-
Ασχετο: Ψήνεστε να στήσουμε καμμία fantasy league NBA από δωπέρα; Θέλουμε 12 συμμετοχές, αν δεν έχουμε λέτε και φίλους. Απορίες εντός.
-
Ασχετο: Ψήνεστε να στήσουμε καμμία fantasy league NBA από δωπέρα; Θέλουμε 12 συμμετοχές, αν δεν έχουμε λέτε και φίλους. Απορίες εντός.
-
-
Σε αυτό το fantasy league που λέτε ο Σπανούλης θα καρφώνει? Γιατί στο 2Κ2014 καρφώνει και μάλιστα τομαχωκ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σε αυτό το fantasy league που λέτε ο Σπανούλης θα καρφώνει? Γιατί στο 2Κ2014 καρφώνει και μάλιστα τομαχωκ.Ο Γκάλης δηλαδή τι θα έκανε ? 360o με windmill ? (κάρφωνε με επιτόπιο για όσους δεν ξέρουν)
-
To fantasy είναι πολύ ωραίο, σου δίνεται ενα σύνολο πόντων και ο κάθε παίχτης χρειάζεται τάδε πόντους για να τον αποκτήσεις, με αυτούς τους πόντους πρέπει να συμπληρώσεις 12άδα, οπότε choose wisely. Προφανώς οι πόντοι είναι ανάλογοι της αξίας του παίχτη, αλλά κρύβονται και πολλά λαβράκια που δεν 'κοστίζουν' πολύ σαν λιγότερο εμπορικοί παίχτες, που κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις.
Μετά το πέρας κάθε αγώνα, η εμφάνιση του κάθε παίχτη βαθμολογείται. Υπάρχουν πολλαπλασιαστικοί δείκτες για την κάθε στατιστική κατηγορία και με την σούμα όλης της 12άδας, βγάζεις τους πόντους που μάζεψες την ημέρα που πέρασε. Δεν παίζουν όλοι οι παίχτες την ίδια μέρα προφανώς, καθώς μπορείς να διαλέξεις στην 12άδα σου παίχτες απ'όλη την λίγκα. Πολλοί επιλέγουν παίχτες κλειδιά, πχ τα κλεψίματα, οι ασίστ και το fg% πιάνουν πολλούς πόντους στην στατιστική, οπότε μπορεί να επιλέξω πχ τον μπέβερλι που θα έχει 4/9 και 8 πόντους με 50% σε κάθε παιχνίδι και να παίρνω περισσότερους πόντους απο κάποιον άλλο χρήστη που επιλέγει τον Kobe, που θα βάζει 40 πόντους, αλλά με 1 κλέψιμο, 3 ασιστ και 35%. Επίσης, μπορεί ένας παίχτης να κάνει και γάμω τις εμφανίσεις με γεμάτες όλες τις στατιστικές κατηγορίες, αλλά με 4 λάθη και να πάρεις τα @@ σου.
Τουλάχιστον έτσι ήταν πριν κανα 4άρι χρόνια που είχα παίξει μια σεζόν, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Δεν σας λέω περισσότερα ώστε εγώ και ο greo να έχουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να σας σκίσουμε. Ψηθείτε πάντως, έχει τρελό χαβαλέ, κάνεις trade όποτε θες και πέφτει τρελό δούλεμα μεταξύ φίλων την άλλη μέρα. Επίσης αν θυμάμαι καλά, επιλέγεις ποιούς θα έχεις σαν βασική πεντάδα κάθε μέρα (οπότε πρέπει να κοιτάς ποιός παίζει κάθε βράδυ) και ποιούς αλλαγή, εγώ την είχα πατήσει με έναν παίχτη μου που κατέβασε 22 ριμπάουντ σε έναν αγώνα και τον είχα ξεχάσει στον πάγκο.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Βayern ο λαός απαιτεί ποστ μπαρτζώκα αλα παλαιά, τί φλωριές είναι αυτές?+1000. Τι 'ν αυτά ρε;
Πάνε οι εποχές που διαφήμιζε τη πραμάτεια. Βεσεδες, νιφτήρες, πλακάκια κλπ . Τόσων φίλων μπάνια εξοχικώνε φτιάξαμε, τώρα τίποτα. Τον αλλοτρίωσε το χρήμα και η καλοπέρασηΠαίδες μια ερώτηση για το φάνταζυ. Λέμε ότι ξεκινάμε αλλά λόγω υποχρεώσεων το ψιλοπαρατάμε και δεν συμμετέχουμε τόσο ενεργά για να μαστε απντειτ. Πειράζει ή απλά ο Σωκρατες θα βγει μακράν πρώτος (και ο Καμπάς τριτοτέταρτος και καταιδρωμένος );
-
εγώ θα μπορώ να στοιχηματίσω υπέρ κάποιου από τους συμμετέχοντες?
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Παίδες μια ερώτηση για το φάνταζυ. Λέμε ότι ξεκινάμε αλλά λόγω υποχρεώσεων το ψιλοπαρατάμε και δεν συμμετέχουμε τόσο ενεργά για να μαστε απντειτ. Πειράζει ή απλά ο Σωκρατες θα βγει μακράν πρώτος (και ο Καμπάς τριτοτέταρτος και καταιδρωμένος );Εφόσον δεν θα παίζουμε Η2Η δε χρειάζεται πολύ καθημερινή ενασχόληση. Το πολύ-πολύ να μην απαντά κάποιος σε trade proposals ή να αφήνει μέσα τραυματίες (δεν έχει auto substitute όπως στα ποδοσφαιρικά)
-
Λοιπόν παίδες μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για fantasy εχουν εκδηλώσει οι:
greo
Καμπάς
v@silis
socratesn
babs1.6Υπάρχει κάνας άλλος; Θέλουμε τουλάχιστον άλλους τόσους για να έχει ενδιαφέρον. Αν δε βρεθουν από δω, θέλετε να βγω στη βίζιτα και να βρούμε πάικτες από άλλα φόρα;
Και κάτι ακόμα: Να πω από τώρα λεπτομέρειες;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Λοιπόν παίδες μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για fantasy εχουν εκδηλώσει οι:greo
Καμπάς
v@silis
socratesn
babs1.6Υπάρχει κάνας άλλος; Θέλουμε τουλάχιστον άλλους τόσους για να έχει ενδιαφέρον. Αν δε βρεθουν από δω, θέλετε να βγω στη βίζιτα και να βρούμε πάικτες από άλλα φόρα;
Βάλε με και μένα μέσα, στο hoopfellas έχω σπαστεί με κάτι μακάκες (μάλλον γαύρους) και δεν θα μπαίνω, οπότε δε θα συμμετάσχω και στη λίγκα του...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Λοιπόν παίδες μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για fantasy εχουν εκδηλώσει οι:greo
Καμπάς
v@silis
socratesn
Παιδάκια θα με παίξετε και μένα ???
-
- Aπό τους 8 και πάνω μπορούμε να το κάνουμε χωρίς μεταγραφές παικτών, αλλά καλά είναι στα 10 με 12.
-
Μην αγχωνεσαι,πιο αρχαριος απο μενα δε γινεται
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Στους υπόλοιπους 7 που δηλωσαν ενδιαφέρον για την fantasy έστειλα Pm για να μου δώσουν email.
Ερώτηξη: Να πω και σε εκτός 4Tforum για να γίνουμε 12 (καλός αριθμος ειδικά για νέους) ή να παίξουμε όσοι μαζευτούμε από δω μέσα;
-
Κανενα προβλημα απο μενα. Εφοσον θελουν κι αλλοι και οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο γιατι οχι?
-
Ξερω γω;
Μερικές πληροφορίες:
Η λίγκα θα είναι rotisserie. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε αγώνας από κάθε παίκτη θα προστίθεται και οι βαθμοί θα βγαίνουν στο τέλος σε κάθε κατηγορία χωριστά. Ο πρώτος θα παίρνει (ας πουμε) 12 και ο τελευταίος 1. Αυτό σε κάθε κατηγορία οπότε το άθροισμα όλων των κατηγοριών θα είναι η βαθμολογία του καθενός.
Αν εγώ είμαι 1ος στην ευστοχία θα πάρω 12, τελευταίος στα 3ποντα 1 και αν πάρω 5 στα ρημπάουντ, 8 στις ασίστ και 3 στα κλεψίματα θα έχω 29 βαθμούς.Οι κατηγορίες θα είναι
FT%
FG%
PTS
3PM
OR
DR
AST
STL
BLK
T/Oσκεφτόμουν να προσθέσω και το A/To ratio που ευνοεί συνήθως τους κοντούς ή να αντικαταστήσει αυτό τα λάθη ώστε όλες οι κατηγορίες να είναι θετικές.
Οι θέσεις που θα έχουμε είναι
PG,SG,G,G,SF,PF,F,F,C,C,Util,Util & 4 Bench. Oι θέσεις Bench προφανώς δε βαθμολογούνται οι υπόλοιπες θα βαθμολογηθούν 82 φορές τη σεζόν μάξιμουμ.Τα trades ελέγχονται από τους άλλους παίκτες και το draft θα είναι standart draft. Διαλέγει πρώτος κάποιος με κλήρωση και μόλις τελειώνει το 1 round η σειρά αντιστρέφεται. Αρα ο 1ος θα επιλέξει και 24ος και μετά 25ος, 48ος κλπ
Απορίες;
-
Nope
-
Ερωτηση: μήπως να κάνετε άλλο τοπικό για το παιχνίδι που θα παίζετε και να παραμείνει αυτό όπως ήταν για σχολιασμό των πραγματικών αγώνων; σε όλα τα αλλά φορα έτσι γίνεται, εδώ γιατί να γίνει αχταρμάς το τοπικό σχολιασμού των αγώνων της χρονιάς με τα σχόλια για το παιχνίδι κάθε λίγο και λιγάκι; ήδη για να το κανονίσετε έχετε κάνει τόσα ποστ άσχετα με αυτό το τοπικό.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Ερωτηση: μήπως να κάνετε άλλο τοπικό για το παιχνίδι που θα παίζετε και να παραμείνει αυτό όπως ήταν για σχολιασμό των πραγματικών αγώνων; σε όλα τα αλλά φορα έτσι γίνεται, εδώ γιατί να γίνει αχταρμάς το τοπικό σχολιασμού των αγώνων της χρονιάς με τα σχόλια για το παιχνίδι κάθε λίγο και λιγάκι; ήδη για να το κανονίσετε έχετε κάνει τόσα ποστ άσχετα με αυτό το τοπικό.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Εχεις δικιο.
Αλλα δε μπορω να μη σχολιασω:
Κατα καιρους αυτο το τοπικο γινεται μπουρδελο με τις οπαδικες παπαριες του καθενος επι σελιδες και σε ενοχλησαν τα 5-6 ποστ για το fantasy?Και γιατι ακριβως ειναι ασχετο το fantasy με τη σπυριαρα και την καλαθοσφαιρηση 13-14?
Fantasy League NBA [Διάσπαση]