-
Καλό είνα τα πρώτα 1500-2000 χλμ σε ενα καινούργιο αμάξι, να γίνονται στρωτά-μαλακωσά που λένε, ώστε να 'πατήσουν' κιβώτιο-φρένα -κινητήρας. Απο εκεί και πέρα αυξάνεις προοδευτικά στροφές και χλμ
-
Καλή Ανάσταση pulsarακιδες με ξέγνοιαστα και άνετα χιλιόμετρα
-
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω εάν έχει περάσει κανείς αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητο χωρίς να ξηλωθούν πόρτες - ταπετσαρία; Ρώτησα σήμερα στην carglass, ενόψει και της προσφοράς που τρέχει, και μου είπαν ότι τουλάχιστον στις μπροστά πόρτες πρέπει να βγει η ταπετσαρία. Φοβάμαι όμως ότι μετά θα έχω τριγμούς και δεν θα μαζεύεται με τίποτα!!!
-
Ο χρήστης sta42 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω εάν έχει περάσει κανείς αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητο χωρίς να ξηλωθούν πόρτες - ταπετσαρία; Ρώτησα σήμερα στην carglass, ενόψει και της προσφοράς που τρέχει, και μου είπαν ότι τουλάχιστον στις μπροστά πόρτες πρέπει να βγει η ταπετσαρία. Φοβάμαι όμως ότι μετά θα έχω τριγμούς και δεν θα μαζεύεται με τίποτα!!!Φίλε μου εγώ έχω βάλει 3Μ στα κεντρικά τους εδώ και 2 χρόνια δεν έχω θέμα με τριγμούς.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Θυμάσαι αν χρειάστηκε να ανοίξουν ταπετσαρία στο αυτοκίνητο; Ρωτώ γιατί είμαι ίσως, αν όχι από τους ελάχιστους, ο μόνος εδώ μέσα, που το pulsar μου είχε τριγμούς από την πρώτη στιγμή (στο επόμενο σίγουρα δεν θα δεχθώ ως δώρο από τον αντιπρόσωπο συναγερμό και αισθητήρες παρκαρίσματος προκειμένου να μη ανοιχθεί τίποτα στο ταμπλό), οι οποίοι μειώθηκαν μετά από αρκετές επισκέψεις στην αντιπροσωπεία. Γι'αυτό και φοβάμαι ότι αν ανοιχθεί η ταπετσαρία στις πόρτες μπορεί να έχω και από εκεί τριγμούς!!!
-
Δεν θυμάμαι φίλε μου γιατί το άφησα και μου το βάλανε και το πήρα την επόμενη ημέρα
-
Εγώ πάντως το αγόρασα στην έκδοση Accenta con diesel μετά την ανακοίνωση του τέλους παραγωγής. Εκτιμώ ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στα 18300 με μεταλλικό χρώμα είναι παζάρι. Ο πλησιέστερος ανταγωνισμός ανεξαρτήτως μάρκας βρίσκεται στα +4000 ευρώ.
Φιλάκια. -
https://www.motoringresearch.com/car-ne ... roduction/
Αυτό τελικά ισχύει;
-
Το επιβεβαιώνω εγώ, έδωσα παραγγελία τη Δευτέρα και σήμερα με ενημέρωσαν πως φάγαμε πόρτα απ το εργοστάσιο και είμαι ξανά σε αναζήτηση...
-
Νομιζω οτι πρεπει να υπαρχουν καποια τελευταια ετοιμοπαραδοτα σε αντιπροσωπειες. Δεν ξερω βεβαια αν εχουν χαμηλοτερες τιμες λογω διακοπης εισαγωγης του μοντελου στην Ευρωπη...
-
Μόνο acenta con και ένα λευκό (μη μεταλλικό) σε n-connecta
-
Ο χρήστης sta42 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω εάν έχει περάσει κανείς αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητο χωρίς να ξηλωθούν πόρτες - ταπετσαρία; Ρώτησα σήμερα στην carglass, ενόψει και της προσφοράς που τρέχει, και μου είπαν ότι τουλάχιστον στις μπροστά πόρτες πρέπει να βγει η ταπετσαρία. Φοβάμαι όμως ότι μετά θα έχω τριγμούς και δεν θα μαζεύεται με τίποτα!!!Εχω τοποθετησει τα 2 εμπροσθια φιμε μεμβρανη στην carglass με την προωθητικη του μαιου 2016 , οχι δεν εχω τριγμους
Στα πισω ειναι κρυσταλλο φιμε απο μαμα. -
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Μόνο acenta con και ένα λευκό (μη μεταλλικό) σε n-connectaΤελικα υστερα απο τοσο ψαξιμο που εκανες για ελατωματα δε προφτασες να το παραγγειλεις ?
Μεσα στο car εχει καποια κομματια που γραφουν οτι ισχυει η προσφορα 1500 ευρω κατω .. -
Δυστυχώς δε μας το κανε το χατίρι, δε πειράζει όμως, όλα για κάποιο λόγο.
Βενζίνη πάνω απο con δεν υπάρχει πουθενά, οπότε δεν θα μπω στην οικογένειά σας
Κατά πάσα πιθανότητα στην οικογένειά της Nissan...
-
xRRx μπορεις να παρεις και το απλο acenta και να ζητησεις να σε τοποθετησουν την οθονη πολυμεσων της clarion με navi και οπισθοκαμερα την οποια την καλυπτει εργοστασιακα ο θεοχαρακης ...
-
Τις κοίταξα όλες τις επιλογές μου αλλά κάνεις δεν μου κάνει εγκατάσταση το around view και τα κομμάτια ασφαλείας: LDW, FCA κ.ο.κ
Δε πειράζει μωρέ, το πολυ, πολυ να πάρουμε το QQ ή xtrail...
-
Έχει αλλάξει κανείς φίλτρο πετρελαίου; Στα πόσα χιλιόμετρα;
Φίλτρο αέρα καμπίνας; -
than 123 : στα 30000 χιλιομετρα αλλαξα εγω !
φιλτρο καμπινας αλλαζω μια φορα το χρονο . -
Μα τι γίνεται! ο κάθε τοπικός αντιπρόσωπος κάνει τη συντήρηση όπως πιστεύει; έκανα το σέρβις τον 30000 δε μου άλλαξαν φίλτρο πετρελαίου, άλλα ούτε φίλτρο καμπίνας παρόλο που έχω 2 χρόνια το αμάξι! όταν ρώτησα για το φίλτρο καμπίνας μου είπαν ότι δεν χρειάζεται ακόμα αλλαγή! Ρώτησα κάποιον άλλο που έκανε πρόσφατα σέρβις 60000 και έχει 3,5 χρόνια το αυτοκίνητο και τότε του άλλαξαν φίλτρο καμπίνας πρωτη φορα. φίλτρο πετρελαίου του είπαν ότι θα του αλλάξουν πρώτη φορά στις 90000 !!
-
Επειδή εσύ πλήρωσες το αμάξι και όχι αυτοί,θα πρότεινα να αλλάζεις κάποια πράγματα συχνότερα και όχι όταν λένε οι αντιπροσωπείες...φίλτρο πετρελαίου στα 90? Στην Ελλάδα? Άσφαλτο θα βγάλεις από μέσα...
Nissan Pulsar