-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Α μωρη κουφ@λα Λουη....
5 χρονια πισω με πηγες οταν εκλεισες σπιτια στο Μπραζιλ..Κατα τα αλλα:
Πασχο μην ντρεπεσαι...Οταν κανουμε προβλεψεις 9/10 πεφτουμε εξω..
Eπηρεαστηκα σα βλακας απ το σπικαζ....
-
ελα ο 'κωλοφαρδος' ο φετελ φταιει παλι. ομολογηστε το.
-
Μα στο ραντάρ φάνηκε ότι η βροχή ήταν μικρής διάρκειας!
Τι στο καλό είδαν στο δικό τους ραντάρ?!!!
Δεν φταίει ο καιρός...το κεφάλι τους φταίει!
Τέτοιες συνθήκες είναι ευκαιρία για να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα τη στιγμή που στο στεγνό σέρνεσαι!
Αλλά...
-
Στα FPs μια χαρα ρυθμό φαινόταν να χουμε. Σίγουρα σε στεγνό qual θα ήμασταν πολυ πιο πάνω.
-
Η βροχή τα περιπλέκει Νίκο. Αν αυτό δεν γίνεται κατανοητό δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Billopoulos, το γαμάτο μονοθέσιο σίγουρα δεν έχουμε. Βάσει όμως των χρόνων που κάναμε στο στεγνό, ένα 4-5 θα μπορούσαμε να το χτυπήσουμε. Στο βρεγμένο όμως μπορεί να πάρεις pole (όπως πήγε να κάνει ο DiResta) ή να χαντακωθείς και ας έχεις το ταχύτερο μονοθέσιο!
@ttc: Ξεκόλλα! Ο Hamilton πήρε την pole.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@ttc: Ξεκόλλα! Ο Hamilton πήρε την pole.
Δυο αμεσοι αντιπαλοι του λολονσο για τον τιτλο ειναι στο 1-2 και ο λολονσο στο p9. Eιναι να μην χαιρομαι;
-
δεν αντέχω άλλο , θα postaρω....
Μήπως να προσλάβουν κανέναν στην Ferrari που να ξέρει να φτιάχνει μονοθέσια?
Μήπως και κανέναν άλλο αεροδυναμιστή , και να μην είναι υποχρεωτικά Έλληνας , ίσα για να χαιρόμαστε ?
Πήγε και και ο μαχητικότερος οδηγός (ποιος εκθρόνισε τον Σουμι είπαμε, θυμάστε?) και κατάντησε πιο τεμπέλης και από δημόσιος υπάλληλος σε αποκλεισμένο νησί.
Στρατηγικές αποφάσεις που θα έπερνε ο 4χρονος γιος μου...Κακά τα ψέματα, και δεν μου αρέσει ο οπαδισμός στην Φ1
redbull = ομάδα με τα όλα της , τους παραδέχομαι
Lewis = μισητός (προσωπικά) αλλά αν μην τι άλλο μαχητής, ίσως ικανότερος για τον απόλυτο γύρο
Merc = ας πάρει λίγο μαθήματα το Μαρανέλλο πως μετρατέπεται ένα φορτηγό σε μονοθέσιο και ας σταματήσουν να postάρουν στο τουιτερ καπουτσίνο με το cavalino.Δεν με απασχολεί πια ,απαγοητεύτικα γιατί είχα τρελές προσδοκίες από Ferrari + Alonso.
Καλό αγώνα να δούμε και να κερδίσει ο ικανότερος οδηγός , για αυτό ασχολούμαι με την αυτοκίνηση και όχι οπαδικά.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βροχή μου θέλατε πουλάκια μου ε;
Δεν φταίει η βροχή αν η ομάδα είναι ΓΤΠ!!!
Πρέπει να είσαι ικανός να διαχειριστείς όλες τις συνθήκες. Δόξα το Θεό πείρα τόσων ετών έχεις...ή μήπως όχι?
Πλήρης απογοήτευση...
Ακριβώς, ένα ακόμη fail.Και το αυτοκίνητο είναι ΓΤΠ στη βροχή btw,το ξέρουμε.Είχαν όμως την ευκαιρία να κάνουν κάτι διαφορετικό.Και επέλεξαν τον Massa για αυτό.
Χαχα
Και του χρόνου. -
Α,και ο Αλονσο φέτος είναι αρκετά χώμα.
Δεν τον νοιάζει πια.Πέρυσι είχε δώσει πόνο σε όλους.
Φέτος πιο μετριότητα πεθαίνεις.
Θα μπορούσε να είχε κάνει τρίτο γύρο,αν δεν έχανε τα 10 second.Η ομάδα είναι για φούντο.
-
Τι λάστιχα που διαλύονται και μαλακίες (για να γίνει πιό ενδιαφέρον το θέαμα)...
Ας βάλουν σύστημα να βρέχει την πίστα σε τυχαίο χρόνο και διάρκεια! -
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η βροχή τα περιπλέκει Νίκο. Αν αυτό δεν γίνεται κατανοητό δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.Αλέξανδρε, η διαφορά μας είναι ότι εσύ βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο κι εγώ μισογεμάτο.
Η βροχή όντως περιπλέκει τα πράγματα αλλά παρουσιάζει και ευκαιρίες στις οποίες αν δουλέψεις έξυπνα και με την εμπειρία ως ομάδα που υποτίθεται μετά από τόσα πρωταθλήματα ότι έχεις, θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ε η Ferrari αν έκανε ακόμα έναν γύρο, ενώ στο ραντάρ ακόμα κι εγώ είδα ότι η βροχή σταμάταγε, θα είχε κάνει πολύ καλύτερο χρόνο από το 9-10!
Και διάολε, ξέρεις ότι στα qualifying έχεις θέμα...γιατί δεν το φτιάχνεις?! Γιατί για σε έναν ακόμα αγώνα θα πρέπει να δούμε αυτή την εικόνα?
Δεν φταίει ούτε το μονοθέσιο, ούτε ο καιρός, ούτε ο Αλόνσο νομίζω. Άλλωστε στο FP3 πήγε πολύ καλά.
Η ομάδα φταίει και οι επιλογές της.-
-
Ο Alonso αν δεν ειχε το σπιναρισμα θα προλαβαινε (?) ακομη ενα γυρο. Στον Μassa δεν καλοπροσεξα νομιζω επαναπαυτηκαν και ενω ηταν 2ος με τα ενδιαμεσα στο Q3 και σε χρονο και σε track position μετα τον Di Resta τον παρκαραν. Ενω θα μπορουσε να μεινει εξω να γυριζει just in case. Εκτος κι αν δεν ειχε καυσιμο για αλλους γυρους.
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
https://www.facebook.com/photo.php?v=569177173143415 -
Για το τετ α κε της καθυστερησης φταίει η ομάδα;
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Για το τετ α κε της καθυστερησης φταίει η ομάδα;Δε θα μάθουμε ποτέ όπως επίσης δε θα μάθουμε αν η ομάδα του είχε βάλει καύσιμα για έναν ακόμα γύρο ή όχι.
Από τον Μάσσα φάνηκε όπως πως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και δε νομίζω να ήταν σε διαφορετική στρατηγική.
-
Ίσως να προλάβαινε πολύ οριακά (με το λάθος) έχασε γύρω στα 7 δευτερόλεπτα (10 έχασε σε σχέση με τον di Resta)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η βροχή τα περιπλέκει Νίκο. Αν αυτό δεν γίνεται κατανοητό δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Αλέξανδρε, η διαφορά μας είναι ότι εσύ βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο κι εγώ μισογεμάτο.
Η βροχή όντως περιπλέκει τα πράγματα αλλά παρουσιάζει και ευκαιρίες στις οποίες αν δουλέψεις έξυπνα και με την εμπειρία ως ομάδα που υποτίθεται μετά από τόσα πρωταθλήματα ότι έχεις, θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ε η Ferrari αν έκανε ακόμα έναν γύρο, ενώ στο ραντάρ ακόμα κι εγώ είδα ότι η βροχή σταμάταγε, θα είχε κάνει πολύ καλύτερο χρόνο από το 9-10!
Και διάολε, ξέρεις ότι στα qualifying έχεις θέμα...γιατί δεν το φτιάχνεις?! Γιατί για σε έναν ακόμα αγώνα θα πρέπει να δούμε αυτή την εικόνα?
Δεν φταίει ούτε το μονοθέσιο, ούτε ο καιρός, ούτε ο Αλόνσο νομίζω. Άλλωστε στο FP3 πήγε πολύ καλά.
Η ομάδα φταίει και οι επιλογές της.-
H βροχή περιπλέκει τα πράγματα όταν:
α) κάποιος/οι προλάβει να κάνει γρήγορο γύρο στο στεγνό και στη συνέχεια η πίστα γίνει μούσκεμα, οπότε κάποιοι θα τρέξουν στο βρεγμένο και δε πα να χουν το ταχύτερο μονοθέσιο, κατα 99% θα υστερήσουν.
Β) κάποιος/οι μπει στα πιτ για φρέσκα ελαστικά και καπάκι αρχίσει να βρέχει οπότε πρέπει να ξαναμπεί 2η φορά τη στιγμή που κάποιοι θα μπουν μια.Γενικά η βροχή προσφέρει τους εντυπωσιακούς αγώνες γιατί έρχονται τα πάνω κάτω. Για τις ομάδες βέβαια είναι ότι χειρότερο αλλά who cares εμείς ωραίους αγώνες να βλέπουμε θέλουμε.
-
Βασικά το Σπα είναι από τις 2-3 πίστες στο καλεντάρι που ακόμα και σε στεγνό δίνει σχεδόν πάντα πολύ ωραίους αγώνες.
Δεν χρειαζόμαστε τη βροχή εκεί. -
.... να ήμασταν στο Μονακό ... να έσκαγα για την σειρά εκκίνησης . Τώρα στο Σπα , με τα 10 σημεία για προσπέραση σε κάθε γύρο , με πιθανότητες βροχής , με χίλιο δύό απίθανα να μπορόύν να αλλάξουν την ροή του αγώνα ( να βρέχει στην μισή πίστα .... να βρέχει την στιγμή που θα μπείς στα Πιτς κτλ ) ...ε ... σόρρυ .... εκτός από την αξία που δίνει η πολ σε μια τόσο μεγάλη πίστα , όλα τα άλλα ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
2013 - Shell Belgian Grand Prix