-
Στέφανε η τοποθέτηση είναι καλή με εξαίρεση ην πλάτη του πίσω καθίσματος.Αυτος που λες σε τι τιμή βάζει καλύμματα;
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τώρα τον χειμώνα μια δροσιά την νιώθω όταν κάθομαι. Το καλό είναι πως δεν γλιστράει σαν το δέρμα.
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Στέφανε η τοποθέτηση είναι καλή με εξαίρεση ην πλάτη του πίσω καθίσματος.Αυτος που λες σε τι τιμή βάζει καλύμματα;Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο Yaris με διχρωμία 170ευρω. Πίσω πάντως δεν ειχε τέτοιο φινίρισμα .
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Στέφανε η τοποθέτηση είναι καλή με εξαίρεση ην πλάτη του πίσω καθίσματος.Αυτος που λες σε τι τιμή βάζει καλύμματα;
Στο Yaris με διχρωμία 170ευρω. Πίσω πάντως δεν ειχε τέτοιο φινίρισμα .
Ναι τα καλύπτει σαν φάκελος στην pancar οπως λέει ο φίλος. Έχει καλύμματα από 170 ευρώ έως 220. 35 ευρώ η τοποθέτηση. Τότε που ρώτησα αυτό μου είπαν. Επέλεξα αυτόν που επέλεξα διότι 1) μου άρεσε το σχέδιο αυτό που διάλεξα και 2 μου είπε 10 χρόνια εγγύησης ότι πάθει θα μου το φτιάξει. Η pancar όταν είπα εγγύηση μου τα μασαγε και
είπε πάθει κάτι έλα να το δούμε.
Επίσης είχε πάρα πολύ κόσμο που έκανε παραγγελίες και συνέχεια είχε δουλειά -
Δεν θυμάμαι αν μου χρέωσε εγκατάσταση στο γιαρις αλλά η δουλειά ήταν ποιοτικότερη όσων βλέπω στη φωτό και αντοχή σούπερ. Με δυο παιδιά πίσω χωρίς άλλη πρόστασια (και αμάξι της γυναίκας που δεν έχει τους ίδιους κανόνες με εμένα) και 2 χρονια μετά που το αλλάξαμε ήταν σαν την πρώτη μετά.
Εννοείται ότι τυχόν προέκυψε κάλυψη χωρίς μα και μου. Στράβωσε λίγο του οδηγού από τα κιλά μου (τότε το περνάμε σε τριήμερα αντί για το τριζατο QQ) αμέσως βγαλσιμο και επανατοποθέτηση. Ξέφυγαν κάποιες κλωστές στη ραφή της διχρωμίας; Ξήλωμα, ράψιμο ξανά και επανατοποθέτηση.
Μόνο μια φορά με χρέωσαν 10 ευρώ μεγάλο νέο κομμάτι δερμάτινης που άλλαξα γιατί είχα κάνει μια μαλακια και το ψιλό έσκισα όποτε πήγα και μου το άλλαξαν το κομμάτι.Κάνουν αυτή τη δουλειά 40 χρονια (από καλύμματα ξεκίνησαν).
-
Δεν θυμάμαι αν μου χρέωσε εγκατάσταση στο γιαρις αλλά η δουλειά ήταν ποιοτικότερη όσων βλέπω στη φωτό και αντοχή σούπερ. Με δυο παιδιά πίσω χωρίς άλλη πρόστασια (και αμάξι της γυναίκας που δεν έχει τους ίδιους κανόνες με εμένα) και 2 χρονια μετά που το αλλάξαμε ήταν σαν την πρώτη μετά.
Εννοείται ότι τυχόν προέκυψε κάλυψη χωρίς μα και μου. Στράβωσε λίγο του οδηγού από τα κιλά μου (τότε το περνάμε σε τριήμερα αντί για το τριζατο QQ) αμέσως βγαλσιμο και επανατοποθέτηση. Ξέφυγαν κάποιες κλωστές στη ραφή της διχρωμίας; Ξήλωμα, ράψιμο ξανά και επανατοποθέτηση.
Μόνο μια φορά με χρέωσαν 10 ευρώ μεγάλο νέο κομμάτι δερμάτινης που άλλαξα γιατί είχα κάνει μια μαλακια και το ψιλό έσκισα όποτε πήγα και μου το άλλαξαν το κομμάτι.Κάνουν αυτή τη δουλειά 40 χρονια (από καλύμματα ξεκίνησαν).
Μπορεί να κάνουν καλύτερη δουλειά αλλά όταν ρώτησα δεν με έπεισε. Ο χρόνος θα δείξει αν έκανα καλή επιλογή.
-
Να τα χαίρεσαι και οκ μην με παρεξηγείς απλά ειλικρινά δεν μου άρεσε το φινίρισμα εκεί που δεν «βλέπει η πεθερά»
-
Να τα χαίρεσαι και οκ μην με παρεξηγείς απλά ειλικρινά δεν μου άρεσε το φινίρισμα εκεί που δεν «βλέπει η πεθερά»Δεν παρεξηγήθηκαν φίλε μου. Συμφωνώ με αυτό που λες. Θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Αλλά είναι σε σημείο όπου δεν φαίνεται.
-
Είναι αυτό που λέμε η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.Το γραψα και γω παραπάνω ότι θα μπορούσε να μπεί καλύτερα. Επειδή είδα δουλειά τους από κοντά κάνουν καλή δουλειά.Τους βοηθάει βέβαια ότι τα καλύμματα είναι της coverstyle που έχει καλά προϊόντα.Στεφανε αν σε δύο χρόνια έφυγε το κάλυμμα απο την θέση του και οι κλωστές.....
-
Μιλάμε βέβαια Αγγελε για μικρή λεπτομέρεια μόνο στο κάθισμα του οδηγού που ήθελε το σωστό τσίτωμα. Ξέρεις και τι ψειρας είμαι.
Κάποιες κλωστές που βγήκαν δεν χαλούσαν κάτι μόνο όταν πήγαινε το μάτι. Πάντως τα έφτιαξαν αμέσως. -
Να πάτε στην πανκαρ να δείτε σοβαρή δουλειά. Αυτο που είδα ειδικά στο φινίρισμα του ειναι τραγικό. Κρίμα να μην εχω κρατήσει φωτό απο το γιαρις να σας δείξω....Έβαλα εγώ στο sx4 στην Πανκαρ γενικά πολύ καλή δουλειά αλλά δεν έχω και μέτρο σύγκρισης.Το μόνο που μένει είναι να δω πόσο ζεστό θα είναι το καλοκαίρι.Το χειμώνα δεν έχει θέμα. Το σημαντικότερο είναι ότι σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος για τα λερωματα -ζημιες από τους επιβαίνοντες
-
Αν σου είναι εύκολο βάλε καμια φωτογραφία να δούμε.Έτσι για να έχουμε μια ιδέα ενδεικτικά.
-
Παιδιά αλλάξατε λάστιχα στο αυτοκίνητο σας; Για πείτε τι βάλατε και εντυπώσεις. Επίσης κάνατε αλλαγή μπρος-πίσω τα λάστιχα ας
-
Αλλαγή μπρος πίσω είχα κάνει στα 22000χλμ.Όταν το κάνεις χρειάζεται να γίνει εκ νέου ρύθμιση αισθητήρων αέρα.
Τώρα ετοιμάζομαι για την πρώτη αλλαγή.Μάλλον michelin energy σε διάσταση 195/60/16. -
Αν σου είναι εύκολο βάλε καμια φωτογραφία να δούμε.Έτσι για να έχουμε μια ιδέα ενδεικτικά.Δουλεια σε QQ από την πανκαρ
-
Αλλαγή μπρος πίσω είχα κάνει στα 22000χλμ.Όταν το κάνεις χρειάζεται να γίνει εκ νέου ρύθμιση αισθητήρων αέρα.
Τώρα ετοιμάζομαι για την πρώτη αλλαγή.Μάλλον michelin energy σε διάσταση 195/60/16.Αισθητήρες αέρα; Και που τους ρυθμίζουν; Αντιπροσωπείες;
Εγώ λέω να βάλω 205 55 16 όταν αλλάξω. -
αλεξανδρε Διάσταση: 195/60/16 Όχημα: Επιβατικό, fuel: B, Wet: A, noise: 68dB, Εποχή: Θερινά , Κατασκευαστής: Goodyear
Και αυτα σκεφτομουν να βαλω εχει πολυ καλη ενεργειακη ετικετα .!
Γιαννη αφου σε ειπα οτι εβαλα 250 55 ZR16 vredestein ultrac satin.
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
αλεξανδρε Διάσταση: 195/60/16 Όχημα: Επιβατικό, fuel: B, Wet: A, noise: 68dB, Εποχή: Θερινά , Κατασκευαστής: GoodyearΚαι αυτα σκεφτομουν να βαλω εχει πολυ καλη ενεργειακη ετικετα .!
Γιαννη αφου σε ειπα οτι εβαλα 250 55 ZR16 vredestein ultrac satin.
Ναι θυμήθηκα. Πόσο κόστισαν σε ρώτησα δεν θυμάμαι. Την μάρκα δεν την ξέρω
-
300 ευρω εβαλα τα vredestein ultrac satin .
τα ultrac satin ειναι καινουργιο πελμα και κυκλοφορησε αρχες του 2016.
οσο για τα goodyear που σε προτεινα αυτα περιπου στα 90 ευρω το ενα βγαινουν.
Βεβαια δε γνωριζω κατω Αθηνα τη τιμες εχετε στα ελαστικα, εδω πανω σιγουρα ειναι ανεβασμενες λογω μεταφορικων .
Αμα θες κανε και ενα τσεκ ελαστικων στο https://www.elastikaleader.gr/ να κανεις τις συγκρισεις σου και να αποφασισεις
-
Ο χρήστης than123 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος του pulsar 1.5 δυο χρόνια. Από την πρώτη στιγμή παρατήρησα ένα 'γρατζούνισμα' και μια 'αντίδραση' του μοχλού ταχυτήτων κατά τις γρήγορες αλλαγές κυρίως από 1η στη 2α. Στην αντιπροσωπεία μετά από έλεγχο μου είπαν ότι έτσι λειτουργεί το κιβώτιο. Πριν λίγο καιρό σε συνομιλία με άλλον κάτοχο pulsar όταν του ανέφερα τα παραπάνω μου είπε ότι αυτός δεν έχει εντοπίσει κάτι τέτοιο. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Μήπως είμαι εγώ ο τυχερός ή ο περίεργος;καλως ηρθες στην παρεα μας , και εμενα το pulsar ειναι 2 χρονων και ενος μηνος με 34000 χιλιομετρα , οχι δεν παρατηρησα κατι τετοιο που λες στις ταχυτητες.
Ποια εκδοση εχεις και τη χρωμα το πηρες?>
Nissan Pulsar