-
σκεφτομαι να αγορασω ενα απο αυτα αλλα δεν ξερω ποιο !
αυτο που θελω (ετσι πιστευω) ειναι Start n Stop για χαμηλή κατανάλωση και χαμηλους ρυπους και 0 τελη κυκλοφοριας- αυτοματο air condition.
Η πρωτη επιλογη τα εχει ολα εκτος απο air condition αυτοματο
(αν ειχε θα πηγαινα σε αυτο 99% χωρις να εχω ενδιασμους)
Η να επιλεξω το δευτερο που εχει οτι θελω αλλα θα πληρωνω 94 ευρω το χρονο ? αλλα εχει και 20.000χλμ παραπανω
Η να τα γράψω στα @@ καταναλωση και χλμ , και να παω στο αυτοματο με ηλιοροφη + πιο φθηνα ?
Το σκεφτομαι σωστα?( αυτοματο air condition MUST) ?
Ευχαριστώ για την βοήθεια
-
αυτο που θελω (ετσι πιστευω) ειναι Start n Stop για χαμηλή κατανάλωση και χαμηλους ρυπους και 0 τελη κυκλοφοριας- αυτοματο air condition.
Η να επιλεξω το δευτερο που εχει οτι θελω αλλα θα πληρωνω 94 ευρω το χρονο ? αλλα εχει και 20.000χλμ παραπανω
Η να τα γράψω στα @@ καταναλωση και χλμ , και να παω στο αυτοματο με ηλιοροφη + πιο φθηνα ?
-
-
Στο 4troxoi φορουμ εισαι, πιστεύεις να προτείνουν αυτόματο;
-
Γιατί όχι;
-
Να πω την αληθεια μου ειναι αγνωστο το αυτοματο και δεν μαρεσει για αυτο το λογο xD προτιμω manual
αλλα το μπασταρδο ειναι τσαμπα (αλλα θα μου πεις εχει και 100.000χλμ)ηθελα να παρω με 0 τελη αλλα ειναι πιο ακριβο οποτε 8-9 χρονια θα χρειαστω με το 130hp για να πω οτι μου βγηκε πιο ακριβο
Οποτε μαλλον δαγκωτο 2)
-
Εαν είχε λίγα χλμ. το αυτόματο. Έτσι όπως είναι το 130αρι.
-
Ο χρήστης immunity έγραψε:
Να πω την αληθεια μου ειναι αγνωστο το αυτοματο και δεν μαρεσει για αυτο το λογο xD προτιμω manual
αλλα το μπασταρδο ειναι τσαμπα (αλλα θα μου πεις εχει και 100.000χλμ)ηθελα να παρω με 0 τελη αλλα ειναι πιο ακριβο οποτε 8-9 χρονια θα χρειαστω με το 130hp για να πω οτι μου βγηκε πιο ακριβο
Οποτε μαλλον δαγκωτο 2)
Τα μηδέν τέλη είναι φέτος,του χρόνου κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.
-
Αντε και καλα χιλιομετρα!!!!
(2° φυσικα...)
Βοηθεια στην επιλογη (renault megane)