-
Από Σεπτέμβριο για τα γυρίσματα.
Να μπει και στο πετσί του ρόλου.
-
-
-
ΟΝΟΜΑ.
ΤΩΡΑ. -
ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕ ΤΟ.
-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
(Παρε δω ξεφτυλικι στρατηγου-ο ανθρωπος αυτος θα επιθεωρησει στρατοπεδο/ασκηση κτλ μεθαυριο-ουστ ρε κομματοσκυλο κατσαπλια)
Ας μην αφησουμε ομως εναν στρατιωτικο (εξ ορισμου ηλιθιο δλδ ) να χαλασει τις ομορφες στιγμες μας.
ΠΟΙΟΣ Μουρινιο, ΠΟΙΟΣ Φαν Χαλιας και σου πα μου πες τωρα ..
ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, αλεπου των παγκων, Λομπανοφσκι των εδρανων, διδαξες παλι μπαλιτσα!!
Τελευταια μερα των μεταγραφωνε, και εκει που λεγαμε ¨Απο τον Νοεμβριο φετος ο Βαγγελας' ταραξες τα νερα της πιατσας.
ΤΙ πηγες και φερες στην ομαδα, τι σκαουτινγκ βγαλμενο απο τα ονειρα του Νινιαδη ηταν αυτο πασα μου..
Παρτε εδω βιο:
Από το 1992 διατηρεί στη Χίο ινστιτούτο αισθητικής
Αν και μέλος της ΔΑΠ στα φοιτητικά της χρόνια, φαίνεται ότι το «μικρόβιο» το κόλλησε από τον πεθερό της, βουλευτή ΝΔ και δημάρχο Χίου Γιάννη Σόδη, του οποίου ήταν βοηθός
Η ίδια όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν «τρελαίνεται» για μια παρτίδα τάβλι
και για μια μερίδα ντολμαδάκια.
ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.
(http://www.protothema.gr/politics/article/406753/orkistike-i-maria-staurinoudi-sodi/)
ΤΩΡΑ Αντωνη πρεπει να κανεις την υπερβαση.ΤΩΡΑ θα χτισεις ομαδα που θα πεσουν τα τσιμεντα.Να σαρωσεις στο Γιουρογκρουπ για 10 χρονια σερι.
Δινεις Ραπτη (σαπακι πλεον μετα απο τον Μαρακακη) και παιρνεις ΜΑΡΙΝΙΩ:Μαρια-Ολγα-Μαρινα (ΜΟΜ) -τετοιο κορμο θα χουμε να δουμε απο Γιουρισιτς-Κωστικο-Μαλιουφα.
Στα διχτυα θα τους βαλεις Αντωνη.ΥΓ
Πουλαω σπιτι-αμαξι-πληρωνω ΕΝΦΙΑ για οποιον μου στειλει την φωτο που η Ολγα αγκαλιαζει και φιλαει το Μαρακι για τα συγχαρικια.ΥΓ 2
Eddie κατω τα ξερα σου μωρη γκιοσα-την ειδα πρωτος.
#minemineminemine
Eυτυχως απο τον GTκατι δεν διατρεχουμε κινδυνο.
-
Την κυρία δημάρχου την πέτυχα έξω. Πω ρε φίλε, τι λατέρνα είναι αυτή...
-
*Ο χρήστης **tfu[color=#FF0000:3vus7xne]gitive777':3vus7xne]ΥΓ
Πουλαω σπιτι-αμαξι-πληρωνω ΕΝΦΙΑ για οποιον μου στειλει την φωτο που η Ολγα αγκαλιαζει και φιλαει το Μαρακι για τα συγχαρικια.Η Όλγα περιμένει το Μαράκι στους ομίλους του ΤΣΟΥΛΟΥ άμπαλε. Δεν δίνει προκριματικά τον Αύγουστο.
Τέσπα, επειδή αργούν τα παιχνίδια και δεν κρατάς τα σαλάκια σου, πάρε μία από τα φιλικά που έδωσε το καλοκαίρι κατά την περίοδο προετοιμασίας στο mastic spa arena. Την χάκαρα από το κινητό του Τραγάκη.
[spoiler:3vus7xne][/spoiler:3vus7xne]
Το πολάκι σου δεν το θέλω. Ή μάλλον...http://4tfugitives.prophpbb.com/forum16.html έτσι για να κάνεις ποδαρικό στον Γρηγόρη. Όχι πάνω από 120 ευρώ όμως, θέλω να φύγει πρώτo από το lumia του spirou.Eυτυχως απο τον GTκατι δεν διατρεχουμε κινδυνο.
Έτσι ακριβώς λέμε. Πόσο με ξέρεις...
Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι άλλη εδώ μέσα που είναι δύσπιστη για τα αισθήματά μου. -
-
έλααα σας έχω καλό πράμα σήμερα, από τις γκόμενες που δε θα βαριέστε ποτέ να της τον φοράτε
[spoiler:1tflmtso]
[/spoiler:1tflmtso] -
αναλογιες για αναπαραγωγη.....
-
και υπερπαραγωγή
-
-
National Geographic
Κάτι παραπάνω από μας ξέρουν αυτοί;
Και πάνω στην Κριμαία τι έγραψαν; -
Μια τυχαία
-
θα συνεχίσεις για πολύ ακομη?[mod]
-
το καλοκαιρι μπορει να εφυγε αποτομα ....
edit [mod]
-
edit [mod]
-
γεια σας και σας [mikeerfol]
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#5]