-
-
Κύριος δίπλωμα για να γελάς έχεις;
-
τι είμαι ρε εγώ καμιά θείτσα;
-
Σιγά μην είσαι ο Ναπολέων ο Μεγαλεξανδρος ή ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
symbian 5800 express music και αγιος ο Θεος.Μετα απο 2 android συσκευες ξαναγυρισα στο 5800, πηρα και 2 μεταχειρισμενα εξτρα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξεμεινω απο τη λατρεμμενη συσκευη.
Οταν θελω 'γκαζετιες', που και που, χρησιμοποιω Tablet.
Σιγα μην εχω τον καθε γκουγκλη να μου παρακολουθει το τηλεφωνο.
Το 5800 το έχω και εγώ. Ενδιαφέρον κινητό, το απέκτησα μέσα από το επαγγελματικό μου περιβάλλον (Χριστουγεννιάτικο δώρο)...
Το Android το χρησιμοποιώ σε κάποια ερευνητικά προγράμματα μεταπτυχιακού, για ασφάλεια στην IP τηλεφωνία. Δεν μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει. Με έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα. Αλλά ξέρουν αυτοί τι κάνουν και σε ποιους απευθύνονται.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αλλά ξέρουν αυτοί τι κάνουν και σε ποιους απευθύνονται.ποιοι είναι αυτοί και σε ποιους απευθύνονται;
-
μΑΣώνοι, σε βλάκες-πρόβατα
-
Δηλαδή τα symbian δεν τα παρακολουθούν άμα θέλουνε;;;; απλά στα android το φακέλωμα από την google το έχεις σίγουρο (όπως και από τα μήλα ζαγοριν)
-
Professeur με απογοήτευσες.... Τέτοια εσχατη προδοσία προς τα δύο πολυαγαπημενα λειτουργικά δεν την περίμενα...
Ενάντια σε κάθε λογική, σε κάθε πολιτική. Αναρωτιέμαι ποιοι άλλοι το διαβάζουν. Σκουικ, σκουιιικκ, τι κάνει έτσι? Τρίζει η καρέκλα κανενός?
(Το κρύβεις το πασούμι? δεν το είδα πουθενά, ντρέπεσαι να το παρουσιάσεις?) Καναρίνι! -
Ta windows phone τα δουλεύω στο Ativ ως δεύτερο τηλέφωωνο (παράλληλα με android).
Τίμιο και ανερχόμενο λειτουργικό, ξεκάθαρα η καλύτερη λύση για όποιον προέρχεται από feature phones ή δεν ασχολείται πολύ με την τεχνολογία. Άμεσο και εύκολο.Για όσους ασχολούνται, απλά ωχριά μπροστά στο android (κατα τη γνώμη μου πάντα).
Στα θετικά, ότι στη διάρκεια 6 μηνών περίπου έχει γίνει πολύ καλύτερο. Βελτιώνεται με ικανοποιητικό ρυθμό δηλαδή.
Χθες εντωμεταξύ τσέκαρα τα αθλητικά - οικονομικά - ειδήσεις - καιρός bing.To 'αθλητικά bing' ΓΑ-ΜΑ-ΤΟ (ο τόνος στο μα)
Και τά υπόλοιπα πολύ καλά.. -
υπάρχει τίποτα σχετικά φτηνό με wp και προστασία ip57/67 και καλη μπαταρία;
-
Ο χρήστης Chuckie έγραψε:
Professeur με απογοήτευσες.... Τέτοια εσχατη προδοσία προς τα δύο πολυαγαπημενα λειτουργικά δεν την περίμενα...
Ενάντια σε κάθε λογική, σε κάθε πολιτική. Αναρωτιέμαι ποιοι άλλοι το διαβάζουν. Σκουικ, σκουιιικκ, τι κάνει έτσι? Τρίζει η καρέκλα κανενός?
(Το κρύβεις το πασούμι? δεν το είδα πουθενά, ντρέπεσαι να το παρουσιάσεις?) Καναρίνι!Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου εσένα..
Άλλα άμα αρχίσω θα ρθει μετά ο ΧρηστοΛάππας και θα μου αρχίσει τα 'μα', τα 'μου' και άλλα τέτοια της μηλαράδικης γλώσσας.
-
Στην δουλειά πάντως, τώρα που αλλάζουμε εταιρικά τηλέφωνα, οι 'έμπειροι' ζητήσαμε 'όχι ΝΟΚΙΑ' (γιατί όλα τα ΝΟΚΙΑ είναι WP), οι πιο υποψιασμένοι διαλέξαμε συσκευή από την προτεινόμενη λίστα (γιατί υπάρχουν και κινητά με Android που είναι ΓΤΠ), ενώ οι αθώοι φορτώθηκαν τα (entry level πάντα...) NOKIA με WP (πάντα...).
Περιττό να πω, πως κανένας από τους τελευταίους δεν χάρηκε ιδιαίτερα!
Εγώ περιμένω το Sony M:
http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-m/
Ήταν το μόνο από την λίστα με αυτά τα χαρακτηριστικά στην τιμή μέχρι 200€ στην Vodafone. Φανταστείτε, το S3 mini το τιμολογεί στα 250€!Και υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τσακώνονται για συμβόλαια και επιδοτήσεις! Σε entry level συσκευή, και η καλή μας Vodafone είναι 70€ ακριβότερη... Όσο πάνω κάτω θα δώσει και 'επιδότηση' !
Για μένα, το Android στις τελευταίες εκδόσεις, δεν έχει αντίπαλο.
-
Η παρουσίαση του Professeur είναι πολύ εύστοχη.
Και να που το λειτουργικό ανεβαίνει:
http://www.techgear.gr/windows-phone-re ... ediaWidgetΠρόκειται για εξαιρετικό λειτουργικό, που δεν απαιτεί πολύ ψάξιμο και εκμάθηση.
Υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν πρώτο με διαφορά και θα το έβριζε ο κόσμος (αν και θα το προτιμούσε), όπως βρίζει τα desktop windows.Ο συνδυασμός άριστων συσκευών με την τελευταία έκδοση είναι εξαιρετικός. Δεν έχει σημασία αν είναι καλύτερο ή χειρότερο, δημοφιλέστερο ή όχι από το android ή το ios. Είναι ιδιαίτερο, εύχρηστο και καλοφτιαγμένο.
-
Σκέφτομαι να πάρω ένα να δω το λειτουργικό τώρα τελευταία.
Ανακοινώθηκε και file manager. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν πρώτο με διαφοράοι άλλες συνθήκες θα ήταν να μην υπήρχε το iOS και το android?
-
Ως χρηστης που εχει δωσει μαχες εδω μεσα για τα WP,μπορω να πω πια οτι ο μονος λογος να μη προτιμησει καποιος ios7 και Android απο την JB και μετα ειναι η χαμηλοτερη τιμη των WP.
Κατα τ'αλλα θεωρω οτι δεν υπαρχει συγκριση σε ποικιλια εφαρμογων,ευκολια στην καθημερινη χρηση (notification/status bars) και δυνατοτητα βελτιωσης των δυνατοτητων του λογισμικου.Οκ δε κολλανε τα WP αλλα ταυτοχρονα δεν εχουν π.χ την αστραπιαια ταχυτητα στο browsing ενος iphone 5 ουτε ενος nexus 4 (συσκευη των 280 ευρω πια )
Δε λεω πως δεν εχουν το δικο τους target group για το οποιο αποτελουν ιδανικη επιλογη,ομως overall δεν αποτελουν την καλυτερη επιλογη που μπορει να κανει καποιος σημερα αν οι αναγκες του ειναι περαν του να τραβαει φωτο και να μπαινει κανα facebook. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν πρώτο με διαφορά
οι άλλες συνθήκες θα ήταν να μην υπήρχε το iOS και το android?
Προφανώς!
Έτσι καταλαβαίνω εγώ τον ανταγωνισμό, χωρίς αβεβαιότητες! -
Μπα, δεν είναι αυτό. Το WP ξεκίνησε πολύ αργά στην τελική του μορφή (WP 7.5) σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όταν το apple store, πώς το λένε, είχε κάτι εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές και αντίστοιχους χρήστες και το android κανα μύριο, ήρθε το WP (με ορισμένες σοβαρές ελλείψεις είναι η αλήθεια) να ξεκινήσει from scratch.
Είναι όμως πολύ καλό, οι εφαρμογές του ποιοτικές, αν και χωρίς την ποικιλία (βλ. π.π.) του ανταγωνισμού.
Επειδή η αγορά δεν είναι στατική, αλλά εξελίσσεται, εφόσον συνεχίσει έτσι έτσι η MS και καλύψει το έδαφος σε επίπεδο χαρακτηριστικών, θα έχει ένα καλό προϊόν. Μπορεί να φτάσει στο 20%, μπορεί στο 50, μπορεί και να τα παρατήσει. Αλλά θεωρώ ότι μπήκε πια στο σωστό δρόμο.
-
προς το παρον τα WP πουλανε λογω Νοκια. Αν δεν υπηρχε αυτη...
απο τη στιγμη που αυτο εξασφαλιστηκε, το μελλον θα ειναι καλυτερο.
Windows Phone. Η επιστροφή; (and Nokia's Farewell..)