-
Απο την στιγμή που δεν παίξουν δηλαδή, δεν μετράνε σαν συμμετοχή επειδή τους έχω αφήσει σε θέση 'βασικού' ;
Καλό αυτό, θα τους αφήνω όλους μέσα και θα κάνω μόνο μικροαλλαγούλες ... Ευχαριστώ φίλε
-
Οχι βέβαια. Ακόμα και αν είναι στον πάγκο και δεν πατήσουν παρκέ, δε μετράει συμμετοχή
-
Αχ ρε Καμπα εφτασες ενα μηνα πριν το τελος να το παρεις χαμπαρι.
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Απ'οτι καταλαβαίνω, όταν παίζεται waiver μπορούν πολλοί να κάνουν 'claim' τον παίχτη και βάσει κάποιων παραγόντων, επιλέγει το παιχνίδι που θα τον στείλει. Κατα τ'άλλα άστον ήσυχο γιατί εγώ τον είδα πρώτος
Πάρε τον big ticket !
Αν τον επιλεξουν δυο παικτες και πανω κατα την διαρκεια του waiver time (3 ημερες) απλα εχει προτεραιοτητα αυτος που ειναι ψηλοτερα στην waiver list (o 4ος τον παιρνει εναντι του 5ου πχ, παει μετα 13ος και ανεβαινουν οι υπολοιποι μια θεση). Μετα αν περασουν οι 3 μερες χωρις claim οποιος προλαβει.
Στα δικα μου:
-
Το ανεβάζω για να το δούν όλοι, καθώς απο αύριο θα πατώσω πάλι !
-
Την ξαναπάτησα ... Τους είχα όλους μέσα και μόνο 2 άτομα στον πάγκο.
Ε μόνο αυτοί οι 2 έπαιζαν εχθές ...
-
Aυτό είναι οι επιλογές σου. Κι εγώ αφησα τον Dion Waiters στον πάγκο γιατί εχω πολλές συμμετοχές και επαιζε με την Οκλαχόμα και αυτός εβαλε 30. Δεν είναι το ίδιο με το να έχεις όλο τον κόσμο στον πάγκο χωρίς λόγο.
-
Οχι δεν κατάλαβες ... μόνο 2 παίχτες μου είχαν αγώνα εχθές, αυτοί οι 2 που είχα αφήσει έξω
-
Βασιλάκη αγόρι μου, πας να μας τη φέρεις στο μουλωχτό;
-
Καλα ρε συ μην αγχωνεσαι, εχω πολλα μετωπα και δεν ξερω που να εστιασω. Οτι παω να κερδισω θα το χασω σε αλλες κατηγοριες. Μην σου πω οτι αναλογικα δεν το βλεπω να δουλευει Γεμισα ψηλους και ο Γυφταριος παιρνει περισσοτερα σκουπιδια παλι. Μας ξεφυγες μετα το all-star game και δεν σε πιανουν οι κανονιες γμτ. Ποντους, ασσιστς και κοψιματα. Ολη η διαφορα δλδ.
-
Τα παράπονά σας στο Χρήστο που είναι και έμπειρος. Να μη μου έδινε τον Λόρι για Φαβορς. Toν οποίο υπερκάλυψα με Sims & Dieng που βρήκα στα αζήτητα 10 ΟR & 2 ταπες per game μου δίνουν αυτοί οι 2!
-
Eκει στο trade με τον Lowry ειχα και εγω προταση απο τον Χρήστο για Duncan, αλλα ηδη εγραφε στις ειδησεις της λιγκας για το δικο σου με τον Favors, βετο κλπ. Ηταν καταλαθος ή μπορουσα να πατησω accept?
-
Οχι, μάλλον άργησες
-
Α ειπα και εγω να επαιζε καμια φαση πλειστηριασμος. Δεν εδωσα σημασια γι' αυτο, και να επαιζε ομως ηταν τοτε που ειχα χασει Horford-Anderson και δεν νομιζω να εδινα τον μονο παραγωγικο ψηλο που μου ειχε μεινει.
-
Αμ εμένα, που μου έδιναν τον Λόρυ για τον σάπακα τον Πέκοβιτς . Δε μου άρεσε το ντηλ, ήθελα να τον πάρω τσάμπα
-
Socrates, νιωθεις κατι στο σβερκο σου?
-
Τι ώρα θα βγουν τα αποτελέσματα;;;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Tελικά βγήκαν στις 12. Είχα αρκετή αγωνία να πω την αλήθεια, ο ανταγωνισμός ήταν καταπληκτικός. Ευχαριστώ όλους σας και περιμένω εντυπώσεις τώρα που αποκτήσατε εμπειρία. Εγώ πάντως ήδη περιμένω το επόμενο που μπορεί να διοργανώσω και κανένα Η2Η.
-
Καλά ήταν, είχε πλάκα. Άντε και του χρόνου καλά να 'μαστε !
-
Συγχαρητηρια και απο εδω στον greo!!To αξιζε!!Καλη offseason σε ολους!!
-
Συγχαρητήρια στον greo!!
καλή φάση πάντως ήταν. προσωπικά έκανα 3-4 χοντρές μλκς μέσα στη χρονιά, αλλά πιστεύω στάθηκα καλά στο τέλος.
Εννοείτε ότι είμαι μέσα και για την επόμενη χρονιά!! Βασικά μην σας πω ότι θα ξενερώσω τόσους μήνες τώρα που δεν θα βλεπω τα στατιστικά πρωί πρωί να κατεβάζω καντήλια με την τσίμπλα στο μάτιτο Η2Η τι είναι;
Fantasy League NBA [Διάσπαση]