Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΑΓΟΡΑ VW GOLF GT
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. ΑΓΟΡΑ VW GOLF GT
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    19
    24
    1855
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kapami last edited by

Πάντως φανερά βιασμένο tsi 140άρι που έχει πάρει ο κολλητός μου γιατί το βρήκε φτηνό (τον προέτρεψα 1000 φορές να μην το πάρει αυτό το αμάξι αλλά τέλος πάντων) με 90.000χλμ, αφού του άλλαξε δίσκο, τις 3 βαλβίδες του κινητήρα και πολλαπλασιαστές + ένα σέρβις λαδόφιλτρα (ένα 500άρικο περίπου) το αμάξι έχει κάνει 10.000χλμ χωρίς να καίει καν λάδι. Και μιλάμε για φανερά ξεσκισμένο και κακοσυντηρημένο αυτοκίνητο από κάφρο ιδιοκτήτη. Πάει κανονικότατα, χωρίς θορύβους και χωρίς προβλήματα. Βέβαια αναρωτιέμαι από μέρα σε μέρα πότε θα βγάλει γερή ζημιά με το οδήγημα που είχε φάει
      Βάζοντας σε αυτό το παλιό δικό μου που δεν έβγαλε ζημιές, καταλήγω ότι μάλλον ο 140άρης δεν είναι τόσο κακός όσο λένε.
      Ωστόσο γνώρισα τύπο με 122άρι tsi που χρειάστηκε να αλλάξει το τούρμπο στα 60.000χλμ

Ξέρω γω τι γίνεται

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        gns last edited by

Ο χρήστης kapami έγραψε:
        Πάντως φανερά βιασμένο tsi 140άρι που έχει πάρει ο κολλητός μου γιατί το βρήκε φτηνό (τον προέτρεψα 1000 φορές να μην το πάρει αυτό το αμάξι αλλά τέλος πάντων) με 90.000χλμ, αφού του άλλαξε δίσκο, τις 3 βαλβίδες του κινητήρα και πολλαπλασιαστές + ένα σέρβις λαδόφιλτρα (ένα 500άρικο περίπου) το αμάξι έχει κάνει 10.000χλμ χωρίς να καίει καν λάδι. Και μιλάμε για φανερά ξεσκισμένο και κακοσυντηρημένο αυτοκίνητο από κάφρο ιδιοκτήτη. Πάει κανονικότατα, χωρίς θορύβους και χωρίς προβλήματα. Βέβαια αναρωτιέμαι από μέρα σε μέρα πότε θα βγάλει γερή ζημιά με το οδήγημα που είχε φάει
        Βάζοντας σε αυτό το παλιό δικό μου που δεν έβγαλε ζημιές, καταλήγω ότι μάλλον ο 140άρης δεν είναι τόσο κακός όσο λένε.
        Ωστόσο γνώρισα τύπο με 122άρι tsi που χρειάστηκε να αλλάξει το τούρμπο στα 60.000χλμ

Ξέρω γω τι γίνεται

Eκτος και εάν ο 'καφρος' προηγούμενος ιδιοκτητης με τοσο ξέσκισμα που του ειχε κανει εβγαλε νωρις τις ζημιες. Και ηταν επισης τυχερος εάν του τις καλυψαν στην εγγυηση....(υποθεση δικη μου αυτή.) Ρωτησε τον κολλητο σου εάν το αυτ/το ειχε βιβλιο σερβις. (μπορει και τα 90κμ να μην είναι πραγματικα εάν εχει 'χαθει' το βιβλιο). Εάν εχει αλλαχθεί κατι στην περιοδο της εγγυησης δεν θα ηταν γραμμενο στο βιβλιο σερβις? (βαλβιδα Ν75, πολ/στης, τούρμπο, συχρονιζε 2ης, κτλ.) Ευχομαι ο κολλητος σου να μην εχει αλλα προβλήματα και να ευχαριστηθεί το αυτ/το που πηρε.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • D
          dasimo last edited by

Αν σωνει και καλα θελεις αυτο το αμαξι, παρε ενα με πολλα χιλιομετρα απο ιδιοκτητη που το προσεχε και το αγαπουσε. Δυστυχως οι περισσοτεροι του συμπεριφεροτουσαν σαν μικρο GTi παρα σαν μεγαλο GT, οποτε και εμφανισε τα γνωστα προβληματα σε συνδυασμο με την πολυπλοκοτητα του μηχανισμου του twin charger.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • K
            kapami last edited by

Ο χρήστης gns έγραψε:

Ξέρω γω τι γίνεται

Eκτος και εάν ο 'καφρος' προηγούμενος ιδιοκτητης με τοσο ξέσκισμα που του ειχε κανει εβγαλε νωρις τις ζημιες. Και ηταν επισης τυχερος εάν του τις καλυψαν στην εγγυηση....(υποθεση δικη μου αυτή.) Ρωτησε τον κολλητο σου εάν το αυτ/το ειχε βιβλιο σερβις. (μπορει και τα 90κμ να μην είναι πραγματικα εάν εχει 'χαθει' το βιβλιο). Εάν εχει αλλαχθεί κατι στην περιοδο της εγγυησης δεν θα ηταν γραμμενο στο βιβλιο σερβις? (βαλβιδα Ν75, πολ/στης, τούρμπο, συχρονιζε 2ης, κτλ.) Ευχομαι ο κολλητος σου να μην εχει αλλα προβλήματα και να ευχαριστηθεί το αυτ/το που πηρε.

Το βιβλίο υπάρχει και γράφει ότι έκανε σέρβις στα διαστήματα που λέει η VW για Longlife σχεδόν, ανά 25.000 χλμ τα λάδια ενώ τα φίλτρα τα είχε κρατήσει 4 χρόνια και 50.000 χλμ σύμφωνα με το βιβλίο.
            Στην εγγύηση γράφεται ότι είχε αλλάξει N75 και συγχρονιζέ δευτέρας, τυπικά πράγματα για TSI αρχής του '07.

Γενικά το αμάξι είναι κακομεταχειρισμένο, σίγουρα έσκαγε σε λακούβες με τα όσα γιατί οι ζάντες ήταν θεόστραβες και ήθελε και ευθυγράμμιση, έχει μικρογρατσουνιές παντού, ο δίσκος ήταν στα τελευταία του από τα 90.000χλμ ήδη (ε δε τα λες και πολλά), γενικά εγώ δε θα το παιρνα. Αλλά ήταν το καλύτερο αμάξι (σε μέγεθος και άλογα) που έβρισκε με 5.000 οπότε τι να του πεις. Πάντως παραδόξως από μηχανικά μέρη τσουλάει κανονικότατα (ακόμα).

• G
              gns last edited by

Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
              Αν σωνει και καλα θελεις αυτο το αμαξι, παρε ενα με πολλα χιλιομετρα απο ιδιοκτητη που το προσεχε και το αγαπουσε. Δυστυχως οι περισσοτεροι του συμπεριφεροτουσαν σαν μικρο GTi παρα σαν μεγαλο GT, οποτε και εμφανισε τα γνωστα προβληματα σε συνδυασμο με την πολυπλοκοτητα του μηχανισμου του twin charger.

Σ ευχαριστω πολύ για την απαντηση. Μακαρι να υπηρχε καποιο αυτ/το και ας ειχε πολλα χλμ από κοινο γνωστο η από φιλο εστω και από άλλη πολη. Εάν καποιος πηγαινε στη δουλεια του κάθε μερα και εκανε γυρω στα 30000 χλμ το χρονο δεν είναι πολλα για ένα αμαξι που κινειται σε επαρχιακο δικτυο ή εθνικη οδο. (π.χ. αθηνα-σχηματαρι ή βολο-λαρισα που εχω και πολλα παραδείγματα). Δεν εχω απαιτηση να βρω μετ/νο με λιγα χλμ και να είναι αδουλευτο. Το ξερω ότι δεν υπαρχει. (και εαν υπαρχει θα εχει 'χασει' το βιβλιο σερβις και θα εχει γυρισμενα χλμ). Ουτε να ηταν κουκουλωμενο, ακινητο και γυαλισμενο σε ένα παρκινγκ και να εκανε βολτα μια κυριακη το μηνα. Και τα αυτ/τα που δεν κινουνται βγαζουν ζημιες στον επομενο που θα τα παρει και θα τα ξεμουδιασει....

Το βιβλίο υπάρχει και γράφει ότι έκανε σέρβις στα διαστήματα που λέει η VW για Longlife σχεδόν, ανά 25.000 χλμ τα λάδια ενώ τα φίλτρα τα είχε κρατήσει 4 χρόνια και 50.000 χλμ σύμφωνα με το βιβλίο.
              Στην εγγύηση γράφεται ότι είχε αλλάξει N75 και συγχρονιζέ δευτέρας, τυπικά πράγματα για TSI αρχής του '07.

Γενικά το αμάξι είναι κακομεταχειρισμένο, σίγουρα έσκαγε σε λακούβες με τα όσα γιατί οι ζάντες ήταν θεόστραβες και ήθελε και ευθυγράμμιση, έχει μικρογρατσουνιές παντού, ο δίσκος ήταν στα τελευταία του από τα 90.000χλμ ήδη (ε δε τα λες και πολλά), γενικά εγώ δε θα το παιρνα. Αλλά ήταν το καλύτερο αμάξι (σε μέγεθος και άλογα) που έβρισκε με 5.000 οπότε τι να του πεις. Πάντως παραδόξως από μηχανικά μέρη τσουλάει κανονικότατα (ακόμα).

Σ ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσες για να μοιραστεις μαζι μας αυτά που περασε ο κολλητος σου. Μου αρεσει να διαβαζω εμπειριες-προβληματα-εντυπωσεις από ανθρώπους που τα εχουν περασει ειτε αμεσα ειτε εμμεσα. Γι αυτά που εγραψες πιο πανω πιστευω πως πολύ αντεξε ο συμπλέκτης. Τα χλμ μαλλον είναι γνησια. Από την εικονα που περιγραφεις και εγω δεν θα αγοραζα τετοιο αυτ/το... Αλλα για 5000 ισως και να το σκεφτομουν πιο πολύ....

• First post
                Last post
              • 1
              • 2
              • 2 / 2
              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                • ΕΛΛΑΔΑ
                • ΚΟΣΜΟΣ
                • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ