-
Με 2 τρίποντα εμείς να βάλουμε και να χάσουν 2-3 επιθέσεις αυτοί κερδίσαμε!!!
-
Μπελινελι ρισπεκ..
Sent from my MT27i using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σιγουρα,αλλα σημασια εχει να τα κανει αυτα και με τις δυσκολες περιπτωσεις.
Και δεν θεωρω οτι η Ιταλια ειναι τετοια.Εχεις πολυ ματι τελικα..
-
Πολύ καλό ματσάκι. Μπράβο και στην Ιταλία αν και με ένα διακριτικό σπρώξιμο από τους ρεφερι
-
Κι εγώ το ίδιο θα είχα πει αλλά έχει αλλάξει πολύ η Ιταλία με τον flopper τον Datome.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Πολύ καλό ματσάκι. Μπράβο και στην Ιταλία αν και με ένα διακριτικό σπρώξιμο από τους ρεφεριΣτο 70-72 τους χαρησαν συνεχόμενα φάουλ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eγω να πω την αλήθεια έχω εντυπωσιαστεί από την απόδοση στα επίσημα. Όσο και να πικραίνει το μισό φόρουμ ο ευρωπαϊκός γάβρος των τελευταίων 2 ετών έχει δώσει τόσο παίκτες όσο και αυτοπεποίθηση σε συνήθως παγκίτες, με αποτέλεσμα πλέον να έχουμε βάθος και στα επίσημα. Μέχρι πρότινος κατεβάζαμε θεωρητικα ισοδύναμη 12αδα και παίζαμε rotation 7 ατόμων. Η μεγάλη διαφορά είναι η αυτοπεποίθηση με την οποία παίζουν κάτι Περπε, Σλουκες, Καϊμακηδες κλπ κλπ κλπ που πρακτικά κάνουν την Εθνική μας να είναι πάρα πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμη από οποιονδήποτε αντίπαλο.Και για να κάνω και μία αναδρομη στα σχεδόν 10 χρόνια που στα τοπικ αυτά μιλάμε για μπάσκετ, μπορεί εύκολα να δει κάποιος αυτό που έγραφα τόσα χρόνια. Όσο ο κυρίαρχος είναι ο Ομπράντοβιτς και ο βάζελος των τσολιάδων και της συγκεκριμένης νοοτροπίας, τα ταλέντα στην Ελλάδα θα χάνονται και στα κρίσιμα θα κρύβονται. Αυτό άλλαξε, τα αποτελέσματα φαίνονται. Πλέον πολλοί Έλληνες δεν είναι φοβισμένοι ρολίστες αλλά μπαίνουν και παίζουν μπάσκετ που μπορούν.
Και για να πω και 2 κουβέντες για το μνημείο, η αλήθεια είναι ότι όσο στηρίχθηκε η εθνική σε παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαινε άπατη.
Από την άλλη, ο Περπέρογλου που έπαιζε τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό ΤΏΡΑ απέκτησε αυτοπεποίθηση, μετά από μια χρόνια ως αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα. Πριν που έπαιζε και βασικός στον ΠΑΟ, ήταν κότα.
Από την άλλη, ο Καϊμακόγλου οφείλει τα πάντα στον Μπαρτζώκαρο και το Μαρούσι. Ο Ομπράντοβιτς που τον έκανε βασικό, τον έβγαλε και στο 3, και πάλι δεν είχε σχέση.
-
Ναι ρε συ. Ξεχασα τον Καϊμακόγλου και τον Περπέρογλου που έπαιζαν 30λεπτα στο βαζελο.
Αυτή την εμφάνιση την περίμενα περισσότερο από τις προηγούμενες. Οι αμερικάνοι το λένε με μία λεξη: choke.
Ο Μαυροκεφαλίδης δε βλέπεται ούτε με κολύριο ούτε με γονική συναίνεση ούτε με τίποτα. Αθλιος.
Ο εθνικός σταρ στον πάγκο, από τα χειρότερα κοουτσαρίσματα που έχω δει
-
εχω δει ολα τα ματς εως τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτη την εθνικη
Αλλα σημερα εκανε 2 λαθη σοβαρα ο προπονητης μας
Οταν η μπαλλα εκαιγε εβαλε μεσα σλουκα και πριντεζη και....χασαμε
Που πας ρε καραμητρο πριντεζη να βαρεσεις τριποντο? ΗΜΑΡΤΟΝ -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ναι ρε συ. Ξεχασα τον Καϊμακόγλου και τον Περπέρογλου που έπαιζαν 30λεπτα στο βαζελο.Αυτή την εμφάνιση την περίμενα περισσότερο από τις προηγούμενες. Οι αμερικάνοι το λένε με μία λεξη: choke.
Ο Μαυροκεφαλίδης δε βλέπεται ούτε με κολύριο ούτε με γονική συναίνεση ούτε με τίποτα. Αθλιος.
Ο εθνικός σταρ στον πάγκο, από τα χειρότερα κοουτσαρίσματα που έχω δει
Ελα που 3 παίκτες έγραψες όμως, Περπέρογλου, Καϊμακόγλου και Παπανικολάου για να χτίσεις τα τρομερά επιχειρήματα.
-
Μια ηττα ειναι,δεν πρεπει να αποπροσανατολιστει η ομαδα.
Παντως οι διαιτητες ηταν καθε αλλο παρα αμεροληπτοι,ηταν προφανες οτι υπηρχε 'γραμμή' για την Ιταλια σημερα.
Η μπαλα δεν εφτανε κοντα στο ιταλικο καλαθι, γιατι επεφτε πολυ ξυλο ατιμωρητο. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
εχω δει ολα τα ματς εως τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτη την εθνικη
Αλλα σημερα εκανε 2 λαθη σοβαρα ο προπονητης μας
Οταν η μπαλλα εκαιγε εβαλε μεσα σλουκα και πριντεζη και....χασαμε
Που πας ρε καραμητρο πριντεζη να βαρεσεις τριποντο? ΗΜΑΡΤΟΝΈχουν αυτοπεποίθηση αυτοί ρε.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ελα που 3 παίκτες έγραψες όμως, Περπέρογλου, Καϊμακόγλου και Παπανικολάου για να χτίσεις τα τρομερά επιχειρήματα.Να καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος. Αυτά που λες έγιναν σε 12-15 πόσα ήταν δεν ξέρω χρόνια που είχατε τον Ομπραντοβιτς ΜΟΝΟ στο τέλος όταν έφαγε την πορδή στη μούρη από τον Σπανούλη και κόπηκε ο μπακαγιόκο από τους τσολιάδες. Και για να μην παρεξηγιέσαι στο οπαδικό και ο γαβρος τα ίδια σκατά με σας έκανε, απλά σε σας το φαινόμενο ήταν πιο έντονο. Κι αυτοί για τους ίδιους λόγους με σας άρχισαν να τους βάζουν να παίζουν. Απλά αυτοί δεν έπαιρναν διεθνή παίκτη για να κουβαλάει τις μπάλες (συνήθως) τους έκανε και ο Καλαϊτζίδης.
-
ΓΤΠ το streaming μας.
-
Εγω ακόμα δεν εχω καταλάβει τι θες να πείς περι αυτοπεποίθησης ...
Δηλαδή μετα απο κάποιες σοβαρές διακρίσεις σε ευρωπαικά και παγκόσμια τουρνουά μετά απο 20 χρόνια, μας λες οτι οι προηγούμενες εθνικές ήταν κακές, ενώ επειδή τώρα κάνανε μερικές καλές εμφανίσεις στους ομίλους ενός ευρωπαικού αποδεκατισμένων ομάδων, θα πρέπει να αναπτύξουμε ολόκληρη φιλοσοφία περί αυτοπεποίθησης και προώθησης ταλέντων ;
Τα πράγματα είναι απλά:
-
Όταν κάνεις πρωταθλητισμό επιπέδου, θές τους καλύτερους στην ομάδα σου. Και όχι, στην σεζον των 30 αγώνων δεν έχεις περιθώριο να επενδύσεις στον πολλά υποσχόμενο πιτσιρικα. Μπορεί να ακούγεται απλό το 'Βάλτον μωρέ με το ΑΕΚακι να παίξει να ψηθεί', αλλά όταν βλέπουμε τους περισσότερους συλλόγους να παιδεύονται το πρώτο μισό της Α1, μπας και καταφερουν να παίξουν σαν ομάδα, τότε καταλαβαίνουμε οτι απ'αλλού προκύπτει το πρόβλημα.
-
Είναι κλασικό το φαινόμενο αυτό στις εθνικές/συλλόγους που κρατάνε μακροπρόθεσμα έναν σταθερό κορμό. Σιγά σιγα γερνάνε οι παλιοί και δεν τραβάνε πια, είναι λογικό να αντικατασταθούν απο νεότερους αλλα πάντα γίνεται μια κοιλιά 2-3ων διοργανώσεων μέχρι να πάρουν τα πάνω τους. Το οτι έχουμε και πάλι μια καλή ομάδα με πολλά νεα παιδιά, γιατί πρέπει να απαξιώνει τις προηγούμενες γενιές ; Πόσο χρονών ήταν δηλαδή ο σπανούλης, ο ζήσης και ο διαμαντίδης όταν σήκωσαν το ευρωπαικό ; Σ'αυτούς δεν είχε επενδύσει κανείς ; Αυτοί δεν είχαν ψηθεί ; Φυσικά και ναι, αλλά αυτή δεν είναι δουλειά του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού, αυτά να τα κάνουν οι μικρότερες ομάδες ώστε να έχουν χαμηλότερες μισθοδοσίες και να επενδύουν στα ταλέντα τους για μελλόντικές μεταγραφές. Ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ θέλουν έτοιμους παίχτες, γιατί κάθε χρόνο έχουν στόχο το triple crown, δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με το αν ο κατσίβελης βελτιωσε το σουτάκι απ'τα 5 μέτρα. Τώρα αν το πιστιρίκι ετών 16 είναι πολλά υποσχόμενο, το φέρνεις να κάνει προπονήσεις, αυτό απο μόνο του είναι αρκετό για να πάρει φοβερές εμπειρίες και όταν πάει στα 18, τον στέλνεις να πάρει τα σουτάκια του σε κάποια μικρότερη ομάδα με περισσότερα λεπτά παιχνιδιού.
-
-
Και με κοντρα διαιτησια...
-
Δεν εχεις αδικο, αλλά τους έχουμε δώσει και εμείς δικαιώματα. Δεν ειναι δυνατον να αφηνεις τον Κοπονεν παντελώς ακάλυπτο ενω ειναι on fire...
-
Ο Τρινκερι απο κωλοφαρδος, παει για ανεργος....
-
Τι κρέας είναι αυτό ο Μαυροκεφαλίδης...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι κρέας είναι αυτό ο Μαυροκεφαλίδης...Για κανελονια καρφουρ κατευθειαν πρεπει να τον πανε αυτον...
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)