-
καλησπερα παιδια...
εγω με τον πατερα μου λεμε να παρουμε ενα evo 9(μεταχιρισμενο) και το μονο που θα ηθελα ειναι να μαθω μερικα πραγματα παραπανω απο οσα ξερω για το evo 9 ας αρχισω λοιποντι διαφορα εχει το evo 9 με το evo 8 το μοτερ που εχουνε,πιο εχει πιο δυνατο μοτερ,πιο βγαζει πιο πολλα προβληματα και τη ειδους προβληματα(αμα βγαζουν προβληματα αυτα τα μοτερ )
το αλλο που θα ηθελα να μαθω ειναι εσωτερικα και εξωτερικα τι διαφορες εχουνε το evo 9 με το evo 8?
και τελος εσεις τι θα διαλεγατε evo 9 η evo 8 ??????????
-
καλησπερα παιδια...
εγω με τον πατερα μου λεμε να παρουμε ενα evo 9(μεταχιρισμενο) και το μονο που θα ηθελα ειναι να μαθω μερικα πραγματα παραπανω απο οσα ξερω για το evo 9 ας αρχισω λοιποντι διαφορα εχει το evo 9 με το evo 8 το μοτερ που εχουνε,πιο εχει πιο δυνατο μοτερ,πιο βγαζει πιο πολλα προβληματα και τη ειδους προβληματα(αμα βγαζουν προβληματα αυτα τα μοτερ )
το αλλο που θα ηθελα να μαθω ειναι εσωτερικα και εξωτερικα τι διαφορες εχουνε το evo 9 με το evo 8?
-
καλησπερα παιδια...
-
Το 8 ήταν πιο αδύναμο, 260 άλογα έναντι των 280 του 9 και αν δεν κάνω λάθος το 8 είχε πεντάρι σασμάν. Ο dim8 από δω μέσα έχει ένα EVO 8 oπότε θα σε κατατοπίσει καλύτερα.
-
αχαα...αυτο ειδα και εγω...αλλα για το evo 9 ολα ειναι 6αρια τα σασμαν η ειναι διαφορες εκδοσεις με 5αρια και 6αρια?
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi ... _Evolution
εγω θα επερνα το 9 παντως. δεν εχω οδηγησει κανενα αλλα με βαση αυτα που διαβασα και ακουσα,
το 9 ειναι πιο 'πολεμικο' και καλυτερα στημενο. -
Κι εγώ στο 9 θα πήγαινα. Εξωτερικά δε διαφέρουν και πολύ όπως και στο εσωτερικό, ουσιαστικά είναι ένα καλύτερο eco 8.
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
-
EVO 9 καλύτερα, αλλα δύσκολο να βρεις καλο νομίζω.
Sent from a mobile device
-
αν εισαι αποφασισμενος να πας σε οποιοδηποτε μερος της ελλαδας κατι καλο θα βρεις. αν εισαι πχ απο θεσσαλια
και σκεφτεσαι να παρεις evo απο αυτα που εχει η θεσσαλια υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να την πατησεις.
σε καμια περιπτωση δεν αγοραζεις το 1ο evo που θα δεις, οσο καλο και να ειναι αυτο. για μενα αυτο ισχυει
για ολες τις αγορες οχηματων. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
EVO 9 καλύτερα, αλλα δύσκολο να βρεις καλο νομίζω.Sent from a mobile device
εχω βρει ειδη εβο 9 με λιγα χιλιομετρα και σε πολυ καλη τιμη και ειναι και 2006 μοντελο...
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Lancer_Evolution
εγω θα επερνα το 9 παντως. δεν εχω οδηγησει κανενα αλλα με βαση αυτα που διαβασα και ακουσα,
το 9 ειναι πιο 'πολεμικο' και καλυτερα στημενο.ναι ετσι διαβασα και εγω..αρα evo 9 χωρις δευτερη σκεψη για το evo 8?
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
αν εισαι αποφασισμενος να πας σε οποιοδηποτε μερος της ελλαδας κατι καλο θα βρεις. αν εισαι πχ απο θεσσαλια
και σκεφτεσαι να παρεις evo απο αυτα που εχει η θεσσαλια υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να την πατησεις.
σε καμια περιπτωση δεν αγοραζεις το 1ο evo που θα δεις, οσο καλο και να ειναι αυτο. για μενα αυτο ισχυει
για ολες τις αγορες οχηματων.εχεις δικαιο σε αυτο που λες...αλλα πες οτι βρισκεις ενα απο το ιντερνετ και πας και βλεπεις τα παντα το πως ειναι εσωτερικα και εξωτερικα ριχνεις και μια ματια στο μοτερ μεσα το κανεισ βολτα να δεις πως συμπεριφερετε και σου φενεται καλο...δηλαδη δεν θα το επερνες?
-
Ο χρήστης θωμαςEvoix έγραψε:
εχω βρει ειδη εβο 9 με λιγα χιλιομετρα και σε πολυ καλη τιμη και ειναι και 2006 μοντελο...
Kαλωσηλθες Θωμα.
Το εβο 9 ειναι σχεδον παντου πιο εξελιγμενο απο το 8αρι.
Ειναι ελαφρυτερο(αλουμινενιο στον ουρανο,μπαρες στις πορτες)
ειναι πολυ ισχυροτερο λογω τουρμπινας μεγαλυτερης παροχης(χωρις ομως να χανει χαμηλα λογω μεταβλητου)
εχει καλυτερη κλιμακωση λογω 6αριου σε σχεση με του 5αριου του 8.
εχει καλυτερη συμπεριφορα,πιο ''ευκολη'' απο το 8 λογω αλλαγμενου λογισμικου στον εγγεφαλο του κεντρικου διαφορικου και του ενεργου πισω διαφορικου.
Ειναι πιο αντοχης το μοτερ του λογω μπιελλων-εμβολων,και αλλου καπακιου που επιτρεπει αρκετες κακουχιες λογω καλυτερης ψυξης γυρω απο το θαλαμο καυσης.Σε νορμαλ κατασταση δεν σε ενδιαφερει το τελευταιο,αλλα επειδη δεν υπαρχει νορμαλ εβο,ειναι σημαντικοτατο.
τα εβο 9 ξεκινησαν να πωλουνται το 2006.Αρα αυτο που βρηκες ειναι απο τα πρωτα.Κανενα κακο σε αυτο,απλα θελει πολυ προσοχη τι αυτοκινητο θα διαλεξεις.
Εξω υπαρχουν ευκαιριες με αριστα συντηρημενα αυτοκινητα, και εξτρα αξιας πολυ πανω απο 20κ ευρω, που πωλουνται 20-24 κ ευρω.
Φροντισε να παρεις καποιο φορτωμενο,γιατι στη συνεχεια θα τα πληρωσεις αδρα.Μην τσιμπησεις οτι ''αυτο που βρηκα ειναι νορμαλ'' =ασκιστο κλπ.Το 99% των ''νορμαλ'' ηταν κροκοδειλοι και γιναν ''νορμαλ'' για να πουληθουν σε καλυτερη τιμη τα εξτρα+ το αυτοκινητο.
το φορτωμενο αυτοκινητο παλι δεν λεει και πολλα,εαν δεν εχει βαλει εξτρα της προκοπης.Υπαρχουν εξω 9αρια με εξτρα αχρηστα,απο λαθος επιλογη εξατμισης,μεχρι λαθος φιλτρου,αναρτηση για πεταμα,δισκους απαραδεκτους για νορμαλ αυτοκινητο κλπ.
Οπωσδηποτε βολτα σε συνεργειο και φανοποιιο γατο,και οπωσδηποτε βολτα με ανθρωπο που ξερει απο τα εβο.Πολλα κουσουρια που μπορει να υπαρχουν σε μεταδοση-μοτερ ειναι ευκολα ορατα.
σε γενικες γραμμες ειναι αξιοπιστα,εκτος απο αυτα που εχουν προγραμματιστει-συντηρηθει-οδηγηθει απο ασχετους.
Υπαρχουν αυτοκινητα καθαρα στην αγορα.αλλα θελει ψαξιμο και υπομονη για να τα βρεις.
Κατι αλλο που θα βοηθουσε στο να διαλεξεις εβο9,ειναι στο τι χρηση θα του κανεις..να διαλεξεις αυτοκινητο με εξτρα που θα τα χρειαστεις αργοτερα.εντιτ ολα τα 9αρια εχουν 6αρι σαζμαν,εκτος απο τις εκδοσεις ''rs'' που εχουν 5αρι.Τετοια υπαρχουν πολυ λιγα στην Ελλαδα.
-
Dim, μαμά 9άρι μπορείς να βρεις ή είναι σαν να ψάχνεις παρθένα σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Dim, μαμά 9άρι μπορείς να βρεις ή είναι σαν να ψάχνεις παρθένα σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο;δυσκολο αλλα με υπομονη μπορεις να βρεις.Φιλος απο Θεσσαλονικη βρηκε μαυρο 9αρι πριν απο 5 μηνες μαμα με 37κ χλμ αριστο,σε λογικα κιολας χρηματα.Τα περισσοτερα μαμα που πωλουνται ηταν τουλαχιστον φιλτρο προγραμμα εξατμιση,και εγιναν μαμα για να πουληθουν ευκολοτερα.Δεν ειναι κακο να εχει προγραμμα,απλα να εχει σωστο προγραμμα,και σωστα περιφεριακα (εξατμισεις-φιλτρα κλπ)
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Kαλωσηλθες Θωμα.
Το εβο 9 ειναι σχεδον παντου πιο εξελιγμενο απο το 8αρι.
Ειναι ελαφρυτερο(αλουμινενιο στον ουρανο,μπαρες στις πορτες)
ειναι πολυ ισχυροτερο λογω τουρμπινας μεγαλυτερης παροχης(χωρις ομως να χανει χαμηλα λογω μεταβλητου)
εχει καλυτερη κλιμακωση λογω 6αριου σε σχεση με του 5αριου του 8.
εχει καλυτερη συμπεριφορα,πιο ''ευκολη'' απο το 8 λογω αλλαγμενου λογισμικου στον εγγεφαλο του κεντρικου διαφορικου και του ενεργου πισω διαφορικου.
Ειναι πιο αντοχης το μοτερ του λογω μπιελλων-εμβολων,και αλλου καπακιου που επιτρεπει αρκετες κακουχιες λογω καλυτερης ψυξης γυρω απο το θαλαμο καυσης.Σε νορμαλ κατασταση δεν σε ενδιαφερει το τελευταιο,αλλα επειδη δεν υπαρχει νορμαλ εβο,ειναι σημαντικοτατο.
τα εβο 9 ξεκινησαν να πωλουνται το 2006.Αρα αυτο που βρηκες ειναι απο τα πρωτα.Κανενα κακο σε αυτο,απλα θελει πολυ προσοχη τι αυτοκινητο θα διαλεξεις.
Εξω υπαρχουν ευκαιριες με αριστα συντηρημενα αυτοκινητα, και εξτρα αξιας πολυ πανω απο 20κ ευρω, που πωλουνται 20-24 κ ευρω.
Φροντισε να παρεις καποιο φορτωμενο,γιατι στη συνεχεια θα τα πληρωσεις αδρα.Μην τσιμπησεις οτι ''αυτο που βρηκα ειναι νορμαλ'' =ασκιστο κλπ.Το 99% των ''νορμαλ'' ηταν κροκοδειλοι και γιναν ''νορμαλ'' για να πουληθουν σε καλυτερη τιμη τα εξτρα+ το αυτοκινητο.
το φορτωμενο αυτοκινητο παλι δεν λεει και πολλα,εαν δεν εχει βαλει εξτρα της προκοπης.Υπαρχουν εξω 9αρια με εξτρα αχρηστα,απο λαθος επιλογη εξατμισης,μεχρι λαθος φιλτρου,αναρτηση για πεταμα,δισκους απαραδεκτους για νορμαλ αυτοκινητο κλπ.
Οπωσδηποτε βολτα σε συνεργειο και φανοποιιο γατο,και οπωσδηποτε βολτα με ανθρωπο που ξερει απο τα εβο.Πολλα κουσουρια που μπορει να υπαρχουν σε μεταδοση-μοτερ ειναι ευκολα ορατα.
σε γενικες γραμμες ειναι αξιοπιστα,εκτος απο αυτα που εχουν προγραμματιστει-συντηρηθει-οδηγηθει απο ασχετους.
Υπαρχουν αυτοκινητα καθαρα στην αγορα.αλλα θελει ψαξιμο και υπομονη για να τα βρεις.
Κατι αλλο που θα βοηθουσε στο να διαλεξεις εβο9,ειναι στο τι χρηση θα του κανεις..να διαλεξεις αυτοκινητο με εξτρα που θα τα χρειαστεις αργοτερα.εντιτ ολα τα 9αρια εχουν 6αρι σαζμαν,εκτος απο τις εκδοσεις ''rs'' που εχουν 5αρι.Τετοια υπαρχουν πολυ λιγα στην Ελλαδα.
και κατι ακομα....θελω να ειμαι πολυ σιγουρος οτι ολα τα εβο 9 εχουν 6αρια σασμαν γιατι με 5ρι δεν παλευτετε
-
dim
Oταν εννοεις μεταβλητη, εννοεις τουρμπινα μεταβλητου χρονισμου?
Νομιζω οτι το 9αρι εχει και ψαλιδια αλουμινιου ή οχι? -
@mikegr νομιζω το mivec εννοει.
αν ειχα λεφτα να παρω evo σημερα θα πηγαινα να δω τα εξης (απο ολα αυτα που υπαρχουν στο car.gr
1- http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3857955/
2= http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2154258/
3- http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3413012/
4- http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3162058/
5- http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3976426/ (υπερβολικη η φθορα στην πορτα του οδηγου και το καθισμα)
κρινωντας απο αυτα που βλεπω στις φωτογραφιες γιατι απο κοντα μπορει να απεχουν πολυ.
το χρωμα που μου αρεσει ειναι το ασιμι παντως. πριν 1.5 μηνα υπαρχε ενα ασιμι 9αρι στο car
που το ειχε φωτογραφια σε ενα βενζιναδικο τη νυχτα. αυτο πιθανων να αξιζε περισσοτερα απο ολα,
παλι κρινωντας απο τις φωτογραφιες. -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
dim
Νομιζω οτι το 9αρι εχει και ψαλιδια αλουμινιου ή οχι?οχι τουρμπινα,μεταβλητο χρονισμο στον εκκεντροφορο εισαγωγης εχουν.Ψαλιδια αλουμινιου(και πισω ολα τα μπρατσα των πολλαπλων συνδεσμων)ειχαν απο πολυ παλιοτερες γενιες.
@θωμας εβοιχ
ολα εχουν 6αρι σαζμαν εκτος απο τις εκδοσεις rs που εχουν 5αρι. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
dim
Νομιζω οτι το 9αρι εχει και ψαλιδια αλουμινιου ή οχι?οχι τουρμπινα,μεταβλητο χρονισμο στον εκκεντροφορο εισαγωγης εχουν.Ψαλιδια αλουμινιου(και πισω ολα τα μπρατσα των πολλαπλων συνδεσμων)ειχαν απο πολυ παλιοτερες γενιες.
@θωμας εβοιχ
ολα εχουν 6αρι σαζμαν εκτος απο τις εκδοσεις rs που εχουν 5αρι.ωραια....απο θεσσαλια ξερεις καμια αντιπροσωπια mitsubishi και να εχουν εβο 9?
mitsubishi evo ix(9)