-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απλά το point μου είναι, πως είναι λιγάκι άκομψο να λέμε 'δεν συγκρίνονται, είναι άλλη κατηγορία', ειδικά όταν μιλάμε για τόσο μικρές διαφορές.
+1
Και στα άλλα ειδη ισχύει. Πχ. Η μικρομεσαία Octavia με την μεσαία 3αρα.
Απλώς ας δεχόμαστε αυτό που θέτει ο κατασκευαστής πχ supermini crossover Captur ή μικρομεσαίο crossover Qashqai ή μεσαίο SUV Rav4 κλπ ή αναλόγως του πατώματος.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
φυσικά και δεν ισχύει. Η octavia δεν ειναι σε καμία περίπτωση εμπορικός ανταγωνιστής της σειράς 3.
-
Περί μεγέθους η σύγκριση...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
στην νεα διαφημηση της Honda παντως το HRV το εχει μεσα....
-
Από το αμερικάνικο site εκδόσεις & εξοπλισμοί
-
Έχουν και τιμές...
Θα δούμε, αν εδώ θα κινηθούν στην ίδια πολιτική.
Ευνοϊκή η θετική κάπως ισοτιμία με το ευρώ.
Αρνητικό το 'ταξίδι' με πλοίο για να έρθει στην Ευρώπη... -
Μόνο σε εμένα φαίνεται κακή ιδέα ο αποκλειστικά touchscreen χειρισμός του κλιματισμού;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μόνο σε εμένα φαίνεται κακή ιδέα ο αποκλειστικά touchscreen χειρισμός του κλιματισμού;Γιατι, τι μπορει να παει στραβα;
-
Πέρα απο το να χαλάσει και τότε αστα να πανε, θα ειναι πανάκριβη η επισκευή, απο γνώμη ανθρώπων που έχουν οδηγήσει κάποια νέα πεζό που επισης δεν έχουν διακόπτες αλλα έχουν οθόνες για τον κλιματισμό, ναι μεν φαίνεται σουπερντουπερ αλλα στην πραγματικότητα σπάει καρύδια.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Πέρα απο το να χαλάσει και τότε αστα να πανε, θα ειναι πανάκριβη η επισκευή, απο γνώμη ανθρώπων που έχουν οδηγήσει κάποια νέα πεζό που επισης δεν έχουν διακόπτες αλλα έχουν οθόνες για τον κλιματισμό, ναι μεν φαίνεται σουπερντουπερ αλλα στην πραγματικότητα σπάει καρύδια.Για την επισκευη εχεις δικιο, θα ειναι ακριβοτερη απο αυτη ενος συμβατικου χειριστηριου κλιματισμου. Αλλα τι πιθανοτητες δινεις να σου χαλασει; Οσο για την ευκολια χειρισμου δεν ειναι το ιδιο με τις οθονες των γαλλικων. Π.χ. στο Citroen Picasso πατας την οθονη στο εικονιδιο που δειχνει ενα ανεμιστηρακι και μετα με δευτερο κλικ ανεβαζεις η κατεβαζεις την ενταση. Στο HR-V απλως πατας το touch βελακι. Οσο για το on/off του a/c ή την ανακυκλωση του εσωτερικου αερα αυτα ειναι ενα απλο πατημα, ιδιο με αυτο ενος συμβατικου κουμπιου. Ελπιζω δηλαδη με βαση τα βιντεακια με review στο Youtube οτι ειναι ετσι επειδη το ζαχαρωνω και θα απογοητευτω αν διαπιστωσω απο κοντα οτι ειναι δυσχρηστο.
-
Στο βίντεο αυτό:
Youtube Videoαναφέρει στο 6.00’ τη ροπή του κινητήρα βενζίνης.
… 14,8 kg/m. χαμηλή ροπή!!
Αυτός ο κινητήρας θα είναι και στην Ευρώπη; αν ναι,
προτιμητέος ο κινητήρας πετρελαίου... είναι και πολύ καλός εξάλλου.... αν κι ακούγονται από τον αρμόδιο υπουργό
http://www.enikonomia.gr/auto/21578,Tsi ... ta-IX.html
προτάσεις για ‘πράσινη φορολόγηση’ των πετρελαιοκινητήρων ( τώρα που αγόρασαν πολλά τέτοια οι Έλληνες)..
-
Ε καλα χαμηλή ροπή,πόση περιμένεις δηλαδή να έχει ένας ατμοσφαιρικός 1500αρης;
-
Καλησπέρα παιδιά.
Διαβάζω το φόρουμ τουλάχιστον 6 μήνες σχεδόν καθημερινά, αλλά σήμερα αποφάσισα να κάνω και την εγγραφή μου για να γράφω κι εγώ καμιά κουβέντα που και που. Γνωρίζει κανείς πότε αναμένουμε το HR-V στην Ελλάδα;
Το 2ο τρίμηνο του 2015 διαβάζω παντού, αλλά δε βλέπω φως στο τούνελ
-
Καλώς ήρθες.
Και γω έλεγα να περιμένω το hrv, αλλά λίγο αυτά που ακούω για καθυστέρηση άφιξης, λίγο η αντιπροσωπία που οπότε πήρα να ρωτήσω, εκτός του ότι δεν είχαν ιδέα, μόνο που δεν με έβρισαν, μάλλον με αποτρέπουν.... -
Θα δοκιμάσω κι εγώ να πάρω κάποια στιγμή μήπως και είναι διαφορετικά τα πράματα εδώ στη Θεσσαλονίκη
Όταν λες καθυστέρηση γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο;
-
Αργά στο φθινόπωρο θα έρθει στην Ελλάδα...
όλες οι πληροφορίες αυτό δείχνουν. -
Ο χρήστης tka έγραψε:
Θα δοκιμάσω κι εγώ να πάρω κάποια στιγμή μήπως και είναι διαφορετικά τα πράματα εδώ στη ΘεσσαλονίκηΌταν λες καθυστέρηση γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο;
με τα ζορια σε καποιο τηλεφωνημα μου, μου είπαν πρωτα ο θεος τέλη Οκτώμβρη.
σε καποιο site, δεν θυμαμαι όμως σε ποιο, προσφατα διαβασ κατι για τελος την χρονιάς.... -
Πωπω δηλαδή πρέπει να φάμε όλο το καλοκαίρι με το yaris και ποιος την ακούει τη γυναίκα μου
-
Ο χρήστης tka έγραψε:
Πωπω δηλαδή πρέπει να φάμε όλο το καλοκαίρι με το yaris και ποιος την ακούει τη γυναίκα μουκαι μεις με ενα c2 και με την μπεμπα 6 μηνων πλεον....
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Καλώς ήρθες.
Και εγώ έλεγα να περιμένω το hrv, αλλά λίγο αυτά που ακούω για καθυστέρηση άφιξης, λίγο η αντιπροσωπία που οπότε πήρα να ρωτήσω, εκτός του ότι δεν είχαν ιδέα, μόνο που δεν με έβρισαν, μάλλον με αποτρέπουν....Χαχα!Συνηθισμένη τακτική!Δεν είναι παράλογο αν το καλοσκεφτείς...το ίδιο έπαθα πρόσφατα όταν πήρα στην bmw να ρωτήσω για τη νέα 116,λίγο πριν κυκλοφορήσει και μόνο που δε με έβρισαν!Άσε που μου είπαν μια τιμή στο Θεό!Είχαν μεγάλο στοκ που είχε ξεμείνει από την παλιά και ήθελαν να το ''ξεφορτωθούν'' άμεσα...με το που έφυγε το παλιό απόθεμα,μέσα σε μία ημέρα μπήκαν και οι προσφορές για την καινούρια,θυμάμαι και την ημέρα!
Θέλουν σαν τρελοί να πουλάνε αμάξια και είναι δύσκολο κάποιος έμπορος να σου πει ''περίμενε,θα έρθει νέο μοντέλο'' διότι και οι 3-4 μήνες είναι πολλοί γι'αυτούς που επιζητούν ζεστό χρήμα και φοβούνται ότι μέχρι τότε θα βαρεθείς και θα κινηθείς για κάποιο άλλο ανταγωνιστικό μοντέλο.
Επίσης τους ενδιαφέρουν πολύ οι στόχοι και τα bonus στο τέλος της χρονιάς γι'αυτό και το τελευταίο 3μηνο μπορείς με παζάρι να βρεις καλές ευκαιρίες,ιδίως αν δεν έχεις στο μυαλό τη (χαζή,πολλές φορές) ιδέα ότι θα πληρώσεις αδίκως τα τέλη. -
Με το συγκεκριμενο μοντέλο ομως ισχυει ότι ειναι το νεο εργοστάσιο στο Μεξικό που το καθυστερεί. Κι αρκετά μεγάλη η ζήτηση στην Αμερική.. αρα τελευταία θα ρθει στην Ευρωπη.
καθυστερεί η εταιρεία να φέρνει ενα αυτοκίνητο οταν εχει στοκ , ναι, αλλά εδω απεναντιας η honda θα θελε να το φερει νωρις, αφου η κατηγορια του είναι της μόδας.. και δεν ανικαθιστα τον προκάτοχό του.Ειναι παλιος ο προκάτοχός του..
Honda HR-V 2014