-
Η διαδικασία του υπολογισμού των βαθμών που συγκεντρώνουμε έχει μια γοητεία και ταυτίζεται με τη νίκη, κατά τη γνώμη μου. Προσωπικά μου αρέσει το γεγονός οτι κάποιος μπορεί να συγκεντρώσει 27 βαθμούς και να σαρώσει, κάποιος μπορεί σε έναν αγώνα-κουβά να νικήσει οριακά, δίνει κατά κάποιο τρόπο δλδ τον ανταγωνισμό σε κάθε αγώνα. Και φυσικά μου αρέσει κάποιος να κάνει το μπαμ και να ανεβαίνει στην κατάταξη.
Προσωπικά δε θα άλλαζα τίποτα στο ισχύον σύστημα.
-
greo συμφωνώ με το σκεπτικό, αλλά αφού είναι F1 like ακολουθούμε το σύστημα της F1.
pickem ή F1-like λοιπόν; -
Mε 10 βαθμολογούμενους σαφώς πικεμ
-
7-4 λοιπόν
-
Νομίζω πως δεν είπα κάτι επί του θέματος, οπότε 8-4 υπέρ του pick'em
-
Βαθμολογια οδηγων για μενα. Εχουμε και 'ορφανη' την τριτη θεση οδηγου οποτε ...
-
Νομιζω κλεισαμε 8-5 υπερ του πικεμ για το πιο θα ειναι το επισημο πρωταθλημα. Good
-
Κλείσαμε όντως. Pickem it is then.
-
R01 - GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
POLE POSITION
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ
-
Λίγο πιο μεγάλα αν γίνεται τα screenshots. Στραμπούληξα τα μάτια μου να τα διαβάσω.
-
όπως πάντα ... ο 1ος εδώ .. κουβά στον αγώνα .... άιντε καλά ξεκινήσαμε
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Λίγο πιο μεγάλα αν γίνεται τα screenshots. Στραμπούληξα τα μάτια μου να τα διαβάσω.Καλύτερα τώρα;
-
-
Κάτι γίνεται τώρα.
-
Mea culpa... είδα μακρύ το σεντόνι και είπα να το σμικρύνω λίγο.
-
Προσωπικά έπαθα Raikkonen πριν το πάθει ο ίδιος και ξέχασα να βάλω προγνωστικα...
Sorry mates, καλή επιτυχία στη Scuderiara μας... -
GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα φυσικά είναι με τον Ricciardo dsq, αν η απόφαση αλλάξει θα αλλάξουν και τα αποτελέσματα.
-
έτσι έτσι, φαίνεται ποιος είναι #1 στην ομάδα...
-
Όσο νούμερο 1 είναι οι Rosberg, Ricciardo και Magnussen.
Κατά τα άλλα τον έτερο πρωταθλητή, δαιμονισμένο τον βλέπω.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όσο νούμερο 1 είναι οι Rosberg, Ricciardo και Magnussen.Κατά τα άλλα τον έτερο πρωταθλητή, δαιμονισμένο τον βλέπω.
Διαγωνισμός Προβλέψεων 2014: κανόνες-βαθμολογίες-σχόλια