-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να το γυρίσουμε σε συζήτηση του τύπου 'τίποτα δεν είναι 100% τέλειο από κάθε άποψη και ούτε μπορεί να γίνει, εκτός κι αν το φτιάξει ο Θεός' αλλά άπειρα προϊόντα κάνουν αυτό το οποίο έχουν σχεδιαστεί να κάνουν χωρίς εκπλήξεις, ενώ κάποια έχουν σχεδιαστεί ως 'fault-tolerant' είτε σε operational είτε σε design faults (ειδικά σε life-critical systems). ΑΝ πάντως υπάρχουν bugs, ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω
άπειρα; θες να μου πεις μερικά; Που να λειτουργούν δλδ στην εντέλεια σε κάθε μία από μερικές δεκάδες χιλιάδες παραμέτρους τους, ενώ πραγματοποιούν μερικές δεκάδες εκατομμύρια 'πλήρεις πεξεργασίες' ημερησίως και διασυνδέονται με καμιά εκατοντάδα ακόμα συστήματα.
Όχι δλδ ότι 'δεν θα πέσουν' ή θα κάνουν κάποια σοβαρή μλκία, γιατί τότε και τα συστήματα που συζητάμε είναι fault tolerant, έχουν uptime σε μπόλικα δεκαδικά ακόμα και στην περίπτωση που το κτήριο που τα στεγάζει απλώς ανατιναχθεί.
Μισό λεπτό, για να καταλαβαίνουμε τι λέμε. Έγραψες, σε προηγούμενο ποστ σου, ότι 'δεν υπάρχει και ούτε μπορεί να υπάρξει ποτέ προϊόν ή σύστημα που να μην έχει bugs' και πιο πάνω μιλάς για προϊόντα που 'να λειτουργούν στην εντέλεια σε κάθε μια από μερικές δεκάδες χιλιάδες παραμέτρους τους'.
Όταν λες 'δε μπορεί να υπάρξει ποτέ προϊόν.......' σε τι είδους προϊόντα αναφέρεσαι? Σε όλα? Διότι 'προϊόν' είναι και ένα 'σύστημα' που αποτελείται από πολύπλοκο hardware και από software με δεκάδες χιλιάδες γραμμές κώδικα, το οποίο συνεργάζεται με εκαντοντάδες άλλα 'συστήματα', 'προϊόν' είναι και ένα IC με software με το οποίο ένα απλό ηλεκτρονικό ρολόι δείχνει την ώρα, 'προϊόν' είναι και μια σελίδα χαρτί Α4, 'προϊόν' είναι κι ένας συνδετήρας, ένας χάρακας, κλπ, κλπ.Παρεμπιπτόντως, πόσα παραπάνω θα ήσουν διατεθειμένος να πληρώνεις με βεβαιότητα για κάθε δευτερόλεπτο κλήσης προκειμένου να μειώσεις 10% την πιθανότητα μιας λάθος χρέωσης; Αν π.χ. χρειαζόταν να πληρώνεις τα διπλά για κάθε κλήση;
Να μειώσω 10% ΠΟΙΑ πιθανότητα λάθος χρέωσης?? Αυτή που τώρα είναι 50% ή αυτή που είναι 0,00001% ?
Και με τι κόστος δευτερολέπτου ομιλίας?? 'Αστείο' ή 'σημαντικό' ?Όλα σχετικά είναι και όλα είναι προφανώς θέμα cost vs benefits (συμφωνώ, αν αυτό προσπαθείς να πεις).
@ daonito
Πόσο δύσκολο θα ήταν να υπάρχουν κάποιοι εσωτερικοί ελεγκτές που π.χ. να τσεκάρουν (δειγματοληπτικά έστω) τα voice records που αποτελούν το αποδεικτικό της εταιρίας ότι ο πελάτης ζήτησε κάποια υπηρεσία από το τηλέφωνο, ή δέχτηκε αυτή που του πρότεινε κάποιος πωλητής (και δεν του τη 'φόρεσε' κάποιος χωρίς να τη ζητήσει)? -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
@ daonito
Πόσο δύσκολο θα ήταν να υπάρχουν κάποιοι εσωτερικοί ελεγκτές που π.χ. να τσεκάρουν (δειγματοληπτικά έστω) τα voice records που αποτελούν το αποδεικτικό της εταιρίας ότι ο πελάτης ζήτησε κάποια υπηρεσία από το τηλέφωνο, ή δέχτηκε αυτή που του πρότεινε κάποιος πωλητής (και δεν του τη 'φόρεσε' κάποιος χωρίς να τη ζητήσει)?Γινονταν ακριβως οπως το περιγραφεις. Απλα οπως λες και εσυ ηταν σε δειγμα, και μαλιστα σε μικρο δειγμα. Και οταν γινεται ετσι παντα καποιος ατυχος (εσυ στην συγκεκριμενη περιπτωση) θα ξεφυγει.
Οπως ειπε και καποιος παραπανω το κοστος για να ελεγξεις σημαντικο αριθμο κλησεων ειναι πολυ μεγαλο. Και το θεμα ειναι ποσο μεγαλυτερο κοστος θα ειμαστε διατεθημενοι να πληρωναμε για αυτο. Και εγω προσωπικα δε θα πληρωνα παραπανω, γιατι οι εταιρειες συνηθως με το που τους παρεις λενε ΟΚ και πιστωνουν τη χρεωση σε τετοιες περιπτωσεις.
Το προβλημα εδω δεν ειναι θεμα μανατζμεντ η εταιρειας τοσο, αλλα θεμα νοοτροπιας και παιδειας. Αν ο αλλος θελει να βρει τροπο να κανει τετοιου ειδους μλκιες θα βρει τροπο να στις φορεσει... Και μου φαινεται απιστευτο καποιος να φορτωνει κοσμακη κοστη για να παρει ενα μικρο μπονους αλλα το ειδα να συμβαινει και μαλιστα κοσμος να καυχιεται για αυτο. Και αν η εταιρεια απειλουσε με κυρωσεις σε περιπτωση που αυτο γινοταν τοτε γινονταν λογος για τον 'αδιστακτο εργοδοτη' κτλ. Γενικα δε τους eπιανες απο πουθενα μερικους. (μικρο υποσυνολο)
-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Πόσο δύσκολο θα ήταν να υπάρχουν κάποιοι εσωτερικοί ελεγκτές που π.χ. να τσεκάρουν (δειγματοληπτικά έστω) τα voice records που αποτελούν το αποδεικτικό της εταιρίας ότι ο πελάτης ζήτησε κάποια υπηρεσία από το τηλέφωνο, ή δέχτηκε αυτή που του πρότεινε κάποιος πωλητής (και δεν του τη 'φόρεσε' κάποιος χωρίς να τη ζητήσει)?
Γινονταν ακριβως οπως το περιγραφεις. Απλα οπως λες και εσυ ηταν σε δειγμα, και μαλιστα σε μικρο δειγμα. Και οταν γινεται ετσι παντα καποιος ατυχος (εσυ στην συγκεκριμενη περιπτωση) θα ξεφυγει.
Οπότε απλά δε γινόταν σωστά. Αν γινόταν ενημέρωση ότι η αστυνομία θα έχει μπλόκο [από το οποίο έστω ότι δε μπορείς να περάσεις στη ζούλα] και σταματάει έστω το 1 στα 5 αμάξια για αλκοτέστ, κι όποιον βρει πάνω απ' το όριο τον σκίζει, θα γινόσουν τύφλα? Αν γινόταν ενημέρωση σε όλους ότι είναι μεν 'δειγματοπηπτικός' ο έλεγχος των records, αλλά αν βρεθεί κάποιος να έχει κάνει μ@λακία τον έχουν σταυρώσει κανονικά για παραδειγματισμό, πολύ αμφιβάλλω ότι θα ήταν το ίδιο το αποτέλεσμα. Κι απ΄ότι μου λέει φίλος που εργάζεται στην εταιρεία που μου έκανε εμένα την π**στιά, τέτοιες ενημερώσεις δεν έχει πάρει το αυτί του να γίνονται - είναι πιο του στυλ 'είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα, από τη στιγμή που σας κρίναμε κατάλληλους για να σας δώσουμε τη δουλειά, σας εμπιστευόμαστε τυφλά'.
Οπως ειπε και καποιος παραπανω το κοστος για να ελεγξεις σημαντικο αριθμο κλησεων ειναι πολυ μεγαλο. Και το θεμα ειναι ποσο μεγαλυτερο κοστος θα ειμαστε διατεθημενοι να πληρωναμε για αυτο
Ερώτημα: Πώς θα τις ελέγξεις τις κλήσεις αν είναι μικρός ο αριθμός τους και πώς αν είναι 'σημαντικός'? Θα πάρεις κάποιους και θα τους δώσεις μια λίστα κι ένα κομπιουτεράκι και θα τους βάλεις να τσεκάρουν αν π.χ. το κόστος έχει υπολογιστεί σωστά από το 'σύστημα', ή να βρουν αν η κάθε κλήση έχει όντως γίνει [και δεν έχει προστεθεί εξαιτίας κάποιου προβλήματος -- που συνήθως το αντίθετο είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει αν υπάρχει πρόβλημα] κι αν η διάρκειά της ήταν όντως αυτή που αναφέρεται στη βάση ότι ήταν?
Ό,τι έλεγχο μπορούν να κάνουν αυτοί, δε μπορεί να γίνει και αυτόματα, με το κατάλληλο προγραμματάκι, όσο μεγάλος και να είναι ο αριθμός των κλήσεων?Το προβλημα εδω δεν ειναι θεμα μανατζμεντ η εταιρειας τοσο, αλλα θεμα νοοτροπιας και παιδειας. Αν ο αλλος θελει να βρει τροπο να κανει τετοιου ειδους μλκιες θα βρει τροπο να στις φορεσει...
Συμφωνώ με το δεύτερο σκέλος αυτού που γράφεις, αλλά το 'τι εαυτό βγάζει κάποιος που δουλεύει σε μια εταιρεία' το καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό και η εταιρική κουλτούρα και το management. Έχω εργαστεί σε εταιρείες στις οποίες, χωρίς το management να είναι 'με το μαστίγιο', κανείς δεν τολμούσε να κάνει μλκίες, κι έχω κάνει audit σε μία εταιρεία στην οποία οι μλκίες πήγαιναν σύνεφο. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα αυτή, δε θα μου έκανε εντύπωση να έχει κλείσει...
Και μου φαινεται απιστευτο καποιος να φορτωνει κοσμακη κοστη για να παρει ενα μικρο μπονους αλλα το ειδα να συμβαινει και μαλιστα κοσμος να καυχιεται για αυτο.
ΠΟΣΟ ανόητος πρέπει να είναι κάποιος για να το κάνει (και) αυτό?....
Και αν η εταιρεια απειλουσε με κυρωσεις σε περιπτωση που αυτο γινοταν τοτε γινονταν λογος για τον 'αδιστακτο εργοδοτη' κτλ.
Αυτά στην Ελλάδα....? Αποκλείεται!
-
λοιπόν μου έσκασαν κι εμένα τα κόλπα
μου έρχεται ο πρώτος μήνας στα 23 που συμφωνήσαμε και ξαφνικά μου σκάει το 40αρι τον επόμενο (χωρίς να έχω περάσει το πάγιο)
θα περάσουμε ωραία με τη wind
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δεν υπάρχει κανένα προϊόν, κανένα σύστημα που να μην έχει bugs και ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ.100% ΛΑΘΟΣ!!!
Έχω διαβάσει εδώ ότι ποτέ καμιά δεν χάλασε.
λοιπόν μου έσκασαν κι εμένα τα κόλπα
μου έρχεται ο πρώτος μήνας στα 23 που συμφωνήσαμε και ξαφνικά μου σκάει το 40αρι τον επόμενο (χωρίς να έχω περάσει το πάγιο)
θα περάσουμε ωραία με τη wind
Δεν ξέρω για τι σύνδεση μιλάς, εγώ είχα μια έκπτωση 5 ευρώ που από τον 2ο μήνα και μετά για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε. Με ρωτούσαν στην εξυπηρέτηση πελατών αν πήγα στο κατάστημα και ενεργοποίησα κάτι πακέτα. Φυσικά, τράπεζες, ασφαλιστικές και τηλεπικοινωνιοεταιρίες τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι και δεν πατάω παρά μόνο αν μου τηλεφωνήσει ο Πρόεδρος και με ζητήσει προσωπικά να του πω τη γνώμη μου. Ακόμα δεν έχει διορθωθεί η λανθασμένη χρέωση, ωστόσο τυχαία με πήραν και πληρώνω 14€ για πακέτο που δίνει αξία άνω των 25€ επί 2 συνδέσεις.
Η εμπειρία πάντως από τις 3 μεγάλες βελγικές εταιρίες κινητής με κάνει να πιστεύω ότι πάλι καλά στεκόμαστε στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι έχουν σοβαρό πρόβλημα εκπαίδευσης και αρκετά κακές εφαρμογές ussd, mobile apps κλπ.
-
κάτσε γιατί έκανα υπολογισμούς προ φόρων κτλ και δε τα έλεγα καλά πριν
τελικά το wind 2 all 50 μου το χρέωνουν 50 από ότι βλέπω , τώρα είναι βράδυ και δε μπορούν να δουν τι προσφορές έχω πάρει από ότι λένε , οπότε θα πρέπει να συνεχίσω και αύριο
δηλαδή μου γίνεται μια μικροέκπτωση γιατί κανονικά με κάτι επιπλέον φόρους θα πήγαινε 50κατι , αλλά σε καμιά περίπτωση το 23αρι που συμφωνήσαμε με αυτόν που με πήρε τηλέφωνο
λέω εκεί στον τηλεφωνητή ,ότι πώς μπορώ να αποδείξω ότι συμφωνήσαμε αυτά; μου λέει είναι ηχογραφημένες οι συνομιλίες
γιατί από τη μία κι εγώ χωρίς την ηχογράφηση δε μπορώ να αποδείξω αυτά που ισχυρίζομαι , από την άλλη δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ και η μόνη απόδειξή τους ότι μπήκα σε αυτό το συμβόλαιο είναι επίσης η ηχογράφηση όπου έβαλα το τύπο 3 φορές να μου πει το τελικό πόσο που θα γράφει ο λογαριαμός
όσο για το πρώτο μήνα που μου ήρθε 23.κατι παρόλο που έγραφε στο πάνω μέρος του λογαριασμού το νέο συμβόλαιο και παρόλο που ήταν μια μίξη του παλιού και του νέου συμβολαίου (δηλαδή το μισό μήνα ίσχυε το ένα, τον άλλο μισό το άλλο) , δεν φαίνεται στα συστήματά τους σα να είναι λογαριασμός που πλήρωσα για το νέο συμβόλαιο, αλλά σα λογαριασμός του παλιού για αυτό και θέλουν να πληρώσω τώρα τα 2 πάγια μπροστάτζα εκ νέου
οπότε στο νέο ουσιαστικά έχω κάτι ψίχουλα έκπτωση από το 50%+ που είχα την εντύπωση ότι συμφωνήσαμε
τι να πώ ρε γαμώτο, δε νομίζω ότι είμαι καθυστέρας και καταλαβαίνω όταν μιλάω
επίσης πέρισυ που έκανα επίσης διαπραγματεύσεις δεν είχα τέτοια θέματαελπίζω να λυθεί το λάθος και να πρόκειται για λάθος και όχι για παγαποντιά του υπαλλήλου με τον οποίο ήρθα σε επικοινωνία
-
πήρα και τώρα το πρωί, ευτυχώς η υπάλληλος μπορούσε να δει τη προσφορά που μου έγινε για 50% έκπττωση στο πάγιο και μάλλον έχει γίνει μπέρδεμα και δεν περάστηκε αυτή η έκπτωση στο τελικό λογαριασμό
προώθησε το θέμα για επεξεργασία στο αρμόδιο τμήμα και ελπίζω τις επόμενες μέρες να λυθεί το πρόβλημα
απλά αναρωτιέμαι πώς ακριβώς θα λυθεί; θα πάω να πληρώσω κανονικά αυτά που πρέπει ή θα πρέπει να πληρώσω τα κερατιάτικα και θα μου κάνουν πίστωση τους επόμενους μήνες;
βέβαια και τα κερατιάτικα να πληρώσω μετά για κάνα 4μηνο δε θα δίνω τίποτα, οπότε δε με χαλάει και αυτό
-
Η λογιστική λογική λέει ότι θα πιστωθεί στον πρώτο λόγο μετά την διαπίστωση.
-
Από ότι φαίνεται, όλοι πλέον οι πάροχοι έχουν βάλει περί τα 40-50% εκπτώσεις στα πακέτα τους...εγώ έχω 2 Unlimited50 συνδέσεις, και στις δύο έχω 55% έκπτωση, οπότε πληρώνω 23 κάτι αντί για 50 κάτι....το μόνο που με χαλάει είναι τα μόνο 500MB data, τα οποία π.χ. στις διακοπές τα τσάκισα...
-
thanks για την απάντηση funky
ε κι εγώ ίδια έκπτωση για ίδιο αρχικό ποσό είχα συμφωνήσει (23.40 αντί 50κάτι) , αλλά κάτι πήγε στραβά στη πορεία
στις διακοπές μου πάντως είπα να μείνω σχετικά μακριά από τα ίντερνετς και δε πρέπει να χάλασα ούτε 300αρι από το 1GB
ο υπόλοιπος μήνας θα με πάει άνετα. γενικά μου αρέσει το συμβόλαιο μου και είμαι πολύ αεράτος για αυτό και δε θα ήθελα να βρεθώ σε αδιέξοδο μαζί τους και να το διακόψω
ελπίζω να λυθεί όπως πρέπει
-
Ελπίζω να στο διορθώσουν και να πληρωσεις το κανονικό ποσο. Σε άλλη εταιρία άσχετη με τηλεφωνία μου το είχαν κανει. Λάθος δικό τους, και μετά από επικοινωνία που διαπιστωσανε τι είχε γίνει μου λένε πληρωστε το κανονικό ποσό. Αλλά με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας όλα πρεπει να τα περιμένει κανείς...
Είχα καρτοκινητο πριν 6 μηνες, και μου στέλνουν mail από τη Vodafone με μια προσφορά. Να το κάνω καρτοπρογραμμα με 500' προς ολους, 20 SMS, 100 Mb και 10€ να τα κάνω οτι θέλω με πάγιο 20€ απο 25 και δωρο ενα Samsung galaxy mini 2. Είπα να το κάνω και τους καλεσα. Στην αρχή μου λένε αν θελω το τηλέφωνο είναι +2,5€ το μήνα (βλακεία καθώς το περιέγραφε σαν δώρο με την προσφορά χωρίς να αναφέρει κάτι άλλο με μικρά γράμματα ). Το σκέφτηκα και λέω οκ. Παλι μου έρχεται φθηνότερα το κινητό οποτε προχώρησα. Τον πρώτο μήνα έρχεται λογαριασμός 28€. Μου είχαν πει πως θα είναι αυξημένος και δεν ανησύχησα. 2ος μήνας ξανά 28. Τηλέφωνο και τους λέω τι συμφώνησα και η εκπρόσωπος τους δεν έχει ιδέα... Εξηγω γύρω στις 5φορες και μου λέει οκ, καταχωρεί αίτημα για έκπτωση. Περασαν λιγες μέρες και μιλουσα με μια φιλη που δουλεύει στην εξυπηρέτηση πελατών. Της λέω δε ρίχνεις καμια ματια. Με παιρνει τηλέφωνο την επόμενη και μου λέει πως η πρωτη δεν καταχώρησε κανένα αίτημα... Και πως θα μου ερχόταν κανονικά 28. Τελικά η κοπέλα μου το έφτιαξε, μου πιστωσανε τη διάφορα που έδωσα παραπάνω για 2 μήνες, και επιπλέον βρήκε πως μου χρωστούσαν αυτοι αλλά 25€ απο μια συνδεση που είχα το 2010 και μου τα πιστωσε και αυτά(φυσικά αν ηταν άλλος δε θα το μαθαινα ποτε)... Δηλαδή στο τέλος αν δεν εχεις γνωστό μπορεί να μην σου τηρούν ουτε τα συμφωνηθέντα...Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 4
-
δυστυχώς γνωστό στη wind δεν έχω (ή μήπως έχω; θα το ψάξω)
τουλάχιστον αυτή μου κατέθεσε το αίτημα, μου ήρθε sms με κωδικό
βέβαια ελπίζω να συνεννοηθήκαμε και να έγραψε στο αίτημα αυτά που πρέπει γιατί μου έχει τύχει άλλα να λέω και άλλα να μεταφέρουν στο αίτημα -
δε μπορώ τη καθυστέρηση.. βαριέμαι να περιγράφω
-
Τελικά αφού λύθηκε η παρεξήγηση, με πήραν τηλέφωνο και επειδή ταλαιπωρήθηκα μου έκαναν ένα επιπλέον 10% στο λογαριασμό μου
Δε την αλλάζω με τίποτα την wind
-
Ελπίζω να είναι προς τα κάτω το 10%
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ε δε νομίζω να γίνει πάλι λάθος, μέχρι να έρθει ο διορθωμένος λογαριασμός πάντως δεν πληρώνω τίποτα γιατί μιλάμε για 50+ ευρώ χωρίς λόγο που ΘΑ περιμένω να πιστωθουν και φέξε μου και γλιστρησα...
-
Σορρυ που μπαίνω σφήνα στην συζήτηση αλλά τις τρεις τελευταίες φορές που πήγα σε καταστημα Vodafone για πληρωμή λογαριασμού βρέθηκα πάνω σε καυγά πελάτη και πωλητή για λάθος χρεώσεις σε σχέση με τα προγράμματα και τις αλλαγές που κάνει ο κόσμος μέσω τηλεφώνου. Και στις τρεις περιπτώσεις τα καταστήματα δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, οι πελάτες ζήταγαν τα στοιχεία των τηλεφωνητριών που έκαναν τις αιτήσεις και οι πωλητές τους παρέπεμπαν στην εξυπηρέτηση πελατών.
-
Είναι λογικό να ζητά μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, αντικατάσταση κάρτας sim προκειμένου να γίνει σύνδεση σε νέο πρόγραμμα (σύνδεσης - καρτοσύνδεσης κτλ) καθώς η έως τώρα χρησιμοποιούμενη δε μπορεί να συγχρονιστεί με τη συχνότητα του δικτύου λόγω παλαιότητας;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σορρυ που μπαίνω σφήνα στην συζήτηση αλλά τις τρεις τελευταίες φορές που πήγα σε καταστημα Vodafone για πληρωμή λογαριασμού βρέθηκα πάνω σε καυγά πελάτη και πωλητή για λάθος χρεώσεις σε σχέση με τα προγράμματα και τις αλλαγές που κάνει ο κόσμος μέσω τηλεφώνου. Και στις τρεις περιπτώσεις τα καταστήματα δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, οι πελάτες ζήταγαν τα στοιχεία των τηλεφωνητριών που έκαναν τις αιτήσεις και οι πωλητές τους παρέπεμπαν στην εξυπηρέτηση πελατών.Ναι κι εγώ πήγα σε κατάστημα και όντως δε μπορούν να κάνουν κάτι
Μόνο από τα κεντρικά
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Είναι λογικό να ζητά μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, αντικατάσταση κάρτας sim προκειμένου να γίνει σύνδεση σε νέο πρόγραμμα (σύνδεσης - καρτοσύνδεσης κτλ) καθώς η έως τώρα χρησιμοποιούμενη δε μπορεί να συγχρονιστεί με τη συχνότητα του δικτύου λόγω παλαιότητας;Στη wind που κάνω κάθε χρόνο αίτηση για να πάω σε κάρτα προκειμένου να πάρω έκπτωση μου δίνουν άλλη SIM για όταν η σύνδεση μου γίνει κάρτα
Επειδή όμως στο τέλος μου δίνουν καλή προσφορά και μένω σε συμβόλαιο ακόμα και άλλο συμβόλαιο κρατάω την ίδια SIM από τότε που πήγα στην εταιρεία και επιστρέφω αυτή που μου έδωσαν για τη κάρτα
"Κόλπα" από παρόχους κινητής τηλεφωνίας