-
Σ΄ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου! να σαι καλα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τρέμει στην συγκεκριμένη ταχύτητα ή στις συγκεκριμένες στροφές; Μπορεί να έχει θέμα το μοτέρ και να τρέμει στις 2500 ΣΑΛ για παράδειγμα όταν πατάς γκάζι. Το κάνει με όλες τις ταχύτητες στο κιβώτιο;
τρεμει στιν συγκεκριμενη ταχύτητα 90-110 και μετα τα 110 σταματαει μονο του! καμια σχεσει οι στροφες...
Ζυγοστάθμιση επί του αυτοκινήτου έχεις κάνει;
Σημαντικό αυτό που σου λέει!Είσαι σίγουρος ότι έγινε επί του αυτοκινήτου και από Μάστορα?Στραβιές ζάντες είδες?
-
Ο χρήστης nobody έγραψε:
Οι βασεις ειναι καλες ... τις εχω ελεγξει...
Οι ζάντες έχουν δαχτυλίδια στο κέντρο τους;
εχουν ναι
Εδώ είσαι, μην ψάχνεις αλλού,
-
Το sportage το SUV εχεις? Εχεις αλλες ζαντες οχι εργοστασιακες? Πρωτα ζαντες κοιτας, επειτα εσωτερικους μπιλιοφορους.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Το sportage το SUV εχεις? Εχεις αλλες ζαντες οχι εργοστασιακες? Πρωτα ζαντες κοιτας, επειτα εσωτερικους μπιλιοφορους.Ο ζαντες και οι μπιλιοφοροι δεν εχουν κανενα προβλημα...
-
Ο χρήστης nobody έγραψε:
Το sportage το SUV εχεις? Εχεις αλλες ζαντες οχι εργοστασιακες? Πρωτα ζαντες κοιτας, επειτα εσωτερικους μπιλιοφορους.
Ο ζαντες και οι μπιλιοφοροι δεν εχουν κανενα προβλημα...
Ε τοτε καποιο φαντασμα. Δεν βοηθας.
Εχεις αλλαξει ζαντες ή φορας τις μαμα?? Οι μαμα δεν εχουν δακτυλυδια(στο SUV).
Μιλαμε για το sportage το SUV ή το παλιο το 4χ4 με τα αργα? -
Του 2008 λέει, άρα το καινούριο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Του 2008 λέει, άρα το καινούριο.Μπορει να το πηρε μτχ το 2008 και να ειναι το παλιο μοντελο, και ετσι να μην βγαινει ακρη. Πολλοι μπερδευονται ετσι.
Αν ειναι του 2008 δηλαδη το SUV και εχει δακτιλυδια σημαινει οτι εχει περασει αλλες ζαντες οποτε μαλλον εκει ειναι το προβλημα στα δακτιλυδια. Αλλα δεν μας λεει, μονο οτι ολα λειτουργουν αψογα...
-
το 4χ4 ειναι παιδια το λεω και στην αρχη! και ο μηχανικος μου μου ειπε οτι δεν ειναι οι ζαντες!
-
και οι ζαντες ειναι εργοστασιακες!
-
αν ηταν οι ζαντες θα το εκανε παντα . το κανει μονο οταν παταω το γκαζι να παω απο τα 90 στα 100
120-160 δεν το κανει! -
αν ηταν οι ζαντες θα το εκανε παντα . το κανει μονο οταν παταω το γκαζι να παω απο τα 90 στα 100
120-160 δεν το κανει! -
120-160 δεν το κανει! -
Ο χρήστης nobody έγραψε:
120-160 δεν το κανει!μην ορκίζεσαι για αυτό.αν τα αντίβαρα είναι τοποθετημένα έτσι,τότε θα στο κάνει μόνο τότε.Και εγώ είχα αυτό ακριβώς το πρόβλημα,και το έλυσα με διόρθωμα ζαντών και ζυγοστάθμηση πάνω στο αυτοκίνητο(γαιδουράκι).
-
θα το δω.. ευχαριστω για την συμβουλη σου!
-
Καλησπερα εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και εχω το ιδιο ακριβως αμαξι.Τελικα λυθηκε το προβλημα και πως;
-
Καλησπερα εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και εχω το ιδιο ακριβως αμαξι.Τελικα λυθηκε το προβλημα και πως;
Με tucson ειχα το ιδιο προβλημα και λυθηκε με αλλαγη δεξιου ημιαξονιου αφου ο εσωτερικος μπιλιοφορος (η κουπα) ειχε φθορα.
Ο nobody ηταν ονομα και πραγμα. Ουτε τι αμαξι ειχε δεν ηξερε.
-
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση θα το κοιταξω.
τρεμουλο ολου του σκαφους μετα τα 90 km/h βοηθεια!!!