-
The comeback
-
lumia 520
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
lumia 520+410
-
Και εγω ψήνομαι...
Η κάμερα φοβερή λεει.. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Και εγω ψήνομαι...
Η κάμερα φοβερή λεει..Εξαρτάται τι μέτρο σύγκρισης έχεις.
Είναι αρκετά καλή κάμερα. Είχα το Note 3 πριν και δεν μπορώ να πω ότι έκανα τρελό upgrade σε camera.
Την ημέρα δεν θα δεις διαφορές. Το βράδυ με το dual led flash θα δεις όμως και εκεί θα είναι τρελές οι διαφορές.
Επίσης η PureView 20.7mp έχει night mode και επίσης έχει οπτικό σταθεροποιητή (OIS) που είτε μέρα, είτε νύχτα, ακόμη και πάρκινσον να έχεις, τραβάει εξαιρετικά σταθερά. Όμως κατά κύριο λόγο, βγάζω φωτεινές φωτογραφίες, και για αυτό έκανα το σχόλιο της 1ης γραμμής του ποστ μου. -
Αρκετος κόσμος προτιμάει πλέον τα WP...Θα βγει και το HTC one με WP
Θα περιμένω να βγει και το iphone6 και βλέπουμε.
Πόσο κάνει το 930? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πόσο κάνει το 930?Ναι θα βγάλει το One (m8) με windows phone 8.1 και θα είναι μια premium συσκευή. Το μοναδικό μειονέκτημα αλλά σημαντικό είναι η τραγική οπίσθια camera. Είναι πραγματικά αστεία και παντελώς μη ανταγωνιστική.
To 930 κοστίζει 599.00€ στα μεγάλα καταστήματα και 460.00€ περίπου στα μαγαζάκια του σκρουτζ.
Για εσένα που είσαι γιατρός και ίσως χρειαστείς ιατρικές εφαρμογές και ίσως intergration με άλλα iDevices είναι μονόδρομος η επιλογή του iPhone 6.
Εγώ κάνω ένα παλαβό hobby και μου αρέσουν όλα τα λειτουργικά με τα + & - τους. -
στα WP μπορεις να βαλεις πολλα 'direct-dial' στην οθονη χωρις να γινει μπαχαλο;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στα WP μπορεις να βαλεις πολλα 'direct-dial' στην οθονη χωρις να γινει μπαχαλο;Πλέον καρφιτσώνεις οτιδήποτε θες και τα βάζεις σε φάκελο.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πόσο κάνει το 930?Ναι θα βγάλει το One (m8) με windows phone 8.1 και θα είναι μια premium συσκευή. Το μοναδικό μειονέκτημα αλλά σημαντικό είναι η τραγική οπίσθια camera. Είναι πραγματικά αστεία και παντελώς μη ανταγωνιστική.
To 930 κοστίζει 599.00€ στα μεγάλα καταστήματα και 460.00€ περίπου στα μαγαζάκια του σκρουτζ.
Για εσένα που είσαι γιατρός και ίσως χρειαστείς ιατρικές εφαρμογές και ίσως intergration με άλλα iDevices είναι μονόδρομος η επιλογή του iPhone 6.
Εγώ κάνω ένα παλαβό hobby και μου αρέσουν όλα τα λειτουργικά με τα + & - τους.Kαλα μη φανταστείς ότι έχει και τίποτα τρελές οφθαλμολογικές εφαρμογές. Για ερασιτεχνική χρήση είναι,ειδικά κατι οπτοτυποι ,αντίληψη χρωμάτων κτλ είναι για γέλια.
Άσε που όλα τα μηχανήματα μας,ΟCT-HRT με windows δουλεύουν,αποκλειστικά...Tα λογισμικά διαχείρισης ιατρείου μπορείς να τα βάλεις και σε windows και σε Mac... -
The comeback520?
Εχει γινει διαθεσιμη για το κοινο?
Edit
Εγινε, ναι!
Ας μετατρεψουμε λοιπον το 520 σε ενα νεο περιβαλλον. -
930 πηρε ο Μπουσο. Δεν ειναι φτωχαδακι οπως εμεις...
-
Α, δεν το καταλαβα. Αυτο με τις εφαρμογες μεσα σε ενα πλακιδιο πως γινεται?
-
Φακέλους μπορείς να φτιάξεις με τη GDR1 των WP8.1. Αυτή τη στιγμή για να βάλεις την GDR1 πρέπει αν συμμετέχεις στο Developers Preview της MS...
Άρα ή συμμετέχεις στο Dev. Preview με οδηγίες που είχαν μπει μερικές σελίδες πίσω, ή περιμένεις να γίνει επίσημα διαθέσιμη απ' τον κατασκευαστή της συσκευής σου... -
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Φακέλους μπορείς να φτιάξεις με τη GDR1 των WP8.1. Αυτή τη στιγμή για να βάλεις την GDR1 πρέπει αν συμμετέχεις στο Developers Preview της MS...
Άρα ή συμμετέχεις στο Dev. Preview με οδηγίες που είχαν μπει μερικές σελίδες πίσω, ή περιμένεις να γίνει επίσημα διαθέσιμη απ' τον κατασκευαστή της συσκευής σου...Ακριβώς. Έχω περάσει την Developer Preview.
Οι Φάκελοι στην GDR1 λοιπόν είναι η καλύτερη υλοποίηση φακέλων που έχω δει μεταξύ των τριών μεγάλων λειτουργικών.
Είναι live μάλιστα.930 πηρε ο Μπουσο. Δεν ειναι φτωχαδακι οπως εμεις...
Άσε ρε γκρινιάρη!
-
The comebackΚαι είναι βολικό τώρα αυτό;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και είναι βολικό τώρα αυτό;
Σε μια μέρα το συνηθίζεις. Όπως συνηθίζεις τα πίσω πλήκτρα ενός G2/G3, όπως συνηθίζεις τα on-screen buttons ή hard buttons.
Τι σε προβληματίζει ας πούμε? Γίνε πιο συγκεκριμένος.
-
Σε μια μέρα το συνηθίζεις. Όπως συνηθίζεις τα πίσω πλήκτρα ενός G2/G3, όπως συνηθίζεις τα on-screen buttons ή hard buttons.
Στα μάτια μου μοιάζει με αχταρμας,όλα χύμα στο κύμα.Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Θα πρέπει να το δοκιμάσω για να έχω πλήρη άποψη .Γενικά είμαι του πιο μίνιμαλ. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στα μάτια μου μοιάζει με αχταρμας,όλα χύμα στο κύμα.Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Θα πρέπει να το δοκιμάσω για να έχω πλήρη άποψη .Γενικά είμαι του πιο μίνιμαλ.Μα τα Windows Phone είναι το πιο minimal πεθαίνεις λειτουργικό.
Το θέμα της οργάνωσης της κεντρικής οθόνης είναι καθαρά προσωπικό.
Φτιάχνεις 2-3 φακέλους και τα πετάς μέσα. Μετά υπάρχει η αλφαβητική λίστα (ή χρήσης) που υπάρχουν όλες οι εφαρμογές και αυτό είναι όλο. -
Θα περιμενω....
Windows Phone. Η επιστροφή; (and Nokia's Farewell..)