-
Πάρε αυτό που γουστάρεις Δημήτρη. Κρίμα είναι να σκέφτεσαι συνέχεια πως θα ήταν αν είχες τα γκάζια και την πολυτέλεια που θα ήθελες αλλά δεν αγόρασες για να κάνεις λίγη οικονομία...
-
Ο ίδιος σε 122 τι λέει; Και γι'αυτόν λένε πολύ καλά Βγαίνει πιο φθηνός και μπορούν να μπουν παραπάνω εξτραδάκια (μπλουτουθ και τέτοια). Πού χρειάζονται πραγματικά τα 18 επιπλέον άλογα για να πάει κάποιος σε 140, πέρα από τις επιδόσεις;
-
Ο,τι κι αν παρεις θα ειναι απο τα πρωτα που θα εμφανιστουν στο χωριο μας, το καλοκαιρι!!
Δηλαδη αν καταλαβα καλα, εχεις να επιλεξεις μεταξυ Civic diesel, A3 tdi ή 140 cod??
Αν ειναι καλοεξοπλισμενο το Α3 που θελεις τοτε παρτο.Βασικα σημερα στο φουμπου, μου βγηκε μια διαφημιση οπου ο Ισμαηλος εβγαλε προσφορες σε ετοιμοπαραδοτες A class.
http://www.ismailos.gr/class-w176/ -
Και A3 στα 122. Εδώ λέει ότι έχει μέση 8.1
'Αν η μικρότερη χωρητικότητα του TFSΙ αντανακλάται στις επιδόσεις, στον τομέα της
κατανάλωσης αποδεικνύεται σαφώς πιο ολιγαρκής σε καύσιμο, με τη μέση κατανάλωσή του να
αγγίζει τα 8,2 λίτρα/100 χλμ'ασχέτως αν εργοστασιακά δίνουν χαμηλότερη κατανάλωση στο CoD μεταξύ των 2
-
Σύμφωνα με τα περισσότερα reviews που έχω διαβάσει οι διαφορές στην κατανάλωση μεταξύ tfsi και cod είναι μικρές, όπως και στις επιδόσεις. Επίσης δεν ξέρω τι θέματα μπορεί να έχει ο cod στο μέλλον. Από την στιγμή που την παλεύεις με την κατανάλωση ψηφίζω 122αρη a3 ambition και με την διαφορά βάλε μερικά extra παραπάνω. Αν πας σε πετρέλαιο, το civic μάλλον είναι καλύτερη επιλογή λόγω κινητήρα και μόνο. Ο tdi δείχνει τα χρόνια του. Βέβαια ο Σ αποτελεί από μόνος του λόγο μη αγοράς του honda για πολλούς. Πάντως ο 122αρης tfsi δεν νομίζω ότι είναι κατά πολύ ταχύτερος του i-DTEC, ειδικά σε ρεπρίζ αλλά η διαφορά στην κατανάλωση δεν είναι καθόλου μικρή, τουλάχιστον 2.5-3 λίτρα/100...
-
Αυτό για τη τεχνολογία του CoD διεγείρει μερικά ερωτήματα για τη μακροζωΐα του μιας και πρόκειται για κάτι καινούριο.
Μήπως τώρα που έβαλα και μπιζίνα στο παιχνίδι ν'ανοίξω νέο τόπικ να μη χαλάω αυτό;
-
Προσωπικά δεν θα πήγαινα στον cod με το παρελθόν του vag. Αν πας σε βενζίνη καλύτερα ο 122αρης να έχεις το κεφάλι σου (περισσότερο) ήσυχο.
-
Αυτό είναι κάτι που εφαρμόζεται εδώ και 50 χρόνια. Δεν θα το φοβόμουν καθώς δεν είναι κάτι τρομερά πολύπλοκο.
-
Σαν τεχνολογία δεν είναι καινούρια, αλλά ποια εταιρεία μαζικής παραγωγής πουλούσε κάποιο μοντέλο της με την εν λόγω τεχνολογία?
Στατιστικά έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να βγάλει κάτι ένας κινητήρας cod από έναν συμβατικό. Τώρα αν αξίζει να πάρει κάποιος το όποιο ρίσκο για να κερδίσει 18 άλογα και λίγη ροπή (γιατί στην κατανάλωση οι διαφορές είναι αστείες), είναι θέμα προσωπικής επιλογής. -
Πολλοί κατασκευαστές στις ΗΠΑ.
-
Ποιοι? Μιλάμε για μαζική παραγωγή => εκατομμύρια πωλήσεις. Μην μου πεις για το v8 grand cherokee ή άλλα εξάλιτρα μαστόδοντα που με την απεργοποίηση των κυλίδρων θέλουν να φανούν στα μάτια του αμερικάνου αγοραστή green
-
V8 και εξάλιτρα μια χαρά είναι μαζική παραγωγή στις ΗΠΑ, όπως και διάφορα V6, δεν καταλαβαίνω πού κολλάς.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ποιοι? Μιλάμε για μαζική παραγωγή => εκατομμύρια πωλήσεις. Μην μου πεις για το v8 grand cherokee ή άλλα εξάλιτρα μαστόδοντα που με την απεργοποίηση των κυλίδρων θέλουν να φανούν στα μάτια του αμερικάνου αγοραστή greenΔεν είναι αυτά μαζική παραγωγή στις ΗΠΑ?
-
Δεν κολλάω κάπου, τι εννοούμε μαζική παραγωγή είναι το θέμα. Δεν γνωρίζω πόσοι v6 και v8 στις ΗΠΑ πωλούνται με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, αλλά φαντάζομαι σαν απόλυτο νούμερο συγκριτικά με το σύνολο των πωληθέντων οχημάτων εκεί, δεν θα είναι πολλοί.
Δηλαδή αν πουλιούνται πχ 50.000 ετησίως σε μια αγορά αρκετών εκατομμυρίων είναι μικρό το ποσοστό.
Αλλά ασχέτως αυτού, μιλάμε για vag με ότι αυτό συνεπάγεται στο κομμάτι που λέγεται αξιοπιστία. Αν το ίδιο μοτέρ το έβγαζε η honda πχ προφανώς θα μιλούσαμε σε άλλη βάση. -
Ωραία τα λες φαίνεσαι γνωστής και απο αλλου που σε διαβάζω.
Sent from Corsair's brick
-
Αν έχεις να καταθέσεις μια άποψη επί του θέματος να το κάνεις. Αν δεν συμφωνείς με τις απόψεις κάποιων άλλων καλό είναι να απαντάς με επιχειρήματα, χαρίζοντας στο forum μερικές από τις ανεξάντλητες γνώσεις σου και βοηθώντας το να πάει μπροστά.
-
Αυτό είναι δικο σου προνόμιο όλα κι όλα εγώ απλα υποκλινομαι στο μεγαλείο σου.
Sent from Corsair's brick
-
Σαν γνωστός τρολατζής που είσαι, βαριέμαι να παίξω το παιχνίδι σου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό είναι κάτι που εφαρμόζεται εδώ και 50 χρόνια. Δεν θα το φοβόμουν καθώς δεν είναι κάτι τρομερά πολύπλοκο.Πολλοί κατασκευαστές στις ΗΠΑ.
Μήπως είναι παρόμοια αλλά όχι ίδια;
Επειδή την έχω πατήσει με το μικρό έχει φοβηθεί το μάτι μου
-
Τα τωρινά συστήματα εννοείται είναι πιο εξελιγμένα από εκείνα πριν από 50 χρόνια. Το ίδιο σύστημα φοράνε πάντως και οι Bentley...
Αγορά νέου diesel αυτοκινήτου