-
Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο για την Διηπειρωτικη κουπα,την οποια σηκωσε δια περιπατου.
Η ομαδα με Law και Μαντζαρη υγιεις, μπορει να κανει πολλα πραγματα.
Αν δεσουν και τα αραπινια μεσα στην ρακέτα,δε σκάι ιζ δε λίμιτ λεμε. -
Πιο φλωριά τσαμπουκάς δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει σε μπασκετικά γήπεδα. Μαλάκας ο πουθενάς ο Μπατής, μαλάκας και ο Μήτσος που έκανε θεατράλε και μετά τσίμπησε και στην πρόκληση. Ας βάλουν κάνα βίντεο Bird vs Laimpeer να δούνε τίποτα μπουκέτα τις προκοπής.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πιο φλωριά τσαμπουκάς δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει σε μπασκετικά γήπεδα. Μαλάκας ο πουθενάς ο Μπατής, μ@λ@κ@ς και ο Μήτσος που έκανε θεατράλε και μετά τσίμπησε και στην πρόκληση. Ας βάλουν κάνα βίντεο Bird vs Laimpeer να δούνε τίποτα μπουκέτα τις προκοπής.Τη φάση του φάουλ την είδες σε βίντεο ή φωτογραφίες; Ή αρκέστηκες στη γνώμη του Συρίγου;
-
Είδα το βιντεάκι. Δεν χρειάζεται να δω κάτι άλλο.
-
Είδα το βιντεάκι. Δεν χρειάζεται να δω κάτι άλλο.Δες το αριστερό χέρι του κουραδόμαγκα λοιπόν.
-
Τι κάνει το αριστερό χέρι του Μπατήστ πλην του φάουλ;
-
Και φάουλ κάνει και δεν κάνει...
-
Εγώ θα το σφύριζα πάντως. Ο Μπατής και εδώ (Αλεξάνδρειο και Πυλαία) που έρχεται βέβαια, ύπουλα νεύρα έχει. Σαν ικανότητες πάντως τον εκτιμώ από τότε που διαβάζαμε τα κατορθώματά του στους μικρούς. Δεν ξέρω αν αληθεύει η βεντέτα με τον Διαμαντίδη που αναφέρει ο sportdog.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ θα το σφύριζα πάντως. Ο Μπατής και εδώ (Αλεξάνδρειο και Πυλαία) που έρχεται βέβαια, ύπουλα νεύρα έχει. Σαν ικανότητες πάντως τον εκτιμώ από τότε που διαβάζαμε τα κατορθώματά του στους μικρούς. Δεν ξέρω αν αληθεύει η βεντέτα με τον Διαμαντίδη που αναφέρει ο sportdog.Ο Μπατής είναι ένας πολύ καλός παίκτης για το επίπεδο αλλά έχει τσακωθεί με τα μισά γκαρντ της Α1 και ειδικά όταν βλέπει πράσινο ξεφευγει.
Κάποιος θα του πήδηξε τη γκόμενα.
-
Άμα είναι μαλάκας, λοιπόν, 2 φορές μαλάκας ο Μήτσος που ασχολήθηκε με τον πουθενά.
-
Άμα είναι μαλάκας, λοιπόν, 2 φορές μ@λ@κ@ς ο Μήτσος που ασχολήθηκε με τον πουθενά.Ρε συ, δεν ξέρεις τι γίνεται. Έχεις έναν μαλάκα που σε βρίζει επί χρόνια, μια φορά σου τη δίνει, μπορεί να είπε και κάτι παραπάνω.
Δε βγάζεις άκρη με μαλάκες κομπλεξικούς.
-
Σιγά το θέμα μωρέ. Παίξανε (ή παραλίγο να παίξουν) μπουνιές 2 παίκτες και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Ήμαρτον δλδ.
Αντρικό άθλημα θέλει να λέγεται, είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι. Συμβαίνουν. Παμ παρακατ. -
Άμα ήσανε ο κοουτς Μπι στο πάγκο πόσους αγώνες θα τους άφηνε έξω που δεν κατάφεραν να παίξουν ούτε ένα σοβαρό μπουνίδι?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Σιγά το θέμα μωρέ. Παίξανε (ή παραλίγο να παίξουν) μπουνιές 2 παίκτες και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Ήμαρτον δλδ.
Αντρικό άθλημα θέλει να λέγεται, είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι. Συμβαίνουν. Παμ παρακατ.Νομίζω ότι έγινε λόγω φιλικού αγώνος και σταριλικιού Διαμαντίδη η φασαρία.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αντρικό άθλημα θέλει να λέγεται, είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι. Συμβαίνουν. Παμ παρακατ.Νομίζω ότι έγινε λόγω φιλικού αγώνος και σταριλικιού Διαμαντίδη η φασαρία.
Λόγω παστουρμά!
http://www.gazzetta.gr/basketball/artic ... -pastoyrma -
Και απο τους ΔΔ και Μπατή σε δύο μεγάλους που έφυγαν
Γιώργος Αμερικάνος και Σεργκέι Μπέλοφ
http://www.sport24.gr/Basket/efyge_o_am ... 44080.html
http://www.sport24.gr/Basket/EuropeBask ... 39080.html -
Καλά, η μπασκετική ζωή του Μπέλοφ είναι απίστευτη. Σαν προπονητή της αρκούδας τον έμαθα, αλλά και σαν παίχτης πρέπει να ήταν άλλο πράγμα.
-
Δηλαδή,ο γιός του Γκαστόνε θα γίνει τσαμπουκάς,καβαλημένος και μποξέρ.......
υγ.ο ίδιος δεν είχε δηλώσει,πως ο γιός του θέλει να μοιάσει στον Μήτσο(πως τον λέτε)...; -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
υγ.ο ίδιος δεν είχε δηλώσει,πως ο γιός του θέλει να μοιάσει στον Μήτσο(πως τον λέτε)...;Δύο προτάσεις, δύο τόνοι πόνος.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
υγ.ο ίδιος δεν είχε δηλώσει,πως ο γιός του θέλει να μοιάσει στον Μήτσο(πως τον λέτε)...;Ντάξει αμα ήταν έτσι, θα γινόταν και δολοφόνος.
if u know what i mean.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)