-
Κάνε! Τα περισσότερα Qashqai έρχονται με πρόβλημα στην ευθυγράμμιση και γέρνουν. Μην πιστέψεις καμία βλακεία εξουσιοδοτημένου οτι έχουν κλίση οι δρόμοι.
-
giannis85:
Αυτός ο ήχος που άκουγες ήταν μια φορά η συνεχομενος; Τώρα έχω καιρό να το ακούσω αν και το πήγα να το δούνε και δεν βρήκαν τίποτα. Αλλά τώρα παρατήρησα όταν κρατάω ευθεία το τιμόνι το αυτοκίνητο πάει λίγο λίγο προς τα δεξιά. Το παρατήρησα σε Εγνατία εκτός Αθηνών γιατί μέσα στην πόλη δεν το καταλάβαινα. Να κάνω ευθυγραμμηση;[/quote]
Γιαννη μονο οταν ημουν σταματημενος και γυριζα το τιμονι με το εκανε αυτο το θορυβο, παντως οπως ειπε και καποιος αλλος ευθυγραμμιση χρειαζεται , ενα 20 ευρω ειναι και γλυτωνεις απο πολλα τρεξιματα
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
giannis85:Αυτός ο ήχος που άκουγες ήταν μια φορά η συνεχομενος; Τώρα έχω καιρό να το ακούσω αν και το πήγα να το δούνε και δεν βρήκαν τίποτα. Αλλά τώρα παρατήρησα όταν κρατάω ευθεία το τιμόνι το αυτοκίνητο πάει λίγο λίγο προς τα δεξιά. Το παρατήρησα σε Εγνατία εκτός Αθηνών γιατί μέσα στην πόλη δεν το καταλάβαινα. Να κάνω ευθυγραμμηση;
Γιαννη μονο οταν ημουν σταματημενος και γυριζα το τιμονι με το εκανε αυτο το θορυβο, παντως οπως ειπε και καποιος αλλος ευθυγραμμιση χρειαζεται , ενα 20 ευρω ειναι και γλυτωνεις απο πολλα τρεξιματα[/quote]
Να πάω αντιπροσωπία για Ευθυγραμμηση η έξω; οι τιμές είναι ίδιες αντιπρόσωπια με έξω; δεν χανω την εγγύηση αν πάω έξω ε;
-
στην Nissan της πολης μου ενας γνωστος την εκανε περιπου στα 40 ευρω αλλα ειχαν το παλιο συστημα ευθυγραμμισης, πανε εξω καλυτερα σε καποιον που να εχει συστημα με lazer καλυτερη δουλεια θα κανει , υπολογιζω 20 ευρω ανεφ φπα , εκτος αν θες να πας στην αντιπροσωπεια και στο περασουν εγγυηση .
Ποιο Pulsar εχεις βενζινη η ντιζελ , εκδοση ? -
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
στην Nissan της πολης μου ενας γνωστος την εκανε περιπου στα 40 ευρω αλλα ειχαν το παλιο συστημα ευθυγραμμισης, πανε εξω καλυτερα σε καποιον που να εχει συστημα με lazer καλυτερη δουλεια θα κανει , υπολογιζω 20 ευρω ανεφ φπα , εκτος αν θες να πας στην αντιπροσωπεια και στο περασουν εγγυηση .
Ποιο Pulsar εχεις βενζινη η ντιζελ , εκδοση ?Nissan pulsar diezel accenta con έχω. Οκ θα πάω έξω να το κάνω. Ξέρετε κάποιον καλό στην Αθήνα; Περιστέρι μένω αν ξέρει κάποιος εδώ κοντά.
-
Γιαννη δυστηχως δεν ξερω καποιον εκει στην Αθηνα εγω βρισκομαι Καβαλα , και εγω το ιδιο εχω σε λευκο χρωμα , ιανουαριος του 2016 το πηρα και κοντευω σε 1000 χιλιομετρα το σερβις των 30000.
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
Γιαννη δυστηχως δεν ξερω καποιον εκει στην Αθηνα εγω βρισκομαι Καβαλα , και εγω το ιδιο εχω σε λευκο χρωμα , ιανουαριος του 2016 το πηρα και κοντευω σε 1000 χιλιομετρα το σερβις των 30000.Εγώ φίλε έχω 15000 χλμ. Το έχω από Μάιο 2016. Επίσης να σε ενημερώσω ότι ζήτησα και έβαλα την νεότερη έκδοση χαρτών δωρεάν. Επίσης άσπρο το έχω και μου κάνανε δώρο με την αγορά του φιμε μεμβράνες και δείχνει πολύ ωραίο το αμαξι
-
καλα σιγουρα εκει κατω στην αθηνα οι εμποροι παιζουν στα δωρα , εδω επανω επαρχια οι εμποροι μικρες διαφορες, εμενα με εκανε δωρο το διπλο πατακι χωρου αποσκευον , τα βελουδινα πατακια και ενα σετ βοηθειας , μετα εγω προσθεσα τα ελαστικα γνησια πατακια και λασπωτηρες με μια εκπτωση 25% .
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
καλα σιγουρα εκει κατω στην αθηνα οι εμποροι παιζουν στα δωρα , εδω επανω επαρχια οι εμποροι μικρες διαφορες, εμενα με εκανε δωρο το διπλο πατακι χωρου αποσκευον , τα βελουδινα πατακια και ενα σετ βοηθειας , μετα εγω προσθεσα τα ελαστικα γνησια πατακια και λασπωτηρες με μια εκπτωση 25% .Και αυτά δώρο μου τα κάνανε.διπλο πατάκι αποσκευών, πατακι και τιμές.
-
ωραια καλοταξιδο και το δικο σου, αλλα αυτο για τους χαρτες ειχα ρωτησει και με ειπαν οτι δε παιζει κατι καινουργιο σε χρονολογια. Για δωσε με λιγο τα φωτα σου ή και καποιος αλλος που εχει την εκδοση κοννεκτ!!
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
ωραια καλοταξιδο και το δικο σου, αλλα αυτο για τους χαρτες ειχα ρωτησει και με ειπαν οτι δε παιζει κατι καινουργιο σε χρονολογια. Για δωσε με λιγο τα φωτα σου ή και καποιος αλλος που εχει την εκδοση κοννεκτ!!Κάτι καινούργιο όχι. Είναι έκδοση του 2015 νομίζω. Αλλά διορθώνει το σπαστικό που λέει όταν κοντεύεις στην στροφή με το . Δωρεάν μου δώσανε την κάρτα sd αφού πρώτα μου είπανε να την αγοράσω αλλά τους είπα πως δεν γίνεται αυτοκίνητο του 2016 να έχει χάρτες του 2013 και είναι υποχρεωμένοι να μου το δώσουν δωρεάν κτλ
-
Ο χρήστης giannis85 έγραψε:
ωραια καλοταξιδο και το δικο σου, αλλα αυτο για τους χαρτες ειχα ρωτησει και με ειπαν οτι δε παιζει κατι καινουργιο σε χρονολογια. Για δωσε με λιγο τα φωτα σου ή και καποιος αλλος που εχει την εκδοση κοννεκτ!!
Κάτι καινούργιο όχι. Είναι έκδοση του 2015 νομίζω. Αλλά διορθώνει το σπαστικό που λέει όταν κοντεύεις στην στροφή με το . Δωρεάν μου δώσανε την κάρτα sd αφού πρώτα μου είπανε να την αγοράσω αλλά τους είπα πως δεν γίνεται αυτοκίνητο του 2016 να έχει χάρτες του 2013 και είναι υποχρεωμένοι να μου το δώσουν δωρεάν κτλ
Τα ίδια και με πίεση μέσω φορουμ κάναμε και στο qashqai.
Να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επισκέπτεστε και τα φορα για το qashqai που έχει πολλά κοινά με το pulsar. -
Απο οτι εμαθα υπαρχει αναβαθμισμενη καρτα χαρτων για το Pulsar και την χρεωνουν σαν αξεσουαρ , αλλα απο τι με ειπαν με αφησαν ενα παραθυρακι να μην τη πληρωσο και να το περασουν εγγυηση .
-
Τώρα τελευταία βλέπω αρκετά pulsar στο δρόμο,από τι φαίνεται κάτι πουλάει.Προσωπικά πίστευα ότι θα πουλήσει ελάχιστα κυρίως γιατί για δύο λόγους.1.Επειδή η εποχή 'προστάζει' suv και δεύτερον επειδή σχεδιαστικά το λες αδιάφορο εως και 'άσχημο' ειδικά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Τώρα τελευταία βλέπω αρκετά pulsar στο δρόμο,από τι φαίνεται κάτι πουλάει.Προσωπικά πίστευα ότι θα πουλήσει ελάχιστα κυρίως γιατί για δύο λόγους.1.Επειδή η εποχή 'προστάζει' suv και δεύτερον επειδή σχεδιαστικά το λες αδιάφορο εως και 'άσχημο' ειδικά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.Value for money αυτοκίνητο. Πριν το πάρω το έψαξα πολύ, είδα και οδήγησα πολλά αυτοκίνητα πριν καταλήξω στο pulsar. Από θέμα οδηγικής συμπεριφοράς το focus καλύτερο αλλά όταν πήγα να βάλω το καρότσι του παιδιού στο χώρο αποσκευών δεν χωρούσε. Το έβαλα με τον υπάλληλο της ford τελικά μέσα και του λέω ωραία και μία βαλίτσα που θα χωρέσει, και απάντησε εεε βάλτη στο πισω καθησμα. Ωραίο αυτοκίνητο αλλά από χώρους τίποτα. Τα υπόλοιπα σε τιμή φευγανε πάνω από 20000.
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Τώρα τελευταία βλέπω αρκετά pulsar στο δρόμο,από τι φαίνεται κάτι πουλάει.Προσωπικά πίστευα ότι θα πουλήσει ελάχιστα κυρίως γιατί για δύο λόγους.1.Επειδή η εποχή 'προστάζει' suv και δεύτερον επειδή σχεδιαστικά το λες αδιάφορο εως και 'άσχημο' ειδικά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.Τίμιο αμάξι Αγγελε!
Αριστη επιλογή έκανες αν και εσένα σίγουρα θα σου λείπει το ύψος ενός suv για τις βόλτες σου -
Στέφανε το ύψος δεν μου λείπει μια και τα χαμηλά αυτοκίνητα πάνε καλύτερα στο δρόμο,τουλάχιστον στο επαρχιακό δίκτυο.Εκείνο που σίγουρα μου λείπει αφάνταστα είναι το χώμα και οι offroad διαδρομές.Αυτές σίγουρα θέλουν ύψος αλλά και τετρακίνηση.Όσο για το pulsar πράγματι είναι τίμια επιλογή αλλά στην πενταετία θα φύγει.Θα επιστρέψω ξανά στην τετρακίνηση και στην σκόνη
-
Άγγελε νομίζω είσαι ο ιδανικός αγοραστής duster ειδικά τώρα που είσαι ευχαριστημένος με το dci
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Άγγελε νομίζω είσαι ο ιδανικός αγοραστής duster ειδικά τώρα που είσαι ευχαριστημένος με το dci -
Πράγματι το duster είναι πολύ κοντά σε αυτό που θέλω να κάνω και έχει super τιμή.
Nissan Pulsar