To fantasy είναι πολύ ωραίο, σου δίνεται ενα σύνολο πόντων και ο κάθε παίχτης χρειάζεται τάδε πόντους για να τον αποκτήσεις, με αυτούς τους πόντους πρέπει να συμπληρώσεις 12άδα, οπότε choose wisely. Προφανώς οι πόντοι είναι ανάλογοι της αξίας του παίχτη, αλλά κρύβονται και πολλά λαβράκια που δεν 'κοστίζουν' πολύ σαν λιγότερο εμπορικοί παίχτες, που κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις.
Μετά το πέρας κάθε αγώνα, η εμφάνιση του κάθε παίχτη βαθμολογείται. Υπάρχουν πολλαπλασιαστικοί δείκτες για την κάθε στατιστική κατηγορία και με την σούμα όλης της 12άδας, βγάζεις τους πόντους που μάζεψες την ημέρα που πέρασε. Δεν παίζουν όλοι οι παίχτες την ίδια μέρα προφανώς, καθώς μπορείς να διαλέξεις στην 12άδα σου παίχτες απ'όλη την λίγκα. Πολλοί επιλέγουν παίχτες κλειδιά, πχ τα κλεψίματα, οι ασίστ και το fg% πιάνουν πολλούς πόντους στην στατιστική, οπότε μπορεί να επιλέξω πχ τον μπέβερλι που θα έχει 4/9 και 8 πόντους με 50% σε κάθε παιχνίδι και να παίρνω περισσότερους πόντους απο κάποιον άλλο χρήστη που επιλέγει τον Kobe, που θα βάζει 40 πόντους, αλλά με 1 κλέψιμο, 3 ασιστ και 35%. Επίσης, μπορεί ένας παίχτης να κάνει και γάμω τις εμφανίσεις με γεμάτες όλες τις στατιστικές κατηγορίες, αλλά με 4 λάθη και να πάρεις τα @@ σου.
Τουλάχιστον έτσι ήταν πριν κανα 4άρι χρόνια που είχα παίξει μια σεζόν, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Δεν σας λέω περισσότερα ώστε εγώ και ο greo να έχουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να σας σκίσουμε. Ψηθείτε πάντως, έχει τρελό χαβαλέ, κάνεις trade όποτε θες και πέφτει τρελό δούλεμα μεταξύ φίλων την άλλη μέρα. Επίσης αν θυμάμαι καλά, επιλέγεις ποιούς θα έχεις σαν βασική πεντάδα κάθε μέρα (οπότε πρέπει να κοιτάς ποιός παίζει κάθε βράδυ) και ποιούς αλλαγή, εγώ την είχα πατήσει με έναν παίχτη μου που κατέβασε 22 ριμπάουντ σε έναν αγώνα και τον είχα ξεχάσει στον πάγκο.