-
Ανεβαίνω ...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ανεβαίνω ...σε περιμένουμε...
-
Γεια χαρα σε ολους...
Διαβαζα τα ποστ σας,ευχαριστω τον greo που βρηκε χωρο για μενα στο πρωταθλημα του φορουμ σας και σας ευχαριστω για την φιλοξενια. Διαβαζα τις συζητησεις σας στα του φαντασυ και ηθελα να συμμετεχω και εγω σε αυτες.
Με νεο ονομα πλεον η ομαδα...Εκιμω θα γινουν πολλες ανατροπες,δεν ξερω ποσο ακομα θα ειμαι στην κορυφη,αλλα με Λεμπρον και Χαουαρντ νομιζω οτι ειμαι καλα.Αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα να μιλαμε για στοχους...Μετα τα χριστουγεννα θα γινει μια πρωτη κουβεντα για το προς τα που παμε.
Καλη συνεχεια σε ολους και οπως λεει και το μοτο της ομαδας ....Kylie rules!!
-
Kαλώς όρισες Χρήστο. Μη χαίρεσαι, με το αρχιπαλτό που έχεις, τίποτα καλό δε θα σου τύχει
-
-
Βρίσκομαι σε ελεύθερη πτώση...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Βρίσκομαι σε ελεύθερη πτώση...Εγώ να δεις...δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, πέφτω συνεχώς χωρίς να είμαι παντού τελευταίος (σε 1-2 κατηγορίες είμαι από τους πρώτους)...
-
Θελει μελέτη να δείτε που υστερείτε. Και μετά θέλει τολμηρά trades. Ας πούμε ο Νίκος (1899) προσφέρει Ντερόν και Παου. Οποιος πιστεύει ότι θα συνέλθουν (έχω τον Ντερόν σε 2 άλλες λίγκες και μου έχει σπάσει τα νεύρα) ας τολμήσει.
-
Που φαίνονται οι παίχτες που έχουν βγεί στο σφυρί ;
-
Στο Players ως default δείχνει όσους δεν έχουν ομάδα στη λίγκα μας.
-
Ερώτηση: γιατί δεν δείχνει ποτέ στατιστικά στο Roster/Stats, και είναι πάντα κενή η γραμμή από κάτω που γράφει Starting Lineup Totals ?
Μήπως έχω κάνει παπαριά ή έχω ξεχάσει κάτι ?
-
Στη σημερινή ημερομηνία είναι κενό γιατί δεν εχουν παίξει ακόμα. Αν πας στη χθεσινη (Κυριακή 10/11) θα τα δεις κανονικά όλα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στη σημερινή ημερομηνία είναι κενό γιατί δεν εχουν παίξει ακόμα. Αν πας στη χθεσινη (Κυριακή 10/11) θα τα δεις κανονικά όλακοίτα να δεις, ποτέ δεν το είχα προσέξει...
-
Στο μεταξυ τσιμπησα χθες με χαρα αυτον τον τσουρουκα τον Μοζγκοφ μπας και με ανεβασει στις ταπες και μολις διαβασα οτι δεν ξεκινα.Μετρημενα τα ψωμια του.
-
Ο χρήστης John Cena 84 έγραψε:
Στο μεταξυ τσιμπησα χθες με χαρα αυτον τον τσουρουκα τον Μοζγκοφ μπας και με ανεβασει στις ταπες και μολις διαβασα οτι δεν ξεκινα.Μετρημενα τα ψωμια του.Σχολιο,ασχετο του fantasy,Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Σ παιχτης σε οσα ματς τον εχω πετυχει.
On topic-->Ξεκινησε ο κατηφορος της αρμαδας μου,δε σταματαει το τραινο αν δε σταθεροποιηθω στην τελευταια θεση
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Στο μεταξυ τσιμπησα χθες με χαρα αυτον τον τσουρουκα τον Μοζγκοφ μπας και με ανεβασει στις ταπες και μολις διαβασα οτι δεν ξεκινα.Μετρημενα τα ψωμια του.
Σχολιο,ασχετο του fantasy,Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Σ παιχτης σε οσα ματς τον εχω πετυχει.
On topic-->Ξεκινησε ο κατηφορος της αρμαδας μου,δε σταματαει το τραινο αν δε σταθεροποιηθω στην τελευταια θεση
Μην αγχώνεσαι, σε έπιασα ήδη στην τελευταία θέση, θα γίνει μάχη....
Πάω για δύο trades γιατί έχω διαλέξει από σβέρκο μου φαίνεται στα PF...
-
δοκίμασα και εγώ σήμερα ένα trade
για να δούμε -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εμ τι νόμιζες ; Επειδή σου άνοιξε στην αρχή, πίστεψες οτι θα πάει τρένο η ομάδα με τα σαπάκια ;
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι, τελικά βαθμολογούμαστε βάσει μ.ο ή συνόλου σε κάθε κατηγορία ;
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Εμ τι νόμιζες ; Επειδή σου άνοιξε στην αρχή, πίστεψες οτι θα πάει τρένο η ομάδα με τα σαπάκια ;
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι, τελικά βαθμολογούμαστε βάσει μ.ο ή συνόλου σε κάθε κατηγορία ;
αν κατάλαβα καλά είναι μέσος όρος στα ποσοστά και στα υπόλοιπα πάει αθριστικά
-
Σορι αλλά σήμερα πνίγομαι. Ετσι όπως τα λέει ο Βασίλης είναι.
Παιδιά να προτείνετε ότι trade θελετε. Το πολύ-πολύ να απορριφθεί από τον παραλήπτη και αν δεν να μπει βέτο από τη λίγκα (εμάς δηλαδή)
Fantasy League NBA [Διάσπαση]