-
Πως σας φαίνεται αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3194591 ?
-
βρες το ιδιο, με τα 101 αλογα και βαμενα τα χερουλια της πορτας (ασημι) με οσο το δυνατον λιγοτερα χιλιομετρα σου επιτρεπει η τσεπη σου.
ψαξε και πραξε.
-
Aλλαξαν το κινητήρα από 101 σε 99 άλογα?
Aρα αυτή η έκδοση πρέπει να είναι η πιο φθηνή. τα 101 βγαίνουν και με start/stopΠως μπορώ να βάλω url στο link για να γίνεται κλικ με τη μια?
-
αλλος γραφει 99 αλλος 101.
101 ειναι κανονικα και εχει start/stop. η εκδοση ειναι ενα κλικ πριν την πιο πλουσια.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Το tableut συνηθίζεται σε 10-15 λεπτά , max.Εγώ πάντως όποτε μπαίνω μέσα σε Yaris κοιτώ και ξανακοιτώ το ταμπλό και απλά επιβεβαιώνω ότι ποτέ δεν θα έπαιρνα αυτοκίνητο με ενδείξεις στο κέντρο του ταμπλό. Τα ίδια και με το Matrix που το είχαμε στο σπίτι, αλλά και στο Ypsilon που μπήκα δυο-τρεις φορές λόγω ανάγκης...
-
Και για μένα το κεντρικό ταμπλώ είναι λόγος απόρριψης του αυτοκινήτου. Να προσθέσω και το Xtrail και Μini.
-
Xtrail; Δεν το είχα πάρει είδηση αυτό...
Mini; Και εμένα με χάλασε πολύ η διαμόρφωση του ταμπλό, αν και μου έδωσε ότι δεν έχει καν ταμπλό...
Πάντως η κατηγορία που αναζητά ο φίλος έχει πολλά αυτοκίνητα. Όρεξη να έχει να ψάχνει να βρει αυτό που του ταιριάζει.
-
Το παλιό X-Trail είχε κεντρικό πίνακα οργάνων, στο καινούριο τον έβαλαν στο σωστό σημείο. Απορώ με ποιά λογική τον βάζουν στο κέντρο!!!
-
Suzuki Swift. Αξιόπιστο, όμορφο εσωτερικό, δε σε κουράζει μέσα στην πόλη, έχει και 90 ζωντανά άλογα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το παλιό X-Trail είχε κεντρικό πίνακα οργάνων, στο καινούριο τον έβαλαν στο σωστό σημείο. Απορώ με ποιά λογική τον βάζουν στο κέντρο!!!ότι δεν κατεβάζεις το βλέμα σου πολύ προς τα κάτω για να δεις 'μέσα' από το τιμόνι. + ότι επειδή οι ενδείξεις στο κέντρο του ταμπλό είναι πιο μακριά, δεν χρειάζεται να εστιάζει το μάτι σου κοντά και πάλι μακριά (στο δρόμο). Αυτό λένε, τώρα τί ισχύει δεν ξέρω. Πάντως στο σενίκ κ εγώ περίμενα να με ενοχλεί ο κεντρικός πίνακας οργάνων, αλλά πιο πολύ με ενοχλεί το ψηφιακό ταχύμετρο με τις μικρές μπαρες που δεν καταλαβαινεται με μια ματιά. Η ταχύτητα διαβάζεται άμεσα ενώ ο τεράστιος πίνακας οργάνων στο κέντρο είναι ωραίος. Σπαει τη μουντίλα του ταμπλό
πάντως στο μίνι υπάρχει κ ψηφιακό ταχύμετρο μαζί με το στροφόμετρο στην κολόνα του τιμονιού. Ενώ στο καινούργιο ετσι κ αλλιώς καταργήσαν το μεγάλο αναλογικο ταχύμετρο. -
To Μazda είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και ειδικά στο δρόμο μην το σνομπάρεις.Δεν του φαίνεται αλλά...είναι έκπληξη!!!
Τώρα τα Yaris είναι καλά και το Swift,καλό στο δρόμο και με ωραίο μοτεράκι.
Για μένα πιο ολοκληρωμένη λύση είναι το Ceed.Ασφαλέστατο με καλό κινητήρα,εγγύηση αν την πετύχεις και χωρίς προβλήματα(τουλάχιστον αυτό ξέρω από όσους το έχουν)
Επιλογή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου άμεσα!