό που έχει δίκιο ο scn είναι ότι θα έπρεπε αυτές οι χωμάτινες μπαριέρες να έχουν μπει εκεί πιο πριν, ώστε να προλάβουν να τις 'γράψουν' οι έλληνες αγωνιζόμενοι.
Πέραν αυτού, πίστεψέ με: Έχουν μπει εκατοντάδες μέτρα μεταλλικές μπαριέρες σε σημεία που δεν προσφέρουν τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλα αυτά τα περιττά μέτρα μπαριέρας δεν μπήκαν εκεί που μπήκαν τα αναχώματα.
edit. Και το κόστος θα ήταν μικρότερο (δε θα χρειάζονταν όλες αυτές οι χωματουργικές εργασίες) και θα υπήρχαν σωστές μπαριέρες που δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν ως ράμπες απογείωσης και δε θα κινδύνευαν όλοι να γίνουν τροπέτα.edit2. Και, επίσης, δε θα γινόμασταν ρεζίλι στους ξένους. Αυτή τη στιγμή που το μέλλον του αγώνα κρέμεται από μία κλωστή, δε θα έπρεπε να υπάρχει σωστή εκμετάλλευση όλων των πόρων;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σε πόσα σημεία υπάρχουν αυτές οι χωμάτινες μπαριέρες και τι μας λέει ότι ο οργανωτής δεν θα πάει εκεί Σάββατο πρωί-πρωί να πλύνει το δρόμο ?(Σίγουρα πάντως το να επιτραπεί ακόμα ένα πέρασμα την Παρασκευή είναι η λάθος λύση)
EDIT: Μην ξεχνάμε ότι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα, ιδίως σε περίπτωση βροχής, θα είναι τα χώματα που θα έχουν βγάλει από τις μπούκες οι προπορευόμενοι. Εξάλλου ράλι είναι, όχι ανάβαση.
Μα Νάσο μου, οι 'μπαριέρες' αυτές έχουν μπεί σίγουρα πριν αρχίσουν οι επίσημες αναγνωρίσεις των Έλλήνων, οι οποίες (αναγνωρίσεις) έχουν τελειώσει πολυυυυυύ πριν επίσημα αρχίσουν και γι' αυτό η όλη πίκρα και το παράπονο, διότι τώρα οι σημειώσεις 'δεν κουμπώνουν' !!!
Ας είναι.
Φιλικά,
'el-em'
-
Δικό μου λάθος, τσεκάρισα την αρχική δημοσίευση του scn και ήταν Σάββατο 22/3 άρα όντως οι χωματομπαριέρες είχαν μπει πριν τελειώσουν οι αναγνωρίσεις των ελλήνων, άρα είναι δουλειά των συνοδηγών να επισημάνουν τα σημεία αυτά. Αν ο οργανωτής πλύνει το δρόμο και δε βρέξει μετά, δε βλέπω τι πρόβλημα θα υπάρξει. Μιλάμε δηλαδή μόνο για την περίπτωση βροχής μετά το πλύσιμο του δρόμου.
Σημειώνω πάντως, ότι η ίδια λύση είχε ακολουθηθεί και στη Βουλγαρία το 2010 (αγώνας WRC), πέρασα από τέτοια σημεία 1 μέρα πριν τον αγώνα υπό σοβαρή (όχι όμως καταρρακτώδη) βροχή και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με χώματα στο δρόμο (φυσικά δεν αποδεικνύει τίποτα αυτό για τη δική μας περίπτωση, είναι απλά ενδεικτικό)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δικό μου λάθος, τσεκάρισα την αρχική δημοσίευση του scn και ήταν Σάββατο 22/3 άρα όντως οι χωματομπαριέρες είχαν μπει πριν τελειώσουν οι αναγνωρίσεις των ελλήνων, άρα είναι δουλειά των συνοδηγών να επισημάνουν τα σημεία αυτά. Αν ο οργανωτής πλύνει το δρόμο και δε βρέξει μετά, δε βλέπω τι πρόβλημα θα υπάρξει. Μιλάμε δηλαδή μόνο για την περίπτωση βροχής μετά το πλύσιμο του δρόμου.Σημειώνω πάντως, ότι η ίδια λύση είχε ακολουθηθεί και στη Βουλγαρία το 2010 (αγώνας WRC), πέρασα από τέτοια σημεία 1 μέρα πριν τον αγώνα υπό σοβαρή (όχι όμως καταρρακτώδη) βροχή και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με χώματα στο δρόμο (φυσικά δεν αποδεικνύει τίποτα αυτό για τη δική μας περίπτωση, είναι απλά ενδεικτικό)
Η μία από τις τρεις ε.δ. είχε ήδη πλυθεί από εχθές και ακολουθούν και οι άλλες δύο σήμερα.
Πολλή κουβέντα για το τίποτα και γι' αυτό την τελείωσα.Φιλικά,
'el-em'
ACROPOLIS RALLY 2014 (Ελληνικός Αγώνας)